Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

saol cnm bnm ...hakkımızda hayırlısını dılıyourmm ..

iyiyim canım yok canım hemen başlamıcam testleri falan yaptırıp aralık adetiyle başlıcam allahın izniyle inşalalh bu sefer hepimiz için son olur hayırlısıyla kucaklarız bebişleri
semra hanım görüşmelere giriyormu cananım gitmişken onunlada tanışmak isterim doğrusu semra hn çok merak ediyorum
sen başlıcanmı peki yok canım geçmiyor yaaa şafak sayıyorum :)birde bişi sorucam ilk verilen testler arasında şu kromozom testleride varmı
bugün bh2006 kızını kucağına alacaktı sağlıkla gelsin inşallah minik prensesimizzzzz
darısı sana ve bizlere inşallah bh şimdi minik prensesiyle hasret gideriyordur
selam canım maşallah rabbim nazarlardan korusun hulicim sağlıkla kucaklarsın inşalalh bebişini
kızlarrrrrrrr ben ilk tüp bebek tedavime başladımmm bugun tedavide 2günümm çok heycanlıyım korkuyorm..tuhafımm banada yardımcı olun ve dualarınızı eksık etmeyınn...
hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel hbaerler alıcaz canım
aslıcım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberler allıcaz
merhaba canım nasılsın hamilelikten dolayımı sıkıntılısın herşey yolundadır inşallah grafıkıng sende allaha emanet ol canım
nur hanımla ilgili haber aldınızmı ocak ayında hastanede olacak mı kızlar:26:

bunu bende çok merak ediyorummmm

GÜNAYDINLAR…… Sizlerden yardım istiyorum.
Ben gecen Cuma günü memorialda muayene oldum ve sonucunda benden 5 kez tüp bebek deneme rağmen neden bu zamana kadar bir araştırma yapılmadığını sordular ve rahim filmi ile kromozon ve başka testleri istediler. Bizimde zamanımız az olduğu ve il dışından geldiğimiz için geri gitmemiz gerektiğinden bu tahlilleri yaptıramadık. Memlekete geldiğimizde burada kromozon tahlilini yapacak bir merkezin olmadığını öğrendim. Yakın illerde araştırma hastahaneleri var fakat çok uzun süreceğini söylediler. Acaba tekrar İst. gelirsem bu tahlilleri en kısa zamanda ve tabiki de bütçemize uygun bir yerde nasıl yaptıra bilirim bana bu konuda bu tahlilleri yaptırmış arkadaşlar cevap verir iseler çok sevinirim.

Günaydın canımmm hangi testleri verdiler sana yazarsan sewınırım.Ben kendim yaptırdım aslında dr istemedi :)) Walla inş bu sefer allah yüzümüze bakarda bizede nasip eder. Ben hastaneyi aradım 2. negatif için semra hnmla görüşmek istiyorum dedim. 5 kasıma vermıslerdı amelıyatı çıktı 16 kasıma erteledıler görüştürmeleri gerekiyor sonuçta onun için gittik. Sert duruyor ama herşeyi ayrıntıları ile anlatıyor

canım bana daha test vermediler benim elimde sizlerden not aldığım testler var sadece bende aslında hepsini bi kerede yaptırmak istiyorum ama nasıl olucak onu bilmiyorum aminnnn inşallah canım ben ilk defa tüp yaptırıcam elimde doğru düzgün bir rahim filmim var daha önce detaylı hormon tahlilleri hiç istemediler ben yaptırmayı çok istedim ama doktor bişi demeyeince çok üstüne gitmedim anlıcağın salaklığıma geldi bu seferde aynı şeyler olsun istemiyorum ne varsa yapılması gereken 1 kerede olsun bitsin istiyorum
kaderde ne varsa o olucak ama zaman kaybetmek istemiyorum.
cananım sert olsun işinin ehli bir doktor önce allaha sonra memorıale rabbim hayırlısını versin

Çok sevindim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Allah bizede nasip etsin.

Seninde tedavin hayırlı olsun arkadaşım.İnşallah başarılı bir tedavi olup sonu mutlu biter.

ben senı daha önce yaptırdın biliyordum canım dr.kim peki? bende ilk arkadaşlardan öğrendiğim kadarı ile not aldım dra sordum herkesın aynı değil hem daha denemeden araştırmak olmaz belkide bırsey yok dedi boşu boşuna maddi kayba uğrarsın dedi bende ya varsa ve ben boşuna o süreci yaşarsam dedım orda soğuk bir dalga oluştu aramızda :) denemeden bilemeyiz dediler hatta ben semra hnmlada konuştum 1. negatıften sonra birşey ıstemeyecekmıısn dedım hyr dedı olabılır tutmayabılır 2. denemede bakacaz dedi duruma oda olmadı şimdi verdi beni takip eden dr istediklerini yaptırdım bende iki doktorada gstercem sonucları bakalım ne dıycekler
gerçekten kısmet bu işler biz en iyi gruptandık semra hnm bıle ole demıstı düşn 3 denemeye kadar geldik az sans veren bırınınkı tutmustu mesela 1 yumurtası olmustu tek embrıyo transferınde hamıle kalmıstı. Yeterki allah istesin inş ilk ve son olur senın

Herkese selam,
Tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun, Rabbim yardımcınız olsun...
Hulicim çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin inşaallah...
Nur Hanım'dan haber bekleyen arkadaşlarım kendisi henüz bir yere gitmiyor, içiniz rahat olsun :)

Kızlar ben nasipse yarın ameliyat oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin... Hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun...

şimdiden geçmişş olsun canım allah şifa versin yar ve yardımcın olsun
ameliyatı kim yapacak:26:
nur hn zaman verdimi ne zamana kadar ordaymışşş arkadaşıma msj atayım bari içi rahat etsin

yok cananım bu benim ilk denemem olucak hem çok korkuyorum hem çok heycanlıyım karışığım yani anlıcağın
daha önce medicanda 3 aşılama geçmişim var aslında doktorumdan çok memnundum hakkını yiyemem bana çok yardımcı oldu herseferinde işte aynı korkuları şimdi ben taşıyorum ya boşuna zaman geçirisem diye ama dediğin gibi kader kısmet bu işler herşey olabiliyor rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı elatlar nasip etsin bizlere tüm isteyenlere aminn
2.denemeden sonramı yapıyorlar genetik testleri ben de şimdiden hepsini isticekler zannettin doğrusu sana kaç bebiş transfer edilmişti canancım inşallah bu sefer seninde son olur hayırlısıyla kavuşursun bebeğine

incimmm canım benim hakkında hayırlısı olsun şimdden çok geçmiş olsun dularım seninle rabbim kolaylıklar versin inşallah çok kolay bir operasyon geçirirsin biran önce herşey yoluna girip kaldığın yerden devam ediceksin arkadaşım allah şifa versin çok öpüyorum seni allaha emanet ol sende

şimdiden geçmişş olsun canım allah şifa versin yar ve yardımcın olsun
ameliyatı kim yapacak:26:
nur hn zaman verdimi ne zamana kadar ordaymışşş arkadaşıma msj atayım bari içi rahat etsin

Allah razı olsun kuzum. Kadın doğum bölümünde Derin Kösebay var, o yapacak nasipse. Nur Hanım'la dün görüştüm, hiç korkma dedi Arkadaşımı götürmüştüm ona. O da tedaviye başladı. İnşaallah yavrusuna kavuşur. Nur Hanım bir aksilik olmazsa doğuma kadar buradayım dedi :) Güzel bir kadın daha da güzelleşmiş, hamilelik yaramış

Canım Allah razı olsun.
İlk denemen olduğu için senden rutin testler dışında bir şey istenmez. Allah'ım yardımcın olsun...

Bhcim yavruna sağlıkla kavuşmuşsundur inşaallah. En kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bhcim yavruna sağlıkla kavuşmuşsundur inşaallah. En kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz

canim Allah yardimcin olsun canim.. Bende ilk denememi memorial da yaptirdim.. iki defa ana kralice (Semra Hanim) ye muayene oldum.. Gayet guzel karsiladi guzel guzel herseyi anlatti.. Moral verdi.. Sert bi durusu var ama insani rahatlatiyor..
Tek yumurtam oldugu icin sansim dusukdu ama Allah im bana nasip etti bu duygulari yasamayi...
Su an 14 haftalik hamileyim bi tanecik oglusum oglacak Allah im nasip ederse...

Kaderci ol sadece kaderci... Ben olmayacak tek yumurtayla olur mu diyordum hep ama Allah nasip edince oluyormus... Allah kimseye bebek aratmasin aminnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…