Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar ya heyecen mı korku mu bilmiyorum yarın 13.30da inş. ilk görüşmem iyi geçer,,,bi-kaç soru sormak istiyordum memorial ile ilgili...

yarın ilk defa Nur hn ile görüşeceğim yani ön görüşme olacak muayene ettesede mi ücret yatırmayacağız

birde adetin 3. günü gideceğim randevuda mı tüp bebek parası yatırılıyor yoksa ön görüşmeye gittiğimizde mi

çok teşekkür ederim şimdiden,,aslınca gidince öğrenilecek belki ama fikir sahibi olmak iyi oluyor,,,

erenesencim ön görüşmede muayene etsede ücret almıyorlar.ilk önce 650 euro veriyorsun kalanı yumurtaların toplanmasında veriliyormuş öyle dediler banada...

Allah'ım bu ne güzel bir dua böyle çok duygulandım canım yüreğine ellerine sağlık!

Canım senin gittiğin doktorun adı neydi?
Neden böyle yaparlar anlamam.

Ne uyuz oldum şu doktorlara ya

Semracım geçmiş olsun. İnş bir sonraki tedavinde yüzün güler. En az 2 ay beklemelisin. Ön görüşme mecburi değil ama gidip konuşman senin için faydalı olacaktır.

Amin amin amin amin...

Allah kolaylık versin hilburcum :)

Heyecandır :) İnş iyi haberlerle gelirsin.
Ücret yatırmayacaksın. Adetinin 3.günü gittiğinde 650 euro vereceksin, geri kalanını yumurta toplama günü vereceksin.
Allah yardımcın olsun...

aslında bi önceki mjde cevap vermişsin incitanesi ama yazı güncellemiyo ya sayfada ben sonradan görmüş oldum yinede tekrar yanıtladığın için çok saol sabırlı arkadaşsın :))

Cananım cananım her şey yolunda mı :) Aferin sözümüzü dinledin ve bilgisayardan uzak durdun :) Yarın bir rahatsız edeyim seni :)

kızlar mr sonucunu aldım ayın 4 merkezde olcam
inşallah sonuçta bişey çıkmaz:18:

Canım doktor bir açıklama yapmadı mı?

ben mr başka yerde yaptırdım onlar söylemiyorlar nur hanım bakacak
dün eşimde sperm tahlili yaptırdı bugün nur hanım aradı beklediğimiz
gibi düşük dedi 4.5 milyon çıkmış iyce düşmüş

Anladım canım. İnş temiz çıkmıştır.

slm arkadaşlar bende kasım ayında memorial mustafa acetde ilk tüp deneyimimi yaşadım ve negatif sonuç aldım bu ayda dondurulmuşları denicez kısmet olursa dondurulmuşla deneyip şuan hamile olan yada doğum yapmış olan arkadaşlar benim pek umudum yok dondurulmuşlardan bana biraz umut olun lütfen deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim
hoşçakalınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…