Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım senin transferin kaçıncı gün transferiydi?

kızlar crınone jeli nasıl kullanıyorsunuz ilacın içinde yazıyor mu benm doktor sadece jele geç dedi ama yapamam diye iğnelere devam etmek zorundayım galiba

Doğru söylüyorsun arkadaşım.Zaten pazar günü 9.günüm olacak.Kanda çıkar herhalde.

cemilecim bence söylenen tarihte yap testini sonraki durum daha sıkıntılı haftası ve değeri küçük çıkıyor artacak mı düşücek mi diye daha stres oluyosun kafanı takma sen elinden geleni yaptın tevekkül allaha ben o dönemde evdeydim uyuyarak ve sevdiğim prgramları izleyerek geçirdim zorlandığım zamanlarda oldu ama dua ile atlattık çok şükür sende öyle yap canım hem çarşambaya ne kalmış zaten çabucak geçer evdeysen bir güzel uyu işteysende işlere yoğunlaş :))) allahın izniyle güzel sonuçlar alıcaksın inş.

denturda haklı beklemek zor ama yıllarca beklediğimizi düşünürsen 3 günün lafı olmaz.ben bekliyememiştim çünkü çok ağrım vardı doktor yap dedi ama sonra değer küçük çıkınca 4 kere daha tekrarladık testi.o da yarı bi sıkıntı ama ben değer düşücek diye hiç tedirgin olmamıştım kendimi hemen hamile ilan etmiştim.ruhumun ihtiyacı vardı ne yapayım:) crinone jeli sabahları genelde aynı saatlerde vajinal alıcaksın.aldıktan sonra yürüyüş yapman lazımki dağılsın.tıpaklaşma pembe yada kahverengi geri gelme olabilir telaşlanma.

Ayni duygulari yasamistim,seni iyi anliyorum..Ben sebepsiz infertileye inanmiyorum.Mutlaka bir sebebi vardir diye dusunuyorum.insallah sonucun da benim gibi olur.
Dua mi beddua mi :))ne kabul edersen .Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin.

canım benim böyle bedduaya can kurban.seni okumuştum ama tam hatırlayamıyorum şimdi.rahimde mi sorun çıkmıştı senin.doktorun kimdi

canım 5. gün kaç çıkmıştı peki değerin merak ettim

mikro canım nasılsın bayağıdır görüşemedik bu arada hsg için Allah yardımcın olsun

canım çok yoğunum bu aralar bi de bu hafta Allah nasip ederse Ankara ya seminere gideceğim öyle işte sen neler yapıyosun?

napıyım canım bende bir taraftan çalışıyorum bir taraftan tahlillerimi tamamladım yarın büyük gün bakalım nasıl çıkacak rahim filmi meraktayım heyecanlıyım sanki ilk defa başlıyorum hayırlısı bakalım .sende en azından 15 tatile kadar bitkisel kürler falan deneseydin boş durma ben eşimede kendimede kullanıyorum bişeyler .

canım ibrahim saraçoğlunun verdiklerinden bi fayda görmeyince eşim artık bitkisel bişey kullanmak istemiyor =(

Aslında kendimi oyalayacak birşeyler bulsam zamanı belki geçiririm.Beklemek çok zor.Ama olsun yeterki sonu güzel olsun.

Mikrocum yarın Allah yardımcın olsun. İnş hsg tertemiz çıkar ve görüşmen de güzel geçer... Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…