arkadaşlar bende cumartesi itibariyle tedaviye başladım bugün 3.gün iğnelerimi vurucam yarın randevum var nur hanım müsait olmadığı için aynur hanıma verdiler nasıl bir dr bilgisi olan varmı ben nur hanıma alışınca telaş ettim biraz benim için dua ederseniz çok sevinirim erken yumurta yetmezliği var bende bu ay 3 tane ymurtam var (benim durumumdakiler için iyi aslında) o yüzden biraz korkuyorum inşallah hepsi sağlıklı olurlar
arkadaşlar bende cumartesi itibariyle tedaviye başladım bugün 3.gün iğnelerimi vurucam yarın randevum var nur hanım müsait olmadığı için aynur hanıma verdiler nasıl bir dr bilgisi olan varmı ben nur hanıma alışınca telaş ettim biraz benim için dua ederseniz çok sevinirim erken yumurta yetmezliği var bende bu ay 3 tane ymurtam var (benim durumumdakiler için iyi aslında) o yüzden biraz korkuyorum inşallah hepsi sağlıklı olurlar
Herkese selam kızlar :))
Biz cumartesi hasteneye ilk muayehenemize gittik. Ve bebişin herşeyi gayet sağlıklı kese normal biraz daha minikmiş sadece 3mm
Miniğimin kalp atışlarını duyduk inanılmazdı.... bu kadar gümbür gümbür ses duyunca şok oluyor insan..
İlk defa evet bebeğim benimle diyebildim.. allahım hepimizin gönlüne göre versin tanrım, sağlıkla kollarımıza alalım meleklerimizi
kocaman sevgiler herkese
kızlarrrrrrrr ben ilk tüp bebek tedavime başladımmm bugun tedavide 2günümm çok heycanlıyım korkuyorm..tuhafımm banada yardımcı olun ve dualarınızı eksık etmeyınn...
birde gonal f kullanıyorum bu ilaç buzdolabındamı saklanıyor
allah yardımcımız olsun tatlım inşallah hersy yolunda gıderrr
birde gonal f kullanıyorum bu ilaç buzdolabındamı saklanıyor
teşekkür ederim canım dr sölüyor zaten kaç yumurtan olduğunu benim bir tane olduğu için genelde başlayamamıştık tedaviye o yüzden, seninde hayırlı olsun tedavin, Allah yardımcımız olsun hepimizin
as_li; canım tedavin hayırlı olsun.sonu mutlu bitsin inşaallah. nur hanım müsait değil demişsin. acaba sadece yarın için mi müsait değil, yoksa tedavinin kalan bütün kısmıyla aynur hanım mı ilgilenecek.bende tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum hala.. yumurtaların sayısı çok önemli değil canım sağlıklı döllensin yeter.bol şans sana
Herkese selam kızlar :))
Biz cumartesi hasteneye ilk muayehenemize gittik. Ve bebişin herşeyi gayet sağlıklı kese normal biraz daha minikmiş sadece 3mm
Miniğimin kalp atışlarını duyduk inanılmazdı.... bu kadar gümbür gümbür ses duyunca şok oluyor insan..
İlk defa evet bebeğim benimle diyebildim.. allahım hepimizin gönlüne göre versin tanrım, sağlıkla kollarımıza alalım meleklerimizi
kocaman sevgiler herkese
kızlar yumurta toplamadan biraz bahsedermisinizzz?? hangi anestazi biçimi kullanılıyorr ..sonrasında nler yaşanıyorr bıraz anlatırmısınız tecrubelı arkdaşarım bılgı verıse sevınırım?
genel anestezi yapılıyor canım..
korkulacak birşey yok ama ilk kez narkoz alacaksan benim gibi heyecan dorukta olabilir..
uyuyup uyanıyorsun o kadar..
uyandığında adet sancısı gibi kasıklarımsa sancı olmuştu eve gelene kadarda geçmişti sancım..
geçmiş olsun şimdiden..ve bebekli olsun
saol cnm cvbın ıcınn bende ilk defa narkoz alacagım ve cok heycanlıyım dedıgın gıbı..korkumu heycanmı desem garıp bır hıc mesela narkoz verdıkten sonramı hazırlayıp amelıyata alıyorlar yoksa anestezıden sonramı toplama ıcın hazırlık yapılıyor .bunları bılmekmı ıyı bılmemekmi bilemıyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?