- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
inşallah becerebılırım cnm alttan olunca tedırgın oldum bıraz ınsallah zorlanmam bklm..bana gunde bır dedı doktor sabahları..yrn baslıcam inş..keşke hap halınce bısey olsaydı ne rahat olurdu....bu arada kızlar pregstn iğne yuzumde boynumda kaplıycak sekılde mınık mınık birsürü ısılık yaptı sanırım onlarda gecer heralde sızler boyle bır durum yaşadınızmı
Zorlanmazsın merak etme. Evet günde 1 kez kullanacaksın. Bu progestan insanı sersemleştiriyor ama ne yapalım :)
O isilikler hamilelikten de olabilir canım. İğneden olduysa bıraktığın için kısa zamanda geçer, endişelenme.
saol cnm allh razı olsun senden kafamdakı soruları cvplıosun cok teskkur ederım rahatlattın benı öpüyorum tatlım cok soru sorarsam kusuruma bakmayın vallaa cok tecrubesızım bu ılk denememdı allahıma cok sukur hamısımm ..tecrubesızımm sızlerden ablalık beklıom
cok korktum kullanımından nasıl kullanıldıgınıda bılmıyorum eşim eczanye gitti drum verırı eczane dedı telde sordum ama buralarda reçetesız alınmaz yazmış arkadaslar ve çok tahrış ettıgını yazmışlar cok korktum acıkcası:44:
inci_tanesi ben edirne tıpta testleri yaptırdım ve olumsuz konuşan oradaki bi doktordu.Daha sonra memoriali aradım ve gelmek istediğimi söyledi oradan Nur Hn. ile görüştüm ve amh ve hsg ile gel dedi.
arkadaşlar önereceğiniz başka bi doktor varsa daha randevumu tarihimi kararlaştırmadım ona göre doktor secerim aralık ayı içerinde gideceğim inşş.
inşallah becerebılırım cnm alttan olunca tedırgın oldum bıraz ınsallah zorlanmam bklm..bana gunde bır dedı doktor sabahları..yrn baslıcam inş..keşke hap halınce bısey olsaydı ne rahat olurdu....bu arada kızlar pregstn iğne yuzumde boynumda kaplıycak sekılde mınık mınık birsürü ısılık yaptı sanırım onlarda gecer heralde sızler boyle bır durum yaşadınızmı
Benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor.Ama tutarkende böyle ağrılar olabiliyormuş.İnşallah tuttuğu içindir.
KIZLARR HEPİNİZE TEK TEK COK TEŞEKKUR EDERİMM allahımm tüm bebek yolu bekleyenlerın yolunu acık eylesın bekletmesın ınsallahhh............. bu arada kızlarrr bugun drumla konustum tebrık ettiii iğneyi kesti ve jel verdi CRİNONE %8 lik je bunu kullanan varmııı???? REÇETESİZ alınıyormu?? bu jel kızlar galıba kullanımı vajınal ve zormus:/ ama dayanıcam artıkk
hamile olan arkadaşları caaanı gönülden tebrik ediyorum. hayırlısı olsun inşaallah. benim gibi sonuç bekleyenlerde pozitifi görürüz inşaallah.
hamile arkadaşlar acaba ne gibi belirti yaşadınız. benim bugün transferden sonraki 4. günüm ve hiç belirtim yok. daha erkenmi yoksa olmadımı diye çok üzgünüm.
kızlar kullandım jelı gerçekten kolaymıs sızın cesaret lendırmenızle yapabıldım tesekkurlerr...:)
günaydın kızlarr
yarın gidiyorum nur hanımın yanına .rahim filmini çektiricem sabahtan öğleden sonrada ordayım nasıl çıkıcak çok merak ediyorum.hani hep denir ya inş. bişey çıkmaz ,ben diyorumki bir sorun görülsün de bebeklerin düşmesinin nedeni olarak ama düzelecek cinsten bir sorun,onun tedavi yollarına gidilsin.düzelince de bebişlerim benimle olsun.her ne olursa olsun herşeyin hayırlısı olsun.rabbim çekemeyeceğimiz yükü yüklemesin inş.dua edin bana lütfen.bu arada amh sonucumda yarın çıkacak.
inşallah canım , inşallah öyledir. bugünü saymazsam sadece 3 günüm kaldı. çok heyecanlı bi durum gerçekten.
bazen diyorum pozitif düşün pozitif olsun tuttu diyorum. bazende olumsuz düşünceler geçiyor kafamdan tutmadı mı acaba diyorum.
:)) ben hafta sonu eczaneden gebelik testi alıp yapıcam pazartesine beklersem kalpten gidebilirim :))
günaydın kızlarr
yarın gidiyorum nur hanımın yanına .rahim filmini çektiricem sabahtan öğleden sonrada ordayım nasıl çıkıcak çok merak ediyorum.hani hep denir ya inş. bişey çıkmaz ,ben diyorumki bir sorun görülsün de bebeklerin düşmesinin nedeni olarak ama düzelecek cinsten bir sorun,onun tedavi yollarına gidilsin.düzelince de bebişlerim benimle olsun.her ne olursa olsun herşeyin hayırlısı olsun.rabbim çekemeyeceğimiz yükü yüklemesin inş.dua edin bana lütfen.bu arada amh sonucumda yarın çıkacak.
Canım bende bir tuttu diyorum, bir acaba tutmadımı diyorum.Benim test günüm çarşamba ama pazar günü test yaparım herhalde.Bekleyemicem.Allah yardımcımız olsun canım.
idrar testi çok az kadında erken sonuç veriyor arkadaşlar..bide orda negatif görüp üzülmektense kan testinizi erken yaptırın.ben tranferden sonra 5.gün yaptım kan testini ve çok şükür pozitif çıktı.yani idrra testi hepimizin uyuz olduğu bişey zatn iyice sinir olmayın derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?