- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
anne adayları nasılsınız?
size sorum olacak kusura bakmayın utanıyorumda ama napim sizden baska sorabilecegim kimse yok suan etrafımda
ben c.tesi regl oldum dun karın agrısı vardı sonra o gecti aksam saatlerce kasıklarım agrıdı basım agrıdı kasık agrısından surekli agladım sonra uyuya kalmısım acaba neden agrır kasıklar bgn regl kanamamda cok koyu siyah gibi acaba bu ay sogan kuru ve baska caylar ictim tekrar sogan kurune basladım arı sutu iciyorum bal polen yiyorum her sabah bunların etkisi olabilir mi?
cok sagol incim cok sukur hallettim işlerimi yukarıda da yazdım gecen ay regl uzun surmustu bu ay da galiba hamileyim demiştim 28 -30 gun surmustu boyle olmazdı ama bir baktım gene regl olmusum cok agrı cekiyorum bu regl donem,nde bu ay boyle oldu napcam bilmiyom yoruldum artık beklemekten galiba
siyah kan geldi demişsin kendin icin normalmiymiş siyah kan gelmesi acaba neden siyah kan geliyormus?
Çok şükür canım. Bunda utanılacak bir şey yok :) Kasık ağrısı normaldir. Renk değişimi de tükettiğin şeylerden olabilir, korkma.
Haklısın beklemek insanı çok yıpratıyor. Allah yardımcımız olsun. Bu bekleyişlerimizin sonunda sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inş.
tam bir ay olmuş incim ağrın sızın yok dimi yoktur kötü bişi canım benim belki içerde kalan biriken kan geliyordur hem operasyon hemde adet olunca üst üste şuan herşey normale dönmüştür allahın izniyle4 hafta oldu olacak. Doktor kanama olur demişti ama ne kadar süreceğini sormak aklıma gelmedi. İlk bir hafta normal kanama oldu, sonra on gün siyah kan geldi ardından adet oldum. Cuma günü bitti, kurtuldum derken üç gündür yine geliyor. Çarşamba konuşacağım bakalım. İnş rahim ağzım da toparlamıştır kendini, kötü bir şey yoktur.
siyah kan geldi demişsin kendin icin normalmiymiş siyah kan gelmesi acaba neden siyah kan geliyormus?
aminnnn inş kavusalım artık ya bazen okadar yoruluyorum ki hesaplar hic tutmuyor ben ocak sonunda tekrar denemek istiyordum ama reglim ocak basında ve subat basında olacak tatilde 11 subatta bitecek hangi ara tekrar tup bebek yapacagım
Arkadaşlar test sonucumu aldım veeeeeee Allah'ıma binlerce şükürki HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Benim transferim 3. gün yapıldı.2 embrio transfer oldu.Bugün transfer olalı 10. günüm.Aslında ben cumartesi günüde test yaptırdım ama yazmadım çünkü katlayıp katlamayacağından emin olamadım.İçimde yinede bir korku vardı.
Sonucum şöyle:Cumartesi 8. günüm:17,6 / pazartesi10.günüm:61,96.
Sizce sonuçlar nasıl arkadaşlar?????????????
tam bir ay olmuş incim ağrın sızın yok dimi yoktur kötü bişi canım benim belki içerde kalan biriken kan geliyordur hem operasyon hemde adet olunca üst üste şuan herşey normale dönmüştür allahın izniyle
içeride kan biriktiği zaman olabiliyor canım koyu geliyor gecikmeli ve operasyon sonrası olur diye biliyorum
Şubat başında başlarsın, olmadı okullar açıldıktan sonra bir hafta rapor alırsın.
kızlr rahim filmini ne kadar sürede yenilemek gerekiyor biliyormusunuz, ben geçen sene kasımda çektirmiştim sanırım 2 tüpte negatif olunca acaba tekrar çektirseemmi bir sorunmu oluştu diye düşünüyorum
kızlar keseye görmeye gidince ilk muayene oluyorya nekadar alıyorlar ücret
evet arkadaşlar bende merak ediyorum tekrarlamak gerekir mi ileride diye.çünkü bugün hsgyi çektirdim ve çok ağrılı oldu adet biteli 2 hafta geçtiği için öyle olduğunu söylediler 5. gün falan rahim daha açık oluyomuş birde sonrasında içimden çıkan sargı bezinin büyüklüğüne inanamadım ve çok kanlıydı umarım bunlar olağan şeylerdir...
Canım bende hsg çektirdim ama sargı bezi falan koyulmadı.Hiç öyle bariz bir kanamada olmadı.Şaşırdım yani.
yani bende hep birkaç damla diye okumuştum çektirenlerden ama resmen sargı bezi çıktı içimden sonradan kanama olmadı ama sargı bezi öyleydi neyse uzatmayayım kötüydü(
bu arada dualarını Allah kabul etsin CEMILEYLD, inş. hepimizin gönlüne göre olur herşey ama süreç uzun ve ben başındayım perşembede amhım çıkacak ve biz izin alıp tamda kayınvalidemlere gittiğimizde çok kötü olursa ne yaparım onların yanında düşünemiyorum ve yine çocuk diye açık açık soracaklar sanki ben istemiyomuşuım gibi
aminnnn inş kavusalım artık ya bazen okadar yoruluyorum ki hesaplar hic tutmuyor ben ocak sonunda tekrar denemek istiyordum ama reglim ocak basında ve subat basında olacak tatilde 11 subatta bitecek hangi ara tekrar tup bebek yapacagım
herşey yolunda incim için rahat olsun güzel haberler alıcaz yarın senden inşallah bak ağrın sızında yokmuş ne güzel canımAh inş canım. Beni kandan ziyade her şeyin yolunda olup olmadığı düşündürüyor. Ağrım yok canım.
CEMİLEYD tebrik ederrim canım Allah sağlıkla kucağına almay nasip etsin darıs bazışımza inşalalh...
canım merhaba aynı durum bende de var
15 tatilde memorialde tüp bebek denemesini çok istiyordum ancak.
adetim 15 i gibi oluyo...tatil 25 inde..denk gelmiyor..uzunn rapor alıp gitmekte istemiyorum..yani karıştı kafam iyice.bizde yazın gitmee karar verdik..ama ocak tatilinde ön görüşme için gideceğiz tek günlüğüne..
inşallah senin denk gelir de gidersin..
kısmet artık.Allah yardımcımz olsun..
kızlar ta 29 unda çağırdılar bebişe ultrasonda bakmak için zaman nasıl geçecek bılmıyorum bu sureçte bişey olurmu dıye cok korkuyorum kalp atısını duysam rahatlıcammm ..daha kocaman 21 gün varrr :18:heycanlı bekleyıs sanırım 1bucuk aylık olunca çağırıyorlarkı o zmn açağırdılar dıe dusnuyorum:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?