Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar ben size birşey soracaktım bi turlu soramadım. şimdi ben iki hafta kadar önce doktorum funda hanıma randevu alıp muayeneye gitmem gerekiyordu, o izne çıktı ben musait olamadım falan,alamadım bı turlu. zaten gittiğimde de size sonkez geliyorum artık gelemicem dicektim. ondan randevu alamayınca bende evime yakın başka bi doktora başladım. şimdi benım doktorumu arayıp ayrıca artık gelmeyeceğimi bildirmem lazım mı? yoksa aramasam da olur mu bilemedim???

amin canım ben de çift rahim var ama bu gebeliğe engel değil diyolar basa basa üstüne hatta bu sefer 2 rahmime birden konuldu (şu konmak lafına da gıcık oluyorum biraz abes kaçıyo ) rezervim de iyi ben de 2 kere hist. oldum birinde polip aldırdım laparaskopi olmadım olmam da artık yetti bu kadar kurcalanmak canım illaki laparaskopi de tüpler alıncak diye bişey yok teşhis amaçlı da yapılıyo yalnız şöle bişey duydum tüplerde yapışıklık varsa eğer rahme akabiliyomuş o da embriyonun tutunmasına engel olabiliyomuş artık ne kadar doğru bilmiyorum

meryem adetin başladımı demin hafif lekem geldi benim bugün 28.günüm uyuz şey hemen de geliyo koşa koşa sanki 4 gözle bekleyen var onu

başından beri ona mı gidiyodun sevda

Canim su cift rahim olayini baska doktorlara da danistinmi? Herkes ayni seyi soyluyorsa demek ki problem degil. Ya iste ben ilk gorusmeye gittigimde bana laparoskopi olman gerekenilir demisledi ay yatuplerde problem varsa ve almak isterlerse yok yok ben herhalde ona izin veremem ay bilmiyorum. Ama bu cok buyuk bir yuk allah yardimcimiz olsun cok zor.

ne biliyim canım yaaa sinirle ve bu duygusallıkla mı böle düşünüyorum diyorum ama 36 saat geçti nerdeyse mesaj attım sabah yarım saat sonra cevap verdi arıcam diye aramadı henüz bide akşam faks da çektim

canımcım maşAllah genelde 12 gibi arıyorlar ama belkı 6 günü beklıyorlardır Nasıl heycanlısındır Allah yardımcın olsun canımcım

evet canım çok zor gerçekten de ama her zaman kendimizden daha kötü durumda olanları düşünüp şükredelim halimize bana da ilk görüşmeye gittiğimde demişlerdi laproskopi diye semra hanım ama sonra gerek kalmadı ben ce sana da gerek kalmaz onlar her zaman son sölüceklerini ilk başta sölüyolar öle bi ihtimalimiz olacağını bilelim diye sanırım

evet çift rahim için belki 10 dr da aynı şeyi söledi ameliyat düzelecek bi durum değil benimkisi hamile kalmama da engel değil ama gel gör kii eşimin spermleri çok kötü

Merhaba kızlar ,
negatif alan arkadaşları okuyunca çok üzülüyorum yaa sanki benimde olmıycakmış gibi geliyo tutanlarınkini okuyunca içim umut doluyo hayallere dalıyorum.Allahım hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah, hamişler anlatsanıza nasıl gidiyo neler yapıyorsunuz çalışanlar varmı? işe nasıl gidip geliyrsunuz ben transferden sonra minik minik adımlarla yyürüyodum herkes bana bakıyodu siz bunlara dikkat ediyormusunuz?

Kizlar az once Nur hanim aradi ve laparoskopi olmam gerektigini soyledi. Sol tupte hoslanmadiklari bir seyler varmis. Ona bakmalari lazim. Ay ne bileyim ya alirlarsa tulerimi cok korkuyorum. Bu arada laparoskopi fiyatini bilen var mi canlarim.

Canim olumlu dusun lutfen. Kendini simdiden yipratma ya tuttuysa bebisler ki insallah tutmuslardir. Onlari da uzme simdiden. Ilk uc gun dikkat ettim sonra da saldim kendimi nasil olsa olmadi diye ve gercekten de olmadi(( sen genede dikkat et ben ise arabayla gidiyordum ama ilk 3 gun hep evdeydim yattim dinlendim elimi hic bir seye surmedim.

Kizlar az once Nur hanim aradi ve laparoskopi olmam gerektigini soyledi. Sol tupte hoslanmadiklari bir seyler varmis. Ona bakmalari lazim. Ay ne bileyim ya alirlarsa tulerimi cok korkuyorum. Bu arada laparoskopi fiyatini bilen var mi canlarim.

bana da ilk deneme negatif olduğu zaman nur hanım laparoskopi olabilirsin ama önce bi semra hoca görsun demişti. semra hanım muayene ettiğinde şimdilik gerek yok, ikinci denemede de tutmazsa o zaman yaparız demişti. gerek kalmadı çok şukur. eylul ayında fiyatı 3000 lira artı ekstra lar demişlerdi. ekstra derken de ilave bi gece daha yatmak yada ilaçları kastetmişlerdi

Canım benim sakın umutsuzluğa kapılma Sende anne olcaksın bebeklerini kucağına alacaksın Dualarını eksik etme sadece o yeter . Ben transferden beri dışarıya çıkmadım canım sankı dışarıya çıksam bırsey olcak gıbı ve hala ınanmıyorum inşAllah bende sağlıkla kucağıma alırım. İznim uzadı benim o yüzden rahatım ama dün gece başladım kusmaya sabaha kadr dewam etti gebelikle alakası yoktur çünkü daha ben keseyı bıle goremedım cok kucuktur Nur hanım bağırsaklarla alakalı olabılır dedı. Şimdilik iyiym şükür böyle geçiyor benim

selam canım nasılsın merak ettim hamileliğin nasıl gidiyor bebişlerimiz iyidir inşallah! bu arada kızlar benim yarın randevum var saat beşte dua edin nolur bi aksilik çıkmasın

Canim keske bana da gerek kalmasaydi hatta kimseye gerek kalmasin. Acaba fiyatlar hala ayni mi yoksa degismismidir. Belki de yeni yilla zam gemistir. Cok masraf olacak bu sefer laparoskopi,genetik testler, ardindan da tup bebek herhalde 7 10 bin euroyu bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…