- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
merhaba canım hoşgeldin..
yaşadığımız şeyler gerçektende zor..
ama burada olmaz denilen neler oluyor.
herkes mucizesine kavuşuyor teker teker..
elbet bir gün bizimde mucizemiz gerçekleşecek..
allah yardımcımız olsun..
inşallah bebeğine kavuşursun sende enn kısa zamanda tatlım..
ayşen diye yeni arkadaşımız var onun için yazmıştım cevabımı
hoşgeldin aramıza moralini bozma herşeyi kabulleniyoruz hayatta benim tüplerimde çok genişlemiş ve tüp bebektede de dış gebelik olabilir dediler belki benimkinide alacaklar..yani herşeey geliyo başımıza sonu güzel olsun yeter,,,
.Ameliyattan korkma .Sonrasında çok hafif ağrıların oluyıor,çabuk iyileşiyorsun.Semra hanıma güveniyorum.Alıncaksa da senin için daha iyi sonucu olacağındandır.Hakkında hayırlısı olsun.Allah kalbine göre versin
Arkadaşlar nasılsınız? Ben çok heyecanlıyım allahınizniyle yarın transferim var saati henüz belli degil yarın arayıp haber verilecekmiş. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olaun inşallah. Transferden sonra pek giremeyecegim ama sonucu mutlaka bildiririm. Hepiniz kendînize iyi bakın.
kızlaarr sanırım bende tüpe başlıcamm ama ne zaman..:26: sizce ne zaman gtmeliyim ilk bahara kadar bekleyeyimmi havalar biraz ısınsınmı gidip gelmesi zor olmaz mı şimdi.. bide ilk adetliyken mi gidiliyo. bide ben nur hanıma gtmek istiyorum ama sanki yeni hasta kbl etmiyo demişsinz. ne zman doğurup işe başlıcak haberiniz var mıı??
Merhaba sveh. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla :) Nur Hanım büyük ihtimalle nisan ve mayısta hastanede olmayacak. Tedavi öncesi ön görüşmeye gitmelisin, senden ve eşinden istenen testler olacak. Nur Hanım gebe takibi için hasta kabul etmiyor sadece, tedavi için gidebilirsin.
hay maşallah oku oku bitmedi birtürlü
iyi akşamlar herkese cemile hadi gözün aydın
canım duymusun kalp atışını inşallah herşey
gönlünce olur
teşk ederim cvpladığın için. peki toplam maliyet ne kadar oluyo herşey dahililaç muayne parası tahlil fln. ve de ne tahlili istiyolar tedaviden önce. bn hazır hissediyorum sanırım 4 senedr bekliyorum ztn bebişimi..
Cemilecim hoşgeldin. Allah biliyor ya son günlerde aklımdan geçiyordun. Dedim nerede bu kız kayboldu :) Çok şükür her şey yolundaymış. Hep böyle devam etsin inş.
Sağol canım.Bende acaba beni unutmuşlarmıdır diye düşünüyordum.Çok şükür herşey yolunda.İnşallah hep böyle devam eder.
Sağol canım.Bende acaba beni unutmuşlarmıdır diye düşünüyordum.Çok şükür herşey yolunda.İnşallah hep böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?