evet nur hanım takip ediyor ve ben nur hanıma yakalandım uzun bir hikaye olduğu için ve buranında takip edildiğinği bildiğim için bu nedenle anlatmicam
ama çok fena yakalandım
nasıl yakalandın ya merak ettik şimdi ben şahsen takip ettiklerini bilmiyordum olsun farklı bişey konuşmuyoruz ki onlar bize ne derse bizde onu burda arkadaşlarımızla paylaşıyoruz hatta yanlış aktarıyorsak düzeltilere açığız::))))))
ben şimdi bunu burda anlatırsam beni yarın memorialden ararlar demedi demeyin bu tedavi öncesievet nur hanım takip ediyor ve ben nur hanıma yakalandım uzun bir hikaye olduğu için ve buranında takip edildiğinği bildiğim için bu nedenle anlatmicam
ama çok fena yakalandım
nasıl yakalandın ya merak ettik şimdi ben şahsen takip ettiklerini bilmiyordum olsun farklı bişey konuşmuyoruz ki onlar bize ne derse bizde onu burda arkadaşlarımızla paylaşıyoruz hatta yanlış aktarıyorsak düzeltilere açığız::))))))
beni memorialle papaz etmeyin
ama ben memorialden kesinlikle memnonum ki memnun olmasam 3. denememi orda yaptırmayı düşünmem
ama ben kesinlikle memorialin çok tecrübeli bir ekip olduğunu düşündüğüm için tedavime oradan devam ediyorum
eşimin semen analizi çok kötü çıktı nur hanım tesa yapabiliriz dedi belki olanlarda kaliteli olur diye deneyelim tekrar dedik nasip inş...
canım kaç çıktı bize de mikrotese olabilir dedi
ne haber kizlar ve mikro arkadasim nasilsiniz,uzun zamandir girip ciktim sadece basimiza allah beterinden korusun cok kötü bir olay geldi.ablam evden kacti ve baska bir adama.ben cocuk diye yirtinirken vatandas 3 cocugunu birakip asik oldum deyip kacti.ve inanin 48 yasinda bir bayan.ve enistemde dünya iyisi bir insandi ailece mahvolduk.ne diyeyim allah islah etsin o yüzden hic giremedim.bu arada pihtilasma kromozon fsh tsh e2 vs daha bir cok testi yaptirdim ve temiz cikti sonuclarim.hepsi normal yani.sadece buradaki almanyadaki doktorum esimin sperm sonuclarini cok sasirtici buldu.yanlislik olabilir bunlarda dedi ve esim carsamba günü yeniden sperm vericek bakilacak.birde amh icin kan verdim .sonucunu bekliyorum.birde adetimin 12 ci gününde kan verecekmisim bu ne icin onuda hic sormad.benden bu kadarim.ovulasyontest preseed aldim onlari deniyecegim bu ay.ayrica bal cörekotu tarcin karisimi yiyorum
canım ya ne denir bilemedim ki rabbim yardımcınız olsun.normal bir şekilde boşanıpta evlenselerdi böyle tepki almazlardı.haklarında hayırlısı olsun ne diyelim rabbim herşeyin en iyisi bilir.ablanda almanyadamıydı.sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim.neden yanlışlık olduğunu düşünüyolar hemen ya düzelmiş olamazmı(
evet nur hanım takip ediyor ve ben nur hanıma yakalandım uzun bir hikaye olduğu için ve buranında takip edildiğinği bildiğim için bu nedenle anlatmicam
ama çok fena yakalandım
evet aramızda olabilirler
bende oğlumda iyiyiz çok şükür canımmm
ben özel balat hastanesine gidiyorum doktorum meltem özben çok iyi bir doktor ben çok memnunum nur hn gibi canım cicim değil ama işinde iyi bana nelere dikkat etmem gerektiğini ne yemem gerektiğini herşeyini detaylı anlatıyor muayne sırasında da aynı bu kolu bu bacağı şu anda şöyle duruyor falan hep açıklama yapıyor yanimuayane ücreti 57 tl ayda bir çağırıyor
ikili testimi de orda yaptırdım onu kendisi yapmıyor yanlız haftanın iki günü başka doktor geliyor akşamları o yapıyormuş mehmet aygün ona gittik oda çok bir doktor ikili test sırasındaki ultrasyonda söyledi bize oğlumuzun olacağınıonun ücretide 250 tl gibi bişeydi canım kan tahlilleri ve ultrasyon dahil...ekstra muayene ücreti yok...birde 22. haftada bakılan ikinci düzey ultasyon var bebeğin iç organların gelişimine bakılıyor cd ve resim veriyor bol bol onunda ücreti 230 tl gibi birşeydi...
üçlü test orda yaptırmadım ben 110 tl ydi orda ben dışarda 50 tlye yaptırdım
doğum ücretide şöyle canım...biz başlayalı 3 ay oldu oraya ikk gittiğimizde fiyat almak için muhasebeye gittik siz şimdi başladınız ama doğumunuz 2013 de olacak dedi sizden şimdi fiyattan yapıcaz dedi...kart yazıp verdi bize bunu kaybetmeyin doğum sırasında bunu bize vereceksiniz diye
doktor karar verdiği zaman ister normal ister sezeryan olsun 1750 tl ama ben özellikle sezeryan istersem 2250 tl den olacak bizim doğummm....
Çok sağol canım.Evet bunlar geçecek inşallah.İnşallah bebişlerimiz hep sağlıklı olurlar.Hayırlısıyla kucağımıza alırız.Dün birşey olacak diye çok korktum.Çünkü birinci denememde iş yerinde tartışma yaşamıştım ve ondan sonra kanamam başlayıp 6 haftalık bebeğimi kaybetmiştim.O yüzden sinirlenmemeye çalışıyorum.Ama bazen olmuyor.
Sevdacığım benim işler çok karıştı. Sıkıntılı günler geçiriyorum maalesef..Biliyorsun ben PGT ile hamile kaldım. Genetik test yapılmıştı embiryolara. Şimdi o testi doğrulamamız gerek diyorlar. Yanılma riskleri varmış. CVS ya da amniyosentez yaptırmam gerekiyor. O yüzden şu an hiçbirşey düşünecek halim kalmadı. İkili test de yapmayacaklar. Alınan sıvıdan kromozomlara da bakacaklarmış.. Dua et bana arkadaşım. Çok korkuyorum.. :18:
iyiyim canım saol sen nasılsın ankara nasıl geçti.
Volum (mL) : 0,15
Konsantrasyon (x milyon/mL) : 0,006
Total sayı (x milyon/mL) : 0,0009
Total motilite (%) : 52
+4 Đleri doğru hızlı hareketli (%) : 1
+3 Yavas doğrusal olmayan hareketli (%) : 38
+2 Yerinde hareketli (%) : 13
+1 Hareketsiz (%) : 48
TPMSS (x milyon) : 0,000351 HAZIRLIK SONRASI DEĞERLER BÖYLE BAYA BİR VAHİM YANİ(SİZİN KAÇTI
iyiyim canaım saol hafta sonu nasıl geçiyor anlamıyorum yine bitti .eşime bitkisel macun yaptırdım bakalım inş. faydasını görürüz ....[/QUO
inş faydası olur canım Allah tez zamanda kavuştursun bebeğine
çok sağ ol canım darısı başınıza inşallahhhhhçoook saolun kızlar allah razı olsun
umutege maşallah sana ve meleğine çok çabuk büyümüş allah sağ salım al kucağına almayı nasip etsin
benim pazartesi öğleden sornra memorial de randevum var pazartesi memorialde kimin randevusu var
karşılaşırız belki
sımsıkı tutunsun sana inşallah canımkızlar slm dün transferim oldu iki dondurik bebişimi aldım inş bu sefer özlemim son bulurhayırlı haberler alırım kızlar sizce ananasın gerçekten faydası varmı yemelimiyim ve kaç gün yemek lazım veya tutunmasına yardımcı neler önerirsiniz dua edin kızlarrr
bence çok takmayın kızlar bu pıhtılaşmayı şimdi o değerlere göre nur hn senden başka testler isteyecek yada istemişte olabilir zaten onlar hepsinin durumuna göre sana iğne yada hap verecek heterizigot çok kötü değil hemozigot daha kötüsü ama bununda çaresi var tabiyki böyle olupta sağlıkla bebeğini kucağına alan bir sürü insan var...iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız, ben çok üzgünüm cuma günü zeynep kamilden genetik sonuçlarımı aldım heterozigot taşıyıcı yazıyo pıhtılaşma sorunu dedi dr. aşırı derecede viamin eksikliği varmış, folik asit 3 tane kullanman lazım b12 ve çinkoda eksik dedi.sonra iğne kullanman lazım hamileleik öncesi ve sonrasında dedi yani birde bu sorun çıktı gözyaşları içinde hastaneden ayrıldım napıcamı bilmiyorum.sadece kan tahlillerim kaldı onlarda 24 aralıkta yaptırıp nur hanıma gidicektim ama bu durumda ne yapmalıyım bu durum tedaviyi geciktirirmi benimle aynı durumda olan kimler var ne yapmam gerektiğini anlatırmısınız yani benim durumum çok mu vahim???
ben iğne kullanmıyorum canım vitamin ve coraspirin kullanıyorum sadece....canım ben memoriale henüz gitmedim ama umutege arkadaşımızda aynı durumdaydı o tedaviyle beraber iğne kullanmaya başladı...
hala da kullanıyor olmalı..
kan pıhtılaşması sorunu bilindiği sürece problem yok bence canım hiç sıkma canını bilinmediği zaman asıl problem..
şimdi biz tedaviye başlayınca transferden sonra hergün 1 kez iğne yapmamız gerekiyor kendimize hepsi bu..
bende söylemiştimmmBen Nur Hanım'a bahsetmiştim zaten buradan
Mikro da söylemiş
bilgiler için çok sağol canım. ya doğum parası bayağ pahalıymış. ben nakit 1000 lira diye duymuştumbenım eşim bu doğum konusunda da oldukça tedirgin. tüp bebekleri genelde sezeryan yapıyorlar diye duymuştuk bu sefer benım kı tutuştu. "ya bize de illa sezeryan diye tuttururlarsa,şöyle olursa böyle olursa" diye. istoç yolundaki medipol e gidelim dedik orasıda eşime uzak geldi. halbukı ben eyüpde oturuyorum benım kı zannedıyor, sancım gelince pıt diye doğacak. nerdeeeee kafamız karıştı bizim balatta önerebileceğin başka doktor var mı acaba??
hayırlı olsun inşallah bu son olurda bebişlerine kavuşursun ben seni bebek özlemi çekenlerdende takip ediyorum dualrımdasın canımiyi akşamlar arkadaşlar
ben de 5.denemem hazırlanıyorum
demek tanıştınız çok sevindimKuzum nerdesin merak ettim seni sabah çok az görüşebildik tekrarını istiyorum hiç tanımadığım görmediğim birini bu kadar sewebıleceğım aklımın ucundn bile geçiremezdim. Herşey güzel olacak. Yeterki biz karamsar olmayalım. Derdini veren Dermanınıda verir birgün.
hadi bakalım hayırlı olsun sonunda dünyanın en güzel meleği seninle olsun inşallahtedaviye başladım bismillah dedim hayırlsıı Allahtan artık. İnş bu sefer size güzel haber veririm.
canım sıkkın incim hala tam sökülmedi ve bu benim artık iyice sinirlerimi bozmaya başladıCanım nasılsın? Ne durumdasın?
çok sevindim canım gözünaydın sıra bebişte hayırlısyla en kısa zmanda güzel hbaerler alıcaz inşallah dualarımdasın incimBen geldiiimmm
Kızlar bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda. Sonuçlar temiz, muayenem de iyi geçtiYalnız doktor demesin mi 6 ay sonra kontrol Biz eşimle nasıl yani olduk Eee tedavi ne olacak dedik He o zaman 3 ay sonra gelin, her şey iyiyse başlatırız dedi. Yani 3 ay sonra olup olmayacağı da belli değil. Sonra tüp bebek katına çıktık eşimle, muhasebedeyken Canan aradı, karanfilimi taktım bekliyorum dedi Çıktım muhasebeden bakıyorum karanfilli kimse yok Nur Hanım'ın yanındaymış meğersem. O çıktı, hemşire Canan Hanım deyince hemen koştum O muhasebeye geçti ben Nur Hanım'a gittim. Canım doktorum benim ya Dedim böyle böyle, tedavi iznim olmazsa sizin doğurmanızı bekleyeceğim Hayır o kadar beklenmez olur mu dedi Dedim sizsiz olmaz Dur bakalım dedi, zaten kontrolüm marta geliyor, doktor tamam derse Nur Hanım gitmeden başlarız, yok bekleyelim derse bekleyeceğiz el mahkum. Doktorumla da hasret giderdim sonra Canancımla oturduk 5 dakika. Vakit dar olduğu için çok konuşamadık ama olsun ben çok memnun oldum. Bir gün tekrarlarız inş. O da tedaviye başladı bugün. İnş iyi olacak her şey
Dualarınızı bekliyorum kızlar. İçim yine kıpır kıpır oldu...
hayırlı olsun inşalalh sımsıkı tutunur bebişlerinkızlar slm dün transferim oldu iki dondurik bebişimi aldım inş bu sefer özlemim son bulurhayırlı haberler alırım kızlar sizce ananasın gerçekten faydası varmı yemelimiyim ve kaç gün yemek lazım veya tutunmasına yardımcı neler önerirsiniz dua edin kızlarrr
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız, ben çok üzgünüm cuma günü zeynep kamilden genetik sonuçlarımı aldım heterozigot taşıyıcı yazıyo pıhtılaşma sorunu dedi dr. aşırı derecede viamin eksikliği varmış, folik asit 3 tane kullanman lazım b12 ve çinkoda eksik dedi.sonra iğne kullanman lazım hamileleik öncesi ve sonrasında dedi yani birde bu sorun çıktı gözyaşları içinde hastaneden ayrıldım napıcamı bilmiyorum.sadece kan tahlillerim kaldı onlarda 24 aralıkta yaptırıp nur hanıma gidicektim ama bu durumda ne yapmalıyım bu durum tedaviyi geciktirirmi benimle aynı durumda olan kimler var ne yapmam gerektiğini anlatırmısınız yani benim durumum çok mu vahim???
Ben geldiiimmm
Kızlar bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda. Sonuçlar temiz, muayenem de iyi geçtiYalnız doktor demesin mi 6 ay sonra kontrol Biz eşimle nasıl yani olduk Eee tedavi ne olacak dedik He o zaman 3 ay sonra gelin, her şey iyiyse başlatırız dedi. Yani 3 ay sonra olup olmayacağı da belli değil. Sonra tüp bebek katına çıktık eşimle, muhasebedeyken Canan aradı, karanfilimi taktım bekliyorum dedi Çıktım muhasebeden bakıyorum karanfilli kimse yok Nur Hanım'ın yanındaymış meğersem. O çıktı, hemşire Canan Hanım deyince hemen koştum O muhasebeye geçti ben Nur Hanım'a gittim. Canım doktorum benim ya Dedim böyle böyle, tedavi iznim olmazsa sizin doğurmanızı bekleyeceğim Hayır o kadar beklenmez olur mu dedi Dedim sizsiz olmaz Dur bakalım dedi, zaten kontrolüm marta geliyor, doktor tamam derse Nur Hanım gitmeden başlarız, yok bekleyelim derse bekleyeceğiz el mahkum. Doktorumla da hasret giderdim sonra Canancımla oturduk 5 dakika. Vakit dar olduğu için çok konuşamadık ama olsun ben çok memnun oldum. Bir gün tekrarlarız inş. O da tedaviye başladı bugün. İnş iyi olacak her şey
Dualarınızı bekliyorum kızlar. İçim yine kıpır kıpır oldu...
ben zaten nur hanıma dedim ki kk da bir numaralı tüp bebek doktorusunuz güldük:))))))))[/QUOTE
Ay ne güzel takipçi drlarımız var herkese nasip olmaz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?