Selam canım. İyiyim. İki gündür evdeyim. kar tatili rapor aldım

Geçen hafta CVS işlemi yaptılar. Pazartesi ya da salı sonucum belli olacak. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.:18: Bu aralar beklemede ve kendimi teselli etmeye çalışmaktayım canım. Sen ne yaptın ?
inş.temiz çıkıcak canım dualarımız seninle başka şeylere vermeye çalış kendini biraz zor olacak biliyorum ama dene hiçbir sıkıntı olmayacak inş.bende salı günü hastanede olucam canım bilmiyorum nasıl gelişicek semra hanım ve nur hanımla ortak randevum var.ne uygun görürlerse ona göre ilerliycez artık:))))
Evet canım Avrupa yakasındayız.
inş. diyelim canım o zaman ben anadolu yakasındayım uygun olursam gelmeye çalışırım gelemesemde size iyi eğlenceler.....
yok canım çalışmıyorum ben yenibosnada oturuyorum mecbur metrobüsle gitcem
karlar başladığı için insanlarımız özel arabaları pek tercih etmiyor oyüzden çok
kalabalık dayancaz artık servisle eşim konuşmuş hastaneden onay al fark etmez neresi olursa olsun demiş
yarın gitmişken sor istersen
ay heryere gidiyorsa eğer çookkk memnun olurum vallahi ulaşım tam bir işkence bununla ilgili gelişmeleri bizede bildirin kızlarrr:)))
canıımm bişey kalmamış evlatlarına kavuşmana bir ömür boyu seninle kalsınlar inş.