- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
ben nur hanımla perşembe günü öngörüşmeye gidiyorum inşallaah..
tedaviye 1 ay daha erken başlama kararı aldım..
dualarınızı eksik etmeyin..
Hayırlı olsun canım. İnşaallah herşey güzel olur senin için...
KIZLAR BUGUN ILK GORUSMEM VE ilk MUAYNEMI OLDUM eşimde testlerini verdi sonuçları değerlendirildi HEMEN BAŞLAYALIM HERSEY YOLUNDA ILK iğnenıze başlayaabılırsınız dendı hemen başlayayımmı kızlar sizceeee????? dier aymı başlayayaımmm tedaviye karar veremıyorummm....:18:
KIZLAR BUGUN ILK GORUSMEM VE ilk MUAYNEMI OLDUM eşimde testlerini verdi sonuçları değerlendirildi HEMEN BAŞLAYALIM HERSEY YOLUNDA ILK iğnenıze başlayaabılırsınız dendı hemen başlayayımmı kızlar sizceeee????? dier aymı başlayayaımmm tedaviye karar veremıyorummm....:18:
Canlar konustum yeşim hnm yoktu hakan bey dönüş yaptı. Dosyanıza baktım dedi. Genetik hastalık yoksa eğer ben size önermem maşaallah sizin embriyolar 5.gün embriyosu kalitesiz değiller dedi ben bunların sorun olacağını düşünmüyorum dedi bende ddım cok yumurta olduğu için yapısal bozukluklar olabilir ben o yüzden pgt ile ogrenmek ıstedım bır daha aynı seylerı yasamak ıstemıyorum dedim. Eğer dediğiniz gibi olsaydı 5. güne kadar gelmezdi tutunmamasının tek nedeni embrıyolardan kaynaklı değil.Taze embriyo olmuş olsa pgt yapılır az hasarlı kurtarabılırz belkı dedı ama şimdi bunlar donduruldu çözülecek 4 saat beklenecek sonra pgt için işleme alınacak 10 saat kadar beklenılecek sonra transfer yapılacak embrıyoyu dışarda çok yorucaz yinede siz bilirsiniz dedi bu benım fıkrım siz yapmak ısterseniz bız yaparız dedi((
nur hanım adına cok mutlu oldum ins hayırlısı ile bebişini kucagına alır darısı bizlerin basına ....
ama ben şimdi ne yapacagım ocak sonu gibi 2.denememi yapacaktım vede nur hanımla yapmak istiyordum kızlarrrrrrr ne olacak benim halim ocak ayında hastanede olur mu acaba ben nur hanımı tanımıyorum ama onu istiyorum baska doktor istemiyorum
canım ne oldu dün kontrolun vardı herşey yolunda de neolur:26:[/QUO
arkadaşlar..günaydınn.incicim,nasılsın demişsin..iyi değilimm
umutegecim...güzel haberler veremiyorum.kese boş çıktı...dünden beri perişanım...bisürü düşünce ve kontrol edemiyorum beynimi ve içlerinde tek sağlıklı düşündüğüm birdahaki deneme momorialda olacak inşallah...ne zaman onu bilemiyorum...dün feciydi...helen de öyle....boşluk...hiçlikk..ne zaman yüzümüz gülecek..çok yoruldummm...
çok üzgünüm((
canım en agcılar medıpol mgada yaptım dogumu 63 tane kuvozu var yenıdogan yogun bakımda kaldı kızım süpeer ılgılıler.fıyatta ssk lı 1200 tl odedım.sen kosuyolundakı medıpol la gorustun sanırım...bu arada doguma kadarda memorıalde takıplerım yapıldı...
merhaba arkadaslar .istanbulda sizce memorialmi yoksa bahceci fulyami .fiyat bilen varmi ayrica basari sansi hangiinde daha fazla
az kalmış canım pıt pıtları duymaya
ben özel balat hastanesine gidiyorum canım çokda memnunum dr da yakınsan tavsiye ederim
ben sormadan herşeyi söylüyor anlatıyor
canım benim bence çok olumlu konuşmuş doktorun. sende içini ferah tut. bak olmadı nur hanımlada bi konuş doktorunun sana dediklerini anlat. ondan da bir fikir al. iç,n rahatlar. ama benım okurken içim açıldı
günaydın kızlar nasılsınz hayrılı haftalar diliyorum hepinize
kızalr bu hafta bitermiiiiiii cumartesi gelirmi yaaaaaaa nur hanımla randevum cumartesi inşalalh bir problem çıkmaz allahın izniyle görüşüp tanışıp bebişim için yola revan oluruz .rabbim hepimize kolaylıklar versin işimiz su gibi sorunsuz aksın inşallah
hamişlerimiz doktor araştırmaya başlamış bile maşallah inşallah içinize sinen iyi doktorlar bulursunuz kızlar
canan nerelerdesin kuzu merak ettim senii
incimmm seni bekliyorum hadi güzel haberlerle gel inşallah canım
seviyorum sizi
canımm bende beylıkduzunde oturuyorum.beylıkduzunun neresınde oturuyosunuz?Canım bende beylikdüzünde oturuyorum.Büyükçekmece kolan hastanesinde Deniz bey var.Kardeim deniz beyin hostesiydi.O doktordan herkes çok memnunmuş.Hastalar hep deniz beyi istermiş.Bende birinci denememde bebişimin kalbi durunca deniz beyde kürtaj oldum.Kardeşim deniz beyde doğum yaptı.Arkafdaşım deniz beyde doğum yaptı.Bildiklerim böyle canım.Aktarmak istedim.
canım ben 9. haftanın içindeyim. 4. aya kadar memorialde kalıp sonrası başka hastaneye gideriz diyoruz. benım arkadaşımda anadolu medipol de doğum yaptı çok da memnunlardı. ben avrupa yakasındayım. muayene ücreti ve önerebileceğiin bi doktor varmı. birde en geç ne zaman geleni kabul ediyorlar?? bi arkadaş 17. haftadan sonra hastaneler kabul etmiyor falan dedi. bide ben özel gaziosmanpaşayı da dşünüyordum. hakkında bilgisi olan var mı?
bugün bh2006 kızını kucağına alacaktı sağlıkla gelsin inşallah minik prensesimizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?