Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

evet cnm..salı günü gideceğim..
yapabilirsem neden olmasın

Ben eylül ayında yaptırmıştım bazı hormon tahlillerimle birlikte. Bir kısmını netten öğrendim ama o homosistein, protein s, c vs. onları nette görmüyorum. Biliyorsun kanları dışarıya gönderiyorlar bunlar için, hatta sut diye bir birim var ben teslim etmiştim oraya, belki sen de kendin vermişsindir. Senden ricam gittiğinde bu sonuçları elden mi almamız gerektiğini sorabilir misin? Bir de neden nette çıkmadığını. Ben Avcılar'da oturuyorum ve oraya gidip gelmek benim tüm günümü alıyor.

cnm ben onu sordum ama tekrar sorabilirim.
sut birimine gidip kanları teslim ettiğimde bana tekrar bana geleceksiniz sonuçlarınızı buradan alacaksınız dedi..
çünkü gizliliği varmış..tıpki genetik tahlilleri gibi..
ama tekrardan sorarım cnm..

Tamam canım çok sağol. Bana söylememişlerdi ben de günlerce netten baktım, aradım ulaşamadım, sinir oldum :)

gunler gectıkce heycan basıyorrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

arkadaşlar mustafa acetin hastası olan birileri yokmu aranızda ben hep burda nur hanımı duyuyorum mustafa beyle ilgili bilgi edinmek istiyorum banada yardımcı olurmusunuz nasıl bir dr kendisi

kızlarrrrrrr teste 2gun kala bugun yanagımda isilik gibi bişeyler oldu renksiz bole pütür pütür oldu anlayamıyorum sebebı ne olabılır sizce? cildim bozuldu bırden:44::44: :18: inşallah hayırdır

Son düzenleme:
kızlarrrrrrr teste 2gun kala bugun yanagımda isilik gibi bişeyler oldu renksiz bole pütür pütür oldu anlayamıyorum sebebı ne olabılır sizce? cildim bozuldu bırden:44::44: :18: inşallah hayırdır

Canım üzgünüm ama bunun için bir yorum yapamayacağım.İnşallah sebebi güzeldir.Bu arada test gününe kadar nasıl sabrettin?Ben 10. günde çoktan yaptırırdım.Bekleyemezdim.Ve 10. güne geleyim hemen yaptırıcam.

Günaydınnn
Kızlar nasılsınız 2 gün girmedim nete neler olmus neler :))) TEst tarihini bekleyen arkadaslar inş güzel haberler verırsınız:)
Homozigot arkadaşlarım:)) iğne kullancakmısınız acaba :18:
Hilbur Mustafa Acetin hastasıydım bende 2. defa negatıfı gorduk ama çok açıklayıcı bır dr değil yada biz iletişim bozuklugu yasadık senın adına cok sewındım sağlıla kucagına alırsın inş

merbaha canım bende 1 hegatir gördüm mustafa beyle...zaten hiç bi zaman umut dağıtmaz o ....çok net bi adam.çatır çatır anlatır kötüyüde iyiyide.benim aradığım tarz buydu sanırım oyüzden iletişim sorunu yaşamadık.ben öle güler yüz falan istemiyordum giderken zaten.kandırlmak en büyük korkumdu.çok şükğr o merkezde en suratsız doktor bile umut veriyor insana...ben 5 kerede negatif olsa yine oraya gitmeye kararlıydım..

günaydın canım
bende homozigotum nur hanımla görüştüğümde sadece bunların varlığında (1298 ve 677 homozigot) bana gelsen ben sana sadece hap verirdim dedi ama benim düşük öyküm olduğu için iğnede kullanabileceğimizi söyledi.homosistein vs vs testlerinide istedi yaptırdım ama bir 10 gün sonra görüşücez bakalım neler diycek.
bu arada sen homosistein yaptırdınmı canım eğer yaptırdıysan kaç çıktı sonucun

inşalalh bebeğin seninledir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
hayırlı olsun canım inşallah meleğin seninledir allah yardımcınız olsun
Dün transferim oldu arkadaşlar 10 Aralık transfer tarihim. dua edin lütfen . çok heyecanlı.şuan hiç belirtim yok.
hayırlı olsun ceydacım güzel haberler alırız inşallahh
gunler gectıkce heycan basıyorrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
canımmm az kaldıı güzel olucak herşey

günaydın canancım nasılsın nezaman başlıyorsun tedaviye

günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum inşallah bu hafta üzel haberler alıcaz hayırlısıyla
ben bişi sormak istiyorum size adetin 3.günü itibariyle hergünmü kontrole gidiyorsunuz gün aşırımı
tedavi süreci ortalama kaçgün sürüyor yumurtlar toplandıktan sonra kaçgünde taransfer ediliyor

slm arkadaşlar

bende memorialde 1 tüp denemem oldu malesef negatifi gördüm
sanırım 2. kez yine deneyeceğiz ve merkezi değiştirmeyi düşünmüyorum

hakkımızda inşallah hayırlısı olur

Hilburcum umut dağıtmasını bende istemem çünkü sonrası daha büyük bir yıkım. Ben ilk tedaviye başladığımdan beri kendısıne birsey sordugumda zor cevap alıyordum. Ondan kaynaklı öyle düşünüyorum tecrübeli dr bunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…