günadın kızlar.rabbim hepimize acil şifa versin.
size bişey sorucam
bu hastanede tüp bebek diğer hastanelerle aynımı yoksa dahamı pahalı[/Q
günaydınn canım.amin en kısa zamanda inş...
fiyat konusu canım hemen hemen aynı pek birşey değişmiyor.ama size yapılacak işleme bağlı birazda.
canım benim iğnenin etkisi değildir bence inşallah bebebğin sımsıkı tutunmuştur sana
bende gece rüyamıydı yoksa uykudan uyandığım anmıydı hatırlamıyorum senin için dua ediyordum
allah inşallah dualrımızı kabul eder inşallahhhh
birinci çizgi tam ikinci çizgi silik çıkıyosa tutuyo inşallah seninkide tutmuştur ne güzel ya sabah sabah mutlu bi haber aldım.kaçıncı gün transferiydi canım
5. gün transferiyse daha erken çıkıyo..
canımm hadi hayırlı olsun hamilesin işte tadını çıkar benim bildiğim ,progestan iğneleri bunu pozitif göstermez ,çatlatma iğnesinin etkiside çoktan geçmiştir rabbim tamamına erdirsin inş.konuş bebeğinle bol bol dua et felak ve nas surelerini çokça oku.rabbim bizede nasip etsin.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn....
canım iğnelerden olacağını sanmıyorum..hamilesin büuük ihtimalle ne kadar güze bir haber bu...
kanda da çıkacaktır sonucunu yaz mjutlaka...ne kadar güzllll allahım tamamına erdirsin inşallah..
inşşşşşşşşşşşşşallah dedıgın gıbıdır tatlım daha 8gun transferden sonra erken bellı oldu dıe dusunuom o yuzden korkum..inşallah kandada cıkarda burda haykırırım canım ya allahım herkeısn gonlune gore verır ınsalalhh....
canım benimde 9. gün idrarda çıkmıştı belli olmuyor yani bazılarında erken görülebiliyor
canım bence de bütün merkezlerin fiyatı hemen hemen birbirine yakıngünadın kızlar.rabbim hepimize acil şifa versin.
size bişey sorucam
bu hastanede tüp bebek diğer hastanelerle aynımı yoksa dahamı pahalı
inşallah iğnenin etkisi değildir cnm yaa sevıorum karnımı melegım dıe ınsallah tutmustur inşallah rabbımmm...hepimizindualarını kabul etsın inşallah... umutage bu arada cok tatlısın caansın sennnn,duaların ıcın tesekkur ederım allah razı olsun tum dualarını esırgemeyenden herkesın gonlune gore ınsallahhhh.....
evet cnm bırıncı cızgı hemen cıkıoıkıncıcızgı beklıom ıdrar tam dagıldıktan sonra cıkıo sılık bır sekıldee resmını koyarım bırazdan .evet cnm 5gun emrıosu ıdı bnmkıde ınsbnmledrı bebegımm adapte olmamak ıcın ıgne dır dıe dusunuyorum sılık cıktıgı ıcın tedırgınım hersey yarn sabah bellı olacak hyrlısıylaaa.......
inşşşşşşşşşşşşşallah dedıgın gıbıdır tatlım daha 8gun transferden sonra erken bellı oldu dıe dusunuom o yuzden korkum..inşallah kandada cıkarda burda haykırırım canım ya allahım herkeısn gonlune gore verır ınsalalhh....
inşallahhh cnm inşallah........yrn sabah yptırıp hemen yazacagım sızeeeee burda sonucu hyrlısıysa ınsaşşal ıyı habelerle gelırımm cnm.........
kızlar dayanamadım bu sabah yani dün(pazartesi) sabah ılk ıdrarla idrar testı yaptım sılık cızgı cıktııııı sızce nedır buuuuuuuuyoksa bu sılık cızgı ıgnelerın etkısınden mı cıktııııııı çok şaşkınımmm çarşamba kan testi gunum çokkk heycanlıyım ama ümitlenmelimiyim ümitlenmemelimiyim bilemedimmmm..dualarınızı eksık etmeyın canlarr allahım herkesın gonlune gore verır ınsallah......meleklerımız sımsıkı tutunsun bızlereee
kızlar dayanamadım bu sabah yani dün(pazartesi) sabah ılk ıdrarla idrar testı yaptım sılık cızgı cıktııııı sızce nedır buuuuuuuuyoksa bu sılık cızgı ıgnelerın etkısınden mı cıktııııııı çok şaşkınımmm çarşamba kan testi gunum çokkk heycanlıyım ama ümitlenmelimiyim ümitlenmemelimiyim bilemedimmmm..dualarınızı eksık etmeyın canlarr allahım herkesın gonlune gore verır ınsallah......meleklerımız sımsıkı tutunsun bızlereee
cemileninde bugün test günüydü inşallah onunda tutmuştur..
aminnn sağol incimmHadi bakalım hayırlarla inş.
hayırlı olsun canım bebişin seninle allahın izniyle çok sevindim tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallahkızlar dayanamadım bu sabah yani dün(pazartesi) sabah ılk ıdrarla idrar testı yaptım sılık cızgı cıktııııı sızce nedır buuuuuuuuyoksa bu sılık cızgı ıgnelerın etkısınden mı cıktııııııı çok şaşkınımmm çarşamba kan testi gunum çokkk heycanlıyım ama ümitlenmelimiyim ümitlenmemelimiyim bilemedimmmm..dualarınızı eksık etmeyın canlarr allahım herkesın gonlune gore verır ınsallah......meleklerımız sımsıkı tutunsun bızlereee
günaydın canım nasılsınherkese günaydınnnnnnnnnnnnnn....
canım iğnelerden olacağını sanmıyorum..hamilesin büuük ihtimalle ne kadar güze bir haber bu...
kanda da çıkacaktır sonucunu yaz mjutlaka...ne kadar güzllll allahım tamamına erdirsin inşallah..
Herkese günaydın arkadaşlar;
mmlkk'ciğim happybutterfly'in dediğine katılıyorum.İlk çizgi net ikinci çizgi silikse hamilesin.Gözünüz aydın canım.Bu sabah eşime bile söyledim.mmlkk nin test günü geldi sayılır.İnşallah tutmuştur diye.
kendin yapamıyorsun canım ben polikilinikte yaptırıyordum akşam eşim gelince arabayla gidip geldik hep
iğneler acıtıyor canımama sonra alışıyorsun mu desem geçiyor mu desem benim 5.günden sonra çok ağrım olmadı :26::26::26:iğneden sonra biraz ufala canım :26::26::26:şimdiden hayırlı olsun sımsıkı tutunsun sana meleğin
günaydınn kızlarrr nasılsınız
Canım benim test tarihi 12 aralık.Keşke bugün olsaydı.Beklemek çok zor.İnşallah herkesin sonuçları güzel çıkar.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn....
Canım evlatlarının bahtı açık olsun inşallah.Şimdi çocukların ne kadarlık?Ayrıca çalışmaya devam ediyormusun?
Herkese günaydın arkadaşlar;
mmlkk'ciğim happybutterfly'in dediğine katılıyorum.İlk çizgi net ikinci çizgi silikse hamilesin.Gözünüz aydın canım.Bu sabah eşime bile söyledim.mmlkk nin test günü geldi sayılır.İnşallah tutmuştur diye.
çokkk çokk sewındımm canımm sana aslında kendini göstermiş kuzun inş çarşamba günü güzel haberler verirsinnn :))
günaydın canım nasılsın varmı belirti falan nasıl gidiyor inşallah sendende güzel haberler alıcaz
şuan 23. haftalık hamileyim.çalışıyorum evet inşallah 28 aralığa kadar çalışıp sonra rapor alıcam.
:)) Canım kusura bakma aklımda öyle kalmış, eski mesajları hızlı okuyorum ondan sanırım ,ama birinizin salı günüydü kimdi ooo??
aminnn sağol incimm
hayırlı olsun canım bebişin seninle allahın izniyle çok sevindim tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah
günaydın canım nasılsın
günaydın canım nasılsın varmı belirti falan nasıl gidiyor inşallah sendende güzel haberler alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?