çok şükür canım gözün aydın. için rahat etmiştir şimdi. kendinede bebişide iyi bak..
gözün aydın canım çok sevindim:teytey::teytey::teytey:sagolun kızlar yarın bidaha tahlil yaptırıcaz 2 ye katlanması gerekiyo.inş sağlıklıdır artar değerim.hastanede çok ağladım sevincimden kendime gelemedi sakinleştiğimde herkes bana gülüyoduuu çok komiktii....
gözün aydın esracım çok sevindim büyük bir merakla bekliyordum sonucunu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hihoyyyt
gözün aydın canım çok sevindim:teytey::teytey::teytey:
canım bana memoriyalin tam adresini verebilirmisin bide ben buradan sevk alarak gelsem olurmu...
yok canım görüşmek için gidecektim sadece sordum bilgi almak için peki canım ilk muayene ücreti ne kadar.belgincim saol.en kısa ve net perpa yanı.ama sen sevke yazdırmak içinmi istiyosun? bide bildiğim kadarıyla anlaşması yokkii
arkadaşlar ben cuma gününe semra hanıma randevü aldım yardımcı olumusunuz
yok canım görüşmek için gidecektim sadece sordum bilgi almak için peki canım ilk muayene ücreti ne kadar.
canım inan bende bilmiyorum ama gitmeyi düşünüyorum bende oraya...
evet hale hanım söz etti. rahimde bi kaç yere küçük dokunuşlar yapıp uyarıyorlarmış embriyo tutunmasında etkili oluyormuş. histereskopi yapılırken bana da uygulayacaklarını söylediler. inşallah faydasını görürüz...
ya sagol canım yaa............merak edip duruyorum bu nedemek diye..............bana bi diyo 19unda gel bi diyo 21inde......ne yapacagımı şaşırdım dogrusu.........ya bu cuma gidicez yada pazartesi artık daha karar vermedik.........bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.............
sen galiba kesin karar verdin histeroskopiye degilmi??????
bana embriyolardan kaynaklanıyo büyük ihtimalle dedi hoca.??????
sagol canım verdiğin bilgiler için...belgincim esranın dediği gibi en kolay perpa yanı. muayene ücretlerini tam olarak bilmiyorum ama semra hanımınki yüksek diğer doktorlarınki daha uygundu. geçen sene 150 idi şimdi ne oldu bilmem. randevu alırken sorarsan bilgi veriyorlar canım.
belgin sen ne zaman gitcen kız...........
belgincim esranın dediği gibi en kolay perpa yanı. muayene ücretlerini tam olarak bilmiyorum ama semra hanımınki yüksek diğer doktorlarınki daha uygundu. geçen sene 150 idi şimdi ne oldu bilmem. randevu alırken sorarsan bilgi veriyorlar canım.
arkadaşlar ben bugün yumurtaları toplattım sperm örneğinde de canlı hücreler bulundu microteseye gerek kalmadı yarın 10 gibi kaç tane olgun yumurta var onu öğrenicem cuma da ulrason var inşallah pazartesi de yerleştirme.... sizler neler yaptınız?
bütün tahlilleri hastane kendi bünyesindemi yapıyor genetik rahim filmi falanarkadaşlar ben bugün yumurtaları toplattım sperm örneğinde de canlı hücreler bulundu microteseye gerek kalmadı yarın 10 gibi kaç tane olgun yumurta var onu öğrenicem cuma da ulrason var inşallah pazartesi de yerleştirme.... sizler neler yaptınız?
bütün tahlilleri hastane kendi bünyesindemi yapıyor genetik rahim filmi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?