Canım spermiyogram saat 11-14 arası yapılıyor. Randevu alırken söylerler sana zaten. Gidip görüşmekte fayda var.
ben vermeyi dert etmiyorum canım sağlıkla kucağıma alayım oğlumu tek derdi bu ama doktorlar izin vermiyor işteevet canım gitmeye başladı ruh halimede çok iyi geliyor kilolar gidince..yarın tartı günüm inşallah az daha gitmiştir..
sende güzel kilo verip hamile kalmıştın hulyam..iyiki vermişsin hamile kalmadan...
son ayda çok alınıyormuş sanırım değil mi?
ama verirsin canım ya hiç sıkma canını o emzirirken falan gider zaten..
kimse benim yengemi geçemez sanırım tam 24 kilo aldıama 1 yıl içinde hepsi gitti eskisi gibi incecik şimdi..
yeterki gelsin verilir kilolar..
gerçi ben hep kiloluydum hala da var...zaman nasıl olurum bilmiyorum
aslında ben yaşadığım yeri seviyorum küçük sakin bir yer ulaşım rahat vs...ancak hiçbir sağlık problemin hastaneyle hiç bir işin olmayacak..
olursa zor..ya ankara ya istanbul işte...
bizler için bu işler daha da zor..keşke bende istanbulda olsaydım..
neyseki gidebiliyoruz allaha şükür ya gidemesek herşey çok zr olurdu ozaman..
istanbullu arkadaşlarım havalar nasıl kar buz var mı??
buralar bahar gelmiş gibi
ben vermeyi dert etmiyorum canım sağlıkla kucağıma alayım oğlumu tek derdi bu ama doktorlar izin vermiyor işte
iyi ki vermişim gerçektende çok iyi oldu sende o zamana kadar verirsin canım
sizin gelin iyiymiş canım ben burda duyuyorum 30 kilo alan var doğumdan sonra tığ gibi kaldı diyolarla
burda da hava güneşli canım ama pazar ve pazartesi kar geliyormuş
ama sen merak etme sizin geleceğiniz zaman birşey olmaz zaten istanbul da kar yerde bir gün bile kalmıyor sen tahmini olarak ne zaman gelmeyi düşünüyorsun canım
hamiş arkadaşlarım sizede boyle bır durum oldumu bırden bıre yaglı ve sulu yıyeceklerden tıksındım..tostla ıdare edıyorum..ayrıca tuhaf gelecek belkı ama herkesın ağzı kokuyormus gıbı gelıyor bana eşim zavallım cok sıkayetcı bu halımden devamlı ne yedın sarımsaklı soganlı dıorum uzaklasıyorum adamdandun kardesım geldı onunda agzı kokuo gıbı geldı anlamadım noldu banaS:S: bu normalmi sizceee?
hamiş arkadaşlarım sizede boyle bır durum oldumu bırden bıre yaglı ve sulu yıyeceklerden tıksındım..tostla ıdare edıyorum..ayrıca tuhaf gelecek belkı ama herkesın ağzı kokuyormus gıbı gelıyor bana eşim zavallım cok sıkayetcı bu halımden devamlı ne yedın sarımsaklı soganlı dıorum uzaklasıyorum adamdandun kardesım geldı onunda agzı kokuo gıbı geldı anlamadım noldu banaS:S: bu normalmi sizceee?
amin canım ya inşallah o günleri görürüz hep beraber! bu arada kızlar toplanıp Nur hanıma baskına gidiyorduk ne zaman gideceğiz var mı bi plan
akasya biliyorum canım ama benim hamileliğim başından beri hep ters gitti o yüzden çok ağladım sızlandım inşallah kötü etkilememişimdir
inşallah canım hepimiz için güzellikler olsun bekleyen bulan kucağına alan kim evlat için bişilerle uğraşıyorsa rabbim hepimizin yolunu açık etsin inşallah
ayyyy ne opusu beee transferim var hay allah heyecandan yanlış yazmışım
Canım evet yaptı doğumu. Bebek şu an küvözde. Kendi kendine nefes alamıyormuşAnne gayet iyi, inş bebek de bir an önce toparlanır.
Cananım değeri yazmadan çıkmışsın :)
Kızlar Canan'ın değeri gayet güzel artmışBence ikizler geliyor
hayırlı cumalar kızlar rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine
dileklerimizi kabul etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım yoldaşlarım arkadaşlarım şimdim hastaneye gidiyorum dualarınızı
benden eksik etmeyi ne olur güzel ve temiz çıksın sonuçlarım
aslında ben yaşadığım yeri seviyorum küçük sakin bir yer ulaşım rahat vs...ancak hiçbir sağlık problemin hastaneyle hiç bir işin olmayacak..
olursa zor..ya ankara ya istanbul işte...
bizler için bu işler daha da zor..keşke bende istanbulda olsaydım..
neyseki gidebiliyoruz allaha şükür ya gidemesek herşey çok zr olurdu ozaman..
istanbullu arkadaşlarım havalar nasıl kar buz var mı??
buralar bahar gelmiş gibi
kuzularım benim geldimm ve müjdeyi veriyorum sizlere 2012 nısanı benım en kotu zamanımdı dr bize sizin asla çocugunuz olmaz dedı bız ağlayarak çıktık hastaneden eşimle birbirimize bakamadık 15 gün hiç birşey söyleyemedik sadece ağladık her gün dua ettim Allahım bizimde evimize güneş doğsun bizimde çocuklarımız olsun bizimde sırtımızı dayayacak evlatlarımız olsun bugün Allahıma şükürler olsunki bebeğimiz ben burdayım dedım inş sizlerde bu duyguyu en en en kısa zamanda yaşarsınız Allahım hepinizin yardımcısı olsun biz sizi çok sewiyoruz ve hep dua ediyoruzzzz
rabbim gönlune görzlue versın inş canımm
değer 213 çıktı kızlarama ters giden bırsey var sanırım su geliyor vajinadan sabahtan berı Nur hanıma maıl attım kısa zamanda döner inş böle olan oldumu tam bu duyguyu yaşamadan kaybedermıyım acaba
normal canım bu miğde bulantılarının başlayacağı zamanlara gelmişsin
inşallah 12 ci haftadan sonra biter benim 5. ayda bitti
yediklerini çıkarsan da faydalı şeyleri tüketmeye çalış canım yinede 12. haftaya kadar bebeğin kendi kendine büyüyor ama 12. haftadan sonra çok önemli yediklerin
süt peynir yoğurt sebze et balık kuru bakliyat fındık badem ceviz mutlaka bunları yemeye çalış
anormal olurmu hiç normal tabiki annesi:) elbette yeni hamiş annemiz kokuları böyle hissedecek:)
canan o jelden gelen akıntı falandır canım onun daha ne kadar suyu varki gelsin...korkma sen .dondurulnuştu senin değilmi crinone kullanıyor olmalısın yada üşüttüysen belki ondandır.sakin ol arasana nur hanımı mail beklemesene canım için rahatlasın.
değer 213 çıktı kızlarama ters giden bırsey var sanırım su geliyor vajinadan sabahtan berı Nur hanıma maıl attım kısa zamanda döner inş böle olan oldumu tam bu duyguyu yaşamadan kaybedermıyım acaba
canan bencede bekleme ara nur hanımı birde jeldende olabilir o dönemde akıntılar artıyor inş. birşey olmaz merak etme
kuzularım benim geldimm ve müjdeyi veriyorum sizlere 2012 nısanı benım en kotu zamanımdı dr bize sizin asla çocugunuz olmaz dedı bız ağlayarak çıktık hastaneden eşimle birbirimize bakamadık 15 gün hiç birşey söyleyemedik sadece ağladık her gün dua ettim Allahım bizimde evimize güneş doğsun bizimde çocuklarımız olsun bizimde sırtımızı dayayacak evlatlarımız olsun bugün Allahıma şükürler olsunki bebeğimiz ben burdayım dedım inş sizlerde bu duyguyu en en en kısa zamanda yaşarsınız Allahım hepinizin yardımcısı olsun biz sizi çok sewiyoruz ve hep dua ediyoruzzzz
Canım gördüm yazmak istedim bu sulu akıntı çok normal hatta sevinmelisin
çünkü rahim kendini kapatmaya çalışıyor bebeği içeri aldı ya
o yüzdende bu sıvı salgılanıyor
merak etme canım no problem
bendede olmuştu 2 hafta felan sürmüştü
daha küçücük o ne suyu varki gelsin zaten
inanılmaz tarifsiz bi duygu olsa gerek yaşadıkların,, olmaz denilenin olması mucize işte,, sevinçlerin hiç bitmesin inş..
hadi ya ay ne bilimmm yaa cahillik mi desem tecrübesizlikmi desemçok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?