kızlar çarşamba 5yumurtam toplanmıştııı 1gun sonra tel actıklarında 3ü döllendi demişlerdi bugun telde 5ide dollenmıs sonradan 2 kuzumda kendıne gelmıs bolunmeye başlamış nolur dualarınızı eksik etmeyinnnnnnn...sizcee hangi gün transfer ederler canlar yarın 4gun, pazartesi 5gun olacak ?????
Merhabalar,
Tüp bebek konusunda tecrübelerinden faydalanmak için üye oldum...
2 yıl önce Memorial'da ciddi bir miyom ameliyatı oldum. 9 aydır da bebek istiyoruz ancak olmuyor daha fazla beklemenin bize fayda sağlamayacağı nı düşünerek ve tabi dr. da yönlendirmesiyle dün tüp bebek bölümü ile görüştük. Betül Hanım bizimle ilgilendi... Aslında diğer ay biz de bu yöntemi denemeye karar verdik (insan bu yöntemi yine de en son çare olarak düşündüğü için maddi olarak da hazırlıklı olmuyor) Bundan sonraki süreç nasıl olacak yani aşamaları ne? Nur Hanım ile tedaviye devam etmek istiyorum bazı forumlarda ekip olarak çalıştıklarını farklı farklı dr muayene edildiğini okudum. bu ne kadar doğru tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olacağım... şimdiden teşekkürler
Benim doktorum Betül hanım ama etiler Memoriala da gittikleri için farklı doktorlar muayene ediyor tabi... benim muayenemi 2 gündür nur hanım yapıyor büyük ihtimalle opu isleminede nur hanım girecek....Ekip olarak çalışıyorlar hepsi profesyonel merak etme.... Bundan sonraki süreç demişsin muayene olucaksın ilaçların belirlenicek bazı testler istiyecekler t3 t4 tsh prolaktin hepatitler hiv tam kan sayımı gerekirse başka testler...Karnında yaklasık 10 gün igne olucaksın yumurtaların büyüyecek sonra onlar (opu) kucuk bir operasyona bayıltılarak toplanacak... aynı gün eşin sperm vericek döllenme aşaması ve sonrasında yerleştirilecek.... Bol şanslar diliyorum...
canım ben bu akşam çatlatma iğnelerimi vurucam. başka iğne vurmayacağımı söylediler. çatlatma iğnesi vurulduğu gün başka iğne vurulmuyor.
sadece folbiol ve diğer kullandığınız ilaç varsa devam edin dediler.
Çok sağol canım.Bende bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam.Seninde yumurtalıkların salı toplanacak galiba.İnşallah sağlıcakla babişlerimizi kucağımıza alırız.
önemli değil canım. kafana ne takılırsa sorabilirsin ben sık sık giriyorum foruma biliyorsam cevap veririm.
evet tedavideyim bugün çatlatma iğnemi yaptırıcam pazarteside yumurtalar toplanacak çarşambayada transfer yapılır herhalde.
güzel dileklerin için teşekkür ederim. inşallah hepimiz için güzel neticelenir.
bu arada güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
tedavin hayırlı olur inşallah. Allah yardımcın olsun canım.
ayrı ücretlendirilmiyor canım imsi ve mikroenjeksiyon paket fiyatının içinde. yalnız mikro tese ameliyatı gerekirse o ayrı ücretlendiriliyor diye biliyorum.
bide kadına yapılan cerrahi müdehaleler (laparoskopi , hiteroskopi gibi) ücretlendiriliyor.
spermler iyiyse nasıl bi yöntem kullanılıyor bilmiyorum canım.
teşekkürler anladım canım onuda gidnce sorcam artk..
çok teşekkür ederim bellisimo...beni en çok endişelendiren kısım drBenim 2,5yıldır kadın doğum uzmanım yine Memorial'den Banu Göker bilenler bilir melek gibi bir insandır. Onun güleryüzünden sonra şimdi daha da desteğe ihtiyacım olduğunu anladım.
Miyom ameliyatına rahim kanseri tehlikesiyle girdim (rahmimi alabilirlerdi yani hiç çocuk sahibi olamayabilirdim) çok büyük bir kitleyle şükür ki temiz çıktı sonuçlarım. Ama bir türlü o psikolojiyi üzerimden; yani ya tekrar miyom oluşursa ve bütün o süreç tekrar yaşanırsa diye çok korkuyorum. Tüp bebek de benim için öyle bir süreç oldu ya bebeğim olmazsa... şimdi mutlu değiliz belki bir çoğumuz ama olacağız... Allah büyük...
Canım bende çatlatma iğnemi bugün yapacağım ama yumurtalıkları salı sabahı toplayacaklar.Acaba neden?İkimizde aynı gün çatlatma iğnemizi yapıyoruz ama farklı günlerde yumurtalarımız toplanacak.
merhaba canım. bizim elimizde çapa tıp fakültesinde yapılmış yeni iki sperm testi vardı. böyle bi durumda bile memorialda yapılmış bir sperm testi istiyorlar
çünkü memorialda spermler 8000 kat büyütülüyormuş ve daha doğru ve sağlıklı sonuç görüyorlar. birde laboratuvar uzmanı buna göre tedavi şekli öneriyor.
mesela bizde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu olduğu için sperm testinin altına mikroenjeksiyon ve imsi önerilir yazıyordu. kimisinde hiç çıkmıyor mesela ondada mikro tese
önerilir yazıyor. yada sizin sperminiz çok çıktı diyelim o zamanda belki bunların dışında bi tedavi önerilecek.
anladim.ama benim bunu sormamdaki sebep biz almanyadayiz var sayalimki tadaviye basladik.ve esim benden yumurta toplama günü veriyor spermini herkeste oldugu gibi ve isinden izin alip o gün adina gelebiliyor istanbula.sperm testi icin önceden gelebilmesi oldukca zor.ya alicaklar ve donduracaklar analizi yaptiktan sonra ki tabikide bunu orayla görüsmem lazim nasil ne sekilde yapacaklar diye.sanada tesekkür ederim
kızlarr merhaba...
ben cumartesi günü gittim nur hanımla görüştüm.bana önerdiği tedavi planını çokk beğendim ve ona dedimki nihayet benim dilimden konuşan bir doktor.sizin embryolarınızda sorun yok artık belli bir yerden sonra sorun artık sana dönüyor dedi .rahim içi,ni araştırıcaz. ve ilk defa bir doktor bana rahimde yapışıklık olduğunu söyledi rahim içinin ince olduğunu söyledi.tutunmada bunlar sıkıntı yaratabiliyomuş.aralık 2-3 gibi adet olucam ve bitince rahim filmi çektiricem.heyecanla onu bekliyorum.çünkü tedavini onun sonucuna göre belirliycez dedi.
pıhtılaşma konusunda da eğer senin düşük öykün olmasaydı sadece folbiol derdim ama şimdi iğne kullanabiliriz dedi.içim çokk rahatladı.
kendisine kadınlar kulübünün bir numaralı doktoru olduğunu söyledim kahkahayla güldü.güzel bir görüşmeydi.
ama kızlar en komiği bence üzerimi giyinmiştim tam giderken taytımı giymediğimi farkettim çamaşırımı unuttum onu alıyım diyince yine koptu bir kahkaha çok alemsin dedi.ama iç çamaşırım değildi yani galiba yanlış anlaşıldım:))))))
sonuç olarak ben bişeyler demeden o istedi bişeyler buda beni tatmin etti.annemle gitmiştim o bile çok beğendi.
bu arada gamzear arkadaşımla tanıştık görüştük çok memnun oldum.çok cana yakın sıcak bir arkadaş.inş. tekrar karşılaşırız.baya muhabbet ettik sanki önceden tanıyormuşuz gibiydik.
benden bu kadar kızlarrr nerelerdesiniz
cokkkk sevindim adina.ve memorilada kalman.senin tecrubelerin cok önemli bizlere.insaallah hersey bu sefer iyi olur.
anladim.ama benim bunu sormamdaki sebep biz almanyadayiz var sayalimki tadaviye basladik.ve esim benden yumurta toplama günü veriyor spermini herkeste oldugu gibi ve isinden izin alip o gün adina gelebiliyor istanbula.sperm testi icin önceden gelebilmesi oldukca zor.ya alicaklar ve donduracaklar analizi yaptiktan sonra ki tabikide bunu orayla görüsmem lazim nasil ne sekilde yapacaklar diye.sanada tesekkür ederim
birşey değil canım. seninki istisnai bi durum o zaman. senin bu konuyu görüşmede konuşman lazım. nasıl olur bilemiyorum.
belki almanyada yaptırdığınız testi kabul ederek başlarlar tedaviye ve yumurta toplama günü eşin gelir .
yada dediğin gibi dondurma oluyorsa o şekilde yaparlar. doktorunla konuşman lazım.
:) canım ben dün akşam yaptım çatlatma iğnelerimi tedaviye 19 kasımda başlamıştım. ben dün akşam yazmıştım. çatlatma iğnelerimi vurucam diye yanlış
anlaşılma oldu sanırım.
kızlar size daha önce yazmıştım benimde arkadaşım nur hanımda tedavide
ydi bugün testi yaptı ve hamile rabbim sonsuz şükürler olsun darısıda bizlerin başına
olsun bide değeri 40 üzerindeymiş salı günü çağırmış düşük olupta artan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?