Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Selam canım. Homosisteine göre belirlenecek iğne kullanıp kullanmayacağım.

Ben iki tedavimde de her gün gittim canım. 10 gün kadar iğneler, ardından toplama işlemi. Embriyoların durumuna göre de 2.-3.-4. veya 5. gün transfer oluyor. Toplama işleminden sonra transfere kadar gitmiyorsun. Ortalama 15-18 gün sürüyor.

Benim lab kağıdımda değer yazmıyordu canım negatif yazmışlar

arkadaşlar mustafa acetin hastası olan birileri yokmu aranızda ben hep burda nur hanımı duyuyorum mustafa beyle ilgili bilgi edinmek istiyorum banada yardımcı olurmusunuz nasıl bir dr kendisi

Mustafa bey ameliyatima girmisti,1-2 kez de tedavide takibimi yapmisti..Diyalogumuz pek iyi olmasa da isinde cok iyi.Cevaplari cok nettir.Buda bilgi ve basarisina dayaniyor.
Ameliyatimdan sonra Semra hnm la odama gelmislerdi.Semra hnm Mustafa beye ameliyati hakkinda hastaya bilgi verirmisin dedi.Mustafa bey durmaksizin anlatti ama kendi anladigi dilden(tip dili) ben anlamaya calisiyorum.Semra hnm bana sordu anladin mi ?anlamadim dedim.Sonra Semra hnm benim anlayacagim dilden izah etti.Mustafa Bey e hastanin anlayacagi dilden boyle anlatilir dedi..
Basarili bir doktor ,gerisi beklendine bagli..

slm arkadaşlar

bende memorialde 1 tüp denemem oldu malesef negatifi gördüm
sanırım 2. kez yine deneyeceğiz ve merkezi değiştirmeyi düşünmüyorum

hakkımızda inşallah hayırlısı olur

Hayirli olsun...Dilerim son tedavin olur,kucaklarsin evladini...

arkadaşlar mustafa acetin hastası olan birileri yokmu aranızda ben hep burda nur hanımı duyuyorum mustafa beyle ilgili bilgi edinmek istiyorum banada yardımcı olurmusunuz nasıl bir dr kendisi

Mustafa bey ameliyatima girmisti,1-2 kez de tedavide takibimi yapmisti..Diyalogumuz pek iyi olmasa da isinde cok iyi.Cevaplari cok nettir.Buda bilgi ve basarisina dayaniyor.
Ameliyatimdan sonra Semra hnm la odama gelmislerdi.Semra hnm Mustafa beye ameliyati hakkinda hastaya bilgi verirmisin dedi.Mustafa bey durmaksizin anlatti ama kendi anladigi dilden(tip dili) ben anlamaya calisiyorum.Semra hnm bana sordu anladin mi ?anlamadim dedim.Sonra Semra hnm benim anlayacagim dilden izah etti.Mustafa Bey e hastanin anlayacagi dilden boyle anlatilir dedi..
Basarili bir doktor ,gerisi beklendine bagli..

slm arkadaşlar

bende memorialde 1 tüp denemem oldu malesef negatifi gördüm
sanırım 2. kez yine deneyeceğiz ve merkezi değiştirmeyi düşünmüyorum

hakkımızda inşallah hayırlısı olur

Hayirli olsun...Dilerim son tedavin olur,kucaklarsin evladini...

incim sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyor
şimdi tedaviye başlcaz ya bu ay plan yapmaya çalışıyorum yıllık iznimimi kullansam ücretsiz izinmi alsam
hangisi daha iyi olur acaba çalışırken bu işler çok zormoluyor ya

Rica ederim canım.
Sabahları izin alman sıkıntı olmazsa transfere kadar izin hakkını kullanma bence. Transfer sonrası izin alırsın bir kaç gün.

Sabah oluyor da bazen saat 9'a veriyorlar randevuyu bazen 11'e. Değişebiliyor... Hadımköy hastane arası 1,5 saat sürer.

merhaba arkadaslar nasılsınız? test gününü bekleyen arkadaslar inş hayırlı haberlerinizi duyarız... bayadır guzel haber almadık veya ben kacırdım

bgn capada bende eşimde kan verdim bir aya kromozom sonucu alınıyormus bakalım ben daha once ozelde yaptırmıstım ama olsun
haftaya p.teside zeynep kamil icin randevu aldım aslında onu pıhtılaşma testleri için aldım inş yaparlar ben bu testlerle kafayı bozdum galiba ne testi gerekiyorsa yapsınlarda su test olayını bitireyim bu arada avrupa yakasından zeynep kamile nasıl gidebilirim bilen var mı? metrobusle veya baska bir vasıta ile?

kızlar dondurulmuş embriyoda transfer sonrası progestan iğne veriliyomuş sanırım bana verilen kagıtta öyle yazıyo ama beni çok düşündürüyo kendimiz yapabiliyomuyuz lucrin gibi mi acaba kullanan varmı ve çok acıtıyomuş iğne yerlerinde beze oluşmaması için ne önerirsiniz yardım edin lütfen

canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben beşiktaşa gidiyorum ordan vapurla üsküdara ordan kalkan dolmuşlar zeynep kamilin önünden geçiyormuş...aynı şekilde kadıköye gidip ordan dolmuşla zeynep kamile gidebilirsin
ben üsküdardan gittim ama oraya giden dolmuşa binmek için biraz yürümek gerekiyordu o yüzden taksiye bindik biz kadıköyden daha kolay diye duymuştum:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…