evet ohssde o şikayetler oluyor ben 2 kez olduğum için çok hassasım bu konuda senin yomuşlar ne alemde inşallah en kaliteli yomuşların olur sımsıkı tutunurlar annelerineiyi akşamlar çakırcımbenim de aklıma geldi ohss mi oldum acaba dedim ama sanırım ohss de ateş bulantı ishal idrarda azalma nefes almakta güçlük oluyo ben de sadece şişkinlik var oda bugün biraz azaldı nasılsın gene sorun çıkardılar mı test yaptırırken canım eğer önemli bişey olsaydı mustafa bey hemen gel derdi sana bence inşallah bişey çıkmaz
semracım ben ilk tedavimde çıkartmıştım sonradan elimde olan eski raporu götürdüm kabul ettilerkızlar ya bu ay sonu nasipse nur hanımla başlıycaz tedaviye memorialde rapor çıkaran oldumu nasıl çıkartabiliriz acaba raporu maddi açıdan azda olsa faydası olur bu 3 tedavi olacak inş da sonuncu rapor çıkartan varsa yada bilgisi olan yardımcı olurmusunuz
evet ohssde o şikayetler oluyor ben 2 kez olduğum için çok hassasım bu konuda senin yomuşlar ne alemde inşallah en kaliteli yomuşların olur sımsıkı tutunurlar annelerine
yok bu gün genetik bölümüne gittim sorun çıkartmadılar testlerimi yaptım
tedigin oldum çünkü mustafa bey genelde musait geç randevu verdiler semra hanım çok yoğun oluyor
yani sorun olmasa semra hanımla tekrar bir görüşme istemezdi ki biz 15 gün önce tam 2 saat görüştük kendisi ile
rahim filmi çektirdim mustafa bey dedi semra hanıma göstericem eyer sorun varsa bunu tekrar konuşuruz dedi
yani sorun olmasaydı mustafa bey teıl açıp sorun yok istediğiniz zaman başlayabiliriz derdi diye döşünüyorum
canım sende kaç yomuş toplandı genelde çok yomuşu olanlarda bu şikayetler oluyor bende ayptır söylemesi 42 yomuş toplandıselam arkadaslar.
CANAN hayirli olsun.Allah tamamina erdirsin.guzel haberler pespese gelir ins.
MERYEM VE BEBEKDLS transferleriniz var.ins sizde pozitifi gorursunuz.kacinci gun transferi olacak sizin?.
PINAR cok sevindim bebegin iyiymis seninle zehra hanimin odasinda karsilasmistik.adini sormustum hatirlarsan.
benim opum carsamba oldu.3 yumos dollenmis sukurler olsun Allah ima,
yarin transfer gunum belli olur ins.benimde karnim sisti.sanki atesim var biraz.normalmidir bilen varmi?
tehlikelimi tehlikede lafmı bir gece sabaha kadar uyamadım kustum ve şimdi karnımda kocaman çatlaklıklar var hamileler gibi o derecede şişmiştimaminn canım inşallahh bu kez son olacak çok geçmiş olsun ohss gerçekten çok tehlikeli dimi
oh iyi olmuş sorunsuz yaptırmışsın tahlillerini inşallah önemli bi sorun yoktur hemen başlarsın tedavine
en yürekten dualarım seninle inşallah döndüğünde ya 2 yada 3 kişi olarak dönersin rabbim yar ve yardımcın olsunkızlar ben test tarihime kadar giremeyebilirim bana dua etmeyi unutmayın olur mu adım pınar
hamiş arkadaşlarım sizede boyle bır durum oldumu bırden bıre yaglı ve sulu yıyeceklerden tıksındım..tostla ıdare edıyorum..ayrıca tuhaf gelecek belkı ama herkesın ağzı kokuyormus gıbı gelıyor bana eşim zavallım cok sıkayetcı bu halımden devamlı ne yedın sarımsaklı soganlı dıorum uzaklasıyorum adamdandun kardesım geldı onunda agzı kokuo gıbı geldı anlamadım noldu banaS:S: bu normalmi sizceee?
tehlikelimi tehlikede lafmı bir gece sabaha kadar uyamadım kustum ve şimdi karnımda kocaman çatlaklıklar var hamileler gibi o derecede şişmiştim
o kadar kötüydüki eşime dedim ya nolur beni bu camdan aşağı at dayanacak göcüm kalmadı o derece
seni varya özellikle takip ediyorum benimde 5. tedavim inşallah bizimde yüzümüz güler
selam arkadaslar.
MERYEM VE BEBEKDLS transferleriniz var.ins sizde pozitifi gorursunuz.kacinci gun transferi olacak sizin?.
PINAR cok sevindim bebegin iyiymis seninle zehra hanimin odasinda karsilasmistik.adini sormustum hatirlarsan.
yarin transfer gunum belli olur ins.benimde karnim sisti.sanki atesim var biraz.normalmidir bilen varmi?
evet canım mustafa bey 2 nagatif aldım mustafa beyden ama seviyorum dr onun elinden geleni yaptığına inanıyorum bu nedenle onda tedavime devam ediyorumhiiii inanmıyorum çok üzüldüm yaa neler yaşamışsın öle ödüm koptu
aminn canım bu sefer güler yüzümüz senin dr un da mustafa bey dimi benim gibi
evet canım mustafa bey 2 nagatif aldım mustafa beyden ama seviyorum dr onun elinden geleni yaptığına inanıyorum bu nedenle onda tedavime devam ediyorum
slm kızlar,,siz biliyorsunuzdur,,diyelimki
1.soru; ilk tüp bebeği yaptırdık 2100 Euro+ilaç ödemelerini yaptık eğer dondurulmuşlar var ise daha az ödeme mi yapıyoruz memoriale
2.soru; dondurulmuşlar olmasada 2.tüp bebekte indirim yapıyorlar mı memorialde hastası olduğumuz için..
selam arkadaslar.
kesinlikle dediklerine katılıyrum saolsunlar hepsi çok iyi ben yatıyorum iyi gecelerevet ben de seviyorum dr umu elinden gelen herşeyi yaptığına inanıyorum allah razı olsun ondan ve diğer drlardan bence zaten hastane genel olarak çok iyi o kadar merkez gezdim kii ben en iyi memorıal şişliii
kızlar bu gün zeynep kamile gittim testlerimi aldım genetik testler için de kan verdim test sonuçlarında bazılarında negatif bazılarında pozitif yazıyor ve ben anlamadım
bu arada dün beni memorial den aradılar sekreter semra hanım ve mustafa bey sizinle görüşmek istiyor dedi ben de dedim ikisi ilede 15 gün oldu görüşeli beni neden çağırıyorlar çünkü biliyorum durup dururken çağırmazlar be rahim filmi çektirmiştim mustafa bey semra hanıma gösterecem dedi müyük ihtimalle semra hanım rahim filminde bişi buldu bu nedenle çağırıyor
ki taa 15 ocağa randevu verdi o zamana kadar çatlicam meraktan sekreter dedi sorun yok sadece bizde iki tane negatifiniz olduğu için çağırıyorlar ama biz bu negatifler için semra hanımla görüştük içime bir kurt düştü inşallah ameliyat falan demez ben de durum bu:44::44:
değer 213 çıktı kızlarama ters giden bırsey var sanırım su geliyor vajinadan sabahtan berı Nur hanıma maıl attım kısa zamanda döner inş böle olan oldumu tam bu duyguyu yaşamadan kaybedermıyım acaba
İşten ayrılacağım canım benım yol 1 saat sürüyor dolmuştada ayakta oluyorum metroda felan eşimde zaten zor elde ettık kaybetmeyelım aksilik olmasın dıyor bakalım ne yapacağım. amam bebişim benımle olsunda işte olmasın idare ederiz tek çalışanla
slm arkadaşlar hamile olan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum ve devamını diliyorum bende geri sayım için gün sayıyorum bugün kontrolüm vardı ve çarşamba günü kısmet olursa dondurulmuş bebeklerimi alıcam inşlh inşlh bu sefer bebeklerim beni bırakmaz ve 9 ay boyunca içimde tutabilirim inşlh onları dualarınızı eksik etmeyin lütfen hoşçakalınnn
Herkese Hayırlı Cumalar....Çok sevindim Canancım, mesajını okuyuncada tüylerim diken diken oldu.Değerin çok güzel Allah tamamına erdirsin inşallah ikiz gibi geldi bana:) , 3, 5 kişi kaldık yaa sıra bizde kızlarrr......ben bugün tam kan sayımı ve hormonlarıda yaptırdım okmeydanı sskdaki dr sorunsuz bi şekilde yaptı çok tatlı bir bayandı adı simten...yaptıramayan arkadaşlar oraya gidebilirsiniz,homosistein burda yapılmıyo dedi ve gerek yok zaten sende faktör V çıkmış sonçta iğne kullanıcaksın dedi bakalım Nur hanım gerekli görürse onuda o zaman yaptırırız.Pazartesi öğleden sonra hastanedeyim dananın kuyruğu kopuyo..
hepineze çok teşekkür ederim canlarım detekleriniz için ve dualarınız için
incim çok güzel geçti nur hanım herzamanki sevimliliği ve sıcaklılığıyla karşıladı
sonuç çok şükür temiz çıktı ama baya yüksek dedi ve dostineks verdi haftada 2 tane kullancam
ve ayın 16 kismet olursa başlıyorum bişeyede çok sevindim eşimin morfoljisi hep % 0 dı şimdi % 1
olmuş oda bir umut işte böyle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba Kızlar,
Bende size mutlu haber vereyim. Bugün benimde test günümdü ve sonuç 355. Yani Hamileyim:))) Nur hanım biraz önce arayıp haber verdi. Çoğul gebelik olabilir dedi.
Rabbim dileyen herkese bu mübarek cuma günü hürmetine nasip etsin inşallah.
Biz tam 4 senedir istiyorduk ve şimdiye kadar hiç bir şekilde gebelik oluşmamıştı.
Bu ilk tüp denememiz. Yaşım 29. Eşimde Sayı problemi bendede tüplerde hafif yapışıklık var.
Bugün yumurta toplama işleminde itibaren 14. günüm. 2 tane AA kalite 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Geri kalan 1 tane donduruldu.
Ama benim sadece 3 tane yumurta oluşmuş ve mikroenjeksiyon ile döllenmişti.
Aslında az sayıda yumurta gelişmesi benim için sürpriz olmuştu çok üzülmüştüm ve bu durum beni ümitsizliğe itmişti.
Belirti yaşadım mı derseniz
* adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo o yüzden hala adet olucam zannediyorum ve korkuyorum.
* Uyku hali var 3-4 gündür işten gelip, yemek yiyip uyuyorum.
* Ara sıra sağlı sollu batmalar oluyor.
Bunlar dışında henüz hiç bir belirim yok.
Transfer sonrası ise normal hayatıma geri döndüm sadece o akşam 3-4 saat yatak istirahati yaptım. Ertesi gün işe devam.
hatta Transferin 2. günü merdivenden düştüm. Çok korktum bişey oldu mu diye Çok Şükür olmamış Rabbim ol dedi ve oldu inşallah.
Bunları yazdım çünkü ben kafamdaki sorulara hep bu forumda cevaplar aradım ve buldum.
İnşallah bende cevap arayanlara cevap, umut arayanlara umut olabilirim.
Çok yazamıyorum aklıma gelen herşeyi yazmaya çalıştım.
Rabbim bu mutluluğu dileyen herkese nasip etsin inşallah.
Mikro nerelerdesin
çok şükür güzel haberleri ard arda alıyoruz
arkadaşlar rabbim hepinizi korusun sağlıkla sorunsuz bir şekilde kucaklamayı nasip etsin
biz bekleyenlerede hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhhhhh
ohss mi oldun acaba protein şeylerini tüket canım
maşallah allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
kızlar bu gün zeynep kamile gittim testlerimi aldım genetik testler için de kan verdim test sonuçlarında bazılarında negatif bazılarında pozitif yazıyor ve ben anlamadım
bu arada dün beni memorial den aradılar sekreter semra hanım ve mustafa bey sizinle görüşmek istiyor dedi ben de dedim ikisi ilede 15 gün oldu görüşeli beni neden çağırıyorlar çünkü biliyorum durup dururken çağırmazlar be rahim filmi çektirmiştim mustafa bey semra hanıma gösterecem dedi müyük ihtimalle semra hanım rahim filminde bişi buldu bu nedenle çağırıyor
ki taa 15 ocağa randevu verdi o zamana kadar çatlicam meraktan sekreter dedi sorun yok sadece bizde iki tane negatifiniz olduğu için çağırıyorlar ama biz bu negatifler için semra hanımla görüştük içime bir kurt düştü inşallah ameliyat falan demez ben de durum bu:44::44:
kızlar ya bu ay sonu nasipse nur hanımla başlıycaz tedaviye memorialde rapor çıkaran oldumu nasıl çıkartabiliriz acaba raporu maddi açıdan azda olsa faydası olur bu 3 tedavi olacak inş da sonuncu rapor çıkartan varsa yada bilgisi olan yardımcı olurmusunuz
kızlar ben test tarihime kadar giremeyebilirim bana dua etmeyi unutmayın olur mu adım pınar
inşallah aranıza hamile dönecem arkadaşlar ve döndüğümde inşallah başka hamile haberleri daha alırım allaha emanet olun arkadaşlar
sevda cım inşallah bişi yoktur 15 ocağı bekleyip görücez beraberdondurulmuş tedavısınde 650 euro transfer ucreti artı ilaçlar var canım. oda yaklaşık bi 500-700 lira tutuyor. crinone jel pahalı o yuzden ilaçlar bu kadar tutuyor
inşallah 12 gün su gibi geçer inşallah bu defa rabbim yüzünü güldürürinşallah aranıza hamile dönecem arkadaşlar ve döndüğümde inşallah başka hamile haberleri daha alırım allaha emanet olun arkadaşlar
tabiki bir sıkıntı varsa tedavi öncesi bilip önlem almak çok iyi ama tırstım işte ameliyat falan der diyeinş. kaybetmiyceksin canım öyle düşüncelere yer yok rabbim sizi melekleriyle korusun inş.........
en doğru kararı vermişsin canım benim tedavimde olumlu sonuçlanırsa aynısını yapıcam bende zor buluyoruz zaten kıymetini bilelim dimi ama
rabbim yardımcın olsun canım inş.bebişlerin sıkıca tutunurlar sana ..
canım gelişmelerden haberdar edersin bizi bende kullanıcam heralde sadece tedbir amaçlı dedi yoksa gerek yok demişti bana bakalım sana ne diyecek...
canım tedavin hayırlı ve sonu bebişli olsun inş.. 16 sında bende ordayım belki karşılaşabilirz aminnnn
rabbim evladını yada evlatlarını hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..çok yazamıyorum demişsin ya aslında o kadar güzel yazmışsınki kısa ve öz olmuş rabbim ol desin yeterki tebriklerrrrrr
canım ya işlerim yoğun giriyorum okuyorum ama yazamıyorum herşeyden haberdarım yani sen nasılsın bu arada o kadar heyecanlıyım ki bu kadar güzel haberleri okuyunca hemen başlamak istiyor insan inş. bizim tedavilerimizde güzel sonuçlanır buluşma işini napıyoruz canım
aminnnn inş. canım çok seviniyoruz aynı zamanda ümitleniyoruz kendimiz içinde neden olmasın diyor insan kendi kendine inş.. rabbim bizide sıraya koyar...
inş. bir sorun yoktur canım bende merak ettim şimdi ama bir sıkıntı varsa bile bunun önceden görülmesi çok daha iyi içini ferah tut...
canım bende bu ay sonu başlıyorum20-25 arası hadi hayırlı olsun tedavilerimiz senin ilkmi kaçırmış olabilirim
[
canım unuturmuyuz hiç kendine çok iyi bak inş.buray tekrar girdiğinde 2 yada 3 kişi olursun rahat davranmaya çalış bol bol dua et canım bizim dualarımızda seninle...
öpüyorum seni kocamannnn tabikide öyle döneceksin nur hanımın hastaları 2013e güzel bir giriş yaptılar böylede devam eder inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?