Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

gözün aydın canım çok sevindim:teytey::teytey::teytey:
gözün aydın esracım çok sevindim büyük bir merakla bekliyordum sonucunu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hihoyyyt

canım bana memoriyalin tam adresini verebilirmisin bide ben buradan sevk alarak gelsem olurmu...

belgincim saol.en kısa ve net perpa yanı.ama sen sevke yazdırmak içinmi istiyosun? bide bildiğim kadarıyla anlaşması yokkii

belgincim saol.en kısa ve net perpa yanı.ama sen sevke yazdırmak içinmi istiyosun? bide bildiğim kadarıyla anlaşması yokkii
yok canım görüşmek için gidecektim sadece sordum bilgi almak için peki canım ilk muayene ücreti ne kadar.
arkadaşlar ben cuma gününe semra hanıma randevü aldım yardımcı olumusunuz

canım inan bende bilmiyorum ama gitmeyi düşünüyorum bende oraya...

belgincim ben çağrı merkz.aradım güvenç beye mua verdiler ama ben semra hanımla görüşmek istedimi syledim onun için ayrı ücret oldunu sölediler kabul ettim ilk güvenç beye mua oldum sonrada semra hnmla görüştüm ve takiplerimi semra hnm nur hanm yaptı.ama semra hnm mua etmedi hiç takip muanelerinde yanımda durdu.(hepsinde diil tabiki)mua ücreti olarak semra hnm olduğu için 280 olcaktı galiba.

ya sagol canım yaa............merak edip duruyorum bu nedemek diye..............bana bi diyo 19unda gel bi diyo 21inde......ne yapacagımı şaşırdım dogrusu.........ya bu cuma gidicez yada pazartesi artık daha karar vermedik.........bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.............
sen galiba kesin karar verdin histeroskopiye degilmi??????
bana embriyolardan kaynaklanıyo büyük ihtimalle dedi hoca.??????

belgincim esranın dediği gibi en kolay perpa yanı. muayene ücretlerini tam olarak bilmiyorum ama semra hanımınki yüksek diğer doktorlarınki daha uygundu. geçen sene 150 idi şimdi ne oldu bilmem. randevu alırken sorarsan bilgi veriyorlar canım.

evet nzmye kesin karar verdik canım histereskopi olacağım. çünkü bizim embriyoların kalitesi iyi oluyor ama tutunma olmuyor. ben tedaviden 1 ay önce gidicem histereskopi için, sonrasında tedaviye başlayacağız Allah'ın izniyle.

sagol canım verdiğin bilgiler için...

belgin sen ne zaman gitcen kız...........

canım henüz belli değil bizimki şuan araştırıyoruz..ilk deneme yaptıgımız yer bize kök hücreyi bekleyin dedi bildiğin gibi ilk tesede gelişmemiş hücre bulunmuştu ve bunu duyunca hayallerim yıkıldı korkuyorum....

semra hanım 300 arkadaşlar ben pazt 16 da randevü aldım

arkadaşlar ben bugün yumurtaları toplattım sperm örneğinde de canlı hücreler bulundu microteseye gerek kalmadı yarın 10 gibi kaç tane olgun yumurta var onu öğrenicem cuma da ulrason var inşallah pazartesi de yerleştirme.... sizler neler yaptınız?

ayyy canım hadi inş. mutlu sona az kaldı!!!!!!!!!!!!!

bütün tahlilleri hastane kendi bünyesindemi yapıyor genetik rahim filmi falan

bütün tahlilleri hastane kendi bünyesindemi yapıyor genetik rahim filmi falan

ben burada sadece paket ücretini verdim yumurta toplama ve yerleştirme diğer tedavime samdunda devam ediyorum orada da rahim filmini özel çektirdim ama diğer tüm tahliller için yne paket ücreti ödedim başka ödemedim genetik testine ve tseye de gerek kalmadı ama özel yapıyorlar diye tahmin ediyorum danışma merkezinden öğrenebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…