Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhabalar ;
artık bende aranızdayım arkadaşlar,,33 yaşındayım, 2010 yılında sol yumurtalığım kist nedeniyle alındı, 6 aydır evliyim ve adetin 5. günu hormon testi yaptırdım,doktorum belki tüp bebek olabilir dedi.O kadar kötü oldum ki belki dedi ve üstüne basa basa belkide yanıt vermezsin dedi ( ( (estradiol 45,5 fsh 33,3 Lh 9.14 progestron 0,314 dheaSO4 208 prolaktin 4,43)

Tabi çok üzüldüm Memorialle irtibata geçtim fshın yüksek ama adetin 3 günü yaptırmalısın kesin sonuç için dedi Nur Hn. gerçekten 2 gün çok fazla değişiklik yapabilir mi ??, birde HSG ve amh testini mutlaka yaptırıp gel dedi cumartesi günü her ikisini yaptırıp öyle gideceğim istanbula,, acaba başka ne isteyebilirler test olarak bilen var mı

inşş ya busefer son olur rabbim 6 senenin hasreti bu sefer dindirir sana bakıp umutlanıyorum zaten rabbim senin bebişlerinide kucağına almayı nasip etsin bende çok istiyorum ikiz bir kız bir oğlan inş nasip olur igne günde bir kez mi oluyo 2 tüp yazıyo kagıttada onu daha konuşmadık günde kaç kez olacanı günde bi kez olsa akşam eşimle gider geliriz gündüz gitmesi zor olur yakın degil bana hastane saglık ocagı falan 12 sinde gidecem bakalım hakkımızdan hayırlısıartık dualarını eksik etme canım

Canım günlerin nasıl gaçiyor.Hiç ağrın yada başka birşey oluyor mu?

Karnım ağrıyor ara ara. Birazda sarı akıntım oluyor. Çok uykum geliyor. Bugün transferden sonraki
5. Gündü işbaşı yaptım ve işyerinde inanılmaz uykum geldi. Belirtilerim bunlar canım. Ama progestan iğnelerin etkiside olabilir bunlar tabii. Tuttu mu tutmadı mı acaba
Diyorum kendi kendime heyecanlı bi süreç.

Benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor.Ama tutarkende böyle ağrılar olabiliyormuş.İnşallah tuttuğu içindir.

cnm merhaba sordum zeynep kamile.ancak senin gidip kimlik vererek alman gerekliymiş cnm o tahlil sonuclarını..inşallah iyi çıkar cnmm

Merhaba, hoşgeldin erenesen. Öncelikle geçmiş olsun.
Gittiğinde tedaviye başlamayacaksan başka bir şey istemiyorlar. Tedavi öncesi istedikleri belli başlı hormon tahlilleri ve rutin kan testleri var.

KIZLARR HEPİNİZE TEK TEK COK TEŞEKKUR EDERİMM allahımm tüm bebek yolu bekleyenlerın yolunu acık eylesın bekletmesın ınsallahhh ............. bu arada kızlarrr bugun drumla konustum tebrık ettiii iğneyi kesti ve jel verdi CRİNONE %8 lik je bunu kullanan varmııı???? REÇETESİZ alınıyormu?? bu jel kızlar galıba kullanımı vajınal ve zormus:/ ama dayanıcam artıkk

Aile hekimine yazdırabilirsin canım. Bir kutu içinde 15 tane var çubuk şeklinde, dışarıdan 60 liraya almıştım ben. Kullanımı zor değil. 12.hafta bitimine kadar kullanacaksın.

Aile hekimine yazdırabilirsin canım. Bir kutu içinde 15 tane var çubuk şeklinde, dışarıdan 60 liraya almıştım ben. Kullanımı zor değil. 12.hafta bitimine kadar kullanacaksın.

cok korktum kullanımından nasıl kullanıldıgınıda bılmıyorum eşim eczanye gitti drum verırı eczane dedı telde sordum ama buralarda reçetesız alınmaz yazmış arkadaslar ve çok tahrış ettıgını yazmışlar cok korktum acıkcası:44:

Evet canım ben bir önceki tedavimde kullanmıştı.Reçetesiz alabilyorsun yanılmıyorsam 2 yıl önce reçetesiz 70 tl ye almıştım.Aslında doktorum banada bu tedavimde bu jeli verdi ama daha etkili olması için ben iğne istedim.

Canım korkacak birşey yok.Hiçbirşey yapmıyor.Ben günde sabah ve akşam olmak üzere 2 kez kullanıyordum.Vajinadan kullanıyorsun.Doktorum bana jeli kullanınca 15 dk. yürüyüş yap demişti.Evin içinde dolaşıp duruyordum.

teşekkür ederim inci_tanesi
bakalım herşeyin hayırlısı memorialda bi engel olmazsa hemen tüp bebek denemek istiyorum bi de diğer doktor fsh yüksek (33) yaşta 33 olup bi de sol yumurtalık olmayınca çok moral bozucu konuştu artık bebişim için herşeye varım çünkü aksini düşünmek istemiyorum ,,ama sürekli beynimde bu ve stres oluyorum gittikçe (

Korkma canım hiç korkulacak bir şey değil. İğne yemektense jeli tercih ediyor insan. Reçetesiz alınıyor ama o kadar para vermeye gerek yok. Dediğim gibi aile hekimine yazdırabilirsin. Tahriş ettiğini ilk defa duyuyorum :26: Bir kutu kullan bakalım, beğenmezsen doktoruna sorup hap veya fitile geçersin.

Rica ederim.
Hangi doktorla konuştun?

canım bak arkadaşımda ondan kullanıyor oda ayle hekimine yazdırdı 15 tl aldı
tahriş derken onda sadece ateş basması olmuş dün bendeydi öyle dedi boşuna
verme 60 tl yazık

inşallah becerebılırım cnm alttan olunca tedırgın oldum bıraz ınsallah zorlanmam bklm..bana gunde bır dedı doktor sabahları..yrn baslıcam inş..keşke hap halınce bısey olsaydı ne rahat olurdu ....bu arada kızlar pregstn iğne yuzumde boynumda kaplıycak sekılde mınık mınık birsürü ısılık yaptı sanırım onlarda gecer heralde sızler boyle bır durum yaşadınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…