Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

KIZLAR BUGUN ILK GORUSMEM VE ilk MUAYNEMI OLDUM eşimde testlerini verdi sonuçları değerlendirildi HEMEN BAŞLAYALIM HERSEY YOLUNDA ILK iğnenıze başlayaabılırsınız dendı hemen başlayayımmı kızlar sizceeee????? dier aymı başlayayaımmm tedaviye karar veremıyorummm....:18:

Merhabalar arkadaşlar.

Tüp bebek ile hamile kalmak isteyen arkadşlara öncelikle bol şans diliyorum. Umarım en kısa zamanda kucağınıza alırsınız bebişlerinizi. Uzun uğraşlar sonrası bebek denemeleriniz tutmadı ise size bir dr tavsiye etmek istiyorum. Adamın elleri uğurlu diyebilirim. İngiltereden bile hastası var, 2. tüp bebeği için gelen. Eğer imkansız bir durumda değilseniz ve istanbuldaysanız ya da ulaşımınız mümkün ise Prof Dr Bülent Ergun u bi deneyin derim. Etielrde muayenehanesi var. Kısaca bu biligiyi verebilirim, Kendisi benimde drum ve doğumumua kısmetse 2 ay kaldı. Şimdiden hayırlı olsun. :)
Bu yazdıklarım kesinlikle reklam değil, yani reklamda hasta reklamı. öyle bildiğiniz türden değil. Bu arada kendisi biraz değişik biridir. Görüşünce şaşırmayın ve espri yapmayın. Herşeyi ciddiye alan biri. Örnek olarak içtiğim magnezyum ilaçları ile ilgili bi espri yapmıştık geçtiğimiz aylarda, tadı iğren ç olduğu için limonataya kat iç dedi eşimde "aaaa, şalgam daha iyi olmaz mı" diye sorunca yüzündeki ifadeyi görmeliydiniz. Değişik biri işte :))

Herkese bol bol şans

Canım bence bir sorun yoksa hemen başla neden bekleyesin ki? Ay bana deseler keşke 1 gün bile durmam

Bence hemen başla.Ama tabi kendini hazır hissetmenle ilgili.

canım benim bence çok olumlu konuşmuş doktorun. sende içini ferah tut. bak olmadı nur hanımlada bi konuş doktorunun sana dediklerini anlat. ondan da bir fikir al. iç,n rahatlar. ama benım okurken içim açıldı

ben nur hanımdan sonra funda hanımla devam etmeye başladım. oda ii bir kadın. en azından ben anlaştım. bir şey sorduğunda uzun uzun anlatıp ilgileniyor senınle. inş hakkında hayırlısı olur.

canım ben 9. haftanın içindeyim. 4. aya kadar memorialde kalıp sonrası başka hastaneye gideriz diyoruz. benım arkadaşımda anadolu medipol de doğum yaptı çok da memnunlardı. ben avrupa yakasındayım. muayene ücreti ve önerebileceğiin bi doktor varmı. birde en geç ne zaman geleni kabul ediyorlar?? bi arkadaş 17. haftadan sonra hastaneler kabul etmiyor falan dedi. bide ben özel gaziosmanpaşayı da dşünüyordum. hakkında bilgisi olan var mı?

merhaba arkadaslar .istanbulda sizce memorialmi yoksa bahceci fulyami .fiyat bilen varmi ayrica basari sansi hangiinde daha fazla

günaydın kızlar nasılsınz hayrılı haftalar diliyorum hepinize

kızalr bu hafta bitermiiiiiii cumartesi gelirmi yaaaaaaa nur hanımla randevum cumartesi inşalalh bir problem çıkmaz allahın izniyle görüşüp tanışıp bebişim için yola revan oluruz .rabbim hepimize kolaylıklar versin işimiz su gibi sorunsuz aksın inşallah

hamişlerimiz doktor araştırmaya başlamış bile maşallah inşallah içinize sinen iyi doktorlar bulursunuz kızlar

canan nerelerdesin kuzu merak ettim senii

incimmm seni bekliyorum hadi güzel haberlerle gel inşallah canım
seviyorum sizi

canım benim bence çok olumlu konuşmuş doktorun. sende içini ferah tut. bak olmadı nur hanımlada bi konuş doktorunun sana dediklerini anlat. ondan da bir fikir al. iç,n rahatlar. ama benım okurken içim açıldı

:) sevdacım çok sağol canım yaewet Nur hanmlada konusurum cumayı sabırsızlıkla beklıyorum :)Sanırım yaptırmamak daha mantıklı hayırlısı artık

burdayım burdayım hanımhanımcık takılıyorum :)) Nasılsın başlayacakmısın hemen tedaviye allah inş bu sefer bebeğine kavuşturur.Duaların içinde en içten dileğimlee Amin canım aminn benım de randevum cuma gunu semra hanmla görüşcem nur hanmlada gorusurum ınş aksılık cıkmazsa senınde cmstymiş geçmiyor günler ya gerçekten ben diyorum bu memorial alışkanlık yapıyor diyee cumadan snra da regli beklerızz sonra tedaviyi sonra transferi sonra sonucu çok uzun olduuu :))

canımm bende beylıkduzunde oturuyorum.beylıkduzunun neresınde oturuyosunuz?

canım ben 24 haftalarda felan gıttım medıpol megada nese hayırlıoguluna en az nur hnm kadar guler yuzlu oda.cok ılgılı...dogumdan sonra kac kez odama geldı muayene etmeye degıl kızıma bakmaya benım halımı hatrımı sormaya...muayene ucretı almıyolar canımm.sadece docentlere 25 tl alıyolar sssk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…