Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Çok güzel canım.İnşallah sonuna kadar bu güzellik devam eder.

canım tedavin hayırlı olsun inş. meleğine yada paşana kavuşursun...
şu toz ilaçtan biraz bahsedermisin

istanbulda oturan arkadaşlar avcılar dan metrobüsle şişli memoriale nasıl giderim

gamzearcım arkadaslar anlatmıslar darulaceze (perpa) duragında inince cok yakın 5-7 dk yuruyerek gidebilirsin ben tum tedavim boyunca metrobus kullanmıstım cok sukur hastanenin ulasımı kolay :) Allah yardımcın olsun ins hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar napıosunuz.benim miniken fırsat bulamıyorum hep kucağımda bi de sadece emzirirken uyuyo.o yüzden hiç fırsatım olmyo.geçmişi okuyamadım ama hamile olan arkadaşlar varsa allah kucağınıza almayı nasip etsin.tedavide olanların da allah kucaklarını boş bırakmasın.yine girmeye çalışırım canlarım.kendinize iyi bakın...

Canım merhaba. Nasılsın? Gözlerimiz arıyor seni Uygun bir zamanda detaylı yaz bize doğumunu, sonrasını, meleğini

Aa nur hanım hamile mi?:)

hayırlı cumalar arkadaşlar,
bugün tedavimde 5.günüm 6 yumurtam görünüyor ama 2si önden gidiyormuş sanırım.
eğer 2, yada 3 yumurta döllenirse tedavi sonucu 5. günü beklemiyorlarmış.
çok yumurta döllenirse 5. gün bekleniyormuş. bizde erkek kaynaklı sorun.
ve erkek kaynaklı sorun olduğunda 5. gün e beklemenin önemli olduğunu biliyorum.
bunlar biraz kafama takılıyor ama inşallah netice iyi olur hepimiz için..
ve artık iğne görmek istemiyorum. kollarım acıyor. yumurtaların büyümesinden dolayı
kasıklarımda da sancı oluyor sürekli

hayırlısı olsun canım bizimde bitti transfer gününü bekliyoruz bizimde erkek kaynaklıydı benim 16 yumurta toplandı 13 ü döllenmiş 5. güne gelmesini bekliyorlar bugün 3. günü embriyoların doktor bir sorun olmazsa pazar günü tranferin olur dedi canım göbekten iğneler pek bişi değilmiş asıl iğneler kalçadan olduklarımızmış kalçalarımın üzerine oturamıyorum desem yeridir ve daha 12 tane daha vurulacak ve bu iğneler aşırı gaz ve şişkinlik yaptı bende çatlamak üzereyim nerdeyse sen şimdiden iğnelere takılma inş. herşey yolunda gider

Dentur başınız sağolsun canım.
Teyze ve fıstık gelmıyorlar sanırım artık foruma inş iyilerdir.
İncicim çok sewindim canım sorun olmamasına biraz daha yaklaştın bebeğine inş bu sefer bize hamilelik haberini verirsin.
Transfer gününü bekleyen arkadaşlar kafanız çok karışıtır nasıl olcak nasıl yapcaz vs ama bu stresin sonucunda inş anne olursunuz =)
Unuttuklarım varsa kızmasınlar lütfen iş yoğunluğu kısa kısa yazıyorum :)

canım benim bugün tedavide 9. günüm. ama daha yumurtalarımın ne zaman toplanacağı belli değilmiş. önümüzdeki hafta olabilirmiş.pkos olduğum için ohss olma riskim var bundan dolayı yumurtaları çok yavaş büyütüyoruz dedi nur hanım. hergün merkeze gidiyorum.bugün Semra hoca muayne etti. Gerçekten çok başarılılar. inşaallah sorunsuz bir şekilde atlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…