kızlarrr herkese günaydın topiğimiz iyice duruldu(( herkes nerelerde
Geldim canım
hoşgeldin canım
kızlarrr herkese günaydın topiğimiz iyice duruldu(( herkes nerelerde
Geldim canım
hoşgeldin canım
iyi akşamlar.
hayırlı olsun ilk iğneni yapmışın.
inşaallah bebeğine kavuşacaksın...
demek 5.tedavi.daha öncekiler nerede olmuştu.
sizin olmama sebebi bellimi?
ALLAH kolaylık versin.
Evet neredesin sen
Anacım neden ertelenir, faranjit yüzünden mi? Bende de var
Ne güzel yazmışsın hilburcum. Amin inş.
Belki yoğun bir anına denk gelmiştir kızlar. Tanışınca seveceğinizden adım gibi eminim
Merhaba Julietta. Durumun kesinleşmesine sevindim. İnş hayırlı olur senin için.
Geldim canım
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım. Yavruna kavuşursun inş.
amin canım Allah kimseye yaşatmasın! ben sekizinci hafta kürtaj oldum, zaten kese boş ise ilerleyen haftalarda şekli yuvarlak olmuyor bozuluyor resmen... hiç canını sıkma herşey olcağına varıyo ben çok üzüldüm ağladım ama boşa ne zamanı geri getirebiliyorsun nede rabbim ol demeden anne bile olamıyorsun! ben hep şöyle düşündüm eğer olsa idi sağlıksız bir bebek olacaktı ki rabbim kürtaj olmamı daha hayırlı buldu o yüzden hep şükretttim sende öyle yap ama umudunuda kaybetme herkesin başına aynı şeyler gelecek diye bişey yok belki de bebişin seninledir ki inşallah öyledir! benimkide bu sefer heralde dış gebelik çünkü nur hanım bu sayıların normale dönüp normal bi gebelik yaşayacağım ihtimalini vermediinşallah düşer kan değerlerimde kimyasl gebelik olur en azından onu daha kolay atlatırım!
aslında bir tek şunu sorguluyorum benim doktorum hem ümitlenme diyor hemde bekleyelim diyor ve her geçen gün nasıl ümitlenmeden beklenir bunu kimse söylemiyor yani baştan beri biliyorlar aslında ve neden 7-8 hafta bekliyorlar en başından müdahale neden yapılmıyor 8 hatfa kolay mı ya bizimde 7 hafta olucak 25 kasımda o gün randevu verdiler eğer gerçekten yine şüpheye düşerlerse ve bekleyin derlerse alın dicem önümü görmek istiyorum bir daha denemek istiyorum ben 2 yıldır bugünleri görmek için neler yaptım ve görmüşken en azından hamile kalabildiğimi gördüm tekrardan denemek istiyorum
çok sağol arkadaşım aminn inşallah evet yaptım ilk iğnemi 5.tedavim bu vee inşallah son olacak
1.acıbadem kadıköy de oldu negatif
2.memorıal ataşehir negatif
3.memorıal ataşehir dondurulmuşlarla oldu negatif
4.memorıal şişli (bu ekimde oldu)negatif
5.memorıal şişli inşallah pozitif olacak önce allahıma sonra dr uma ve hastaneme çok güveniyorum
aslında bir tek şunu sorguluyorum benim doktorum hem ümitlenme diyor hemde bekleyelim diyor ve her geçen gün nasıl ümitlenmeden beklenir bunu kimse söylemiyor yani baştan beri biliyorlar aslında ve neden 7-8 hafta bekliyorlar en başından müdahale neden yapılmıyor 8 hatfa kolay mı ya bizimde 7 hafta olucak 25 kasımda o gün randevu verdiler eğer gerçekten yine şüpheye düşerlerse ve bekleyin derlerse alın dicem önümü görmek istiyorum bir daha denemek istiyorum ben 2 yıldır bugünleri görmek için neler yaptım ve görmüşken en azından hamile kalabildiğimi gördüm tekrardan denemek istiyorum
inş bu sefer bebeğine kavusursun canım neden bu kadar denemeye ragmen hamıle kalamadıgını arastırdılarmı canım belkı yazmıssındır ama eskıye dönmedıgım ıcın tekrar sordum k bakma
amin canıım hiç kusura bakarmıyım evet canım yapıldı eşime ve bana karyotip yapıldı temiz çıktı eşime genetik testler yapıldı y kromozom testleri onlarda normal çıktı 2 kere hist. oldum 2 rahim flimi bide ben de heterozigot var ama bunu 1.tedavimden önce biliyoduk ve kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum her tedavimde sorunumuz spermler ama allahıma şükür 1. kalite de oluyo emb.larımız ama yapılacak bütün testler yapıldı tutunamamasının sebebini bilemiyoruz diyolar
Kızlar nasılsınız bu aralar çok durgunuz neler yapıyorsunuz.Tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun sonu bebişli olsun :)
Hülyacım yoğunsun bu aralar sanırım yada karşılaşamıyoruz :)
Faranjit olduğumda yüksek ateş yapıyor ve iğne kullanmam gerekıyor bılıyorsun buda embrıyoları kotu etkıler ama yınede Nur hanımla konuscam (bir de vajınal akıntı cok cok tıtız davranıyorum ilaçlarımı duzenlı kullanıyorum yınede oluyor aşırı sekılde( buda buyuk sorun) hayırlısı ne zmnsa o zamn olsun
Yarın gideceğim bakalım Nur Hanım ne dıyecek :26:
Hamile arkadaslar varmış sağlıkla kucağıza alın inş
Acıbademde yapan arkadaşım dondurulmuş embrıyon varsa orda dene ıstersen ama tekrar baştan başlayacaksan merkezlerı gez derım. Bende 1 taze bır dondurulmuş embrıyo ıle denedım 5.gün 1. kalıte ama olmadı. Kısmet bazen hıc olmaz dedıklerı kısıler bıle hamıle kalıyor. İnş bu tedavınde bebegıne kavusursun
Bende ocak ayının ilk haftası gitmeyi düşünüyorum laporoskopi oldum.iki kere boş gebelik yaşadım.Rabbim inşallah birdaha yaşatmaz hiç birimize...
kısmet canım ya dularım senınle. bende heterozigotum homosistein negatıf cıktı Nur hnm iğneye gerek görmedi
gunaydın kızlar..
bi başım agrıyo kı sormayın benımkı gleıyo galıba tepeme tepeme vuruyo agrı vala ınsallah gelsınb artık ya
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet 1 tane 1.kalite dondurulmusum var acıbademde ama dediğim gibi erkek infertilitesinde memorialı çok övüyorlar biraz şans biraz nasip işi sürekli merkez değiştirmektende yana değilim ama böyle zamanlarda arabalarla doluyor insanın aklı
geçer inşallah bian evvel benim de çok ağrıyo geceden beri ilaç da içemiyorum şimdi
çok sağol arkadaşım aminn inşallah evet yaptım ilk iğnemi 5.tedavim bu vee inşallah son olacak
1.acıbadem kadıköy de oldu negatif
2.memorıal ataşehir negatif
3.memorıal ataşehir dondurulmuşlarla oldu negatif
4.memorıal şişli (bu ekimde oldu)negatif
5.memorıal şişli inşallah pozitif olacak önce allahıma sonra dr uma ve hastaneme çok güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?