Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canan allahın izniyle hiçbir şey olmadan geçireceksin bak ne güzel jeldenmiş sen rahatla benim gibi panik yapma sakın keyfini çıkar canım benim ohhh ayaklarını uzat tv karşısına geç elinin altında meyvenide al uzan ama evdeysen tabi :)) işteysende kendini yorma rahat rahat geçir bu dönemi

estagfurullah insan bi an panik yapıyo bu kadar çok bekleyip bu kadar emek verdikten sonra haliyle bi aksilik olsun istemiyor
hayırlı uğurlu olsun canım bu arada değerinde çok güzel

çok teşekkür ederim mervecim çok sağol senın var mı bebiş tedavıdemısın kaçırdım çoğu yazılanları :)

İşten ayrılacağım canım benım yol 1 saat sürüyor dolmuştada ayakta oluyorum metroda felan eşimde zaten zor elde ettık kaybetmeyelım aksilik olmasın dıyor bakalım ne yapacağım. amam bebişim benımle olsunda işte olmasın idare ederiz tek çalışanla

çok teşekkür ederim mervecim çok sağol senın var mı bebiş tedavıdemısın kaçırdım çoğu yazılanları :)

canım benim yazdıklarım baya gerilerde kalmıştır eylüldeydi benim tedavi
çok şükür hamileyim şimdi 19. haftamdayım hala inanamıyorum
mucize gibi sabahları kalktığımda karnımı yokluyorum hep
bebek duruyormu yerinde diye

çok doğru karar vermişsiniz canım allah banada nasip ederse ilk işim istifa etmek olucak en güzeli hem iş yerinde beslenmene dikkat etmek zor yol var yoruluyorsun boşver ev en iyisi allah rızkını vericek evinizde bebekle beraber bolluk bereketlik olucak inş. hayırlısı olsun canım

slm arkadaşlar hamile olan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum ve devamını diliyorum bende geri sayım için gün sayıyorum bugün kontrolüm vardı ve çarşamba günü kısmet olursa dondurulmuş bebeklerimi alıcam inşlh inşlh bu sefer bebeklerim beni bırakmaz ve 9 ay boyunca içimde tutabilirim inşlh onları dualarınızı eksik etmeyin lütfen hoşçakalınnn

oy oy maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşş bebeğini mervecim

inş. sen bizim yüzümüzü güldürdün bugün :)))

canım ya çok teşekkür ederim dularınızda olmak çok güzel dualar sayesinde ben bugüne geldim sizlerde geleceksınız bizim yolumuz uzun biz kolay elde edemıyoruz bu bebişleri ama yolun sonu aydınlık hep beraber o aydınlık günlerde olacağız

çok tesekkürler serreycim şimdiden bol şans allah yardımcın olsun güzel haberlerini beklıyoruz

canancım çok tebrik ederim inşallah çok sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirip kucakların miniklerini
değerin kaç canım ay çok sevindim yaaa maşallah canım

canım bendede aynısı olmustu ilaçlardan o gazman gibi olmuştum ben

Herkese Hayırlı Cumalar....Çok sevindim Canancım, mesajını okuyuncada tüylerim diken diken oldu.Değerin çok güzel Allah tamamına erdirsin inşallah ikiz gibi geldi bana:) , 3, 5 kişi kaldık yaa sıra bizde kızlarrr......ben bugün tam kan sayımı ve hormonlarıda yaptırdım okmeydanı sskdaki dr sorunsuz bi şekilde yaptı çok tatlı bir bayandı adı simten...yaptıramayan arkadaşlar oraya gidebilirsiniz,homosistein burda yapılmıyo dedi ve gerek yok zaten sende faktör V çıkmış sonçta iğne kullanıcaksın dedi bakalım Nur hanım gerekli görürse onuda o zaman yaptırırız.Pazartesi öğleden sonra hastanedeyim dananın kuyruğu kopuyo..

Serreycim inş senden de Canan gibi güzel haberler alırız. Allah yardımcın olsun...

Butterfly canım Allah yardımcın olsun. İnş iyi olacak senin için de. Pozitifler pozitifleri kovalayacak bu topikte inş.

aynı durumdayım canım mafoldum

siz kaç gün ilaç kullandınız yumurtalar kaç cm olunca toplandı

Allah kolaylık versin canım. O gaz durumu gerçekten çok feci. Geceleri uyandırırdı beni, nefesim tıkanırdı. İlaçlardan olduğunu bilmeden önce ciddi ciddi kriz geçiriyorum sanmıştım Allah korusun.
Yumurtaların en az 18 milime ulaşması lazım. Tabi arada 12,14,16 milimlikler de çıkabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…