Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kıyamam yaaaaa bak şimdi bende üzülmenize çok üzüldüm ii düşünelim ii olsun. fırsat bulursam sizin için şifa niyetine bir yasin okuyacağım. inş rabbim yuzunuzu guldurur....

canlar nasılsınız? ben yarın iki haftalığına annemın yanına gidiyorum. muhtemelen internet bulupda giremeyeceğim.

dun muayenem vardı. çok şukur herşey yolunda. muayene esnasında karşıdaki ekran karanlık olduğu için ben pek bişi göremedım ama eşim doktorun baktığı ekrandan bebeğimizin hareketlerini görmuş. biliyor musunuz. kalp atışı falan fasafiso. ekranda onun minik ellerinin ayaklarının hareket ettiğini görüyorsunuz yaaa. işte o herlşeye değer. kelbimin ta en içinden en derininden diliyorum. rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inş..

iki hafta sonra ikili tarama yaptırmamı söyledi doktor. hamile arkadaşlar siz nerde kaça yaptırdınız ve test nasıl yapılıyor? memorialde biraz pahalıymış galiba. gelene kadar biraz bilgi edineyim dedim.

hepinizi öpüyorum ve Allaha emanet ediyorum. rabbim herşeyı gönlunuze göre versin... görüşmek üzere..

Çatlatma iğnelerinden sora bütün iğneler kesiliyor cnm zaten onlar sana bilgi vericekler merak etme...Progesteron igneleri tutunma için yapılıyor ve cok önemli günde 1 kere ama saati çok önemli ayrıca reçeteni de mutlaka yanında taşı reçetesiz kimse yapmıyor... Mutlaka sana söyledikleri saatte olacaksın cnm...

Allahım gönlünüze göre versin..inşallah bulunur içini ferah tut canımmm..

merhaba mikro! çok teşekkürederim herkesin umutları gerçek olur inşallah... yarın benim tedavimin ilk günü olduğu için hastanede sanırım biraz fazlaca kalabilirim:) sizler hangi aşamadasınız?

canım ben daha ön görüşme aşamasındayım ne tarz bir tedavi öneriyorlar onu konuşacam uzun kalıcaksan karşılaşabiliriz:)))))

Günaydın herkese
Cemileydcim Rabbim yeterki istesin biz duamızı edelim inş vakti saati gelmiştir ve eşinden sperm bulunur yumoşlar dollenir ve de ins sana tutunurlar Yeter ki Allah ol desin O ol dedikten sonra gerisi boş anne baba olmanızın vakit gelmiştir inş dualarımız seninle

arkadaşlar sorum çalışanlara olucak, transferden sonra izin işini nasıl ayarladınız tranferden sonra rapor yazamıyorlar dimi ben yıllık iznimide kullandım 2013 teki iznim olcak ocakta yapıcam ama oda 21 gün hafta sonlarıda dahil yanı 15 iş günü hepsini kullansam sonra gerektiğinde napıcam onu düşünüyorum karakara siz sordunuzmu rapor ayarlayabiliyolarmı??

ben tranferden sonra bir ayın önemli olduğuna inandım her ne kadar bilimselliği yok deselerde, embrionunda hiç şansı yok çünkü parça parçada olsa rapor yazıyolarmı dr lar??

Sevdacığım selam canım

Ben de seni merak ediyordum. İyi olmana çok sevindim. Benim de aralığın ilk haftası kontrolüm var. Allah nasip ederse hareketlerini göreceğim 2 haftadır görmüyorum kuzucuğumu.. Hareketlerini görürsem sanırım çok daha rahat olacağım. İkili test için ben de henüz karar vermedim. Cihangir Bey 'den randevu almak gerekiyormuş galiba. ikili test ücreti ne kadar ? :26:

Canım ben de çalışıyordum. İzin alamam diye yıllık iznimi tedavi sırasında harcamak zorunda kaldım. Transferim pazar günü yapılmıştı. Pazartesi işe başlamam gerekiyordu. Transferimi yapan doktorumdan rica ettim. Pazar dahil 3 gün izin yazdı. Çarşamba mecburen işe başladım. Fazla rapor veremediler maalesef

kıyamam yaaaaa bak şimdi bende üzülmenize çok üzüldüm ii düşünelim ii olsun. fırsat bulursam sizin için şifa niyetine bir yasin okuyacağım. inş rabbim yuzunuzu guldurur....

Allah razı olsun canım.İnşallah hepimiz için herşeyin en iyisi olur.Salı günü nasıl gelir bilmiyorum.Birde birşey soracağım.Çatlatma iğnesini yapacağımız gün başka iğne kullanmıyoruz değil mi?Hemşire anlatmıştı ama heyecandan yalnış birşey yapmayayım diye sizede sorayım dedim.Siz çatlatma iğnesini yapacağınız zaman başka iğne kullanmışmıydınız?

Çok sağol canım.Dediğin gibi inşallah zamanı gelmiştir.

canım ben bu akşam çatlatma iğnelerimi vurucam. başka iğne vurmayacağımı söylediler. çatlatma iğnesi vurulduğu gün başka iğne vurulmuyor.
sadece folbiol ve diğer kullandığınız ilaç varsa devam edin dediler.

Arkadaslar Merhaba, bir sorum olacakti ben bugun Memorial'i aradim ve Semra hanim yada nur hanimdan on gorusme almak istedim ama malesef Semra hanim on gorusem kabul etmiyormus nur hanim icin se sadece persembe gunu uygunmus ama ben yurtdisindan gelicegim icin persembe benim icin uygun degil. Merak ettigim on gorusmede neler konusuluyor. Yardimci olursaniz sevinirim..

canım ben ön görüşmemi nur hanımla yapmıştım. kaç yıllık evli olduğunuzu yaşınızı, problemin ne olduğunu soruyor. ultrasonla muayene ediyor.
yumurta durumuna bakıyor. eğer önceden yaptırmış olduğunuz testler varsa onlara bakıyor.
bize erkek kaynaklıydı sorun . benim elimde rahim filmim hormon testim eşiminde bi kaç tane sperm testi vardı.
15 dakikalık bi görüşme oluyor zaten. yeni testler istiyor. benden tam kan tahlili hepatit c hepatit b hiv testleri istedi tiroitten şüphelendiği için bi kaç test istedi.
bu testleri istediğin yerde yaptırabilirsin dedi eşimdende yeni bir sperm testi istedi onuda memorilda yaptırmanız gerekiyor dedi.
biz bütün bu testleri 2 hafta içinde hazırlayıp sonuçlandırma görüşmesine gittik ve adetimin 2. günüde tedavi başladı. başka soruların varsa yine cevaplandırırım.

akasya saol canım 3 günde fena değil ama 2 günden fazla yazılan raporun parası sskdan alınıyo dimi? birde raporda tüp bebk tedavisi diye yazıyormu canım ben sadece bi kaç kişiyle paylaştım tedavimi bu durumda herkesin haberi olucaktır

tedavin hayırlı olsun canım, ön görüşmede daha önceki testler değerlendiriliyo ve daha önce deneme yaptıysan onlara bakılıyo ve yei testler istiyo onların sonuçlarını da ayrıca görüşüyorsunuz ve ona göre tedavi planlanıyor..he bide muayene ediyo onlarıda not alıyolar ve dosyana işliyorlar bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…