Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba kizlar bircogunuz almissiniz mujdeli haberi hayirli olsun.yeni yilinizi kutluyorum umarim bu yil bironcekinden daha iyi gecer.benim icim 2012 unuyamiycagim bir yil memorialde hamile kaldim ve eylul 2012 de kizimi kucagima aldim.simdi nasipse bu yaz tekrar tedaviye basliycam.dualarinizi bekliyorum.tabi benim duamda allah once olmayanlara nasip etsin.kizim 5 ayina girdi ve dis cikariyor.gecen sene bu zamanlar biri bana kizin olucak dis cikariyor olicak deseydi gulerdom.cok umutsuzdum tedaviye baslarken ama rabbim nasip etti.hepinize bol sanslar

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr...birazdan randevu için arayacağım hastaneyi..

ararken bile heyecanlıyım kapıdan içeri girerken nasıl olurum bilmiyorum

kızlar ben test tarihime kadar giremeyebilirim bana dua etmeyi unutmayın olur mu adım pınar

Allah yardımcın olsun canım..müjdenle gel inşallah..:26:duacınım.

günaydınlar çok moralim bozuk daha yeni yeni toparlandık hayata döndük umutlarımız arttı derken yine başladı doktorculuk oyunları kızlar bişiler söyleyin dün geceden beri araştırma yapıyorum gözlerim kan çanağına dönüştü dün eşimin ablası hemşire olduğu için durumumuzu embriyolog bir arkadaşıyla görüşmüş birde benim genetik testler için randevu almış saolsun ama embriyolog eğer sperm kaynaklıysa sorunları dondurulmuşlarda tutmaz onlarda boş gebelik olur yada hiç olmaz demiş ama doktorlar böyle söylemedi kime neye inanacağıma şaşırdım aranızda bnunları yaşayan oldu mu erkek faktörlü tedavi gören arkadaşlar sizler ne yaptınız 8 tane dondurulmuş yumurta var bunlar hem umut hemde yıkım demek maddi manevi korkudan uyuyamadım yemek yiyemiyorum yine aldı beni stres ben ne yapcam ya

evet randevumu 28 ocak saat 2 şeklinde aldım nur hanımdan...

semen analizi için randevuya gerek yok 11-15 arası verebilirsiniz dendi..

yine yeniden bir yola çıkıyoruz umutla bakalım inşallah bu kez allahım yüzümüzü güldürür..

kızlar bu spermiygram herkes için aynı bakılıyor değil mi..ayrıntılı ımsı tekniğiyle..yani bu testi vermeden önce nur hanımla görüşmek gerekir mi?
çünkü biz testi vericez sonrada nur hanımla görüşücez..

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım
Testten önce görüşmenize gerek yok. Bu arada hastanenin c bloğundan giriş yapacaksınız. O kadar geniş bir yer ki insan bilmeyince kayboluyor

canım neden tutmasın ki..dondurulmuş hem öyle bir durum olsa zaten dondurmazlar..
tüp bebek yöntemiyle en iyi spermler seçilip embriyolar oluşuyor..
bence tutmaması için hiç birr neden yok..zaten çoğu kişi erkek faktöründen tüp bebek merkezlerine gidiyorlar ve dondurulmuşlarla da bebeklerine kavuşuyorlar..
sakın negatif düşünme..

ben kesinlikle katılmıyorum için rahat olsun burda taze embrio transferinde başarız olup da dondurulmuşlarla hamile kalan çoookk var arama butonuna yaz çıkar ve ordan takip et oku herkesi. sonuç itibariyle tüp bebekte sperm sorunu var ise işin daha kolay çünkü imci ile en kaliteli ve morfolojisi iyi olan spermi seçmek ve bulmak çoookkk kolay öenmli olan rahim kalınlığı ve yumurta kalitesi işte şimdilik bunlara alternatif tıpla çare bulunabiliyor.. bizim sorun iki taraflı ama ben şükürler olsun 3. denemede hamile kaldım.. ayrıca dondurulmuşlarla ilgili bi yazı okudum; dondurulmuş embrionun tutunma şansı daha yüksek olur çünkü doğal olmayan ortamda döllendiği için ne kadar dışarda kalır ve canlılığını kaybetmezse o kadar inatçı olur döllenmek için yani daha güçlü olur anlamına geliyor..

ben hem dondurulmuş hemde taze transferi ikisini bir arada yaptırdım son transferimde, ilk ay taze ve ilaçsız gelişen yumurtamı aldırdım döllendirip dondurrtum, sonraki ay da ilaçla büyüyenleri alrırıp iyisini trasnfer edilmesini istedim ve öyle de oldu.. benim sana önerim madem dondurulmuşun var transfer ayında doğal gelişen yumurtanı aldır onunla dondurulmuşun transferini talep et. ve rica et 3 tane etsinler çünkü 1 tane de çoookkk az şans oluyor 2 tanede normal 3. şansı epey arttırıyor.

Denturcum sakin ol :)
Siz zaten erkek faktörü dolayısıyla başlamadınız mı? Yumurtalar döllenirken eşten alınan en iyi spermler seçilip veriliyor. Yani o embriyolar kalitesiz diye bir şey yok.

canım hiç böyle şeyler düşünüp kafanı yorma tam tersi diye biliyoruz hepimiz doktorlar da dahil herkes dondurulup çözülen empriyoyo daha iyi gözle bakar çünkü dondurulup çözüldüğündede canlıysa kalitesi iyi demektir zaten kalitesiz olan embriyo 6. güne gitmez canım bence çok şanslısın 8 tane seni bekleyen yumoşun var bunların hepsi birden çözdürülmeyecek sakın kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme sen kendi doktoruna güven
allah nasip ettikten sonra olmayacak birşey yok

hadi hayırlı olsun canımmmm ben bile heycan yaptım şimdi
biz istek kağıdıyla gitmiştik canım ama olmazsa önce tüp bebek bölümüne çıkıp danışırsınız öyle alt kata inip yaptırırsınız

canım aysunayım hadi hayırlısı olsun inşallah çok güzel geçecek
ve herşey güzel olcak umutluyum senin için sperm örneği herkes
için aynı şekilde bakılıyor dün ben baktım bebişlerimin ilk resimlerine
onlar bile insanı heycanlandırıyor rabbim daha fazla aratmasın inşallah
keçke benle denk gelseydi tanımak isterdim seni

Hayırlı olsun canım
Testten önce görüşmenize gerek yok. Bu arada hastanenin c bloğundan giriş yapacaksınız. O kadar geniş bir yer ki insan bilmeyince kayboluyor

çok teşekkür ederim canım
tamam ozaman daha iyi olur direk örnek veririz...c blok tamam kaydettim.

normalde zonguldak istanbul arası 5 saat sürüyor gibi gösteriyor internette..ama biz karşıya geçeceğiz daha uzun sürer sanırım yol değil mi?
sabah 6 da yola çıkarız artık

bu umut öyle güzel bi duygu ki içimdeki bu heyecanla sanırım 5 değil 50 saat olsa gidilir.

C blok 1.kat Oradan istek kağıdı alın, ondan sonra 2.kata çıkın
Köprü trafiği olabilir canım, biz bir keresinde 8 saatte Manisa'dan İzmit'e geldik. İzmit'ten eve 6 saatte Buranın trafiği hiç belli olmuyor. 6'yı geçirmeyin

canım sağol hulyam vallahi bende çok heyecanlıyım ayaklarım yerden keslidi sanki..halbuki sadece görüşme ama o bile ayrı heyecan.
tamam oda aynı blokta mı çıkarız canım..

bende isterdim canım tanışmayı
gene de belki kısmet olur..
o gün biz hastanede 2-3 saat duracağız o gün orada olacak arkadaşlar olursa tanışmak isterim bende gerçekten de.
inşallah nurmecim inşallah biter bu içimizdeki hasret artık inşallah.

evet ya hastane biraz karışık c takip ettim bukez asansör de kayboldum resmen
dün bir arkadaş vardı ya yumurta toplancaktı yada transfer 2 kata çıktı ağrı vardı
eşinin koluna girmişti varmıydı dün giden

oooo canım bunu dediğin iyi oldu siz o kadar yolu 6 saatte gittiğinize göre sağlam trafik varmış..ozaman biz 5 gibi çıkarız..

oooo canım bunu dediğin iyi oldu siz o kadar yolu 6 saatte gittiğinize göre sağlam trafik varmış..ozaman biz 5 gibi çıkarız..

Ya işte hiç belli olmuyor bazen yol bomboş oluyor bazense tıklım tıklım hele bir yol çalışması varsa vay halimize Erken varırsanız Nur Hanım müsait olursa alırlar sizi randevu saatinden önce.

Ya işte hiç belli olmuyor bazen yol bomboş oluyor bazense tıklım tıklım hele bir yol çalışması varsa vay halimize Erken varırsanız Nur Hanım müsait olursa alırlar sizi randevu saatinden önce.

inşallah canım nur hanımla görüşmeyi de çok istiyorum moral depolamak açısındanda.bi ben tanımıyorum sanırım
kk danım diyeyim ben de

kızlar allah razı olsun hepinizden neden herkes kötüyü düşünmem için çırpınıyor anlamıyorum ya dünden beri eşime yapmadığım kalmadı onların yüzünden eşimede sarıyorum ne güzel rahatlamıştım kontrolüm iyi geçmiş doktor dondurulmuşlarla umutlu kendimizi aktivitelere verdik rahatlıyalım derken birileri benimle doktorculuk oynayınca böyle oluyorum

belki haklıdır bilmiyorum ama morfoloji sıfır harekette sıfır olduğu için vede sayımız 3 milyon olduğu için bunları söylemiş dondurulmuşlar daha iyi tutunduğunu şansın arttığını okuyorum ama ilki boş yaşayayıp dondurulmuşla sağlıklı gebelik elde edileni okumadım ama yine başlıyım araştırmalara marta kadar ben çokkk panik yapar eşime sararrım kızlar çok sağolun iyiki varsınız

Dentur yapma böyle. Eşine öyle davranırsan o da kendisini suçlamaya başlar, aranız açılır. Birbirinize en çok destek olmanız gereken dönemlerin birinden geçiyorsunuz. El ele verip bunun da üstesinden geleceksiniz inş.
Dediğimiz gibi en kaliteli en iyi sperm seçiliyor imsi ile. Kimseye sorma. Önce Allah'a sonra doktoruna güven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…