Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

sargı bezimi ? Nedenki ? Anlamadım onun ne işi var ?

amin canım inşallah.buradaki ve isteyen herkes bebişlerine kavuşur.

o halde sende mi yazın gideceksin cnm tedaviye.

Cemilecim çok sewindim ya gözünüz aydın inş güzel güzel kalanır değerlerın sağlıkla mutlulukla alırsın kucağına bebeğini :))
İncim inş herşey yolundadır da sende başlarsın tedaviye bu ay bereketli bayağı sayfamız insan güzel haberleri aldıkça yüreği umutla doluyor.
Hsg çektiren arkadaşım bende 1,5 ay önce çektirdim agrı szı hiçbişey yoktu kan felan hiç olmadı zaten sargı beziyi duyunca korktum desem yeridir yani nerde çektırdın ?
BEn hala regl olamadım yaa gerçi olsamda çok umutlu değilim o yüzden sayfanın güzelliğini bozmak istemem

kızlar keseye görmeye gidince ilk muayene oluyorya nekadar alıyorlar ücret

220 TL istiyorlar canım.

Merhaba nasılsın
sen gittinmi ikili teste

Selam Lilyum. İyiyim. Sen nasılsın ? Pazartesi gideceğim. Ama ben Cihangir Bey'den randevu almadım. Kendi doktorum bakacak. Daha sonra Cihangir Bey yönlendirir mi bilmiyorum.

Balık hafızalıyım sanırım okuduklarımı unutuyorum hemen :)
Bir kaç sorum olcak bir nevi anket düşünün :)
Dondurulmuş embriyo ile hamile kalan kaç arkadaşımız var
Kaçıncı gün embriyosuydu
Kaç tane transfer edildi
KAçıncı denemesiydi
Teşekkürler :)

hil_bur canım sen dondurulmuşlar ile ilk seferde mi hamile kaldın. tüp bebek tedavisinden sonra kaç ay ara verdin. embriyolar çözülürken kayıp oluyor mu?
bana bu süreçten biraz bahsedermisin canım yabizim şansımız dondurulmuşlara kaldı çünkü.ilaç masrafı hiç mi olmuyor birde..

canancım bendede hala tık yok cumartesi minicik bir kırmızılık gördüm yok sonrası kesildi deliricem valla
amin canım inşallah.buradaki ve isteyen herkes bebişlerine kavuşur.

o halde sende mi yazın gideceksin cnm tedaviye.
yok canım bu sefer başlıcam allah izin veririse adetimi bekliyorum ben
kızlar benim sonucum malesef negatif oldu
cemile tebrik ediyorum canım hayırlı olsun bebeğin.

canım benim hakkında hayırlı olsun inşallah birdahakine alırsın güzel haberi sakın umutsuz olma

ben varımmm...5.gün embriyosu,2.kaliteydiler,2.denememdi,2 tane transfer edildi çünkü başka kalmadı tekrar dondurmadılar kalan teki.diğer 2 tanem cansız çözüldü çünkü...ikiz hamileyim:) darısı başına:)

15 tllilk bi ilaç var ,bebğin kalp atışlarını duyana kadar onu alıyorsun,bide tabi transferden sonra jel ya da iğne ne verirlerse.4 dondurulmuşum vardı canım,2si çözülürken malesef canlanmadı.diğer iki kuzum benimle şimdi.

1. dondurulmuş tedavisi çok kolay oluyo...hergün iğne ve kan testi gibi detaylar olmadığı için psikolojin bu konuya tamamen bağlanıp seni yormuyor.ben balıkesirde ilaçlarımı aldım 15 gün.transfer için istanbula 1 gün geldim sade.süreç evimde geçtiği içinde çok rahat oldu benim için.sadece olcakmı olmıycakmı diye kendimi yememiş oldum.ilk denemede kasılıyorsun bi kere transfer nasıl yapılacak bilmiyorsun,su iç diyorlar sıkışıklıktan çatlıycak gibi yapıyorsun kendini hepsi gereksiz bunların.ama şimdi nerde ne işlem yapılacağını biliyorsun rahat olcaksın inan bana ..tecrübe önemli çünkü..ben varya dua bile edememiştim heycandan ilkinde içimden sürekli fener bahçeye küfür eden sloganlar söylüyordum:) o hafta galatasaray şampiyon olmuştu etkilenmişim herlade dua edince ağlamaya başlıyordum.ama 2.de dularımı okudum sakin sakin..o bekleme odasındaki ilk denemesi olanları bile sakinleştirdim heyecan yaparsan olmaz bak birazdan ona kuvuşacaksın diye...embriyologla görüşmeye girdiğimde bi daha sizinle görüşmüycez dedim bu son çünkü bu sefer bana tutunacak bebklerim dedim onlar bile şaşırdı...ilk tarnsferden sonra 1 hafta yattım ne oldu koca 1 nepatiff..2.de 3.gün işe başladım..dedim allaha emanet ,DEDİM Kİ TAZESİ TUTMADI BUMU TUTUCAK:) ama bak 1 kızım 1 oğlum ikiside benimle şimdi..yani bu işler düşündüğün gibi olmuyor...ama şimdi düşününce donrululmuşun tutuması daha mantıklı çünkü adamlar sana dünyanın iğnesini vuruyor normal kadınlar ayda 2 tane yumurta üretirken sen ilaçlarla 15 belki 20 tane yumurta üretiyorsun rahim yoruluyorr..ama şimdi doktor sana yumurtlamayasın diye ilaç veriyor rahim tertemiz,3 gün önce yumurta toplama gibi bi operasyon geçirmemiş dinlenmiş bi rahim söz konusu düşünsene..bence şansın hiçte azımsanmıyacak kadar büyük...dualrını etmyey başla inan dünya dualrın üstünde dönüyor..allah hakkında jayırlısını versinn..sormak istediğin bişey olursa yaz...cevaplamaya çalışırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…