estagfurullah insan bi an panik yapıyo bu kadar çok bekleyip bu kadar emek verdikten sonra haliyle bi aksilik olsun istemiyor
hayırlı uğurlu olsun canım bu arada değerinde çok güzel
canan allahın izniyle hiçbir şey olmadan geçireceksin bak ne güzel jeldenmiş sen rahatla benim gibi panik yapma sakın keyfini çıkar canım benim ohhh ayaklarını uzat tv karşısına geç elinin altında meyvenide al uzan ama evdeysen tabi :)) işteysende kendini yorma rahat rahat geçir bu dönemi
çok teşekkür ederim mervecim çok sağol senın var mı bebiş tedavıdemısın kaçırdım çoğu yazılanları :)
İşten ayrılacağım canım benım yol 1 saat sürüyor dolmuştada ayakta oluyorum metroda felan eşimde zaten zor elde ettık kaybetmeyelım aksilik olmasın dıyor bakalım ne yapacağım. amam bebişim benımle olsunda işte olmasın idare ederiz tek çalışanla
ewet cümle kuramıyorum içimdekileri kimseye anlatamıyorum hatta ınanamıyorum Allaha binlerce şükür. Darısı sizlere inş
canım benim yazdıklarım baya gerilerde kalmıştır eylüldeydi benim tedavi
çok şükür hamileyim şimdi 19. haftamdayım hala inanamıyorum
mucize gibisabahları kalktığımda karnımı yokluyorum hep
bebek duruyormu yerinde diye
inş. sen bizim yüzümüzü güldürdün bugün :)))
slm arkadaşlar hamile olan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum ve devamını diliyorum bende geri sayım için gün sayıyorum bugün kontrolüm vardı ve çarşamba günü kısmet olursa dondurulmuş bebeklerimi alıcam inşlh inşlh bu sefer bebeklerim beni bırakmaz ve 9 ay boyunca içimde tutabilirim inşlh onları dualarınızı eksik etmeyin lütfen hoşçakalınnn
cancağızım nasıl gıdıyor tedavıı
çok şükür herşey yolunda şuan yarın sabah kontrolum var bakalım ne kadar olumuş yumuşlar
ilaçlardanmı bilmiyorum ama acaip bir şişkinlik ve gaz sıkışması yaşıyorum ben pantolanlarım sıkıyor normalmidir bilemedim
kuzularım benim geldimm ve müjdeyi veriyorum sizlere 2012 nısanı benım en kotu zamanımdı dr bize sizin asla çocugunuz olmaz dedı bız ağlayarak çıktık hastaneden eşimle birbirimize bakamadık 15 gün hiç birşey söyleyemedik sadece ağladık her gün dua ettim Allahım bizimde evimize güneş doğsun bizimde çocuklarımız olsun bizimde sırtımızı dayayacak evlatlarımız olsun bugün Allahıma şükürler olsunki bebeğimiz ben burdayım dedım inş sizlerde bu duyguyu en en en kısa zamanda yaşarsınız Allahım hepinizin yardımcısı olsun biz sizi çok sewiyoruz ve hep dua ediyoruzzzz
aynı durumdayım canım mafoldumcanım bendede aynısı olmustu ilaçlardan o gazman gibi olmuştum ben
aynı durumdayım canım mafoldum
siz kaç gün ilaç kullandınız yumurtalar kaç cm olunca toplandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?