merhaba arkadaşlar hepimize allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.ben de inşallah temmuzda memorial da tüp bebek düşünüyorum.bayan doktor istiyorum gördüğüm kadarıyla en iyi bayan doktorlar memorial da.sizce hale hanım mı yoksa semra hanım mı.okuduklarım kafamı karıştırıyor.yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar az az kireç gibi beyaz akıntım gelmeye başladı, kasıklarımda ağrı oluyor ara sıra bide karnıma şiddetli sancılar giriyor. çok gazım var ne yiyip içeceğimiz şaşırdım yaaaa..... kızlar tavsiyesi olan yok mu????????????
canım merhaba benimde aynı şikayetlerim vardı ne yesen aynı şey oluyo valla.ayy hadi inş olur.kaçıncı günundesin?tek dicem sey bol bol su ve meyve sulu yemekler.benim hala ağrılarım var ufak ufak.cuma saat 2 de randevum var keseyi görcez gün bitmedi:)
tgbtgl az kalmis sonuc almana biraz daha sabir insallah emeklerinin karsiligini alirsin...rahat ol...hakkinda hayirlisini dile bol dua...insallah hamileyim haberini alcaz dualarim seninle...
buara pek takip edemedim..
tedavide olan basliycak olan arkadaslar hayirli olsun...dualarim isteyen herkesle...bu sene bebis senesi dolu dolu bebis haberleri gelcek inaniyorum...sizlerde inanin ve umutlu pozitif olun lutfen...
artvinlimmmmmmmm sen nasilsin nasil gidiyor....
herkes iyi baksin kendine..
tgbtgl az kalmis sonuc almana biraz daha sabir insallah emeklerinin karsiligini alirsin...rahat ol...hakkinda hayirlisini dile bol dua...insallah hamileyim haberini alcaz dualarim seninle...
buara pek takip edemedim..
tedavide olan basliycak olan arkadaslar hayirli olsun...dualarim isteyen herkesle...bu sene bebis senesi dolu dolu bebis haberleri gelcek inaniyorum...sizlerde inanin ve umutlu pozitif olun lutfen...
artvinlimmmmmmmm sen nasilsin nasil gidiyor....
herkes iyi baksin kendine..
merhaba arkadaşlar, sizi uzun zamandır takip ediyorum. tgbtgl sana bol şans diliyorum. inşallah güzel haberlerini alırız. benim 7 yaşında bir oğlum var 2.5 yıldır 2. için uğraşıyoruz ancak 1.5 yıl önce iki kere 5 haftalık düşük yaşadım. birdaha da sonuç alamadım. ymurta takibi ovulasyon testi hepsini denedik olmadı. 31 yaşındayım bende sorun yok eşimde sayı ve hareketlilik iyi ancak morfoloji %2 mayıs ayında aşılamadan ümidim yok ama tüp bebek öncesi denememi öneriyorler. bu site sayesinde ben de memorial de tüp bebek yaptırmaya karat verdim. siz nedersiniz aşılama yaptırayım mı yoksa direkt tüp bebek mi denemeliyim? herkese sevgiler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
meraba kızlar
bende memorial de basladım tedavıye ..eşim azo spermı semıh bey tese yapacak banada belki bulunur dıye yumurta işlemı uygulayacaklar..inş cıkarda sonuclar ıyı olur ...ilaç yazdı bana ama ilaçlar 2500 ytl buluyor ben genelde bakıyorum 1000-1500 arasında degısıyor deyınce bende sasırdım bugun ...sizinkiler nasıldı ..bana gonal g den baslattı..5 kutu ama sadece o bıle 1800 buluyor..5 kutuyuda kullanacakmıyız hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?