Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bu rakamlardan çokta anlamadım canım bize tlf da söyledi nur hanım 600 bin dedi önceki tüp bebekte 2 milyondu nasıl bu kadar düştü anlamadım

canım biz 2 milyonu hiç görmedik şuan 290 bin civarı hazırlık öncesi.en fazla 600 bine çıktı bitkisellerle bisıra.düşüyo işte canım ((

bizim ilk defa bu kadar düştü anlamadık niye düşünsene 2 ay içinde bu kadar düştü

canım bilemeyiz ama sigara,sıcak banyo çalıştığı ortam,stres bunların hepsi birer etken .
benim tereddütte kaldığım aslında bazı yerlerde slip giymeliler denirken bazı yerrlerde ise boxer giyilmeli yazıyo.mantıken aslında slip toplu tuttuğu için sıcak oluyo ki sıcak ta iyi gelmiyo spermler için.

yok cananım gelmedi çok canım sıkılıyor hiç güzel düşünemiyorum

aaa olmuyor ama canım lütfen kötü düşünceye yer yok.dua tevekkül ilahi takdiri.sonuca kadar kendimizi üzmek yok rabbim göstermesin ki olumsuz olursa sonuçlarımız o zaman zaten yeterince üzülüyoruz şimdi hep pozitif olalım.

semra58 kullanıcısından alıntı
kızlar slm dün transferim oldu iki dondurik bebişimi aldım inş bu sefer özlemim son bulurhayırlı haberler alırım kızlar sizce ananasın gerçekten faydası varmı yemelimiyim ve kaç gün yemek lazım veya tutunmasına yardımcı neler önerirsiniz dua edin kızlarrr

hayırlı olsun semracım inş bebeklerin seninledir. Transferi kım yaptı güzel haberler verirsin bizlere inş Ananas olayın bılmıyorum ama bende bu sefer denemeyı dusunuyorum :)

hayırlı olsun canım...valla ben ananas mucizesine inanlardanım..daaha doğrusu c vitamini bebiğin tutunmasında önemli ve en fazla c vitamini ananas kivi ve yeşil biberde var:) sen seç ne yiyeceğini...benim ikizler ananası sevmişti sarısı başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…