Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar nasılsınz geçmişi okumadım inş herkes iyidir bugun transferın 2. günü hiçbirşey hıssetmıyorum bundan oncekınde belırtıler vardı ama sımdı yokk dusunmemeye calısıyorum gercı hepınız kendınıze ııı bakınnn sevgiler

ben ilk tüp bebek denememi ist. dışında bir yerde yaptırdım negatif sonuç.bu sefer istanbulda denicem ama nerde tam olarak karar veremedim.bahçeci mi yoksa memorial mi?

merhaba canım.ben mayısta mustafa acette negatif alıp,temmuzda ki dondurulmuş denememde ikiz gebe kalan bi anne adayıyım.....umut hep var canım...ben dondurulmuşlara daha çok güveniyorum mesela.eski sayfalarda dondurulmuşlarla ilgili uzun bi yazım vardı bulabilirsem tekrar paylaşıyım:) allah yardımcın olsun:)

1. dondurulmuş tedavisi çok kolay oluyo...hergün iğne ve kan testi gibi detaylar olmadığı için psikolojin bu konuya tamamen bağlanıp seni yormuyor.ben balıkesirde ilaçlarımı aldım 15 gün.transfer için istanbula 1 gün geldim sade.süreç evimde geçtiği içinde çok rahat oldu benim için.sadece olcakmı olmıycakmı diye kendimi yememiş oldum.ilk denemede kasılıyorsun bi kere transfer nasıl yapılacak bilmiyorsun,su iç diyorlar sıkışıklıktan çatlıycak gibi yapıyorsun kendini hepsi gereksiz bunların.ama şimdi nerde ne işlem yapılacağını biliyorsun rahat olcaksın inan bana ..tecrübe önemli çünkü..ben varya dua bile edememiştim heycandan ilkinde içimden sürekli fener bahçeye küfür eden sloganlar söylüyordum:) o hafta galatasaray şampiyon olmuştu etkilenmişim herlade dua edince ağlamaya başlıyordum.ama 2.de dularımı okudum sakin sakin..o bekleme odasındaki ilk denemesi olanları bile sakinleştirdim heyecan yaparsan olmaz bak birazdan ona kuvuşacaksın diye...embriyologla görüşmeye girdiğimde bi daha sizinle görüşmüycez dedim bu son çünkü bu sefer bana tutunacak bebklerim dedim onlar bile şaşırdı...ilk tarnsferden sonra 1 hafta yattım ne oldu koca 1 nepatiff..2.de 3.gün işe başladım..dedim allaha emanet ,DEDİM Kİ TAZESİ TUTMADI BUMU TUTUCAK:) ama bak 1 kızım 1 oğlum ikiside benimle şimdi..yani bu işler düşündüğün gibi olmuyor...ama şimdi düşününce donrululmuşun tutuması daha mantıklı çünkü adamlar sana dünyanın iğnesini vuruyor normal kadınlar ayda 2 tane yumurta üretirken sen ilaçlarla 15 belki 20 tane yumurta üretiyorsun rahim yoruluyorr..ama şimdi doktor sana yumurtlamayasın diye ilaç veriyor rahim tertemiz,3 gün önce yumurta toplama gibi bi operasyon geçirmemiş dinlenmiş bi rahim söz konusu düşünsene..bence şansın hiçte azımsanmıyacak kadar büyük...dualrını etmyey başla inan dünya dualrın üstünde dönüyor..allah hakkında jayırlısını versinn..sormak istediğin bişey olursa yaz...cevaplamaya çalışırım..

ben ilk tüp bebek denememi ist. dışında bir yerde yaptırdım negatif sonuç.bu sefer istanbulda denicem ama nerde tam olarak karar veremedim.bahçeci mi yoksa memorial mi?

Mrb ben ikisindede yaptırmış biri olarak ikisinde de sonuç negatif.ama kesinlikle memorial derim çok net tekrar orayı düşünüyorum

merhaba arkadaşlar

1 saat sonra çatlatma iğnemi yapıcam p.tesi de opum var sabah 8 30 da bana dua eder misiniz

Cananım inş seninleler ve hep seninle kalacaklar. Dualar seninle...

merhaba arkadaşlar

1 saat sonra çatlatma iğnemi yapıcam p.tesi de opum var sabah 8 30 da bana dua eder misiniz

Merhaba canım. Allah yardımcın olsun. İyi haberlerini bekliyoruz inş.
Sen böyle yazınca iğne yapmayı bile özlediğimi hissettim

Cananım inş seninleler ve hep seninle kalacaklar. Dualar seninle...

Merhaba canım. Allah yardımcın olsun. İyi haberlerini bekliyoruz inş.
Sen böyle yazınca iğne yapmayı bile özlediğimi hissettim

amin incicim inşallah bu son olur evet allahımıza şükür o şansımız var çok şükür bide ya olmasaydı

canim bende sana kesn'l'kle memor'al der'm/ hem .ok tem'z hemde .ok 'lg'l'ler/ orda olmak 'nsana moral ver'yor//

canim benim Rabbimden imtahan hep bunlar... hani derler ya, birsey olmuyorsa ya o senin icin hayirli degildir yada rabbim sana daha guselini verecegi icindir... Allahim bidaha yasatmasin... sen dinlen toparlarlan sonra sakin kafayla karar verirsin... herseyin hayirlisi olsun canim..

canim benim hersey eninde sonunda donup dolasip kismete geliyor oste. biz nur hanimla ilk gorustugumuzde hersey yolunda gidebilir ama tutmayabilir, aksilikler olur ama tutabilir demisti. ilk denememizde hersey mukemmeldi ama olmadi. kismet ikinci denemeyeymis. bende ilkinden sona uc ay ara vermistim. ikinciye tuttu bu seferde dusuk tehlikesi oldu.. boyle boyle zaman su gibi akip geciyor... rabbim ins en kisa zamanda sana da evlat guselligini tattirsin..

arkadaşım, şuanda aklına gelip gelebilecek en kötu en ağır küfürleri ediyorum içimden o insafsız doktora ....

Kotuyum canimya kimyasal gebelik gecirdim.yine olmadi.sen nasilsin

geçmiş sayfalardan okudum durumunu. gerçektende enteresan yaa. arkadaşın dediği gibi spem kalitesını arttırıcı kurler ilaçlar kullansan fark eder mı acaba? birdaha olmas iinş canım yaa. bana da şimdi herkes, bebeğini doğurduktan sonra korunma hemen yine hamıle kal diye tembıhlemeye başladılar bende biraz daha toparlanayım başlıcam eşime sperm kurlerı uygulamaya :)

canım bende dondurulmuşlarla hamıle kalanlardanım bana iki embrıyo transfer edilmişti şuanda bir tane sağlıklı "oğluşumla" devam ediyorum bende dondurulmuşların tutuma oranının daha yuksek olduğunu duymuştum. sanırım sıfırdan başlandıgında yaşanılan strese göre daha rahat olmaktan kaynaklanıyor olabilir :)

sana dediğimi yapıyor ve de prensesler gibi yatıyorsun değil mi

kesınlıkle memorial..

merhaba arkadaşlar

rabbim işini rast getirsin herşey çok gusel olsun inşallah...

canımmm yaa kolay gelsin sizeee ee ağır misafirler gelicek ev tertemiz olmalı değilmi...allahtan annenler yanında yardımcı oluyorlar allah razı olsun annelerden evlendik hala kurtulamadılar bizden

Cananım cananım her şey yolunda mı :) Aferin sözümüzü dinledin ve bilgisayardan uzak durdun :) Yarın bir rahatsız edeyim seni :)

böylesi onun ve yiğenlerimiz için daha hayırlı canım :))))

canımm daha 2 demişsin ve belirti yok diyosun bende sana pes diyorum 2 günde ne belirtisi olucak bebişlerimiz ordalar inş..bol bol dua oku konuşmayı ihmal etme onlarla kocamannnn öpüldünüz......

merhaba arkadaşlar

canım sanki çabucak bitti tedavin yada bana öyle geldi rabbim yardımcın olsun inş...

sağol canım benım. cinsiyetimizde belli oldu. direk doktorumun cumlesini söylüyorum. "bunun pipisi var"

canım maşallah sana ve bebeğine inş. kucağına aldığın günlerde gelir hayırlısıyla...bu arada tabirde süpermiş

mucize2013 nasılsın tatlım? nasıl gidiyor?

9aydir kurler macunlar vitaminler kullandik.suanda vitaminlere devam ediyor esim.sayimiz 1ccde en fazla900bin cikti.morfoloji 0.duzelme olmadi hic.varikosel ameliyatida oldu esim tek tarafli birinci dereceydi.en son kontrolde yine varikosel cikti hemde 2.derece.bosuna ameliyat oldu.memorialda 3ay once tup yaptirdim.2embriyo koydular orta kalite tutmadi ikiside.mucizevi sekilde dogal yoldan hami le kaldim 2.kez ama yine olmadi.1ay sonra 2.tupe baslicam.inslh bu sefer olur.inslh sende hayirlisiyla saglikla bebegini kucagjna alirsin.darisi basima.isteyen hrrkese inslh

tedavi fiyatları nedir peki?küçük şehirle istanbul arasında baya fark vardır diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…