Arkadaşlar bugün kontrole gittim.Pazar gecesi çatlatma iğnemi yapacağım.Salı günü ilk önce eşimden operasyonla sper bulmaya çalışacaklar.Sperm bulunursa benim yumurtalarımı toplayacaklar.Doktorla eşimin operasyonuna girecek doktorla konuştuk.Herşey olabilir dedi.Sperm bulunamayan hastalarda varmış.Ama kendinizi şimdiden üzmeyin daha hiçbirşey belli değil dedi.Bulunabilirde.Tabii bizim moral sıfır.Gözlerim doldu.Bir iki damla yaş aktı.Sonra eşim çok üzülmesin diye belli etmedim.Bu kez eşimin gözleri doldu.Zaman yaklaştıkça korkumuz giderek artıyor.Birde ben annemlere tedaviye başladığımızı söylememiştim.Çünkü sürekli sorup beni strese sokuyorlar.Şimdide acaba söylesem mi diye düşünüyorum.Dualarını alsak diyorum.
İşte böyle kızlar.Biraz uzun yazdım galiba.
bellisimo teşekkür ederim canım. inşallah Allah nasip eder hepimize dediğin gibi.
bişey sormak istiyorum yumurta çatlatma iğnelerinin vurulduğu akşam gonal f ve cetrocide yaptırcak mıyım.
yoksa o gün sadece çatlatma iğneleri mi yapılacak.
bide yumurta toplama işleminden sonra progestan iğneleri günde kaç kere vurulacak saati önemli mi
ben çalıştığım için merak ettim canım.
canım benım inş hiç kötu birşey olmayacak bu sefer. herşey yolunda gidecek Allahın izni ile. sende anneler kervanına katılacaksın
Amin inşallah muckssss ... İnşallah bu topikteki herkese Allah nasip eder hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız.... :)))
Arkadaşlar bugün kontrole gittim.Pazar gecesi çatlatma iğnemi yapacağım.Salı günü ilk önce eşimden operasyonla sper bulmaya çalışacaklar.Sperm bulunursa benim yumurtalarımı toplayacaklar.Doktorla eşimin operasyonuna girecek doktorla konuştuk.Herşey olabilir dedi.Sperm bulunamayan hastalarda varmış.Ama kendinizi şimdiden üzmeyin daha hiçbirşey belli değil dedi.Bulunabilirde.Tabii bizim moral sıfır.Gözlerim doldu.Bir iki damla yaş aktı.Sonra eşim çok üzülmesin diye belli etmedim.Bu kez eşimin gözleri doldu.Zaman yaklaştıkça korkumuz giderek artıyor.Birde ben annemlere tedaviye başladığımızı söylememiştim.Çünkü sürekli sorup beni strese sokuyorlar.Şimdide acaba söylesem mi diye düşünüyorum.Dualarını alsak diyorum.
merhaba mikro! çok teşekkürederim herkesin umutları gerçek olur inşallah... yarın benim tedavimin ilk günü olduğu için hastanede sanırım biraz fazlaca kalabilirim:) sizler hangi aşamadasınız?
canlar nasılsınız? ben yarın iki haftalığına annemın yanına gidiyorum. muhtemelen internet bulupda giremeyeceğim.
dun muayenem vardı. çok şukur herşey yolunda. muayene esnasında karşıdaki ekran karanlık olduğu için ben pek bişi göremedım ama eşim doktorun baktığı ekrandan bebeğimizin hareketlerini görmuş. biliyor musunuz. kalp atışı falan fasafiso. ekranda onun minik ellerinin ayaklarının hareket ettiğini görüyorsunuz yaaa. işte o herlşeye değer. kelbimin ta en içinden en derininden diliyorum. rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inş..
iki hafta sonra ikili tarama yaptırmamı söyledi doktor. hamile arkadaşlar siz nerde kaça yaptırdınız ve test nasıl yapılıyor? memorialde biraz pahalıymış galiba. gelene kadar biraz bilgi edineyim dedim.
hepinizi öpüyorum ve Allaha emanet ediyorum. rabbim herşeyı gönlunuze göre versin... görüşmek üzere..
arkadaşlar sorum çalışanlara olucak, transferden sonra izin işini nasıl ayarladınız tranferden sonra rapor yazamıyorlar dimi ben yıllık iznimide kullandım 2013 teki iznim olcak ocakta yapıcam ama oda 21 gün hafta sonlarıda dahil yanı 15 iş günü hepsini kullansam sonra gerektiğinde napıcam onu düşünüyorum karakara siz sordunuzmu rapor ayarlayabiliyolarmı??
ben aslında seni görünce birden profil resmin geldi gözümün önüne :) yoksa nerden bilicem bunda kızıcak bişi yokki canım sizleri gördükçe bizim umutlarım daha bir artıyor hatta ogün okadar çok çocuk vardiki muayeneye girmeden eşime galiba burası doğru yer dedim :) allah size bağışlasın kuzunuzu
saol canım benım nerde oturuyosun sen ve tedavın ne asamada?buaralar bıraz unutkanım okudugumuda unutuyorum
canım ben beylikdüzü tarafında oturuyorum ilk tüp deneyimim olucak inşallah ilk adetle başlıcaz testler falan yapıldı işte
biz tamamen birbirimizden habersizdik canım zaten biranda benim gözüme çarptı yoksam konuşur tanışırdık tabii
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sıkı sıkı tururnurlar bundan sonra birlikte nefes alırsınız
hayırlı olsun canım maşllah çok güzel gdiyorrsağlıkla tutunurlar inşallah
hadi gözünaydın incim çok sevindim az kaldı canım hayırlısıyla bizlerde kavuşucaz yavrularımıza
başın sağolsun canım allah tahsiratını affetsin sabırlar versin
canim bende beylikduzunde oturuyorum innovia sitesinde daha gorusuruz sen nerseindwsin?istanbulda oturan arkadaşlar avcılar dan metrobüsle şişli memoriale nasıl giderim
Gamzecim ben de Avcılar'dayım
Ben hiç metrobüsle gitmedim ama eşim gitmişti bir kez. Perpa'da inip yürümüştü, yakınmış oraya.
metrobua duragi 10 gun kapali olucakmis perpa duragi.iyiakşamlar ben Avcılarda oturuyorum anlataym hemen zicirlikuyu metrobüsüne binip darülaceze durağındw iniyorsun üstgeçeitten çıkıp sağa dönüyosun ışıklar var ordan karşı tarafa geçip aşağı doğru yürüyorsun baya yokuş bi yol istersen ışıklarda sor anlatırlar 7-8 dk yürürsün
kizlar bende bwylikduzunde otueuyoeum avcilaeda annemle kayinvalidem otueuyor?siz nereleedesiniz?evet canım ya benimde dikkatimi çekti sen neresinde oturuyorsun?:)
canim benim hayirli olsun allah saglikla buyutmek nasip etsin.ilk zamanlar zor oluyor ama sonra alisiyosun.benim kiz duzene giedi artikkızlar napıosunuz.benim miniken fırsat bulamıyorum hep kucağımda bi de sadece emzirirken uyuyo.o yüzden hiç fırsatım olmyo.geçmişi okuyamadım ama hamile olan arkadaşlar varsa allah kucağınıza almayı nasip etsin.tedavide olanların da allah kucaklarını boş bırakmasın.yine girmeye çalışırım canlarım.kendinize iyi bakın...
kıyamam yaaaaabak şimdi bende üzülmenize çok üzüldüm ii düşünelim ii olsun. fırsat bulursam sizin için şifa niyetine bir yasin okuyacağım. inş rabbim yuzunuzu guldurur....
Günaydın herkese
Cemileydcim Rabbim yeterki istesin biz duamızı edelim inş vakti saati gelmiştir ve eşinden sperm bulunur yumoşlar dollenir ve de ins sana tutunurlar Yeter ki Allah ol desin O ol dedikten sonra gerisi boş anne baba olmanızın vakit gelmiştir inş dualarımız seninle
Allah razı olsun canım.İnşallah hepimiz için herşeyin en iyisi olur.Salı günü nasıl gelir bilmiyorum.Birde birşey soracağım.Çatlatma iğnesini yapacağımız gün başka iğne kullanmıyoruz değil mi?Hemşire anlatmıştı ama heyecandan yalnış birşey yapmayayım diye sizede sorayım dedim.Siz çatlatma iğnesini yapacağınız zaman başka iğne kullanmışmıydınız?
Arkadaslar Merhaba, bir sorum olacakti ben bugun Memorial'i aradim ve Semra hanim yada nur hanimdan on gorusme almak istedim ama malesef Semra hanim on gorusem kabul etmiyormus nur hanim icin se sadece persembe gunu uygunmus ama ben yurtdisindan gelicegim icin persembe benim icin uygun degil. Merak ettigim on gorusmede neler konusuluyor. Yardimci olursaniz sevinirim..
Canım ben de çalışıyordum. İzin alamam diye yıllık iznimi tedavi sırasında harcamak zorunda kaldım. Transferim pazar günü yapılmıştı. Pazartesi işe başlamam gerekiyordu. Transferimi yapan doktorumdan rica ettim. Pazar dahil 3 gün izin yazdı. Çarşamba mecburen işe başladım. Fazla rapor veremediler maalesef
Arkadaslar Merhaba, bir sorum olacakti ben bugun Memorial'i aradim ve Semra hanim yada nur hanimdan on gorusme almak istedim ama malesef Semra hanim on gorusem kabul etmiyormus nur hanim icin se sadece persembe gunu uygunmus ama ben yurtdisindan gelicegim icin persembe benim icin uygun degil. Merak ettigim on gorusmede neler konusuluyor. Yardimci olursaniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?