bu rakamlardan çokta anlamadım canım bize tlf da söyledi nur hanım 600 bin dedi önceki tüp bebekte 2 milyondu nasıl bu kadar düştü anlamadım
iyiyim canaım saol hafta sonu nasıl geçiyor anlamıyorum yine bitti .eşime bitkisel macun yaptırdım bakalım inş. faydasını görürüz ....[/QUO
inş faydası olur canım Allah tez zamanda kavuştursun bebeğine
amin canım inş.bu sefer inş. hiçbirimiz boş dönmeyiz.....
Ben Nur Hanım'a bahsetmiştim zaten buradan
Mikro da söylemiş
canım biz 2 milyonu hiç görmedik şuan 290 bin civarı hazırlık öncesi.en fazla 600 bine çıktı bitkisellerle bisıra.düşüyo işte canım((
evet nur hanım takip ediyor ve ben nur hanıma yakalandım uzun bir hikaye olduğu için ve buranında takip edildiğinği bildiğim için bu nedenle anlatmicam
ama çok fena yakalandım
nasıl yakalandın ya merak ettik şimdi ben şahsen takip ettiklerini bilmiyordum olsun farklı bişey konuşmuyoruz ki onlar bize ne derse bizde onu burda arkadaşlarımızla paylaşıyoruz hatta yanlış aktarıyorsak düzeltilere açığız::))))))
bende merak ettim çakırcım yaa :) Mikroo kesinlikle haklısın :))))
günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum
günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum
ben zaten nur hanıma dedim ki kk da bir numaralı tüp bebek doktorusunuz güldük:))))))))[/QUOTE
Ay ne güzel takipçi drlarımız var herkese nasip olmaz :)))
dimi ama ...inş. nur hanımdaki pozitiflik tedavilerimize de yansır....
sana da günaydınn canımcımm ne oldu gelmedimi kırmızılar daha(
dimi ama ...inş. nur hanımdaki pozitiflik tedavilerimize de yansır....
Evet bizi rahatlatıyor rahatladığımız zamanda pozitif düşünmeye başlıyoruz. Pozitif olalım bebeklerı kucaklayalım
bizim ilk defa bu kadar düştü anlamadık niye düşünsene 2 ay içinde bu kadar düştü
yok cananım gelmedi çok canım sıkılıyor hiç güzel düşünemiyorum
Evet bizi rahatlatıyor rahatladığımız zamanda pozitif düşünmeye başlıyoruz. Pozitif olalım bebeklerı kucaklayalım
aminnn canım inş. zaman yaklaştıkça sabırsızlaşıyorum zaten
yok cananım gelmedi çok canım sıkılıyor hiç güzel düşünemiyorum
aminnn canım inş. zaman yaklaştıkça sabırsızlaşıyorum zaten
o bende de var canım cmst gittiğimde transfer tarihi belli olur mu diye düşünüyorum. Nur hanım çok stres yapıyorsun diyor haklı gerçekten bazen düşünüyorum ben elımden geleni yapıyorum kısmet diyorum ama sonra yıne aynı şekılde devam edıyorum acaba ne olck nasıl devamm etcem tutmazsa ne yapsam dıye geçırıyom kafamdan :18::18:
*Kızlar mesela lupus testi bağışıklıkla ilgili. Bazen vücut embriyoyu yabancı bir madde olarak görüp kabul etmeyebiliyormuş. Kimin aklına gelir değil mi...
o bende de var canım cmst gittiğimde transfer tarihi belli olur mu diye düşünüyorum. Nur hanım çok stres yapıyorsun diyor haklı gerçekten bazen düşünüyorum ben elımden geleni yapıyorum kısmet diyorum ama sonra yıne aynı şekılde devam edıyorum acaba ne olck nasıl devamm etcem tutmazsa ne yapsam dıye geçırıyom kafamdan :18::18:
canım seninki bence daha normal ben daha iğneleri bile vurunmaya başlamadım o kadar yani düşün artık ama elde değil rabbim bize sabır nasip etsin....
kızlar slm dün transferim oldu iki dondurik bebişimi aldım inş bu sefer özlemim son bulurhayırlı haberler alırım kızlar sizce ananasın gerçekten faydası varmı yemelimiyim ve kaç gün yemek lazım veya tutunmasına yardımcı neler önerirsiniz dua edin kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?