arkadaşlar sonuç negatif... moralim çok bozuk... bilmiyorum neler olacak????????????????
artvinli canım merak ettıgım ıcın soruyorum bu ılacları sadece 1 denemelık ıcın mı kullandın acaba..yanı adetın 2 gununden baslayıp yumurtlama gerceklesene kadar mı oldu..bırde toplam nekadar ucret ödediniz ilaçlara...eczaneden mı aldınız yoksa memorial ın kndısınden mı acaba...
arkadaşlar sonuç negatif... moralim çok bozuk... bilmiyorum neler olacak????????????????
artvinli, bebek-istiyoruz nasılsınız kızlar? bu arada kızlar bulantıdan gözümü açamıyorum. kızlar bebişlerinizin cinsiyetleri belli olmuştur allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. kızlar bebeklerim 12 haftayı bitirdi bulantı geçer demi? çok kötüyüm ya.
artvinli, bebek-istiyoruz nasılsınız kızlar? bu arada kızlar bulantıdan gözümü açamıyorum. kızlar bebişlerinizin cinsiyetleri belli olmuştur allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. kızlar bebeklerim 12 haftayı bitirdi bulantı geçer demi? çok kötüyüm ya.
Canım iğnelere adetimin 2.günü başladım.İğnem 2 gün yetiyordu.dozu sanırım 300 üniteydi.5 veya 6 kutu kullandım.çatlatma iğnesine kadar kullandım.
İlaçlarımı eczaneden aldık eczanemiz taksit yaptı bize ondan eczanemizi tercih ettik.3 tl.ödedik toplam ilaçlara.Ama istersen memorialden alırsanız ilaçlarınızı onlarda indirim yapıyorlar.İğnen bittikçede alabilirsin ordan tek kutu yani.
Aynı cevabı bebiş istiyoruzda vermiş ama bende sorunu cevaplıyayım dedim.opuyorumnanaktan
canım sagol ben hallettım gereklı bılgılerı aldım ecz lerden..ama sımdı dualarınızı beklıyorum ıns tese desperm bulunur da..hepimiz mutlu olur..okadar zor sınavlar ki ama rabbım bunuda görmemizi istemiş demekki..kader ..rabbim hepimize hayıırlı ve saglıklı evlatlar versınkı hıc olmamasını dılmeyelım bence sonra...cok darlanınca böyle dusunmeye calıssıyorum ama insaan işte duyguların bir iniyor bir cıkıyor:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
canım eşin ne zaman tese olacak allah yardımcınız olsun diğer topiğe gelmiyorsun bizi habersiz koyma..
belgincım bız tese ıcın semıh beyı sectık..sanıyorum 15-20 arası tese olabılır benden deher ıhtımale karsı yumurta topluoyrlar..dualarınzı beklıyorum..canım..bır tarafım kıpır kıpır bır tarafım mahzun bende sasırdım.acıkcacası..sen neyaptın..sanıyorum sende gelısmemıs hucre bulunmustu esınde..ama tahlıller nasıldı ..onları sormusumdur ama unuttum kusura bakma canım..bakalım bızım ıcın hazıranda hersey snuclanmıs olur sanıyorum..umarım rabbım hepimize hayırlı evlatlar verır..gecende dusundumde allahım senı dogurmasaydım dedırtecek keske olmasaydı dedırtecek evlatlar vermesın..hayırlısını ıstemek bızden vermekse rabbımden :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
artvinli, bebek-istiyoruz nasılsınız kızlar? Bu arada kızlar bulantıdan gözümü açamıyorum. Kızlar bebişlerinizin cinsiyetleri belli olmuştur allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kızlar bebeklerim 12 haftayı bitirdi bulantı geçer demi? çok kötüyüm ya.
nusret bizim sorunumuz sebepsiz infertiliteydi. bu yüzden co-kültür önerdiler. ama ben embriyo kalitesini arttırdığına inanıyorum çünkü benim ilk iki denememde 13 yumurta toplanıyordu hepsi dölleniyordu fakat 3. güne bile çok az yumurta gelebiliyordu üstelik dondurabileek kalitede yumurta kalmıyordu. son tedavimde(memorialde) co-kültür ile 8 yumurtam 5.güne süper geldi 2 tanesi transfer edildi (ikiside tuttu) diğerleri 6. günde donduruldu. umarım yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?