Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Çok şükür canım. Bunda utanılacak bir şey yok :) Kasık ağrısı normaldir. Renk değişimi de tükettiğin şeylerden olabilir, korkma.

Haklısın beklemek insanı çok yıpratıyor. Allah yardımcımız olsun. Bu bekleyişlerimizin sonunda sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inş.

aminnnn inş kavusalım artık ya bazen okadar yoruluyorum ki hesaplar hic tutmuyor ben ocak sonunda tekrar denemek istiyordum ama reglim ocak basında ve subat basında olacak tatilde 11 subatta bitecek hangi ara tekrar tup bebek yapacagım

tam bir ay olmuş incim ağrın sızın yok dimi yoktur kötü bişi canım benim belki içerde kalan biriken kan geliyordur hem operasyon hemde adet olunca üst üste şuan herşey normale dönmüştür allahın izniyle
siyah kan geldi demişsin kendin icin normalmiymiş siyah kan gelmesi acaba neden siyah kan geliyormus?

içeride kan biriktiği zaman olabiliyor canım koyu geliyor gecikmeli ve operasyon sonrası olur diye biliyorum

Şubat başında başlarsın, olmadı okullar açıldıktan sonra bir hafta rapor alırsın.

canım çok evindim rabbim devamını da nasip etsin hayırlı evlat eylesin inşallah darısı bizlerin başına olsun

Ah inş canım. Beni kandan ziyade her şeyin yolunda olup olmadığı düşündürüyor. Ağrım yok canım.

Son düzenleme:
kızlr rahim filmini ne kadar sürede yenilemek gerekiyor biliyormusunuz, ben geçen sene kasımda çektirmiştim sanırım 2 tüpte negatif olunca acaba tekrar çektirseemmi bir sorunmu oluştu diye düşünüyorum

kızlar keseye görmeye gidince ilk muayene oluyorya nekadar alıyorlar ücret

kızlr rahim filmini ne kadar sürede yenilemek gerekiyor biliyormusunuz, ben geçen sene kasımda çektirmiştim sanırım 2 tüpte negatif olunca acaba tekrar çektirseemmi bir sorunmu oluştu diye düşünüyorum

evet arkadaşlar bende merak ediyorum tekrarlamak gerekir mi ileride diye.çünkü bugün hsgyi çektirdim ve çok ağrılı oldu adet biteli 2 hafta geçtiği için öyle olduğunu söylediler 5. gün falan rahim daha açık oluyomuş birde sonrasında içimden çıkan sargı bezinin büyüklüğüne inanamadım ve çok kanlıydı umarım bunlar olağan şeylerdir...

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucağıma/kucağımıza aldığımızıda görürüz.İnşallah o günüde yaşarız.Evet çok korkuyordum.Ama korku bitmediki.Hala sürüyor.Acaba değer düzenli artacak mı, acaba keseyi görebilecekmiyiz, acaba sorun çıkacak mı?..........yani bir sürü soru.Ama hergün Allah kabul ederse herkes için dua ediyorum.İnşallah Yüce ALLAH'ıM dualarımı/mızı kabul eder.Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:

Canım bende hsg çektirdim ama sargı bezi falan koyulmadı.Hiç öyle bariz bir kanamada olmadı.Şaşırdım yani.

Canım bende hsg çektirdim ama sargı bezi falan koyulmadı.Hiç öyle bariz bir kanamada olmadı.Şaşırdım yani.

yani bende hep birkaç damla diye okumuştum çektirenlerden ama resmen sargı bezi çıktı içimden sonradan kanama olmadı ama sargı bezi öyleydi neyse uzatmayayım kötüydü (

bu arada dualarını Allah kabul etsin CEMILEYLD, inş. hepimizin gönlüne göre olur herşey ama süreç uzun ve ben başındayım perşembede amhım çıkacak ve biz izin alıp tamda kayınvalidemlere gittiğimizde çok kötü olursa ne yaparım onların yanında düşünemiyorum ve yine çocuk diye açık açık soracaklar sanki ben istemiyomuşuım gibi

Günaydın arkadaşlar.Erenesenciğim çok sağol.Allah razı olsun.Allah tez zamanda hayırlısıyla tüm bebek isteyenlere versin.Ben yumurtalıklarımın toplanmasına kadar tedaviye başladığımı kimseye söylememiştim.Çok soruyorlardı.Daha çok stres oluyordum.Yumurtalıklarım toplanacağızaman anneme, kayınvalideme söyledim.Ama zırt bırt arayıp noldu diye sormayın.Bilmeniz gereken birşey olursa biz heber veririz, beni sorularınızla boğmayın dedim.Sağolsunlar onlarda aramadılar.Ben arayıp haber verdim.Ama bunun kavgasını çok verdim.Herkes soruyor.Herkese ayrı ayrı cevap vermekten sıkılmıştım.Ama hayırlısıyla bu günlerde geçecek arkadaşım.

CEMİLEYD tebrik ederrim canım Allah sağlıkla kucağına almay nasip etsin darıs bazışımza inşalalh...

canım merhaba aynı durum bende de var

15 tatilde memorialde tüp bebek denemesini çok istiyordum ancak.

adetim 15 i gibi oluyo...tatil 25 inde..denk gelmiyor..uzunn rapor alıp gitmekte istemiyorum..yani karıştı kafam iyice.bizde yazın gitmee karar verdik..ama ocak tatilinde ön görüşme için gideceğiz tek günlüğüne..

inşallah senin denk gelir de gidersin..

kısmet artık.Allah yardımcımz olsun..

Son düzenleme:
Ah inş canım. Beni kandan ziyade her şeyin yolunda olup olmadığı düşündürüyor. Ağrım yok canım.
herşey yolunda incim için rahat olsun güzel haberler alıcaz yarın senden inşallah bak ağrın sızında yokmuş ne güzel canım

malesef bende yaşıyorum aynı şeyi herşey herzaman tıkırında gitmiyor rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin
inşallah yazın herşey yolunda giderde bebişine kavuşursun canımm

canım
aramızda tam bir hafta var.
bende 22 sinde gidicem nasipse. İnşallah hayırlı haberler alırız ikimizde. senin tek embriyo mu transfer edilmişti çift mi?

Allah dileyen, isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Önce Allaha sonra memoriala güvenin ve sakince sonucu bekleyin kızlar. inşallah hepiniz bu mutlu haberi alacaksınız yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…