Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar nasılsınız bu aralar çok durgunuz neler yapıyorsunuz.Tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun sonu bebişli olsun :)
Hülyacım yoğunsun bu aralar sanırım yada karşılaşamıyoruz :)
Faranjit olduğumda yüksek ateş yapıyor ve iğne kullanmam gerekıyor bılıyorsun buda embrıyoları kotu etkıler ama yınede Nur hanımla konuscam (bir de vajınal akıntı cok cok tıtız davranıyorum ilaçlarımı duzenlı kullanıyorum yınede oluyor aşırı sekılde ( buda buyuk sorun) hayırlısı ne zmnsa o zamn olsun
Yarın gideceğim bakalım Nur Hanım ne dıyecek :26:
Hamile arkadaslar varmış sağlıkla kucağıza alın inş

Acıbademde yapan arkadaşım dondurulmuş embrıyon varsa orda dene ıstersen ama tekrar baştan başlayacaksan merkezlerı gez derım. Bende 1 taze bır dondurulmuş embrıyo ıle denedım 5.gün 1. kalıte ama olmadı. Kısmet bazen hıc olmaz dedıklerı kısıler bıle hamıle kalıyor. İnş bu tedavınde bebegıne kavusursun

iyi akşamlar.
hayırlı olsun ilk iğneni yapmışın.
inşaallah bebeğine kavuşacaksın...
demek 5.tedavi.daha öncekiler nerede olmuştu.
sizin olmama sebebi bellimi?
ALLAH kolaylık versin.

çok sağol arkadaşım aminn inşallah evet yaptım ilk iğnemi 5.tedavim bu vee inşallah son olacak

1.acıbadem kadıköy de oldu negatif
2.memorıal ataşehir negatif
3.memorıal ataşehir dondurulmuşlarla oldu negatif
4.memorıal şişli (bu ekimde oldu)negatif
5.memorıal şişli inşallah pozitif olacak önce allahıma sonra dr uma ve hastaneme çok güveniyorum

aminn incicim çok sağol hepimiz en kısa zaman da kavuşuruz inşallahh

aslında bir tek şunu sorguluyorum benim doktorum hem ümitlenme diyor hemde bekleyelim diyor ve her geçen gün nasıl ümitlenmeden beklenir bunu kimse söylemiyor yani baştan beri biliyorlar aslında ve neden 7-8 hafta bekliyorlar en başından müdahale neden yapılmıyor 8 hatfa kolay mı ya bizimde 7 hafta olucak 25 kasımda o gün randevu verdiler eğer gerçekten yine şüpheye düşerlerse ve bekleyin derlerse alın dicem önümü görmek istiyorum bir daha denemek istiyorum ben 2 yıldır bugünleri görmek için neler yaptım ve görmüşken en azından hamile kalabildiğimi gördüm tekrardan denemek istiyorum

denturcum allah sabır versın ben senı cok ıı anlıyorum belırsızlık ınsanın canını cok acıtıyor hakkında hayırlısı.

inş bu sefer bebeğine kavusursun canım neden bu kadar denemeye ragmen hamıle kalamadıgını arastırdılarmı canım belkı yazmıssındır ama eskıye dönmedıgım ıcın tekrar sordum k bakma

allah yardımcınız olsun arkadaşlar çok zor gerçekten

inş bu sefer bebeğine kavusursun canım neden bu kadar denemeye ragmen hamıle kalamadıgını arastırdılarmı canım belkı yazmıssındır ama eskıye dönmedıgım ıcın tekrar sordum k bakma

amin canıım hiç kusura bakarmıyım evet canım yapıldı eşime ve bana karyotip yapıldı temiz çıktı eşime genetik testler yapıldı y kromozom testleri onlarda normal çıktı 2 kere hist. oldum 2 rahim flimi bide ben de heterozigot var ama bunu 1.tedavimden önce biliyoduk ve kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum her tedavimde sorunumuz spermler ama allahıma şükür 1. kalite de oluyo emb.larımız ama yapılacak bütün testler yapıldı tutunamamasının sebebini bilemiyoruz diyolar

kısmet canım ya dularım senınle. bende heterozigotum homosistein negatıf cıktı Nur hnm iğneye gerek görmedi

Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet 1 tane 1.kalite dondurulmusum var acıbademde ama dediğim gibi erkek infertilitesinde memorialı çok övüyorlar biraz şans biraz nasip işi sürekli merkez değiştirmektende yana değilim ama böyle zamanlarda arabalarla doluyor insanın aklı

kısmet canım ya dularım senınle. bende heterozigotum homosistein negatıf cıktı Nur hnm iğneye gerek görmedi

sağol canancım bana da 10 15 test yapıldı pıhtılaşma ile ilgili esas belirleyici faktör 5 leiden demişti acıbademin hematoloğu ne biliyim canım ben de bi tesadüf eseri öğrendim erkek kardeşim akciğer embolisi geçirmişti tam ben tedaviye başlıcam zaman dr uma söleyince benden de istedi bu testleri bende de çıktı pıhtılaşma bozukluğu öle öğrendim yanii yoksa öğrenemezdim

memoriali düşünüyorsan canım git konuş derim embriyonu taşıttırırsın aklında memorial varken acıbademde yapsnda kendını çok ıı hıssedecegıni dusnmuyorum keşkelerle uğraşırsın süreklı

herkese merhabalar,,
bebekdls ,arkadaşım geçmiş olsun ve Allah sabır versin hem manevi hem maddi .. sonu mutlulukla kucaklaşsın inş. bu sabrınızın,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…