Senden bir şey rica edecektim. Sonuçlarını hastaneye gidip mi alacaksın?
evet cnm..salı günü gideceğim..
yapabilirsem neden olmasın
Ben eylül ayında yaptırmıştım bazı hormon tahlillerimle birlikte. Bir kısmını netten öğrendim ama o homosistein, protein s, c vs. onları nette görmüyorum. Biliyorsun kanları dışarıya gönderiyorlar bunlar için, hatta sut diye bir birim var ben teslim etmiştim oraya, belki sen de kendin vermişsindir. Senden ricam gittiğinde bu sonuçları elden mi almamız gerektiğini sorabilir misin? Bir de neden nette çıkmadığını. Ben Avcılar'da oturuyorum ve oraya gidip gelmek benim tüm günümü alıyor.
cnm ben onu sordum ama tekrar sorabilirim.
sut birimine gidip kanları teslim ettiğimde bana tekrar bana geleceksiniz sonuçlarınızı buradan alacaksınız dedi..
çünkü gizliliği varmış..tıpki genetik tahlilleri gibi..
ama tekrardan sorarım cnm..
Tamam canım çok sağol. Bana söylememişlerdi ben de günlerce netten baktım, aradım ulaşamadım, sinir oldum :)
ne demek cnm..ama ben salı günü tekrar sorarım..
gunler gectıkce heycan basıyorrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
gunler gectıkce heycan basıyorrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrr teste 2gun kala bugun yanagımda isilik gibi bişeyler oldu renksiz bole pütür pütür oldu anlayamıyorum sebebı ne olabılır sizce? cildim bozuldu bırden:44::44: :18: inşallah hayırdır
Anladım canım. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun.
Bu arada ben de homozigotum
Günaydınnn
Kızlar nasılsınız 2 gün girmedim nete neler olmus neler :))) TEst tarihini bekleyen arkadaslar inş güzel haberler verırsınız:)
Homozigot arkadaşlarım:)) iğne kullancakmısınız acaba :18:
Hilbur Mustafa Acetin hastasıydım bende 2. defa negatıfı gorduk ama çok açıklayıcı bır dr değil yada biz iletişim bozuklugu yasadık senın adına cok sewındım sağlıla kucagına alırsın inş
Günaydınnn
Kızlar nasılsınız 2 gün girmedim nete neler olmus neler :))) TEst tarihini bekleyen arkadaslar inş güzel haberler verırsınız:)
Hilbur Mustafa Acetin hastasıydım bende 2. defa negatıfı gorduk ama çok açıklayıcı bır dr değil yada biz iletişim bozuklugu yasadık senın adına cok sewındım sağlıla kucagına alırsın inş
inşalalh bebeğin seninledir canım hayırlı haberlerini bekliyoruzkızlar merhaba benim salı günü test günüm bebişin olup olmadığı belli olacak siz nerde yaptırdınız testinizi memorıalde yaptıranlar sonuçlar kaç saatte çıkıyor ve fiyatını bilen var mı birde nerde yaptırıyoruz yine tüp bebek bölümünden mi :??
hayırlı olsun canım inşallah meleğin seninledir allah yardımcınız olsunKIZLAR pazrtesi transferım olmustu sanırım bugun 5 gunum oluyor ılk gunu saayarsak.. 1tane blast emrıo transfer yapıldı yasım 25 oldugu ııcn. devamlı yatıorum yemek ve wc dısında rahımım gergın hıssedıorum baska belırtım yok suan ıcın bıde cok sınırlıyım neden anlamıyoum...iğneler.stress galıba bnı bole yapan çarşamba test gunum dualarınızı eksık etmeyın canlarr nolurr....
hayırlı olsun ceydacım güzel haberler alırız inşallahhDün transferim oldu arkadaşlar 10 Aralık transfer tarihim. dua edin lütfen . çok heyecanlı.şuan hiç belirtim yok.
canımmm az kaldıı güzel olucak herşeygunler gectıkce heycan basıyorrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydınnn
merbaha canım bende 1 hegatir gördüm mustafa beyle...zaten hiç bi zaman umut dağıtmaz o ....çok net bi adam.çatır çatır anlatır kötüyüde iyiyide.benim aradığım tarz buydu sanırım oyüzden iletişim sorunu yaşamadık.ben öle güler yüz falan istemiyordum giderken zaten.kandırlmak en büyük korkumdu.çok şükğr o merkezde en suratsız doktor bile umut veriyor insana...ben 5 kerede negatif olsa yine oraya gitmeye kararlıydım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?