slm kızlar,,siz biliyorsunuzdur,,diyelimki
1.soru; ilk tüp bebeği yaptırdık 2100 Euro+ilaç ödemelerini yaptık eğer dondurulmuşlar var ise daha az ödeme mi yapıyoruz memoriale
2.soru; dondurulmuşlar olmasada 2.tüp bebekte indirim yapıyorlar mı memorialde hastası olduğumuz için..
hepineze çok teşekkür ederim canlarım detekleriniz için ve dualarınız için
incim çok güzel geçti nur hanım herzamanki sevimliliği ve sıcaklılığıyla karşıladı
sonuç çok şükür temiz çıktı ama baya yüksek dedi ve dostineks verdi haftada 2 tane kullancam
ve ayın 16 kismet olursa başlıyorum bişeyede çok sevindim eşimin morfoljisi hep % 0 dı şimdi % 1
olmuş oda bir umut işte böyle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba Kızlar,
Bende size mutlu haber vereyim. Bugün benimde test günümdü ve sonuç 355. Yani Hamileyim:))) Nur hanım biraz önce arayıp haber verdi. Çoğul gebelik olabilir dedi.
Rabbim dileyen herkese bu mübarek cuma günü hürmetine nasip etsin inşallah.
Biz tam 4 senedir istiyorduk ve şimdiye kadar hiç bir şekilde gebelik oluşmamıştı.
Bu ilk tüp denememiz. Yaşım 29. Eşimde Sayı problemi bendede tüplerde hafif yapışıklık var.
Bugün yumurta toplama işleminde itibaren 14. günüm. 2 tane AA kalite 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Geri kalan 1 tane donduruldu.
Ama benim sadece 3 tane yumurta oluşmuş ve mikroenjeksiyon ile döllenmişti.
Aslında az sayıda yumurta gelişmesi benim için sürpriz olmuştu çok üzülmüştüm ve bu durum beni ümitsizliğe itmişti.
Belirti yaşadım mı derseniz
* adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo o yüzden hala adet olucam zannediyorum ve korkuyorum.
* Uyku hali var 3-4 gündür işten gelip, yemek yiyip uyuyorum.
* Ara sıra sağlı sollu batmalar oluyor.
Bunlar dışında henüz hiç bir belirim yok.
Transfer sonrası ise normal hayatıma geri döndüm sadece o akşam 3-4 saat yatak istirahati yaptım. Ertesi gün işe devam.
hatta Transferin 2. günü merdivenden düştüm. Çok korktum bişey oldu mu diye Çok Şükür olmamış Rabbim ol dedi ve oldu inşallah.
Bunları yazdım çünkü ben kafamdaki sorulara hep bu forumda cevaplar aradım ve buldum.
İnşallah bende cevap arayanlara cevap, umut arayanlara umut olabilirim.
Çok yazamıyorum aklıma gelen herşeyi yazmaya çalıştım.
Rabbim bu mutluluğu dileyen herkese nasip etsin inşallah.
Merhaba Kızlar,
Bende size mutlu haber vereyim. Bugün benimde test günümdü ve sonuç 355. Yani Hamileyim:))) Nur hanım biraz önce arayıp haber verdi. Çoğul gebelik olabilir dedi.
Rabbim dileyen herkese bu mübarek cuma günü hürmetine nasip etsin inşallah.
Biz tam 4 senedir istiyorduk ve şimdiye kadar hiç bir şekilde gebelik oluşmamıştı.
Bu ilk tüp denememiz. Yaşım 29. Eşimde Sayı problemi bendede tüplerde hafif yapışıklık var.
Bugün yumurta toplama işleminde itibaren 14. günüm. 2 tane AA kalite 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Geri kalan 1 tane donduruldu.
Ama benim sadece 3 tane yumurta oluşmuş ve mikroenjeksiyon ile döllenmişti.
Aslında az sayıda yumurta gelişmesi benim için sürpriz olmuştu çok üzülmüştüm ve bu durum beni ümitsizliğe itmişti.
Belirti yaşadım mı derseniz
* adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo o yüzden hala adet olucam zannediyorum ve korkuyorum.
* Uyku hali var 3-4 gündür işten gelip, yemek yiyip uyuyorum.
* Ara sıra sağlı sollu batmalar oluyor.
Bunlar dışında henüz hiç bir belirim yok.
Transfer sonrası ise normal hayatıma geri döndüm sadece o akşam 3-4 saat yatak istirahati yaptım. Ertesi gün işe devam.
hatta Transferin 2. günü merdivenden düştüm. Çok korktum bişey oldu mu diye Çok Şükür olmamış Rabbim ol dedi ve oldu inşallah.
Bunları yazdım çünkü ben kafamdaki sorulara hep bu forumda cevaplar aradım ve buldum.
İnşallah bende cevap arayanlara cevap, umut arayanlara umut olabilirim.
Çok yazamıyorum aklıma gelen herşeyi yazmaya çalıştım.
Rabbim bu mutluluğu dileyen herkese nasip etsin inşallah.
selam arkadaşlar bir sorum olacak memorialde tüpbebek raporu geçerlimi bilgisi olanlar lütfen yardımcı olurmusunuz
selam arkadaşlar bir sorum olacak memorialde tüpbebek raporu geçerlimi bilgisi olanlar lütfen yardımcı olurmusunuz
Selam vck. Evet geçerliydi en son :) 400 euro civarı bir indirim oluyor sanırım. Hastaneyi ararsan net bir bilgi verirler. Şu an tedavi ücreti değiştiği için tam ne kadar indirim yapılıyor bilmiyorum.
Dondurulmuş tedavisi daha az maliyetli oluyor esencim. Hem ilaç hem de yapılan işlemler açısından. Tedavinin ne kadar olduğunu tam bilmiyorum, olan arkadaşlar yazar sana.
Evet ikinci tedavide 300 euro kadar bir indirim oluyor.
biz normalde umuttüp bebekte tedavi olacaktık 2000tl tüpbebek fiyatı .fiyat hakkında pek bilginiz yokmuş sanırım dediğin doğru fiyat değişmiştir.az çok bir bilgim olsun diye sordum
geçerli canım hatta bana sordu dr raporlumusun diye hayır dedim ordan aklımda
teşekkür ederim canım hala ameliyat için karar veremediğim için, dış gebelik riskini alıp ilk denememi yaptırsam mı kafasındayım(
haftaya cuma bakalım ne diyecekler Semra-Nur hn. ikilisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?