nasıl sevindim anlatamam sizlerin haberini aldığımda kendi haberimi almış kadar mutlu oluyorum canan allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin bizler için umut oldun kendinede bebişlerede iyi bak yumurta muz kırmızı et bunları bol bol tüket :)) inş. cuma günüde değerlerinin katlanıcak memorıal tüp bebek yolculuğun bitmiş olucak :)) darısı bizlerin başına inş.
veeeeeeeee kızlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydummmmmm! Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin, ümitsizliğe kapılmışken kendimi hep en kötüsüne alıştırmaya çalışırken mucizemi gördüm duydum Allah'ım kucağıma almayıda nasip eder inşallah
slm canım nasılsın
ben kaçırmış olabilirim ya yapılacak bir test vardı sonuç iyi çıkmıştır inşallahhhh
evet canım memorial'a gittim Nur Hanım'a ve güzel güzel haberler getirdim sizlere:) incim darısı başına inşallah canım ama nedense içimde hep bi kaybetme korkusu var hala! doktor herşey yolunda gidiyor dedi sadece iki günlük fark varmış yani şuan tam 6+3 günlük
Canım maalesef henüz belli olmadı. Hafta sonu bir tanesi , pazartesi salı gibi de diğeri belli olacak..İnşallah iyi çıkacak.. Dua ediyorum Allah'a... Dualarımız kabul olsun inşallah
Pınarcığım ;
İlk günlerde hamileliğe alışana kadar kaybetme korkusu daha yoğun oluyor. Ben de sürekli lavaboya gidip kontrol ederdim. Ama hamileliğe alışınca bir de 12. hafta dolunca herşey daha güzel oluyor.. Stres yapma. Rahat ol. Stres bebeklere çok zararlı
veeeeeeeee kızlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydummmmmm! Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin, ümitsizliğe kapılmışken kendimi hep en kötüsüne alıştırmaya çalışırken mucizemi gördüm duydum Allah'ım kucağıma almayıda nasip eder inşallah
Güzel haberlerin ardı arkası kesilmiyor :) Yok mu arttıran kızlar :)
Canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.
kızlar cumartesi günü bende bebeğimin kalp atışını duydum 1cm olmus meleğim,haftaya cumartesı tekrar kontrol var yıne memorıalda...çok şükürr rabbimeee allah ısteyen herkese nasıp etsınn bebeişleri tutunanlarında sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallahh canlarrr.......... [/QUOTE kızlar maşallah 2013 bebişlere yaradı çok sevindim rabbim kucanıza almayı nasip etsin inş darısı başımızaaa
canım benim allah razı olsun inşallah bizlerde sizin gibi güzel hbaerleri alırız aminnbeyazım benımm inş peşimden geleceksınız şu cumayıda atlatayımmm o zmn rahat edecek ıcım.
Tedavının sonucu bebeklı olsun ıns
çok sevindim pınarcım rabbim sağlıkla tamamlayıp kucaklamayı nasip etsin inşallahveeeeeeeee kızlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydummmmmm! Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin, ümitsizliğe kapılmışken kendimi hep en kötüsüne alıştırmaya çalışırken mucizemi gördüm duydum Allah'ım kucağıma almayıda nasip eder inşallah
maşallah canım bu aralar güzel haberler alıyoruz çok şükür bizlerede moral oluyorkızlar cumartesi günü bende bebeğimin kalp atışını duydum 1cm olmus meleğim,haftaya cumartesı tekrar kontrol var yıne memorıalda...çok şükürr rabbimeee allah ısteyen herkese nasıp etsınn bebeişleri tutunanlarında sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallahh canlarrr..........
günaydın incimmmm nasılsınGünaydın canlar, güzel anneler, anne adayları, anne aday adayları:)
günaydın mikrocum nasılsın canım ne zaman başlıyorsungünaydın canım günaydınn herkese topiğimiz çok ballandı tatlandı inşşş böyle devam eder....
Memorial Şişli de deneyen kızlar,özellikle Nur hanımın hastaları size bir sorum olacaktı ?
siz ilaç olarak gonal f mi kullandınız, puregon 300 mü ?
ben Eylül'de Memorial Ataşehir'de denemiştim ve puregon 300 kullanmıştım, aynı ilaçları mı kullandırıyorlar merak ettim de
kızlar cumartesi günü bende bebeğimin kalp atışını duydum 1cm olmus meleğim,haftaya cumartesı tekrar kontrol var yıne memorıalda...çok şükürr rabbimeee allah ısteyen herkese nasıp etsınn bebeişleri tutunanlarında sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallahh canlarrr..........
pınar nasıl sevindim anlatamam ne kadar üzgündün içi boş kesenin diye..hiç birzaman umudumuzu yitirmiyoruz herşey güzzel olacak allahın izniyleeeveeeeeeeee kızlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydummmmmm! Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin, ümitsizliğe kapılmışken kendimi hep en kötüsüne alıştırmaya çalışırken mucizemi gördüm duydum Allah'ım kucağıma almayıda nasip eder inşallah
herkese selam
bol bebişli güzel haberlerle dolu bir gün diliyorum hepinize
kızlar ben bugün hastanedeydim ve ilk kontrolüm oldu çok şükür herşey yolunda şuan 4 yumurtam var inşallah böyle devam eder
iğnelere devam cumartesi sabah yine kontrolum var bu sabah çok heycanlandım ben toplama transfer düşünemiyorum bayılmazsam iyidir rabbim hepimizin emeğinin sabrının karşılığını versin inşallahhhhh
evet canım bir mucize ama rabbim ol deyince ve gerçekten inanınca oluyormuş demek ki yani kan değerlerinin vs. pekte bi önemi yokmuş dicem ama doktorum daha iyi bilir tabi:) geç tutunmuş olsa bile ilk çıkan değerler ile ikinci değer neredeyse aynıydı ama sonradan atağa kalktı ve neredeyse o bir haftalık açığı bile kapattıpınarcım bence bu mucize çok sevindim ve hala şaşkınım değerler nasılda tersine döndü demekki geç tutundu :)
Benimde 3 olacak ama birtürlü başlayamıyorum dondurulmuşlara şimdi cesaret geldi
tebrik ederim canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallahhhh darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahhh
bende bu sabah test yaptıracağını okuyunca hamile haberini alacağımıza emindim ama yazmadım senden haber gelene kadar
ikinci değerinde gayet iyi çıkacak canım stres falan yapma değerin 7. gün için gayet güzellll
Canim uzulme de sakin 7.gunu yapilAn test dogru olmayabilir ennn erken 8.gun yapilmali cunku hcg catlatma ignesinden dolayi da cok yuksek cikar neyse sen simdi boyle dusunme tabii ama bunu ciddiye alma 9.gun test yaptir sonra 11.gun tekrar yaptir asil o zamanki katlama dogruyu gosterir cunku 12.gun yaptirdigin test atiyorum50 falan cikar bu seni mahveder deger dustu diye ama sen dogru olmayan 7.gun degerle mukayese etmis olursun aslinda 50 cikan o degerin 2gun sonra katlamasi cooookk yuksektir anlatabildim mi??
Kisacasi egerbu degerin catlatma ignesinin etkisi ise dogal olarak hizzla dusecek ama aslinda hamile olanilirsin ve deger dustugu icin kendini uzup gebeligini riske atabilirsin buna mahal vermemen icin aciklama yapiyorum. Benim9.gun81 11.gun 197 cikti. Beta bu kadar erken deger gosteremez ama diger belirtiler var mi mide bulantisi asiri yemek yeme istegi faln
Çatladım bu saate kadar meraktan, sayfayı açarken yüreğime inecektiBir baktım tebrik mesajları oh beeee dedim Çok çok çok şükür. 2013'ün ilk pozitifi geldi, devamı da hep pozitif olur inş. Kuzum daha 7.günün ve bu değer çok iyi Cuma da çok güzel bir değer gelecek inş. Hatta ikiz bile olabilir Ayyy çok sevindim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?