kızlar selam herkese... ben cumartesi başladım bugün 3. günüm yarın saat 10.00 da yine randevum var ama funda hanıma vermişler bu sefer! funda hanıma muayene olan var mı nasıl biri? bu arada iğnelerden tırsıyodum ama hiçççç acımıyo:) hatta biran önce iğne saatim gelsin diye bekliyorum:)
kızlar ben ekimde tüp bebek yapmıştım.bu ay tüp bebekten sonraki ilk adetim.ama olmadım hala 2 gün geciktim.tüp bebekten sonra adet gecikmesi normal mi kızlar? hamile olabilirsin demeyin.çünkü erkek faktörü sorunumuz imkansız yani...hem sabah test yaptım çıkmadı
nerde tedavi görüyorsun cemilecim ?
Zeytinburnu semiha şakir kadın ve doğum hastanesinde canım.
merhaba arkadaşlar.
ben buay tüp tedavisine başlayacaktım.ama reglim 5 gün erken geldi.bulunduğum yerdeki tüpbebek merkezine gidip bir muayene olmak istedim.kırk dereden kırk su getirdiler.yarın sabah için randevu alabildim.bir sorun çıkmazsa 3. gün memorialde olacaktım.şimdi ne yapıcam bilmiyorum.gelecek aya kalacam galiba.hayırlısı olsun bakalım.
semra hanımla görüşmek için ayrıca ücret ödeniyormu?
ilaçları nerden alıyoruz.hastaneye eczacı getiriyormu?
gonal f ve menogon mu veriliyo farklı ilaçlarda varmı.yumurta gelişimi için.
dr umuza mesela NUR hanıma (e-meil) yazabiliyormuyuz.adresi.varmı
çok sordum ama cevaplarsanız sevinirim.
Allah yardımcımız olsun.
merhaba arkadaşlar.
ben buay tüp tedavisine başlayacaktım.ama reglim 5 gün erken geldi.bulunduğum yerdeki tüpbebek merkezine gidip bir muayene olmak istedim.kırk dereden kırk su getirdiler.yarın sabah için randevu alabildim.bir sorun çıkmazsa 3. gün memorialde olacaktım.şimdi ne yapıcam bilmiyorum.gelecek aya kalacam galiba.hayırlısı olsun bakalım.
semra hanımla görüşmek için ayrıca ücret ödeniyormu?
ilaçları nerden alıyoruz.hastaneye eczacı getiriyormu?
gonal f ve menogon mu veriliyo farklı ilaçlarda varmı.yumurta gelişimi için.
dr umuza mesela NUR hanıma (e-meil) yazabiliyormuyuz.adresi.varmı
çok sordum ama cevaplarsanız sevinirim.
Allah yardımcımız olsun.
kızlar ben ekimde tüp bebek yapmıştım.bu ay tüp bebekten sonraki ilk adetim.ama olmadım hala 2 gün geciktim.tüp bebekten sonra adet gecikmesi normal mi kızlar? hamile olabilirsin demeyin.çünkü erkek faktörü sorunumuz imkansız yani...hem sabah test yaptım çıkmadı
Merhaba nzlyln,
Benim Memorial'deki kadın doğum doktorum ile mail adresinden yazışıyoruz. Nur Hanım ile irtibata bu mail adresinden geçebilirsin. nur.dokuzeylul@memorial.com.tr
Diğer sorularınla ilgili henüz tecrübe sahibi değilim...Allah güç versin hepimize...
arkadaşlar dün yumurta toplama işlemim yapıldı. 3 tane yumurtam toplandı ama
bugün bunlarla ilgili arayıp bilgi verecekler sanırım. kaç gibi ararlar acaba.
bilginiz var mı. çok heyecanlıyım..
Hayırlısı olsun Ceydacım. Saat 10-13 arası arayıp bilgi alabilirsin
merhaba arkadasim sana cvp vermek kisterdim ama bende ayni soruyu buradaki arkaslara soruyorum.ben yurt disindayim.bu tahlilleri burada 2 yil önce yaptirmistik ve cok pahaliydilar.simdi ise yeniden yaptirmak zorundayim ama türkiyede nerede ve ne kadara mal oldugunu bende merak ediyorum.özel tabiki bizim skk miz oraya gecmiyorkızlar günaydın..
nur hanım benden
Homosistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagülan
Protein C aktivitesi
Protein S aktivitesi
Antitrombin III aktivitesi
testlerini istedi..
bu testleri devlet hastanesinde yaptırmak istyorum..
genetk bölümüüne gittim biz yapmıyoruz ddi.k.doğum yapıyor dedi..randevu almak istiyorum zeynep kamilden.ama kadın doğumda 3-4 tane bölüm çıkıyor karsıma..infertilite,jinekoloji vs.
zeynep kamilde veya devlette yaptırdıysanız nerede ve hangi bölümde yaptırdınız..?
yardımcı olursanız çok sevinirim..
merhaba arkadasim sana cvp vermek kisterdim ama bende ayni soruyu buradaki arkaslara soruyorum.ben yurt disindayim.bu tahlilleri burada 2 yil önce yaptirmistik ve cok pahaliydilar.simdi ise yeniden yaptirmak zorundayim ama türkiyede nerede ve ne kadara mal oldugunu bende merak ediyorum.özel tabiki bizim skk miz oraya gecmiyor
Kızlar nasılsınz çok özledim ben sizi ya geçen çarşambadan beri yalnız çalışıyorum ve inanılmaz yoğunum
bir türlü fırsat bulup giremedim varmı güzel haberler inşallah herşey yolundadır.
Nur hanımla görüştük tedaviyi etkilicek bişi olmadığını söyledi şimdi allahın izniyle büyük günü bekliyorum
anlıcağınız gün sayıyorum hayırlısı mevlamdan
canım çok teşekkür ederim canım. az önce aradım. 3 yumurtamda döllenmiş. kalitesi hakkında şuan bilgi veremeyiz.
perşembe günü arayın dediler. çok sevinçliyim inşallah 3ü de kaliteli gelişir. ne olur dua edin.
kızlar günaydın..
nur hanım benden
Homosistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagülan
Protein C aktivitesi
Protein S aktivitesi
Antitrombin III aktivitesi
testlerini istedi..
bu testleri devlet hastanesinde yaptırmak istyorum..
genetk bölümüüne gittim biz yapmıyoruz ddi.k.doğum yapıyor dedi..randevu almak istiyorum zeynep kamilden.ama kadın doğumda 3-4 tane bölüm çıkıyor karsıma..infertilite,jinekoloji vs.
zeynep kamilde veya devlette yaptırdıysanız nerede ve hangi bölümde yaptırdınız..?
yardımcı olursanız çok sevinirim..
Nerdeyse 3 yıldır her türlü şikayetimde Memorial gidiyorum...
Şimdi çevremdekiler başka bir dr daha mı gitsen diyor...
başka yere gitmek evet bir taraftan doğru bir hareket ama bir taraftan da aklımı karıştıracak diye düşünüyorum.
ilk tüp bebek denemem olacak...
sizce ne yapmalıyım?
yardiminiza ihtiyacim var.4 cüyü bende memorilalde denemek istiyorum-lakin yaptiracagim cok test var sanirim.tabi kendi kafama göre.burda sizin yaptirdiklarinizdan kopya cekerek yazdiklarim. simdi elimde TSH;FSH;PROLAKTIN VS: VS: var ama 2 yil öncesine ait.ve kanda pihtilasma testi hatta genetik testide yaptirmak istiyorum.fakat yurtdisinda bunlarin hepsi özele giriyor ve cok pahalilar.bunlari türkiyede nerede,ne kadara ve kac gün icinde yaptirip alabilecegimi bilen varsa bana yazabilirmi.ve arti ilk önce memorialdeki doktorlarami danismaliyim bu testler adina cünkü hepsi sizden kopya cektiklerim.bire bir bana sunu yapin vs,diyen olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?