Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba arkadaşlar hepimize allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.ben de inşallah temmuzda memorial da tüp bebek düşünüyorum.bayan doktor istiyorum gördüğüm kadarıyla en iyi bayan doktorlar memorial da.sizce hale hanım mı yoksa semra hanım mı.okuduklarım kafamı karıştırıyor.yardımcı olursanız sevinirim.

MERHABA ARKADAŞIM BEN DE MEMORİALDE TÜP BEBEK YAPTIRDIM ŞİMDİ TEST YAPTIRMAYI BEKLİYORUM HALE Hnım mı semra hanım mi die sormuşsun ikisi de çok iyi doktorlar Semra hanım bölüm başkanı her an orda bulunamayabiliyor. zatengittiğinde sürekli aynı doktora muayene olmuyorsun doktorlar orda her an bulunamıyor. Benim dış takip hastasıydım orda ilk görüşmemi başka bir doktorla yaptım, muayenemi Hale hanım yaptı yumurta toplama işlemi erkek bir doktor yaptı. sonraki muayenemi Hale hanım yaptı transferi de Hale hanım yapacak demişlerdi ameliyathaneye girdiğimde Semra hanım ordaydı transferi o gerçekleştirdi. şimdi bekliyorum işte. inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz dileklerimiz gerçek olur.

arkadaşlar az az kireç gibi beyaz akıntım gelmeye başladı, kasıklarımda ağrı oluyor ara sıra bide karnıma şiddetli sancılar giriyor. çok gazım var ne yiyip içeceğimiz şaşırdım yaaaa..... kızlar tavsiyesi olan yok mu????????????

teşekkür ederim canım.seninki gibi olursa sorun yok.zaten memorialda ekip halinde yürüyor herşey anladığım kadarıyla.heyecanını burdan hissettim.kaçıncı gün bugün.inşallah yaşadıkların bebeğin sana tutunduğu içindir.en zoru bu bekleme süreci.allah yardımcın olsun.hamilelik haberini alıp sevinelim inşallah.

canım merhaba benimde aynı şikayetlerim vardı ne yesen aynı şey oluyo valla.ayy hadi inş olur.kaçıncı günundesin?tek dicem sey bol bol su ve meyve sulu yemekler.benim hala ağrılarım var ufak ufak.cuma saat 2 de randevum var keseyi görcez gün bitmedi:)

inşallah olur canım yaa 7. günümdeyim bende şu günler geçmek bilmio sen ilk denemende mi böle olmuştun 2.de mi? test cumartesi ya ben uçakla geldim ya samsuna çok sarsıldık flan ne bilim korkuyorum işte bide fazla dinlenemiyorum evde. en büyük destek aldığım sizlersiniz.... cuma günü haberini bekliyorum....

tgbtgl az kalmis sonuc almana biraz daha sabir insallah emeklerinin karsiligini alirsin...rahat ol...hakkinda hayirlisini dile bol dua...insallah hamileyim haberini alcaz dualarim seninle...

buara pek takip edemedim..
tedavide olan basliycak olan arkadaslar hayirli olsun...dualarim isteyen herkesle...bu sene bebis senesi dolu dolu bebis haberleri gelcek inaniyorum...sizlerde inanin ve umutlu pozitif olun lutfen...

artvinlimmmmmmmm sen nasilsin nasil gidiyor....
herkes iyi baksin kendine..

Canım benim,iyiyim çok şükür.Sen nasılsın?Nasıl gidiyor?opuyorumnanaktan

çok saol canım teşekkürler....

tgbtgl canım benim 2.denememde böle oldu.ilk denememde şikayetim olmamıştı.bu sefer baya belirtim olmuştu tabi ama ben banamı öle geliyor diyordum ama diilmiş.ateş basmalarım oldu gece uyandıracak şekilde hemde.korkma okadar.bişi diyimmi tarnsferden sonra hani odaya götürüyolarya ozaman beni sedyeyle duvara çarptılar sarsıldım yani:)) hatta kendi kendime tamam dedim gitti düştü dedim.arabayla eve gelirken bile ister istemez sarsılıyosun yani.korma olcagı varsa olur zaten.düşünme.cumartesi günü bende senin iyi hberlerini bekliyorumm inş olucak inş.

artvinlim cok sukur bizde iyiyiz..seker yuklememiz var..hersey yolunda simdilik...en gec 38.haftada alcaklar nasipse insallah o gunlere gelmek nasip olur hayirlisiyla.. senin bebisler nasil 2 taraftan tepiniyorlardir:))iyi bak bebislere kendineopuyorumnanaktan

amaaannnn kızlar artık kimseler gelmiyo buralara yahuuu.........hadi tgblgl inşaallah........az kaldı .....çok şükür

ewett yaaa.. evet az kaldı canım ya cumartesiydi ya tahlil bugün doktora gittim iğne yazdırmak için cuma gel dedi. ay walla heyecandan öleceğim yaaaa.....

merhaba arkadaşlar, sizi uzun zamandır takip ediyorum. tgbtgl sana bol şans diliyorum. inşallah güzel haberlerini alırız. benim 7 yaşında bir oğlum var 2.5 yıldır 2. için uğraşıyoruz ancak 1.5 yıl önce iki kere 5 haftalık düşük yaşadım. birdaha da sonuç alamadım. ymurta takibi ovulasyon testi hepsini denedik olmadı. 31 yaşındayım bende sorun yok eşimde sayı ve hareketlilik iyi ancak morfoloji %2 mayıs ayında aşılamadan ümidim yok ama tüp bebek öncesi denememi öneriyorler. bu site sayesinde ben de memorial de tüp bebek yaptırmaya karat verdim. siz nedersiniz aşılama yaptırayım mı yoksa direkt tüp bebek mi denemeliyim? herkese sevgiler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

meraba kızlar
bende memorial de basladım tedavıye ..eşim azo spermı semıh bey tese yapacak banada belki bulunur dıye yumurta işlemı uygulayacaklar..inş cıkarda sonuclar ıyı olur ...ilaç yazdı bana ama ilaçlar 2500 ytl buluyor ben genelde bakıyorum 1000-1500 arasında degısıyor deyınce bende sasırdım bugun ...sizinkiler nasıldı ..bana gonal g den baslattı..5 kutu ama sadece o bıle 1800 buluyor..5 kutuyuda kullanacakmıyız hep..

Merhaba arkadaşım.Aşılama için önce dr.kararı önemli.Eğer aşılamayla sorun çözülecekse aşılama yaptırman en iyisi.Doğal yolla hamilede kalabiliyormuşsun,düşükler için genetik tahliller yaptırdınmı,eğer yaptırmadıysa yaptırmanı öneririm.Bazen ilk çocuk sorunsuz olabiliyormuş,ama diğer gebeliklerde sorunla karşılaşabiliniyormuş genetik problemlerde.Hakkında hangisi hayırlıysa öyle olsun inşallah.

Merhaba mehtapsym
Bizdede sorun azospermdi.Bizde sizin geçeceğiniz yollardan geçtik,ne yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum.
Eşiminde mikro işlemini semih bey yaptı.çok ilgili bir dr.içiniz rahat olsun.Bizde çok şükür sperm bulundu,herşey güzel sonlandı.inşallah sizde bizim gibi mutlu sonla bitirirsiniz memorial maceranızı.
Evet malesef ilaçlar çok tutuyor.Bende 5 kutu gonal_f kullandım.Cetrotayt( yanlışta yazmış olabilirim)kullandım 4 veya 5 kutuydu sanırım.Birde çatlatma iğnesi var,ben ona final iğnesi diyorum.sonra iğneler bitiyor.Herşey gönlünüzce olsun inşallah.

artvinli canım merak ettıgım ıcın soruyorum bu ılacları sadece 1 denemelık ıcın mı kullandın acaba..yanı adetın 2 gununden baslayıp yumurtlama gerceklesene kadar mı oldu..bırde toplam nekadar ucret ödediniz ilaçlara...eczaneden mı aldınız yoksa memorial ın kndısınden mı acaba...

herkese hayirli cumalar...tgbtgl mubarek gun guzel haberini bekliyorum..insallahh..

suyasem hayirli olsun...bende artvinlim gibi dusunuyorum...merkeze ve doktorlara guven..

mehtapsym tedaviye baslamissin..hayirli olsun...insallah emekleriniz bosa gitmez...
bende gonal-f le basladim 5 kutu yazmisti doktorum..ben gerekirse ilave alirim diye tek tek aldim..4 kutu yetti bana(yumurta gelisimine bagli) tanidik eczane bulursan veya rica edersen eczaneye gelis fiyatindan verebiliyorlar..1 denemelik kullaniliyor ilaclar..tam net hatirlamiyorum ama 2100 civari odemistik sanirim toplam ilaclar icin...
kisiden kisiye gelisime bagli olarak ilac sayisi ve fiyatlar degisiyor...artvinlim ne dicek bakalim...
artvinlimopuyorumnanaktan

Hepinize fikirleriniz için çok teşekkürler. Doktorum kromozom bozukluğudur genetik bir problem olduğunu düşünmüyorum dedi. Aşılamada başarı şansı çok çok az o nedenle pek umudum yok açıkçası. Yakında beni de aranızda sorularımla bulursanız şaşırmayın kaydirigubbakcemile5 bebekleriniz için çok seviniyorum. :CüvCüv:hayırlı evlat olurlar inşallah. kucağınıza alıp bağrınıza bastığınız andan itibaren dünyanın en güzel duygusunu yaşamaya başlıyor insan. benim doktorum morfolojiye çok takılmayın dedi ama başka bir doktora daha sordum tüp bebek için bile düşük bir değer dedi... allah ne yazdıysa o olur ben de ilk başlarda çok kafama takıyodum şimdi sabırla bekliyorum artık. hepinize sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…