Aa amanın heyecan var mı yaa hadi az kaldı bebeğine kavuşmana inşallah
Hep ediyorum canım benim etmezmiyim bu akşam özel dua edeceğim sana
evet cnm cok sukur zorlu kısmı atlattık allahın ıznıyle....cnm ovitrella i kendım yaptım bana ıkısını vur dedıler bırını sagdan dıerını soldan uyguladım gobegımden zor oldu ama tum ıgnelerımı kendım yaptım allah yardım ettı....dıer konuya gelınce eşin için perhizi drlar soyluyor bılgılendırıyorlar eger esındeyse problem bı toz ılac verdıler bnm esıme mucezıvı bısey degıl ama kullansın dıe kullandı oda ..cok heycanlı evet cnmm helebu son safhalar dahada heycanlı benden 5yumurta toplanmış olgun ,bugun aradılar 3ü döllenmiş inşallah benımle kalır bebeklerımmm 5gune kadarrr tek dılegım buuu suann bana tutunsunlar sonraaaa ...unutuma cnm bı tane olsun tam olsun tutunsun en onemlısı buu......sen hangı aşamadasın suan cnm??
eksik yazmışım kusura bakma dedemi kaybettik malesef allah mekanını cennet etsin inş.
evet cnm cok sukur zorlu kısmı atlattık allahın ıznıyle....cnm ovitrella i kendım yaptım bana ıkısını vur dedıler bırını sagdan dıerını soldan uyguladım gobegımden zor oldu ama tum ıgnelerımı kendım yaptım allah yardım ettı....dıer konuya gelınce eşin için perhizi drlar soyluyor bılgılendırıyorlar eger esındeyse problem bı toz ılac verdıler bnm esıme mucezıvı bısey degıl ama kullansın dıe kullandı oda ..cok heycanlı evet cnmm helebu son safhalar dahada heycanlı benden 5yumurta toplanmış olgun ,bugun aradılar 3ü döllenmiş inşallah benımle kalır bebeklerımmm 5gune kadarrr tek dılegım buuu suann bana tutunsunlar sonraaaa ...unutuma cnm bı tane olsun tam olsun tutunsun en onemlısı buu......sen hangı aşamadasın suan cnm??
istanbulda oturan arkadaşlar avcılar dan metrobüsle şişli memoriale nasıl giderim
kızlar napıosunuz.benim miniken fırsat bulamıyorum hep kucağımda bi de sadece emzirirken uyuyo.o yüzden hiç fırsatım olmyo.geçmişi okuyamadım ama hamile olan arkadaşlar varsa allah kucağınıza almayı nasip etsin.tedavide olanların da allah kucaklarını boş bırakmasın.yine girmeye çalışırım canlarım.kendinize iyi bakın...
Ben başladım Evet belki bugun altıncı günüm..... Kızlar Meagon kullanan varmı aranızda benim göbegim cok acıyor bu igneden normalmi acaba?.....
günaydin mikrocum.günaydin kizlar.bu polen ve ari sutu karisimi yumurtalari gelistiriyor sanirim.bende bakicam burda bulabilirmiyim.ayrica ben subat gibi memoriale gedersem eger bu nur hanimi secme sansim oluyormu.hamileligi varya o yüzden.[/QUg
günaydın canım naber iyimisin.
bulursun heralde aktarlarda.ayrıca diğer sorun içinde cumartesi gidicem ya nur hanıma sorarım subatta burdamısınız diye gerçi şu an tedavideki arkadaşlar bilirler.
canım bende bugün bütün tahlillerim için kan verdim.tam 10 tüp kan aldılar.pıhtılaşmalar ,hormonlar.hepsi 15 güne çıkar dediler bakalım inş.güzel sonuçlar çıkar
Aa nur hanım hamile mi?:)
Başınız sağolsun .... Mekanı cennet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?