kızlar merhaba hepiniz iyisinizdir inş. benim merak edenler olursa bugün sonucumu aldım 62,93 ile şimdilik bende hamileyim 2 gün sonra değerimin artması gerekirmiş ya sevinçtenmidir nedir anlamadım duygularım dondu ne hissettiğimi bilmiyorum şaşkınım hala :))
amin inş. tüm bekleyenlerin rabbim emeğinin karşılığını bebişlerle nasip etsin ama değerim düşük sanki içimden çok sevinmek gelmiyor :)
iyi akşamlar kızlar bişey sormak istiyorum şehir dışından gelenler için memorialin misafirhanesinin dışında kalınacak yer var mı memorial e yakın
yeni hamilelerimiz var bugün ne kadar güzel bir haber bu...tebrik ediyorum arkadaşlarım sizi.allah hayırlısıyla kucağınnızada almayı nasip etsin.bende ocakta başlayacağım 2.denememe.benim ilk denememde beyaz lekeler çıktı vücudumun bazı yerlerinde.pek olan bir şey değilmiş ama bende oldu.geçmiyorda.Korkuyorumda 2.tedavimde daha çok çıkarsa diye.ama başlamak içinde sabırsızlanıyorum tedaviye.inşlh kavuşurum bebeğime bu sefer.allah isteyen herkese nasip eder inşlh.
Hayırlı olsun kızlarİnş sağlıkla geçireceğiniz bir hamilelikten sonra yavrularınıza kavuşursunuz
Cemilecim darısı başına...
kızlar merhaba hepiniz iyisinizdir inş. benim merak edenler olursa bugün sonucumu aldım 62,93 ile şimdilik bende hamileyim 2 gün sonra değerimin artması gerekirmiş ya sevinçtenmidir nedir anlamadım duygularım dondu ne hissettiğimi bilmiyorum şaşkınım hala :))
iyi akşamlar kızlar bişey sormak istiyorum şehir dışından gelenler için memorialin misafirhanesinin dışında kalınacak yer var mı memorial e yakın
kızlarrr birazdann kan tahlili vermek için çıkıcaz evdennnnn çok heycanlıyımmmmm:)))))) kurban oldugum hayırlısını versın ınsallahhh.........
kızlarrr birazdann kan tahlili vermek için çıkıcaz evdennnnn çok heycanlıyımmmmm:)))))) kurban oldugum hayırlısını versın ınsallahhh.........
güzel haberlerini bekliyorum....
canım merhaba öncelikle.semra hanımın ve nur hanımın muayneye birlikte girmesini kendin mi istiyorsun onlarmı geliyor .tamam nur hanıma güveniyorum ama semra hanımın da beni bir görmesini isterim açıkçası.ben cuma günü gidicem tahlilk sonuçlarımı ve rahim filmimi göstermeye .ikisi birlikte muayne etse çok daha ballı olur.bilgilendirirsen bu konuda sevinirim.
Canım benim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Allah yardımcınız olsun.İçini ferah tut.
hayırlı haberlerle gel canım duarımız seninlekızlarrr birazdann kan tahlili vermek için çıkıcaz evdennnnn çok heycanlıyımmmmm:)))))) kurban oldugum hayırlısını versın ınsallahhh.........
bütün sayfaları okuyamadım ama memorial kadın faktöründe mi erkek faktöründe mi daha iyi
bende kromozom bozukluğu var merkez araştırıyorum
tbrk ederim sağlıklı bi hamilelik olsun inşl yavrunu sağlıkla kucağına al darısıda bizim başımıza:)
Hülyacıma yazmışsın ama ben yardımcı olmak ıstedım canım :) Ben Nur hanm ve Semra Hanımdan randevu aldım aynı gün için Nur hanmla konutuk muayene etti sonra Semra Hnm beni çağırmıştı Nur hanm da Semra HNma rica etti muayene edermisiniz dıye oda sonra katıldı.Nur Hanm embriyolarla ilgili birşey söledi Semra Hnmda öyle değil aslında dedi resimlerin altındaki değere bakma dedi kapattı eliyle görüntülere bak en iyi yorum o zaman yapılır dedi. Yani demek istediğim şuki birinin gözden kaçırdığı birşeyi Semra Hnm kaçırmıyor ve bunu hastanın yanında direk sölüyor en sevdiğim yönü o sende birşeyler öğreniyorsun ve takibini yapabiliyorsun. Nur hanımda işini şansa bırakmıyor detaycı çok hoşuma gitti bu yönü. Benim anlattığım durum Negatif gebelik için randevu almıştım bu şekilde gelişti canım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?