- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
sağol canım benım. cinsiyetimizde belli oldu. direk doktorumun cumlesini söylüyorum. "bunun pipisi var"
canim benim hayir olsun ins?
tedavi fiyatları nedir peki?küçük şehirle istanbul arasında baya fark vardır diye düşünüyorum...
9aydir kurler macunlar vitaminler kullandik.suanda vitaminlere devam ediyor esim.sayimiz 1ccde en fazla900bin cikti.morfoloji 0.duzelme olmadi hic.varikosel ameliyatida oldu esim tek tarafli birinci dereceydi.en son kontrolde yine varikosel cikti hemde 2.derece.bosuna ameliyat oldu.memorialda 3ay once tup yaptirdim.2embriyo koydular orta kalite tutmadi ikiside.mucizevi sekilde dogal yoldan hami le kaldim 2.kez ama yine olmadi.1ay sonra 2.tupe baslicam.inslh bu sefer olur.inslh sende hayirlisiyla saglikla bebegini kucagjna alirsin.darisi basima.isteyen hrrkese inslh
Bir paşa daha geliyor maşallahSağlıkla gelsin inş.
Hayır hayır Sevdacım. Öyle bir badire atlattık
Şu anki tedavi ücreti 2100 euro sincacım. İlaçlar da ortalama 1000-2000 lira arası tutuyor. Tabi testler de var ama onları devlet hastanesinde ücretsiz yaptırabilirsin.
(k) kısmında şüpheliyim yaa offfffffff hiçbişey yokkk
Günaydın, hayırlı sabahlar kızlar
Geçen sene bu zamanlar adet olmak için sabırsızlanıyordum, yine şimdiki gibi gecikmişti deli olmuştum
Ah ah ilk denemenin getirdiği tecrübesizlik, heyecan, korku, endişe... Ama bir yandan da hemen olacak diye düşünüyordum. Transferim olacak ve ben 9 ay sonra evladıma kavuşacaktım. Cahillik mi desem, umut mu desem olamayacağını aklıma bile getirmemiştim. Şimdi gülüyorum halime.
Bu sene kimimiz evlatlarımıza kavuştuk, kimimiz kavuşmak için çırpındık, kimimizin kucakları doldu, kimimizin göbekleri, kimimiz hasret kaldık evlat kokusuna...
Ne yaşarsak yaşayalım çok şükür sağlığımız yerinde. Allah'ım bu yıl hepimize en başta sağlık nasip etsin inşaallah. Evlerimizden huzur, mutluluk, bereket eksik olmasın. Yavrularına kavuşan arkadaşlarım sağlıkla büyütsün evlatlarını, güzel günlerini görsünler. Doğum için gün sayan arkadaşlarım sağlıkla kavuşsunlar kuzularına. Ve benim gibi özlem çekmeye devam eden arkadaşlarım bu yıl hem göbeklerimiz dolsun hayırlısıyla sağlıkla hem de kucaklarımız evlat kokusuyla dolsun taşsın inşaallah.
Geçen sene bu zamanlar adet olmak için sabırsızlanıyordum, yine şimdiki gibi gecikmişti deli olmuştum
Ah ah ilk denemenin getirdiği tecrübesizlik, heyecan, korku, endişe... Ama bir yandan da hemen olacak diye düşünüyordum. Transferim olacak ve ben 9 ay sonra evladıma kavuşacaktım. Cahillik mi desem, umut mu desem olamayacağını aklıma bile getirmemiştim. Şimdi gülüyorum halime.
Bu sene kimimiz evlatlarımıza kavuştuk, kimimiz kavuşmak için çırpındık, kimimizin kucakları doldu, kimimizin göbekleri, kimimiz hasret kaldık evlat kokusuna...
Ne yaşarsak yaşayalım çok şükür sağlığımız yerinde. Allah'ım bu yıl hepimize en başta sağlık nasip etsin inşaallah. Evlerimizden huzur, mutluluk, bereket eksik olmasın. Yavrularına kavuşan arkadaşlarım sağlıkla büyütsün evlatlarını, güzel günlerini görsünler. Doğum için gün sayan arkadaşlarım sağlıkla kavuşsunlar kuzularına. Ve benim gibi özlem çekmeye devam eden arkadaşlarım bu yıl hem göbeklerimiz dolsun hayırlısıyla sağlıkla hem de kucaklarımız evlat kokusuyla dolsun taşsın inşaallah.
Cananım
Ey 2013 ! Zaten bize sormadan kafana göre geliyosun.. Efendi gibi gel, efendi gibi git ! İstikrarlı ol, akıllı ol, sağlam ol ! Bir verip on alma, adamın canını sıkma, çileden çıkartma...Şunun şurasında 365 gün ömrün var...Tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git..." Nice seneler gördüm ama 2013 gibisini görmedim " dedirt inşallah..
Yapabilirsin, sende o potansiyeli görüyorum ben :)
Sen 2013'sün göster farkını. :))
Allah iyiliğini versin :)
Amin amin amin...
Nasılsın?
2012 DE ömrümden ömür gitti kuzum akıllı olsun iyi diyelim ıı olalımm bugün 5. gün transfer olmamıs gibiyim cuma günüymüş test günüm sen nslsn
Al benden de o kadar
Çok heyecanlı, hadi inş pozitifi göreceğiz.
Ben de iyiyim şükür canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?