Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Mikrocum sen ilk defamı görüşmeye gidiyorsun. Eğer öyleyse bile ikisi içinde ayrı ayrı randevu alman gerekiyor yinede o zaman ücret ödüyorsun. Ama randevu alman şart Semra HAnımdan. Belki şöylede olabılır sen takıldığın noktaları sor Nur Hanıma Semra hanmlada konussak muayene etse olurmu dersin

kızlarrr birazdann kan tahlili vermek için çıkıcaz evdennnnn çok heycanlıyımmmmm:)))))) kurban oldugum hayırlısını versın ınsallahhh.........

canım hayırlı haberlerle gel inşallah heycanla bekliyorum:

hayır canım nur hanıma 2. Olacak . ücret ödeyeyim canım önemli değil nelere vermedik ki.şimdi aradılar hastaneden aralık 25 randevu veriyorlar uzun bir süre yani.

Mikrocum
Fikrimi sorarsan, gecmiste basarisizliklarin cok (yanlis hatirlamiyorsam)bence sen direk Semra hnm a randevu al...Birebir muaynesi,incelemesi daha iyi olur.Olan 1 muayene parana olur,sonrasi baska doktorla devam edersin.

arkadaşlar selamm herkese..
umutege sevindin bebeğin ve senin iyi olmana
dentur hamile...yupiii..çok güzel.ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ezanda okunuyo AMİNNN. diyeyimm:))
mmlk ne oldu acaba..inşallah HAMİLEDİR...

cuma nur hanımdan randevum var..25 aralık semra hanım dediler ama ben 20 aralıktan sonra türkiyede değilimm...olmadı ocakta semra hanımada giderimm...

cumayı sabırsızlıkla bekliyorum....bakalım neler diyecek bana nur hanım.....merak ediyorumm..

Mikrocum
Fikrimi sorarsan, gecmiste basarisizliklarin cok (yanlis hatirlamiyorsam)bence sen direk Semra hnm a randevu al...Birebir muaynesi,incelemesi daha iyi olur.Olan 1 muayene parana olur,sonrasi baska doktorla devam edersin.

canım ben cuma günü rahim filmi çekilicem ve hemen sonrasında görmek istemişti nur hanım ama cuma gününede semra hanım dolu o yüzden randevu alamıyorum.yoksa parası falan gözümde yok.nur hanıma da mail attım birlikte değelendirmeye alabilirmisiniz diye henüz yanıt gelmedi.
yanlış hatırlamıyorsun canım canım aynen dediğin gibi(

Mikrocum

canım ben cuma günü rahim filmi çekilicem ve hemen sonrasında görmek istemişti nur hanım ama cuma gününede semra hanım dolu o yüzden randevu alamıyorum.yoksa parası falan gözümde yok.nur hanıma da mail attım birlikte değelendirmeye alabilirmisiniz diye henüz yanıt gelmedi.
yanlış hatırlamıyorsun canım canım aynen dediğin gibi(

Mikrocum

canım yanlış hatırlamıyorsun aynen dediğin gibi(
ama ben cuma günü sabahtan rahim filmi çekilicem ve hemen sonrasında görmek istemişti nur hanım cumayada semra hanıma randevular dolu .nur hanıma mail attım birlikte değerlendirmeye alabilirmisiniz diye ama henüz yanıt gelmedi.parası falan gözümde yok canım neleeer nelerrr harcadık bu zamana kadar....

merhaba.ben de senin gibi memorial düşünüyorum senin bu ilk denememmi yoksa daha önceki nerdeydi cevap verirsen sevinirim.

merhaba canım benim bu ilk değil.2donmuşla birlikte 8 olucak.ama memorıale 4-5 sene önce gitmiştim oyüzden şimdi olayların nasıl geliştiğinden haberdar değilim.
1. ve 2 deneme ASM(2. kimyasal gebelik)
3. deneme MEMORIAL(GEBELİK YOK)
4.donmuş embryo MEMORIAL(GEBELİK YOK)
5. deneme MEMORIAL (gebelik yok)
6. deneme memorıalden donmuşlarımı taşıdım asm ye 2,5 aylık düşük
7. deneme Ankara lina kadın sağlığı (kan pıhtılaşması bulundu homozigot)kan sulandırıcı kullanmama rağmen 1,5 aylık düşük
biraz uzun oldu sanırım:)))

kızlarrr birazdann kan tahlili vermek için çıkıcaz evdennnnn çok heycanlıyımmmmm:)))))) kurban oldugum hayırlısını versın ınsallahhh.........

Hayırlı haberle gel inş.

Mikrocum Canan yazmış sağolsun. Nur Hanım'a görüştüğünde Semra Hanım uygun olmayabilir. Onun için ayrı randevu almalısın.

Nur Hanım kızmaz canım

Hoşgeldin teyze. Hadi inş hayırlı haberlerle gelirsin...

hatırladım sen güvenç bey zedesin değilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…