bende iyiyim canım bügün yine gittim baya para verdim bitkisellere bir umut(
inci bu yazdığın testleri sana nur hanımmı yaptırmnı söyledi
Ay kıyamam...
Bu kez olacak inş.
kızlar kendiniz için bitkisel yada ilaç vs kullanıyormusunuz...
ben hiç bişey kullanmıorum...folik asite bile tamam bugün başlayacağım diyorum 2 günden sonra gene unutuyorum..
kızlar bu arada bu topiğin memorialdeki bağzı drlar tarafından takip edildiğini biliyormuydunuz:18::18::18::18::18::18::18:
eşimin semen analizi çok kötü çıktı nur hanım tesa yapabiliriz dedi belki olanlarda kaliteli olur diye deneyelim tekrar dedik nasip inş...
inci bu testleri alıp yarın mustafa beye götürücem dicem bak hocam elalemin drları bu testleri hastalarına yaptırıyorda sen niye yaptırmıyon dicemEvet canım bunlar ve pıhtılaşmalar. Ben ek olarak kromozom analizi de istedim.
kızlar bu arada bu topiğin memorialdeki bağzı drlar tarafından takip edildiğini biliyormuydunuz:18::18::18::18::18::18::18:
inci bu testleri alıp yarın mustafa beye götürücem dicem bak hocam elalemin drları bu testleri hastalarına yaptırıyorda sen niye yaptırmıyon dicem
heralde sonrada drum dosyamı elime verip size o elalemin drları baksın dicek
Selam canım.
Yazayım hemen.
Homosistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagülan
Protein C aktivitesi
Protein S aktivitesi
Antitrombin III aktivitesi
Bunların bazıları bağışıklık bazıları pıhtılaşmayla ilgili.
Kadın doğumda yaptırabiliyorsun.
İnş canım.
Sigara içiyorsa azaltmasını iste, en büyük düşman
teşekkür ederiz.... 3 kez yaptırdım tüp bebek ama bunlardan bazılarına bende baktırmamıştım,,, hemen gidip yaptırıcam...
hayır canım hiç kullanmaz bende bırakmaya çalışıyorum haftada 1-2 ye düşürdüm
Ben kullanmıyorum canım.
Folik asite de tedaviden en az 2 ay önce başlasan yeterli.
canım bana asmde bir doktor sizde pıhtılaşma olduğu için ömür boyu folik asit kullanmalısınız demişti
canım bana asmde bir doktor sizde pıhtılaşma olduğu için ömür boyu folik asit kullanmalısınız demişti
Ben kullanmıyorum canım.
Folik asite de tedaviden en az 2 ay önce başlasan yeterli.
evet ben de öyle düşünüyorum..
[mikro81;27806776 ] canım bana asmde bir doktor sizde pıhtılaşma olduğu için ömür boyu folik asit kullanmalısınız demişti
hımm ömür boyu mu..
evet nur hanım takip ediyor ve ben nur hanıma yakalandım uzun bir hikaye olduğu için ve buranında takip edildiğinği bildiğim için bu nedenle anlatmicamben zaten nur hanıma dedim ki kk da bir numaralı tüp bebek doktorusunuz güldük:))))))))
benim şimdi mustafa beyde 3. denememm olucak isticem ya kızarsada kızsınAllah iyiliğini versin
Sen kaç deneme yaptın Mustafa Bey'le?
Söyle bak ,hiçbir şey olmayacak. O da bir doktor olarak ister mi hastasının negatif almasını.
Aaa hiç duymamıştım :26:
evet nur hanım takip ediyor ve ben nur hanıma yakalandım uzun bir hikaye olduğu için ve buranında takip edildiğinği bildiğim için bu nedenle anlatmicam
ama çok fena yakalandım
benim şimdi mustafa beyde 3. denememm olucak isticem ya kızarsada kızsın
ama şu varki geçen gittiğimde semra hanımla görüştük ve semra hanımda bu testlerden hiç bahsetmedi
sadece bana tekrardan rahim filmi çektirmemi istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?