Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhabalar,

Tüp bebek konusunda tecrübelerinden faydalanmak için üye oldum...
2 yıl önce Memorial'da ciddi bir miyom ameliyatı oldum. 9 aydır da bebek istiyoruz ancak olmuyor daha fazla beklemenin bize fayda sağlamayacağı nı düşünerek ve tabi dr. da yönlendirmesiyle dün tüp bebek bölümü ile görüştük. Betül Hanım bizimle ilgilendi... Aslında diğer ay biz de bu yöntemi denemeye karar verdik (insan bu yöntemi yine de en son çare olarak düşündüğü için maddi olarak da hazırlıklı olmuyor) Bundan sonraki süreç nasıl olacak yani aşamaları ne? Nur Hanım ile tedaviye devam etmek istiyorum bazı forumlarda ekip olarak çalıştıklarını farklı farklı dr muayene edildiğini okudum. bu ne kadar doğru tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olacağım... şimdiden teşekkürler

Çok sevindim canım büyük ihtimalle 5. gün nr güzel iste blast olacak tutunma oranı çok yüksek :))

Benim doktorum Betül hanım ama etiler Memoriala da gittikleri için farklı doktorlar muayene ediyor tabi... benim muayenemi 2 gündür nur hanım yapıyor büyük ihtimalle opu isleminede nur hanım girecek....Ekip olarak çalışıyorlar hepsi profesyonel merak etme.... Bundan sonraki süreç demişsin muayene olucaksın ilaçların belirlenicek bazı testler istiyecekler t3 t4 tsh prolaktin hepatitler hiv tam kan sayımı gerekirse başka testler...Karnında yaklasık 10 gün igne olucaksın yumurtaların büyüyecek sonra onlar (opu) kucuk bir operasyona bayıltılarak toplanacak... aynı gün eşin sperm vericek döllenme aşaması ve sonrasında yerleştirilecek.... Bol şanslar diliyorum...

çok teşekkür ederim bellisimo...beni en çok endişelendiren kısım dr Benim 2,5yıldır kadın doğum uzmanım yine Memorial'den Banu Göker bilenler bilir melek gibi bir insandır. Onun güleryüzünden sonra şimdi daha da desteğe ihtiyacım olduğunu anladım.

Miyom ameliyatına rahim kanseri tehlikesiyle girdim (rahmimi alabilirlerdi yani hiç çocuk sahibi olamayabilirdim) çok büyük bir kitleyle şükür ki temiz çıktı sonuçlarım. Ama bir türlü o psikolojiyi üzerimden; yani ya tekrar miyom oluşursa ve bütün o süreç tekrar yaşanırsa diye çok korkuyorum. Tüp bebek de benim için öyle bir süreç oldu ya bebeğim olmazsa... şimdi mutlu değiliz belki bir çoğumuz ama olacağız... Allah büyük...

Çok sağol canım.Bende bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam.Seninde yumurtalıkların salı toplanacak galiba.İnşallah sağlıcakla babişlerimizi kucağımıza alırız.

Çok sağol canım.Bende bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam.Seninde yumurtalıkların salı toplanacak galiba.İnşallah sağlıcakla babişlerimizi kucağımıza alırız.

benim yumurtalarım yarın sabah toplanacak canım. heyecanlıyım. bir yumurtam çok önden gitti o yüzden biraz erken toplanıyor. inşallah
yeterli sayıda yumurtam olur. ve döllenir. Allahım hepimize emeklerimizin karşılığını verir inşallah.

önemli değil canım. kafana ne takılırsa sorabilirsin ben sık sık giriyorum foruma biliyorsam cevap veririm.
evet tedavideyim bugün çatlatma iğnemi yaptırıcam pazarteside yumurtalar toplanacak çarşambayada transfer yapılır herhalde.
güzel dileklerin için teşekkür ederim. inşallah hepimiz için güzel neticelenir.[/QUOTE]

Canım bende çatlatma iğnemi bugün yapacağım ama yumurtalıkları salı sabahı toplayacaklar.Acaba neden?İkimizde aynı gün çatlatma iğnemizi yapıyoruz ama farklı günlerde yumurtalarımız toplanacak.

Canım bende çatlatma iğnemi bugün yapacağım ama yumurtalıkları salı sabahı toplayacaklar.Acaba neden?İkimizde aynı gün çatlatma iğnemizi yapıyoruz ama farklı günlerde yumurtalarımız toplanacak.[/QUOTE]

:) canım ben dün akşam yaptım çatlatma iğnelerimi tedaviye 19 kasımda başlamıştım. ben dün akşam yazmıştım. çatlatma iğnelerimi vurucam diye yanlış
anlaşılma oldu sanırım.

çok çok geçmiş olsun ,hepimizn hikayesi farklı belki ama hissettiklerimiz ve amacımız aynı inşallah burdaki herkes çok yakında çook mutlu olucak , ben burdaki arkadaşları takip ettm ve onlara güveniyorum büyük çoğunluk ta başarıya ulaştı drlarında aynı hassasiyete sahip olduğuna inanıyorum içini ferah tut dualarımız tüm bebek sahibi olmak isteyenlerle..

:) canım ben dün akşam yaptım çatlatma iğnelerimi tedaviye 19 kasımda başlamıştım. ben dün akşam yazmıştım. çatlatma iğnelerimi vurucam diye yanlış
anlaşılma oldu sanırım.[/QUOTE]

Evet canım yalnış anlamışım.Çatlatma iğnesini vurduktan sonrada bugün başka iğne vurmadın değil mi?Bizim yüreğimiz ağzımızda nolur dua edin.İnşallah eşimde sperm bulabilirler.

kızlarr merhaba...

ben cumartesi günü gittim nur hanımla görüştüm.bana önerdiği tedavi planını çokk beğendim ve ona dedimki nihayet benim dilimden konuşan bir doktor.sizin embryolarınızda sorun yok artık belli bir yerden sonra sorun artık sana dönüyor dedi .rahim içi,ni araştırıcaz. ve ilk defa bir doktor bana rahimde yapışıklık olduğunu söyledi rahim içinin ince olduğunu söyledi.tutunmada bunlar sıkıntı yaratabiliyomuş.aralık 2-3 gibi adet olucam ve bitince rahim filmi çektiricem.heyecanla onu bekliyorum.çünkü tedavini onun sonucuna göre belirliycez dedi.
pıhtılaşma konusunda da eğer senin düşük öykün olmasaydı sadece folbiol derdim ama şimdi iğne kullanabiliriz dedi.içim çokk rahatladı.
kendisine kadınlar kulübünün bir numaralı doktoru olduğunu söyledim kahkahayla güldü.güzel bir görüşmeydi.
ama kızlar en komiği bence üzerimi giyinmiştim tam giderken taytımı giymediğimi farkettim çamaşırımı unuttum onu alıyım diyince yine koptu bir kahkaha çok alemsin dedi.ama iç çamaşırım değildi yani galiba yanlış anlaşıldım:))))))
sonuç olarak ben bişeyler demeden o istedi bişeyler buda beni tatmin etti.annemle gitmiştim o bile çok beğendi.
bu arada gamzear arkadaşımla tanıştık görüştük çok memnun oldum.çok cana yakın sıcak bir arkadaş.inş. tekrar karşılaşırız.baya muhabbet ettik sanki önceden tanıyormuşuz gibiydik.
benden bu kadar kızlarrr nerelerdesiniz

cokkkk sevindim adina.ve memorilada kalman.senin tecrubelerin cok önemli bizlere.insaallah hersey bu sefer iyi olur.

kızlar size daha önce yazmıştım benimde arkadaşım nur hanımda tedavide
ydi bugün testi yaptı ve hamile rabbim sonsuz şükürler olsun darısıda bizlerin başına
olsun bide değeri 40 üzerindeymiş salı günü çağırmış düşük olupta artan varmı

anlaşılma oldu sanırım.

Evet canım yalnış anlamışım.Çatlatma iğnesini vurduktan sonrada bugün başka iğne vurmadın değil mi?Bizim yüreğimiz ağzımızda nolur dua edin.İnşallah eşimde sperm bulabilirler.[/QUOTE]

yok canım bugün hiç iğne vurulmadım. sadece sabah gidip kan verdim.muayenede olmadım bugün. saat 1 gibide aradılar. kan değerlerimin iyi olduğunu söylediler.
yarın için hatırlatmalarda bulundular 12 den sonra bişey yiyip içmeyin şu saatte burda olun gibi.

Arkadaşının gözü aydın canım.Çok sevindim.İnşallah sonuna kadar herşey güzel gider.Allah güzel sonuçları bizlerede yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…