Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Evet canım yalnış anlamışım.Çatlatma iğnesini vurduktan sonrada bugün başka iğne vurmadın değil mi?Bizim yüreğimiz ağzımızda nolur dua edin.İnşallah eşimde sperm bulabilirler.

yok canım bugün hiç iğne vurulmadım. sadece sabah gidip kan verdim.muayenede olmadım bugün. saat 1 gibide aradılar. kan değerlerimin iyi olduğunu söylediler.
yarın için hatırlatmalarda bulundular 12 den sonra bişey yiyip içmeyin şu saatte burda olun gibi.[/QUOTE]

Allah yardımcın ve yardımcımız olsun canım.İnşallah bizde hayırlı haberler veririz.

yapisikligi nasil anladi ve rahim duvarini n ince oldugunu.benimde acik ameliyatta görülmüstü yapisilik.tuhaf

Canım ultrasonda goruldü biraz rahim filminde daha net çıkar dedi .ama rahim duvarı demedi rahim içi dedi benim daha önceki transferde rahim duvarı inceligi yine ultrasonda görülmûştü

Haklısın happybutterfly herkesin farklı farklı hikayeleri var ama herkes aynı paydada toplanıyor. Buranın bana 2 gündür yaşattığı enerjiyi anlatamam. Daha tedavi başlamadan herşeye hazırlıklı gibiyim :) bu arada bir sorum daha olacak hamile kaldıktan sonra kendi kadın doğum uzmanıyla gebeliği takip ediyorsunuz değil mi? yani tüp bebek servisi sadece gebelik oluşana kadar size yardımcı oluyor...

Allah yardımcın ve yardımcımız olsun canım.İnşallah bizde hayırlı haberler veririz.[/QUOTE]

amin canım inşallah. tek dileğimiz o.

Transferi bekleyen arkadaşlar, opu işlemine girecek arkadaşlar ve benim gibi tedavi için gün sayan arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ne güzel telaşlar bunlar. Bu sene hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inş.

ben o aşamaya gelemediğim için bilmiyorum ama kısa bir süre daha tüp servisi bakıyo sonra kadın doğuma diye biliyorum ama hamile kalan arkadaşlar daha iyi bilir inş bizde o günleri görürüz.

Ne güzel işte temiz cıkmış bendede miyom var yaklasık 1.5 cm.... Miyom hemen olusup hızla büyüyen birsey degilmiş... korkma!!! Olumsuz şeyler düşünme Allahım isterse herşey olur inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz....

Kızlarrrrrrrrrrrrr çatlatma iğnemi vurdum 23 50 de salı sabahı opu işlemim var.... Cemile seninle aynı gündeyiz benim 2. kat c blok 9 45 te senin saat kacta? Ceydacım sanada bol şanlar cnm Allah kolaylık versin.... Hamişler bizler için dua edin ne olur hamilelerin duası kabul olurmuş.... :))))
RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.... ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN....

tuğçecim ben pelikan avmnin orda oturuyorum
bıara bulusalım ya avcılar beylıkduzu cıvarındakıler,tabı dıgerlerıde gelsınler gelebılenler.
canım benım hamılelıgım boyunca nur hnm yanı tup bebk doktorum takıp ettı genelde boyle ama dr musaıtlıgıne gore oluyor bu.eger nur hnm takıp etmeseydı suan kızım hayatta olmazdı.eger tup bebek bolumu bakmazsada.yıne memorıalde cıhangır yılanlıogluna gorunebılırsınız.fazla konusmaz ama ıyı bır dr.tecrubelı..ben begendım

Canım senin opu işleminde hayırlı olsun.Ben memorıalde yaptırmıyorum.İnşallah sonundada güzel haberler alırız.Doktor sana BİOKADIN FİTİL verdimi.Vajinal yolla alınıyor.Bana verdi.Dün gece yatmadan kullandın ve sabah kalktığımda acayip akıntı olmuş.Sanki altıma yapmışım Bu normal mi acaba bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Evet canım buluşalım.

günaydın canım nasılsın
tedavin ne zaman başlıyor hayırlısıyla
ben çarşamba günü tekrar gideceğim doktora
devlete gidicem bu sefer bakalım bebiş ne durumda
allah hepimize hayırlısını versin dualarımızı kabul etsin inşallah

normal eriyo fitil kırmızı kırmızı geliyo ama aşırıysa devam ediyorsa drna bir sor istersen

nerde tedavi görüyorsun cemilecim ?

Ben gün saymaya başladım incim bakayım benim regl zamanında gelcek mi :)
Arkadaşlar buluşsakmı demişler aslında çok iyi olur ortak bir yer bulup görüşsek daha iyi olur

Saol cnm teşekkürler hayırlı haberler alırız inşallah.... Bana fitil vermedi yarın opu işleminden sonra verilecek ilaclarım ama bana fitil diil progesteron iğne vericek sanırım....Ben hiç kullanmadım canım ama kulananlar vardır mutlaka yazarlar merak etme...

kızlar selam herkese... ben cumartesi başladım bugün 3. günüm yarın saat 10.00 da yine randevum var ama funda hanıma vermişler bu sefer! funda hanıma muayene olan var mı nasıl biri? bu arada iğnelerden tırsıyodum ama hiçççç acımıyo:) hatta biran önce iğne saatim gelsin diye bekliyorum:)

Merhaba canım. İyiyim şükür. Sen nasılsın? Bebişin nasıl? Ne zaman başlayacağım belli değil maalesef.
Amin inş.

Ben gün saymaya başladım incim bakayım benim regl zamanında gelcek mi :)
Arkadaşlar buluşsakmı demişler aslında çok iyi olur ortak bir yer bulup görüşsek daha iyi olur

Hadi bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…