Evet canım yalnış anlamışım.Çatlatma iğnesini vurduktan sonrada bugün başka iğne vurmadın değil mi?Bizim yüreğimiz ağzımızda nolur dua edin.İnşallah eşimde sperm bulabilirler.
yapisikligi nasil anladi ve rahim duvarini n ince oldugunu.benimde acik ameliyatta görülmüstü yapisilik.tuhaf
çok çok geçmiş olsun ,hepimizn hikayesi farklı belki ama hissettiklerimiz ve amacımız aynı inşallah burdaki herkes çok yakında çook mutlu olucak , ben burdaki arkadaşları takip ettm ve onlara güveniyorum büyük çoğunluk ta başarıya ulaştı drlarında aynı hassasiyete sahip olduğuna inanıyorum içini ferah tut dualarımız tüm bebek sahibi olmak isteyenlerle..
yok canım bugün hiç iğne vurulmadım. sadece sabah gidip kan verdim.muayenede olmadım bugün. saat 1 gibide aradılar. kan değerlerimin iyi olduğunu söylediler.
yarın için hatırlatmalarda bulundular 12 den sonra bişey yiyip içmeyin şu saatte burda olun gibi.
Haklısın happybutterfly herkesin farklı farklı hikayeleri var ama herkes aynı paydada toplanıyor. Buranın bana 2 gündür yaşattığı enerjiyi anlatamam. Daha tedavi başlamadan herşeye hazırlıklı gibiyim :) bu arada bir sorum daha olacak hamile kaldıktan sonra kendi kadın doğum uzmanıyla gebeliği takip ediyorsunuz değil mi? yani tüp bebek servisi sadece gebelik oluşana kadar size yardımcı oluyor...
çok teşekkür ederim bellisimo...beni en çok endişelendiren kısım drBenim 2,5yıldır kadın doğum uzmanım yine Memorial'den Banu Göker bilenler bilir melek gibi bir insandır. Onun güleryüzünden sonra şimdi daha da desteğe ihtiyacım olduğunu anladım.
Miyom ameliyatına rahim kanseri tehlikesiyle girdim (rahmimi alabilirlerdi yani hiç çocuk sahibi olamayabilirdim) çok büyük bir kitleyle şükür ki temiz çıktı sonuçlarım. Ama bir türlü o psikolojiyi üzerimden; yani ya tekrar miyom oluşursa ve bütün o süreç tekrar yaşanırsa diye çok korkuyorum. Tüp bebek de benim için öyle bir süreç oldu ya bebeğim olmazsa... şimdi mutlu değiliz belki bir çoğumuz ama olacağız... Allah büyük...
bıara bulusalım ya avcılar beylıkduzu cıvarındakıler,tabı dıgerlerıde gelsınler gelebılenler.tuğçecim ben pelikan avmnin orda oturuyorum
canım benım hamılelıgım boyunca nur hnm yanı tup bebk doktorum takıp ettı genelde boyle ama dr musaıtlıgıne gore oluyor bu.eger nur hnm takıp etmeseydı suan kızım hayatta olmazdı.eger tup bebek bolumu bakmazsada.yıne memorıalde cıhangır yılanlıogluna gorunebılırsınız.fazla konusmaz ama ıyı bır dr.tecrubelı..ben begendımHaklısın happybutterfly herkesin farklı farklı hikayeleri var ama herkes aynı paydada toplanıyor. Buranın bana 2 gündür yaşattığı enerjiyi anlatamam. Daha tedavi başlamadan herşeye hazırlıklı gibiyim :) bu arada bir sorum daha olacak hamile kaldıktan sonra kendi kadın doğum uzmanıyla gebeliği takip ediyorsunuz değil mi? yani tüp bebek servisi sadece gebelik oluşana kadar size yardımcı oluyor...
Kızlarrrrrrrrrrrrr çatlatma iğnemi vurdum 23 50 de salı sabahı opu işlemim var.... Cemile seninle aynı gündeyiz benim 2. kat c blok 9 45 te senin saat kacta? Ceydacım sanada bol şanlar cnm Allah kolaylık versin.... Hamişler bizler için dua edin ne olur hamilelerin duası kabul olurmuş.... :))))
RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.... ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN....
bıara bulusalım ya avcılar beylıkduzu cıvarındakıler,tabı dıgerlerıde gelsınler gelebılenler.
canım benım hamılelıgım boyunca nur hnm yanı tup bebk doktorum takıp ettı genelde boyle ama dr musaıtlıgıne gore oluyor bu.eger nur hnm takıp etmeseydı suan kızım hayatta olmazdı.eger tup bebek bolumu bakmazsada.yıne memorıalde cıhangır yılanlıogluna gorunebılırsınız.fazla konusmaz ama ıyı bır dr.tecrubelı..ben begendım
transferi bekleyen arkadaşlar, opu işlemine girecek arkadaşlar ve benim gibi tedavi için gün sayan arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun. Ne güzel telaşlar bunlar. Bu sene hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inş.
Evet canım buluşalım.
Canım senin opu işleminde hayırlı olsun.Ben memorıalde yaptırmıyorum.İnşallah sonundada güzel haberler alırız.Doktor sana BİOKADIN FİTİL verdimi.Vajinal yolla alınıyor.Bana verdi.Dün gece yatmadan kullandın ve sabah kalktığımda acayip akıntı olmuş.Sanki altıma yapmışımBu normal mi acaba bilginiz var mı?
Canım senin opu işleminde hayırlı olsun.Ben memorıalde yaptırmıyorum.İnşallah sonundada güzel haberler alırız.Doktor sana BİOKADIN FİTİL verdimi.Vajinal yolla alınıyor.Bana verdi.Dün gece yatmadan kullandın ve sabah kalktığımda acayip akıntı olmuş.Sanki altıma yapmışımBu normal mi acaba bilginiz var mı?
Transferi bekleyen arkadaşlar, opu işlemine girecek arkadaşlar ve benim gibi tedavi için gün sayan arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ne güzel telaşlar bunlar. Bu sene hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inş.
benım kız var ya havalar bıraz duzeldıgınde hem ınsallah bulusacagımız herkes hamıle olurda bırlıkte alısverıs yapar sohbet ederız..Evet canım buluşalım.
Banada uyar ama hafta sonu olsun:)
günaydın canım nasılsın
tedavin ne zaman başlıyor hayırlısıyla
ben çarşamba günü tekrar gideceğim doktora
devlete gidicem bu sefer bakalım bebiş ne durumda
allah hepimize hayırlısını versin dualarımızı kabul etsin inşallah
Ben gün saymaya başladım incim bakayım benim regl zamanında gelcek mi :)
Arkadaşlar buluşsakmı demişler aslında çok iyi olur ortak bir yer bulup görüşsek daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?