Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

gelecek canlarım inş. gelecek umudumuzu yitirmediğimiz için hala hepimiz bu savaştayız rabbim inş. bu emeklerimizi boşa çıkarmayacak bir gün biz o kapıda durmasını bilelim yeterki inş. bebişiniz sizlere süpriz yapar da burda hep birlikte mutlu oluruz rabbim sizi ve meleklerinizi korusun

dentur canım ben daha öncede boş gebelik yaşadım ama kan değerlerim iki katı olarak normal devam etti fakat kese içinde bebeği ve kalp atışlarını duyamadığım için kürtaj oldum çok kötü bir tecrübeydi maalesef! inşallah seninki sağlıklı bir gebeliktir ve devamı gelir... ayrıca boş gebelikte ağrı vesaire olmadan sonlandırıyorlar zaten ama sen içini ferah tut biz ne kadar çabalasakta rabbim ol demeyince olmuyor ve en önemlisi hayat devam ediyor, ben bir senedir uğraşıyorum ama kısmet olmadı inşallah daha fazla beklemeden olacak yani şimdi olmasada bir dahakine mutlaka olacak diyorum! kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz napalım bizimde kaderimizde bunları yaşamak varmış...

bence gitme canım biraz zor beklemek ama ilk üç ay kontrolleri özellikle nur hn kendisi yapmak istiyor...az kalmış sayılır endişe falan yapmanada gerek yok bebeğin seninle annesi

kızlar tesekkur edrım cvplaırnız içinnnn ,gitmedim bekleyeceğim sakin olmam lazım dediğiniz gibi kaldı 8gün allhın ıznıyle iyi olur herşy inşşşşş arada korku kaplıo gıdıo sonra ...kızlar bişe daha sorcam oturunca fln karnımın alt kısmı bole gerılıo gıbı oluo sankı ıcerdn bışey çekıo gıbı bebeiş büyüdüğü içinmi oluyor bunlar acaba?

allah tekrarını yaşatmasın bir daha zor gerçektende kaçıncı haftada kürtaj oldun bizim durum pek parlak gözükmüyor ama nasip işte rabbim izin verdikten sonrada olur sabırla bekliyorum muhtemelen bende senin yaşadıklarını yaşıcam çünkü aynı durumlardan bahsetmişiz

amin canım Allah kimseye yaşatmasın! ben sekizinci hafta kürtaj oldum, zaten kese boş ise ilerleyen haftalarda şekli yuvarlak olmuyor bozuluyor resmen... hiç canını sıkma herşey olcağına varıyo ben çok üzüldüm ağladım ama boşa ne zamanı geri getirebiliyorsun nede rabbim ol demeden anne bile olamıyorsun! ben hep şöyle düşündüm eğer olsa idi sağlıksız bir bebek olacaktı ki rabbim kürtaj olmamı daha hayırlı buldu o yüzden hep şükretttim sende öyle yap ama umudunuda kaybetme herkesin başına aynı şeyler gelecek diye bişey yok belki de bebişin seninledir ki inşallah öyledir! benimkide bu sefer heralde dış gebelik çünkü nur hanım bu sayıların normale dönüp normal bi gebelik yaşayacağım ihtimalini vermedi inşallah düşer kan değerlerimde kimyasl gebelik olur en azından onu daha kolay atlatırım!

Merhaba arkadaslar bugun bende merkezdeydim. Allahin izniyle yarin tedaviye basliyorum. Gonal f 225 ile baslayacagim. Allahtan hayirlisini dilemekten baska elimizden bir sey gelmiyir. Ben tedavi sureci boyunca nete girmeyidusunmuyorum. Tedavide olan arkadaslar allah yar ve yardimciniz olsun . Insallah bir ay sonra o guzel haberi veririm size.

iyi akşamlar herkeze 1 saat önce ilk iğnemi yaptım ben de o kadar alışmışım kiii san kii herhangi bi iğne gibi geliyo artık

Aminn inşallahhh ben de merkezdeydim bugün kesin görmüşüzdür birbirimizi hayırlı olsun ben de bugün başladım 5. tedavim oluyo

iyi akşamlar herkeze 1 saat önce ilk iğnemi yaptım ben de o kadar alışmışım kiii san kii herhangi bi iğne gibi geliyo artık

iyi akşamlar.
hayırlı olsun ilk iğneni yapmışın.
inşaallah bebeğine kavuşacaksın...
demek 5.tedavi.daha öncekiler nerede olmuştu.
sizin olmama sebebi bellimi?
ALLAH kolaylık versin.

Bende ocak ayının ilk haftası gitmeyi düşünüyorum laporoskopi oldum.iki kere boş gebelik yaşadım.Rabbim inşallah birdaha yaşatmaz hiç birimize...

Bende ocak ayının ilk haftası gitmeyi düşünüyorum laporoskopi oldum.iki kere boş gebelik yaşadım.Rabbim inşallah birdaha yaşatmaz hiç birimize...

Amin canım ins.laporoskopiyi hangi nedenle olmuştun paylasabilirmisin mumkunse bende 2kimyasal,1bos gebelik yasadım.rabbim bir dahaki gebeliklerde kucagimiza almayi nasip etsin inş.

Evet neredesin sen
Anacım neden ertelenir, faranjit yüzünden mi? Bende de var

Ne güzel yazmışsın hilburcum. Amin inş.

Ya arkadaslar bu arada ben nur hanimla tel gorustum bana pek sicak kanli gibi gelmedi yoksa yaniliyor muyum

Belki yoğun bir anına denk gelmiştir kızlar. Tanışınca seveceğinizden adım gibi eminim

merhaba kızlar
uzun aradan beri giremiyordum..
nur hnmla görüştük..laparoskopi olacağım..bunu sonrasında tüp deneriz dedi.hiç hesapta yokken lap olacağım..
hayırlısı Rabbimden...

Merhaba Julietta. Durumun kesinleşmesine sevindim. İnş hayırlı olur senin için.

yine kayboldun nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor

Geldim canım

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım. Yavruna kavuşursun inş.

cnm yeni görüyorum hamilesin demek..
çok sevindimm..Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..
darısı başımıza.

cnm sağ tüpümde kesin olmakla birlikte hidrosalpenks var yani sıvı birikmesi..dün nur hnmla görüştüm soldada olabilir dedi.yani 2 tüpümüde alma ihtimali var..
daha sonrasında da tüp denemesi yapacağım nur hanmla inşallah..
bu sıvı olayını cözemezsem en kaliteli embriyoyu da koysa sıvı bebeği zehirliyormuş yani hemen lap olmam lazım..

iyi günler dilerim. Önce geçmiş olsun, inşeAllah sağ-salim,kolaylıkla atlatırsın. Merak etdiyim bir şey var, tüplerde sıvı birikintisinin olduğu nasıl anlaşılır? Yani size bu teşhisi nasıl koydular?

Son düzenleme:
olur canım rahım kasılarak bebıse yer acıyor.endıselenme...

ılacları alıcaksınmecbur gıt gel yapıcaksın.evet baslıycaksın senın kan sonucalarına gore ılacının mıktarını belırleyıp senı arıycaklar.arkadasın yazdıgı ıbı gonal f kullanmayabılırsınılacını doktor belırlıyor bende pregon kullanmıstım..
Ya arkadaslar bu arada ben nur hanimla tel gorustum bana pek sicak kanli gibi gelmedi yoksa yaniliyor muyum
nur hnm la 1 yıldan fazla olduk tanısalı hıc soguk konusmaz sen daha tanısmadın sanırım yuz yuze.bırde kednısıde hamıle belkı ondandır.ama ozunde bır melek

Merhaba kızlar bende bu ay ilk tüp bebek negatifimi aldım Acıbadem maslakta olmuştu 1. Kalite 5. Gün embriyosuydu ama tutunamadı.simdi Şubat gibi ikinciye başlicaz sorunumuz 17 milyon sperm ve %1 morfoloji(( genetik test ve histeroskopi önerdi doktorum ordamı devam etsem memorialamı gitsem karar veremiyorum.benim sorunumu yaşayıp memorialda pozitif sonuç alan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…