- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Günaydınnn
Kızlar nasılsınız 2 gün girmedim nete neler olmus neler :))) TEst tarihini bekleyen arkadaslar inş güzel haberler verırsınız:)
Homozigot arkadaşlarım:)) iğne kullancakmısınız acaba :18:
Hilbur Mustafa Acetin hastasıydım bende 2. defa negatıfı gorduk ama çok açıklayıcı bır dr değil yada biz iletişim bozuklugu yasadık senın adına cok sewındım sağlıla kucagına alırsın inş
günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum inşallah bu hafta güzel haberler alıcaz hayırlısıyla
ben bişi sormak istiyorum size adetin 3.günü itibariyle hergünmü kontrole gidiyorsunuz gün aşırımı
tedavi süreci ortalama kaçgün sürüyor yumurtlar toplandıktan sonra kaçgünde taransfer ediliyor
slm arkadaşlar
bende memorialde 1 tüp denemem oldu malesef negatifi gördüm
sanırım 2. kez yine deneyeceğiz ve merkezi değiştirmeyi düşünmüyorum
hakkımızda inşallah hayırlısı olur
günaydın canım
bende homozigotum nur hanımla görüştüğümde sadece bunların varlığında (1298 ve 677 homozigot) bana gelsen ben sana sadece hap verirdim dedi ama benim düşük öyküm olduğu için iğnede kullanabileceğimizi söyledi.homosistein vs vs testlerinide istedi yaptırdım ama bir 10 gün sonra görüşücez bakalım neler diycek.
bu arada sen homosistein yaptırdınmı canım eğer yaptırdıysan kaç çıktı sonucun
arkadaşlar mustafa acetin hastası olan birileri yokmu aranızda ben hep burda nur hanımı duyuyorum mustafa beyle ilgili bilgi edinmek istiyorum banada yardımcı olurmusunuz nasıl bir dr kendisi
slm arkadaşlar
arkadaşlar mustafa acetin hastası olan birileri yokmu aranızda ben hep burda nur hanımı duyuyorum mustafa beyle ilgili bilgi edinmek istiyorum banada yardımcı olurmusunuz nasıl bir dr kendisi
slm arkadaşlar
incim sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyor
şimdi tedaviye başlcaz ya bu ay plan yapmaya çalışıyorum yıllık iznimimi kullansam ücretsiz izinmi alsam
hangisi daha iyi olur acaba çalışırken bu işler çok zormoluyor ya
Rica ederim canım.
Sabahları izin alman sıkıntı olmazsa transfere kadar izin hakkını kullanma bence. Transfer sonrası izin alırsın bir kaç gün.
canım benim kaç sürüyor otobüsle memorial öğlene kadar gidip gelebilirmiyim kestiremiyorum
Vallahi canım randevu saatine bağlı. İş yerin nerede?
hadımköyde canım kontrolleri sabah saatlerine vermiyorlarmı
sağol incim allah razı olsun ozaman transferden sonrasına saklıcam izinlerimi en iyisi bu şekilde olucak galiba yaşıyıp görücezSabah oluyor da bazen saat 9'a veriyorlar randevuyu bazen 11'e. Değişebiliyor. Hadımköy hastane arası 1,5 saat sürer.
sağol incim allah razı olsun ozaman transferden sonrasına saklıcam izinlerimi en iyisi bu şekilde olucak galiba yaşıyıp görücez
Cümlemizden canım.
İnş sorun olmaz izin meselesi. Ne zaman başlıyorsun şimdi?
merhaba arkadaslar nasılsınız? test gününü bekleyen arkadaslar inş hayırlı haberlerinizi duyarız... bayadır guzel haber almadık veya ben kacırdım
bgn capada bende eşimde kan verdim bir aya kromozom sonucu alınıyormus bakalım ben daha once ozelde yaptırmıstım ama olsun
haftaya p.teside zeynep kamil icin randevu aldım aslında onu pıhtılaşma testleri için aldım inş yaparlar ben bu testlerle kafayı bozdum galiba ne testi gerekiyorsa yapsınlarda su test olayını bitireyim bu arada avrupa yakasından zeynep kamile nasıl gidebilirim bilen var mı? metrobusle veya baska bir vasıta ile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?