Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arkadaşlar çok saolun yanımda olduğunuz için çok saolun... dün aradım 13 tanesi olgunmuş ve hepsi döllenmiş. bugün de ultrason çektirdim çok az sıvı var dedi hale hanım ama büyük bi sorun çıkarmaz dedi şimdi yarını bekliyorum inşallah hayatta kalırlar bebişlerim.. sizin bebeişler nasıl????

canım hadi hayırlısı olsun..... bizi gelişmelerden mutlaka haberdar et..................

Merhaba,
Öncelikle tedavi olup, gebe olanları tebrik ederim.Tedavide olanlara da bol şans dilerim...
Biz de ilk denememizi haziranda yapacağız.Eşimde ileri deredece sayı, hareket ve morfoloji sorunu var.Ben de bir sorun görünmüyor.Brüksel merkezini düşünüyoruz ama Memorial da erkek sorununda oldukça başarılı sanırım.
Siz orada tedavi olmuş/olan kişiler olarak fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Bir de ücret konusunu sormak istiyorum.1950 euro+ilaçlar diyorlar.Yumurta takiplerinde veya başka testlerde ek para alınıyor mu? IMSI için ekstra para alıyorlar mı? Toplam kaça mal oldu? Çok teşekkür ederim şimdiden bilgiler için...

biz temmuzda tedaviye başlamayı planlıyoruz, ama sizce ön görüşmeye ne zaman gitmeliyim, ne gibi testler istiyorlar önceden kızlar?ben genetik testleri falan yaptırdım, mayıs başı gideyim mi? cumartesi muayene ediyorlar değil mi?
buarada mutlu sonuç alan arkadaşları çok çok tebrik ediyorum, sağlıkla inşallah bebişlerinizi kucağınıza alırsınız, darısı hepimize...

bizimde problemiziz aynıydı..ımsı'dan ayrıca ücret alınmıyor...çider'e üye olursan 1650 euro+ilaçlar ...ve ilk muayene ücretsiz...800 tl gibi bi katkısı oluyor..çidere üyelik 150 tl..yumurta takıplerınde ve hergun yapılan hormon tahlıllerınde exta para almıyorlar...sadece tadavıye başlarken gereklı testler var onlar paket ucret dısında...memorıalde yada ıstedıgın herhangı bı hastanede yaptırabılıryorsun testleri..hayırlı tadevıler dılıyorum..

temmuzda tedavıye baslayacaksan ön görüşmeye temmuzdan oncekı son adet tarıhınden bır hafta once gıbı gıtmen uygun bence...cunku adetin 2. gunu tedavıye baslanıyor genelde..onceden ıstenen testlerın bır lıstesını verıyorlar on gorusmede,istedıgın yerde yaptırabılırsın..onceden ne kadar tes yapıldıysa yanıda goturmen gerekıyor..cumartesı de muayene var...hayırlı tedavıler..

yojimbo,testler tam olarak neydi hatırlamıyorum,test sonuçlarım da hala hastanede ,dosyamda ..(keske birer fotokopı alıp saklasaydım...neyse..)...ama fsh, lh ,tsh, hepatit b,..tam kan sayımı gibi testlerdi...ben ssk anlaşmalı başka bi hastanede yaptırdım,fiyatlar hastaneye göre değişiyor,üniversite hastanelerinde tamamen ücretsiz de yaptırılabilir..

Çok teşekkür ederim Hennas.Biz bir yandan rapor da çıkarmaya çalışacağız.3 yıl evlilik şartı kalktı.Rapor olursa Memorial 1450 euro.Merkeze artık karar vermemiz şart, çünkü uzun protokol uygun bulunmuştu bana Brüksel'de.Mayıstaki regl sonrası Lucrin'e başlayacağım.Memorial'la da bir görüşelim istiyorum...

arkadaşlar pazartesi günü transfer yapıldı Semra hanım yaptı. 1 embriyo yerleştirildi. dün akşam samsuna döndüm uçak çok sarstı çok korkuyorum ya acaba düştü mü die hiç bir belirtim de yok kanamam felan da olmadı.offf çok bualdım daha 10 gün var...

herkese merhaba:)
tedavi sürecinde olanlara bol şans,hamile kalanlara sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum.
bebek isteyenlere de bir an önce mucizelerine kavuşmalarını diliyorum...
kızlar şu IMS yöntemini soracaktım acaba biz söylemesekte sperm seçimi yapılırken memorialde IMS yöntemi uygulanıyor mu?yoksa bu yöntemi istediğimizi biz mi söylüyoruz?
tecrübelerinizi anlatır mısınız?teşekkür ederim

Umarım güzel haberlerinizi bizlerle paylaşırsınız.Pozitif olun:)

tgbtgl korkma sakin ol.güzel hbrlerini alıcaz inş.kanaman da yokmuş.korkma endişelenme rahat geçirmeye çalış bol suyunu iç ananas yee.dinlen bol bool.ayy hadi inşş ıyı hbr alırız

nihalist merhaba.zaten onlar karar veriyor zaten lab.koşulları çok iyi bir hast.olarak biliyorum.ama var.çünkü benim eşimede yapıldı sperm seçimi yapılırken çookk büyüterek yapılıyo.hatta ona mussom yapılsın die not eklemişlerdi.

tgbtbl korkma kız rabbim nasip ettiyse bişicik olmaz.............sen şimdiden onu sevmeye başla annesi...........

inşallah arkadaşlar çok saolundestek olduğunuz için....

İnşallah hayırlı haberler alırsın arkadaşım.Sakın sıkıntı yapma daha yeni olmuş transferin ne belirtisi olacak daha,belirti için erken.8.9.günden sonra başlar belirtiler.Birde herkeste belirti oacak diye birşeyde yok tabi.
Eğer kanaman olursa veya lekelenme dr.ara sor gerekirse yanına git,kabız olmamaya dikkat et,sabah aç karınla 2 kayısı ye 1 bardak ılık su iç kabız olmamak için.VC de uzun kalma,bence mümkünse transfer gününe kaadar evden çıkma derim ben.Birde unutmadan ananas yeme oda düşük riskini artırıyormuş.Bende sana nacizane tavsiyeler canım.ALLAH CC yardımcın olsun

artvinli tavsiyelerin için çok saol içimi çok rahatlatıyorsunuz yemem ok proteinli gidaları çok ye dediler
sadece iğneyi yaptırmak için çıkıyorum oda arabayla gidip geliyorum inşallah hepimizin isteği olur yanımda olduğunuz için çok saolun bye

kaç gün kaldı kız............merak artıyo.................hadi inş. Rabbim hayırlısıyla bebişinizi göndersin...........

kaç gün kaldı kız............merak artıyo.................hadi inş. Rabbim hayırlısıyla bebişinizi göndersin...........

nzmyhn 8 gün kaldı canım beklemek okadar zormuş ki inşallah hepimize nasip eder Allah'ım. şimdi de sanki adet olacakmışım gibi ağrılar başladı akıntım varmış gbi hissediyorum ama olmuyo çok garip yaa......... iyi günler canlarım byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…