Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Zorlanmazsın merak etme. Evet günde 1 kez kullanacaksın. Bu progestan insanı sersemleştiriyor ama ne yapalım :)
O isilikler hamilelikten de olabilir canım. İğneden olduysa bıraktığın için kısa zamanda geçer, endişelenme.

saol cnm allh razı olsun senden kafamdakı soruları cvplıosun cok teskkur ederım rahatlattın benı öpüyorum tatlım cok soru sorarsam kusuruma bakmayın vallaa cok tecrubesızım bu ılk denememdı allahıma cok sukur hamısımm ..tecrubesızımm sızlerden ablalık beklıom

Amin canım cümlemizden inş.
Ne demek, ben seve seve cevap veriyorum. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
Şimdi sen hamilesin, tedaviyi bekleyen bizlerden daha tecrübeli oldun

inci_tanesi ben edirne tıpta testleri yaptırdım ve olumsuz konuşan oradaki bi doktordu.Daha sonra memoriali aradım ve gelmek istediğimi söyledi oradan Nur Hn. ile görüştüm ve amh ve hsg ile gel dedi.

arkadaşlar önereceğiniz başka bi doktor varsa daha randevumu tarihimi kararlaştırmadım ona göre doktor secerim aralık ayı içerinde gideceğim inşş.

Son düzenleme:

cnm hayırlı olsun bebişin allahım tamamına erdırsın inş.... cnm cirione jel iğneden çok ama çok daha rahat ben 4 kutu kullandım sabahları yataktan kalkmadan 10 dk önce sıktım sonra kalktım ve işe gittim ama elınden geldıgı kadar sabahları aynı saatte kullanmaya çalış ben öyle yapmıstım... tahrış felan yaptıgıda yok ama bazen sıktıktan bi süre sonra bı mıktarı geri gelebılır ve gelen sarı renkte yada açık kahve rengı gibi bi renkte olabılır sakın korkma... ben bı sabah jelı sıktım ve geri çektıgımde ucu kanlı gibiydi ve çok korkmustum hemen nur hanımı aramıstım ve bunun normal oldugunu söylemıstı ondan sonra rahatlamıstım ..durum böyle umarım yardımcı olabılmıstırım...bu arada doktorunada yazdırabılırsın bu jelı ben 4 kutuya 30 tl civarı ödemıstım

Tamam anladım canım. Ben Memorial'daki doktor öyle konuştu sandım ondan sordum. Nur Hanım zaten kesinlikle öyle konuşmaz, olumsuz bir şey olsa bile sakince söyler, problemden çok çözüme odaklanır. Burada çoğumuz onun hastasıyız. Ben hiç tereddütsüz onu öneririm.

günaydın kızlarr
yarın gidiyorum nur hanımın yanına .rahim filmini çektiricem sabahtan öğleden sonrada ordayım nasıl çıkıcak çok merak ediyorum.hani hep denir ya inş. bişey çıkmaz ,ben diyorumki bir sorun görülsün de bebeklerin düşmesinin nedeni olarak ama düzelecek cinsten bir sorun,onun tedavi yollarına gidilsin.düzelince de bebişlerim benimle olsun.her ne olursa olsun herşeyin hayırlısı olsun.rabbim çekemeyeceğimiz yükü yüklemesin inş.dua edin bana lütfen.bu arada amh sonucumda yarın çıkacak.

o prregeston benim yüzümdede exama tarzı yaralar yaptı...ama çok sürmedi 2 hafta falan ...jeli ben 20. haftaya kadar kullandım ..jelden sonra yürüyüş yapmayı ihmal etme ve de jel kahverengi pıhtılar halinde geri gelebilir telaşlanma çok normall..

Benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor.Ama tutarkende böyle ağrılar olabiliyormuş.İnşallah tuttuğu içindir.

inşallah canım , inşallah öyledir. bugünü saymazsam sadece 3 günüm kaldı. çok heyecanlı bi durum gerçekten.
bazen diyorum pozitif düşün pozitif olsun tuttu diyorum. bazende olumsuz düşünceler geçiyor kafamdan tutmadı mı acaba diyorum.
:)) ben hafta sonu eczaneden gebelik testi alıp yapıcam pazartesine beklersem kalpten gidebilirim :))

canım kolayy sakın korkma ben ssk dan aldımm :))

hamile olan arkadaşları caaanı gönülden tebrik ediyorum. hayırlısı olsun inşaallah. benim gibi sonuç bekleyenlerde pozitifi görürüz inşaallah.
hamile arkadaşlar acaba ne gibi belirti yaşadınız. benim bugün transferden sonraki 4. günüm ve hiç belirtim yok. daha erkenmi yoksa olmadımı diye çok üzgünüm.

kızlar kullandım jelı gerçekten kolaymıs sızın cesaret lendırmenızle yapabıldım tesekkurlerr...:)

Sakın belirti arama. Belirtiler kişiden kişiye o kadar değişiyor ki... Kimi hiç bir belirti göstermezken kiminin göğüsleri şişiyor, kasıkları ağrıyor vs.

kızlar kullandım jelı gerçekten kolaymıs sızın cesaret lendırmenızle yapabıldım tesekkurlerr...:)

Hadi geçmiş olsun :)

Benimde dudağımda minik minik 5 tane uçuk çıktı durup dururken.Acaba iğneden mi.

Canım inşallah herşey yolunda ilerler.Allah yardımcın olsun.

Canım bende bir tuttu diyorum, bir acaba tutmadımı diyorum.Benim test günüm çarşamba ama pazar günü test yaparım herhalde.Bekleyemicem.Allah yardımcımız olsun canım.

Ayni duygulari yasamistim,seni iyi anliyorum..Ben sebepsiz infertileye inanmiyorum.Mutlaka bir sebebi vardir diye dusunuyorum.insallah sonucun da benim gibi olur.
Dua mi beddua mi :))ne kabul edersen .Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin.

Canım bende bir tuttu diyorum, bir acaba tutmadımı diyorum.Benim test günüm çarşamba ama pazar günü test yaparım herhalde.Bekleyemicem.Allah yardımcımız olsun canım.

idrar testi çok az kadında erken sonuç veriyor arkadaşlar..bide orda negatif görüp üzülmektense kan testinizi erken yaptırın.ben tranferden sonra 5.gün yaptım kan testini ve çok şükür pozitif çıktı.yani idrra testi hepimizin uyuz olduğu bişey zatn iyice sinir olmayın derim ben.

Doğru söylüyorsun arkadaşım.Zaten pazar günü 9.günüm olacak.Kanda çıkar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…