veeeeeeeee kızlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydummmmmm! Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin, ümitsizliğe kapılmışken kendimi hep en kötüsüne alıştırmaya çalışırken mucizemi gördüm duydum Allah'ım kucağıma almayıda nasip eder inşallah
kızlar cumartesi günü bende bebeğimin kalp atışını duydum 1cm olmus meleğim,haftaya cumartesı tekrar kontrol var yıne memorıalda...çok şükürr rabbimeee allah ısteyen herkese nasıp etsınn bebeişleri tutunanlarında sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallahh canlarrr..........
tamam canım senin yerine canan için gelsin bunlar
64: :119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
nasıl sevindim anlatamam sizlerin haberini aldığımda kendi haberimi almış kadar mutlu oluyorum canan allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin bizler için umut oldun kendinede bebişlerede iyi bak yumurta muz kırmızı et bunları bol bol tüket :)) inş. cuma günüde değerlerinin katlanıcak memorıal tüp bebek yolculuğun bitmiş olucak :)) darısı bizlerin başına inş.
Canannnnnnnnn
Canım tebrikler, allah tamamına erdirsin bence değerler gayet yüksek hiç sorun olmazCumaya bir hayli yüksek çıkıcaktır. . Artık endişelenmeyi bırak diyicem biliyorum zor hatta ben 4. aya geldim hala endişeliyim bu böyle azalarak ta olsa devam edicek sen kendinide bebeğinide üzme annesi :)) Allah kucağına aldığın günleri de göstersin gözün aydın canım Sevgiler
canım hayırlı ugurlu olsun gusel haber almmıssın ısallah saglıklada kucagına alırsın benım 9 cu gun kan degerım 160 tı ve ıkız gebelıktı buyuk ıhtımalle seınde ıkız olabılır coook sevındım canım darısı dıger kardeslerımn basına buarada benım bebıssımın ıkızı 9 cu haftada kalp atısı durdu ama oglum ıyı sukur akasyacım sen nasılsın bellı oldumu senın bebısın cısıyetıı
Ceydacığım ;
Şükür iyiyim canım. Büyümeye devam ediyoruzBebişim için erkeğe benziyor dediler ama önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrason olacak. Sanırım o zaman netleşir Sen nasılsın ?
Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?Ağrılarım olduğu için ayağıdır giremiyorum yatıyorum ama ara ara takip etmeye çalıştım.Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş.Onlara hoşgeldiniz diyorum.
Tedaviye başlayanlara allah kolaylık versin.İnşallah sonucu benimki gibi pozitif olur.Başlayacak olanlara ve sonuç bekleyenlere sabır diliytorum.Çünkü beklemek çooook zor.O güzel sonucu alanlara hamiş olan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum.İnşallah sağlıkla kucağınıza aldığınızıda buradan okuruz.
Benim hamileliğim 8+3 oldu.Bebeğimin kalp atışını çok şükür gördük.Yarın yine kontrolüm var.İnşallah gidişat iyidir.
Merhaba arkadaşlar ben Ayşe.Sizlerle aynı kaderi yaşamaktayım ve hala mücadele etmekteyim.2008 yılında tesadüfen endometrios(çikolata kisti)hastası olduğumu öğrendim.Kistlerimi laporoskopi ile aldırdım.Üç ay sonra ankarada tüp bebek denemesi yaptım.Ama hiç yumurtam gelişmedi ve tedavim iptal oldu.Daha sonra ikinci denememi trabzonda yaptım.İki folikülüm gelişti.Ancak yumurta toplandıktan sonra ikisinin de içinin boş olduğu söylendi.Ve üçüncü denememi de Memorialde yaptırdım .iki tane yumurtam büyüyordu ancak birisi çok küçük kaldığı için işe yaramadı.Gelişen tek yumurtamla 1,kalite embriyoya ulaştım.Adeta mucize gibiydi.Transfer edildi ancak o da tutunamadı.Sonrasında Nur hanım bana rahim filmi çektir gönder dedi ve filmi çektirdim.Meğer ki iki tüpüm de sıvı dolmuş ve çok kötü durumdaydılar.Semra hanım laporoskopi yaptı ve iki tüpümü de almak zorunda kaldı.Şimdi üç ay sonra bi daha deniycez.Sizlerin yazdıklarını sürekli okuyorum ama yazmak bu güneymiş.Çok şeyler yaşadım ve çok yıprandım tıpkı sizler gibi.Artık normal yolla çocuğum olması imkansız ve tüp bebekle de şansım çok az ama yine de Allahtan ümit kesilmez diyorum.Biyolojim elvermese de yüreğim evlat hasretiyle yanıyorr......
Memorial Şişli de deneyen kızlar,özellikle Nur hanımın hastaları size bir sorum olacaktı ?
siz ilaç olarak gonal f mi kullandınız, puregon 300 mü ?
ben Eylül'de Memorial Ataşehir'de denemiştim ve puregon 300 kullanmıştım, aynı ilaçları mı kullandırıyorlar merak ettim de
günaydın incimmmm nasılsın
herkese selam
bol bebişli güzel haberlerle dolu bir gün diliyorum hepinize
kızlar ben bugün hastanedeydim ve ilk kontrolüm oldu çok şükür herşey yolunda şuan 4 yumurtam var inşallah böyle devam eder
iğnelere devam cumartesi sabah yine kontrolum var bu sabah çok heycanlandım ben toplama transfer düşünemiyorum bayılmazsam iyidir rabbim hepimizin emeğinin sabrının karşılığını versin inşallahhhhh
kızlar çok tebrik ederim seneye güzel başladık inşallah böyle de gider , çook mutlu oldum Allah daim etsin sevinçlerimizi ne kadar güzel sorunsuz bir şekilde bi çok arkadaşımız başarıya ulaştı sıra bizede gelir inşallah...bende pazartesi günü hastaneye gidiyorum randevum var duruma göre start alıcaz artık...
Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?Ağrılarım olduğu için ayağıdır giremiyorum yatıyorum ama ara ara takip etmeye çalıştım.Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş.Onlara hoşgeldiniz diyorum.
Tedaviye başlayanlara allah kolaylık versin.İnşallah sonucu benimki gibi pozitif olur.Başlayacak olanlara ve sonuç bekleyenlere sabır diliytorum.Çünkü beklemek çooook zor.O güzel sonucu alanlara hamiş olan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum.İnşallah sağlıkla kucağınıza aldığınızıda buradan okuruz.
Benim hamileliğim 8+3 oldu.Bebeğimin kalp atışını çok şükür gördük.Yarın yine kontrolüm var.İnşallah gidişat iyidir.
Merhaba arkadaşlar ben Ayşe.Sizlerle aynı kaderi yaşamaktayım ve hala mücadele etmekteyim.2008 yılında tesadüfen endometrios(çikolata kisti)hastası olduğumu öğrendim.Kistlerimi laporoskopi ile aldırdım.Üç ay sonra ankarada tüp bebek denemesi yaptım.Ama hiç yumurtam gelişmedi ve tedavim iptal oldu.Daha sonra ikinci denememi trabzonda yaptım.İki folikülüm gelişti.Ancak yumurta toplandıktan sonra ikisinin de içinin boş olduğu söylendi.Ve üçüncü denememi de Memorialde yaptırdım .iki tane yumurtam büyüyordu ancak birisi çok küçük kaldığı için işe yaramadı.Gelişen tek yumurtamla 1,kalite embriyoya ulaştım.Adeta mucize gibiydi.Transfer edildi ancak o da tutunamadı.Sonrasında Nur hanım bana rahim filmi çektir gönder dedi ve filmi çektirdim.Meğer ki iki tüpüm de sıvı dolmuş ve çok kötü durumdaydılar.Semra hanım laporoskopi yaptı ve iki tüpümü de almak zorunda kaldı.Şimdi üç ay sonra bi daha deniycez.Sizlerin yazdıklarını sürekli okuyorum ama yazmak bu güneymiş.Çok şeyler yaşadım ve çok yıprandım tıpkı sizler gibi.Artık normal yolla çocuğum olması imkansız ve tüp bebekle de şansım çok az ama yine de Allahtan ümit kesilmez diyorum.Biyolojim elvermese de yüreğim evlat hasretiyle yanıyorr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?