Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arkadaşlar sonuç negatif... moralim çok bozuk... bilmiyorum neler olacak????????????????

:sinifsinif: canım yaaa bu son üzüntün olur inşallah. üzülme diyemiyorum insan üzülmeden yapamaz biliyorum. doktorun ne diyor neden olmadı acaba?? sizde sorun neydi canım yaaa. kendine iyi bak sinirlerini fazla yıpratmamaya çalış lütfen:teselli:

Canım iğnelere adetimin 2.günü başladım.İğnem 2 gün yetiyordu.dozu sanırım 300 üniteydi.5 veya 6 kutu kullandım.çatlatma iğnesine kadar kullandım.
İlaçlarımı eczaneden aldık eczanemiz taksit yaptı bize ondan eczanemizi tercih ettik.3 tl.ödedik toplam ilaçlara.Ama istersen memorialden alırsanız ilaçlarınızı onlarda indirim yapıyorlar.İğnen bittikçede alabilirsin ordan tek kutu yani.

Aynı cevabı bebiş istiyoruzda vermiş ama bende sorunu cevaplıyayım dedim.opuyorumnanaktan

arkadaşlar sonuç negatif... moralim çok bozuk... bilmiyorum neler olacak????????????????

Canım Allah tan gelene ne denebilirki demekki daha bitmemiş imtihanın sabırlı ol inşallah bir dahaki denemende rabbim yüzünü güldürür. Çok zor olduğunu biliyorum 2 kez negatifi görmüş biri olarak üzüntünü canıgönülden paylaşıyorum ama hayat devam ediyor siz sağlıklı olduktan sonra yine denersiniz.

tgbtgl canim benim..senin, esinin cani sagolsun...er gec sende kavuscaksin bebisine....yeterki azimli umutlu ol..sakin sakin isyan etme...hepimizin basindan gecti geciyor...bizlerin evlatlari cok nazli cok degerli...cok emek sabir gerek...
uzulme diyemem 2 negatif sonucu almis biri olarak...uzuluyorsun agliyorsun sonra yine yeni umutla yola devam ediyorsun..taa ki olumlu sonucu alasiya..Allahim sana esine saglik,bol kazanc versin ki yeniden toparlanip deneyin...hayirli saglikli evlatlar versin Rabbim..2.3.5.7. denemede versin yeterki saglikli uzun omurlu evlat versin...

artvinli, bebek-istiyoruz nasılsınız kızlar? bu arada kızlar bulantıdan gözümü açamıyorum. kızlar bebişlerinizin cinsiyetleri belli olmuştur allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. kızlar bebeklerim 12 haftayı bitirdi bulantı geçer demi? çok kötüyüm ya.

cok sukur iyiyiz sen nasilsin?masallah bebislere ikiz mi? amin...canim benimde ilk 3 ay cok kotu bulantilarim vardi...2-3 kilo vermistim..12 haftadan sonra benim azaldi...haftada 1 e dusmustu..simdilerde de ayda 1-2 oluyor...tamamen atlatmis degilim ama ilk aylara gore cok sukur iyiyim..20 li haftalar rahat geciyor...oyle rahat geciyorki 1,5 ayda 4-5 kilo aldimbilmiyorumkismilesimdide diete basladim...boyle boyle buyuyor sipalar..saglikla gelsinler yeterki raziyiz...
cinsiyetleri belli oldu mu?gerci 16 oncesi pek tutarli olmuyor..bana 12 de kiz demislerdi..ikili tarama yapildimi?iyi bak bebislerine kendine..

Ah canım benim o bulantıları bilirim,çok zorlar insanı.
Seni korkutmayayım ama benim 20.haftaya kadar devam etti,inan hala sabah bulantılarını yuaşıyorum.
Evet canım cinsiyetler belli rabbimin izniyle kızım ve oğlum benimleler.
İnanın kızlar hamile kalana kadar ayrı stres kaldıktan sonra çift kat stres oluyor.Heran yüreğiniz ağzınıda rabbim kimseyi evladıyla sınamasın:Saruboceq:

kızlar bebeklerinizin ve sizin sağlıklı olmanıza inanın çok sevindim. benim bebişlerim ikiz evet. ikili testi bu hafta yaptırdık çok şükür bir problem çıkmadı. cinsiyetleri henüz belli değil yani doktor bişi demedi.
hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda cinsiyetleri önemli değil. bebek-istiyoruz ve artvinli saolun kızlar ne zaman başım sıkışsa sorularımı hemen cevaplıyorsunuz. allaha emanet olun.

canım sagol ben hallettım gereklı bılgılerı aldım ecz lerden..ama sımdı dualarınızı beklıyorum ıns tese desperm bulunur da..hepimiz mutlu olur..okadar zor sınavlar ki ama rabbım bunuda görmemizi istemiş demekki..kader ..rabbim hepimize hayıırlı ve saglıklı evlatlar versınkı hıc olmamasını dılmeyelım bence sonra...cok darlanınca böyle dusunmeye calıssıyorum ama insaan işte duyguların bir iniyor bir cıkıyor:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

canım eşin ne zaman tese olacak allah yardımcınız olsun diğer topiğe gelmiyorsun bizi habersiz koyma..

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz için kafam okadar karışık ki tek tek cevap yazamadım size bizim sorun erkek infertilitesiydi ama emaliyat gerekmeden sperm alındı şimdi buradaki doktorum adetinin 3. günü gel tekrar başlayalım yne hemen transfer yapalım dedi orda 5 tane dondurulmuş embriyom vardı. ya kafam okadar çok karıştı ki bir tanıdığım da memoriale gitmeyelim dedi başka bir hastane var oraya gidelim dedi ne yapcağım kafam çok karışık tekrar memoriale gitsem die düşünüyorum ama... arkadaşlar lütfen düşüncelerinizi yazın bugün adet oldum 2 gün içinde kesin karar vermem lazım...bekliyorum...

canım eşin ne zaman tese olacak allah yardımcınız olsun diğer topiğe gelmiyorsun bizi habersiz koyma..

belgincım bız tese ıcın semıh beyı sectık..sanıyorum 15-20 arası tese olabılır benden deher ıhtımale karsı yumurta topluoyrlar..dualarınzı beklıyorum..canım..bır tarafım kıpır kıpır bır tarafım mahzun bende sasırdım.acıkcacası..sen neyaptın..sanıyorum sende gelısmemıs hucre bulunmustu esınde..ama tahlıller nasıldı ..onları sormusumdur ama unuttum kusura bakma canım..bakalım bızım ıcın hazıranda hersey snuclanmıs olur sanıyorum..umarım rabbım hepimize hayırlı evlatlar verır..gecende dusundumde allahım senı dogurmasaydım dedırtecek keske olmasaydı dedırtecek evlatlar vermesın..hayırlısını ıstemek bızden vermekse rabbımden :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlaaaar birşey yazın lütfeeen ben hemen yaptırmayı düşünüodum 2 gün sonra için randevu almayı düşünüodum eşim bu akşam 1 ay erteleyelim dedi daha da yıkıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne yapcam ben ya sizce peşpeşe olunca daha iyi olmuyor mu???

çok çok uzuldum......rabbim sabir versin.............haır canım hemen olmaz............biraz zaman geçmesi gerekio............3 av beklemen gerek bence........

canım hormonlar aynı normaldi yani bu sefer canım bizde umut tüpbebek merkezi emre beyi seçecegiz sanırım ama korkuyorum inşallah yanlış bir karar vermemişimdir canım iyi haberlerini bekliyorum topiğe ugra arada oradada merak ediyoruz seni allahım hayırlı evlatlar versin bizlere amin:Saruboceq::Saruboceq:

canım merhaba bende senin gibi co cultur diyorlar benim yumurta kalitesi sorunum vardı.bende memorial düşünüyorum.

Senin sorunun neydi merak ediyorum.acaba benimki ile aynımıydı.embriyo gelişmiyordu döllenme var fakat gelişmesi düşüktü.
Bana yazarsan sevinirim senide tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip edip bizede tattırsın.

nusret bizim sorunumuz sebepsiz infertiliteydi. bu yüzden co-kültür önerdiler. ama ben embriyo kalitesini arttırdığına inanıyorum çünkü benim ilk iki denememde 13 yumurta toplanıyordu hepsi dölleniyordu fakat 3. güne bile çok az yumurta gelebiliyordu üstelik dondurabileek kalitede yumurta kalmıyordu. son tedavimde(memorialde) co-kültür ile 8 yumurtam 5.güne süper geldi 2 tanesi transfer edildi (ikiside tuttu) diğerleri 6. günde donduruldu. umarım yardımcı olabilmişimdir.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NASILDA DERDİME TERCÜMANLIK ETTİ

hemde çoğul gebelik ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN NASILDA MUTLU OLMUŞUNDUR RABBİM SENİ VE MELEKLERİNİ KORUSUN BİZEDE YARDIMCI OLSUN BENDE UMARIM MEMORİALDE SON BULUR VE BEBEKLERİME KAVUŞURUM AMİN.
SEN KAÇ SENEDİR UĞRAŞIYORSUN??? BENİM SORUNUMDA TIPKI SENİN Kİ İLE AYNI İDİ HİÇ 3.GÜNE GİDEMEZ OLMUŞTU 2.TÜP BEBEK DENEMESİNDE.BU 3.TÜP OLUCAK İNŞALLAH SON OLUR.

nusret canım allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin lütfen moralini bozma ben 4.5 sene mücadele ettim 3 aşılama 3 tüp bebek maddi manevi perişan oldum. sana tavsiyem canım memorialle mutlaka görüş. orda bizimle aynı sorunu yaşayan bir çok hamileyle tanıştım. inşallah son tedavin olur. allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…