Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

evet ohssde o şikayetler oluyor ben 2 kez olduğum için çok hassasım bu konuda senin yomuşlar ne alemde inşallah en kaliteli yomuşların olur sımsıkı tutunurlar annelerine
yok bu gün genetik bölümüne gittim sorun çıkartmadılar testlerimi yaptım
tedigin oldum çünkü mustafa bey genelde musait geç randevu verdiler semra hanım çok yoğun oluyor
yani sorun olmasa semra hanımla tekrar bir görüşme istemezdi ki biz 15 gün önce tam 2 saat görüştük kendisi ile
rahim filmi çektirdim mustafa bey dedi semra hanıma göstericem eyer sorun varsa bunu tekrar konuşuruz dedi
yani sorun olmasaydı mustafa bey teıl açıp sorun yok istediğiniz zaman başlayabiliriz derdi diye döşünüyorum

semracım ben ilk tedavimde çıkartmıştım sonradan elimde olan eski raporu götürdüm kabul ettiler
senin eskiden çıkardığın raporun varsa götür indirim alırsın ama yeni çıkarmaya kalksan 1 yılını alır

aminn canım inşallahh bu kez son olacak çok geçmiş olsun ohss gerçekten çok tehlikeli dimi

oh iyi olmuş sorunsuz yaptırmışsın tahlillerini inşallah önemli bi sorun yoktur hemen başlarsın tedavine

canım sende kaç yomuş toplandı genelde çok yomuşu olanlarda bu şikayetler oluyor bende ayptır söylemesi 42 yomuş toplandı ve ohss oldum allahım kabus gibiydi
eyer öyle şikayetlerin varsa kesinlikle tuzlu şeyler yeme ve proteinden zengin şeyler ye
yoğurt ama soğuk olmicak ılık süt ceviz içi ben 3. tedavimde de ohss oldum mustafa bey bana tuzdan uzak dur ve bunları ye karnın su toplamış
eyer önlem alınmassa tırasferini iptal ederim
bende geldim netten proteinden zengin olan şeyleri buldum bir liste yaptım eşim aldı bana ve çok ilerlemeden durdu ki benim e2 7000 leri bulmuştu

aminn canım inşallahh bu kez son olacak çok geçmiş olsun ohss gerçekten çok tehlikeli dimi

oh iyi olmuş sorunsuz yaptırmışsın tahlillerini inşallah önemli bi sorun yoktur hemen başlarsın tedavine
tehlikelimi tehlikede lafmı bir gece sabaha kadar uyamadım kustum ve şimdi karnımda kocaman çatlaklıklar var hamileler gibi o derecede şişmiştim
o kadar kötüydüki eşime dedim ya nolur beni bu camdan aşağı at dayanacak göcüm kalmadı o derece
seni varya özellikle takip ediyorum benimde 5. tedavim inşallah bizimde yüzümüz güler

kızlar ben test tarihime kadar giremeyebilirim bana dua etmeyi unutmayın olur mu adım pınar

hamile kalmadan önce biber salçası yapmıştım canım çeker yerım diye. nefret ediyorum şimdi. tövbe töbeee. tarhana çok severdım yiyemıyorum hala. fasulye nohut ıspanak kesinlikle miğde de durmuyo tavuk mu?? korkunççç. 17. haftaya girdim yenı yenı bulantılarım geçiyor. bu seferde hazımsızlık başladı (ki zaten miğde problemı olan bir insanım) uzun lafın kısası hissettiklerin çok normal canım :)

hiiii inanmıyorum çok üzüldüm yaa neler yaşamışsın öle ödüm koptu

aminn canım bu sefer güler yüzümüz senin dr un da mustafa bey dimi benim gibi

evet yarın transferim benim 5. gün embriyosu

hiiii inanmıyorum çok üzüldüm yaa neler yaşamışsın öle ödüm koptu

aminn canım bu sefer güler yüzümüz senin dr un da mustafa bey dimi benim gibi
evet canım mustafa bey 2 nagatif aldım mustafa beyden ama seviyorum dr onun elinden geleni yaptığına inanıyorum bu nedenle onda tedavime devam ediyorum

evet canım mustafa bey 2 nagatif aldım mustafa beyden ama seviyorum dr onun elinden geleni yaptığına inanıyorum bu nedenle onda tedavime devam ediyorum

evet ben de seviyorum dr umu elinden gelen herşeyi yaptığına inanıyorum allah razı olsun ondan ve diğer drlardan bence zaten hastane genel olarak çok iyi o kadar merkez gezdim kii ben en iyi memorıal şişliii

dondurulmuş tedavısınde 650 euro transfer ucreti artı ilaçlar var canım. oda yaklaşık bi 500-700 lira tutuyor. crinone jel pahalı o yuzden ilaçlar bu kadar tutuyor

maaşallah canım inşallah anne olursun bu tedavinde

benim de karnım çok şişti bugün daha iyiyim ama sen istersen yarın dr una bi sor

evet ben de seviyorum dr umu elinden gelen herşeyi yaptığına inanıyorum allah razı olsun ondan ve diğer drlardan bence zaten hastane genel olarak çok iyi o kadar merkez gezdim kii ben en iyi memorıal şişliii
kesinlikle dediklerine katılıyrum saolsunlar hepsi çok iyi ben yatıyorum iyi geceler

allah allah. hayır olsun inş yaaa. içini ferah tut. ii tarafından bak. en ufak ayrıntıya bile dikkat edip hastayı takip ediyorlar.merak etme canım gusel şeyler söylemek için çağırıyorlardır inş..

inşallah aranıza hamile dönecem arkadaşlar ve döndüğümde inşallah başka hamile haberleri daha alırım allaha emanet olun arkadaşlar

inş. kaybetmiyceksin canım öyle düşüncelere yer yok rabbim sizi melekleriyle korusun inş.........

en doğru kararı vermişsin canım benim tedavimde olumlu sonuçlanırsa aynısını yapıcam bende zor buluyoruz zaten kıymetini bilelim dimi ama

rabbim yardımcın olsun canım inş.bebişlerin sıkıca tutunurlar sana ..

canım gelişmelerden haberdar edersin bizi bende kullanıcam heralde sadece tedbir amaçlı dedi yoksa gerek yok demişti bana bakalım sana ne diyecek...

canım tedavin hayırlı ve sonu bebişli olsun inş.. 16 sında bende ordayım belki karşılaşabilirz aminnnn

rabbim evladını yada evlatlarını hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..çok yazamıyorum demişsin ya aslında o kadar güzel yazmışsınki kısa ve öz olmuş rabbim ol desin yeterki tebriklerrrrrr

Mikro nerelerdesin

canım ya işlerim yoğun giriyorum okuyorum ama yazamıyorum herşeyden haberdarım yani sen nasılsın bu arada o kadar heyecanlıyım ki bu kadar güzel haberleri okuyunca hemen başlamak istiyor insan inş. bizim tedavilerimizde güzel sonuçlanır buluşma işini napıyoruz canım

çok şükür güzel haberleri ard arda alıyoruz
arkadaşlar rabbim hepinizi korusun sağlıkla sorunsuz bir şekilde kucaklamayı nasip etsin

biz bekleyenlerede hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhhhhh

aminnnn inş. canım çok seviniyoruz aynı zamanda ümitleniyoruz kendimiz içinde neden olmasın diyor insan kendi kendine inş.. rabbim bizide sıraya koyar...

inş. bir sorun yoktur canım bende merak ettim şimdi ama bir sıkıntı varsa bile bunun önceden görülmesi çok daha iyi içini ferah tut...

canım bende bu ay sonu başlıyorum20-25 arası hadi hayırlı olsun tedavilerimiz senin ilkmi kaçırmış olabilirim

[

kızlar ben test tarihime kadar giremeyebilirim bana dua etmeyi unutmayın olur mu adım pınar

canım unuturmuyuz hiç kendine çok iyi bak inş.buray tekrar girdiğinde 2 yada 3 kişi olursun rahat davranmaya çalış bol bol dua et canım bizim dualarımızda seninle...

inşallah aranıza hamile dönecem arkadaşlar ve döndüğümde inşallah başka hamile haberleri daha alırım allaha emanet olun arkadaşlar

öpüyorum seni kocamannnn tabikide öyle döneceksin nur hanımın hastaları 2013e güzel bir giriş yaptılar böylede devam eder inş....

dondurulmuş tedavısınde 650 euro transfer ucreti artı ilaçlar var canım. oda yaklaşık bi 500-700 lira tutuyor. crinone jel pahalı o yuzden ilaçlar bu kadar tutuyor
sevda cım inşallah bişi yoktur 15 ocağı bekleyip görücez beraber

inşallah 12 gün su gibi geçer inşallah bu defa rabbim yüzünü güldürür

tabiki bir sıkıntı varsa tedavi öncesi bilip önlem almak çok iyi ama tırstım işte ameliyat falan der diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…