Canim allah hepimizin yardimcisi olsun. Sanirim benimde rahimde veya tuplerde bir problem var. ben bir kere histeroskopi oldum polip ve yapisiklik vardi onlar temizlendi. Sanirsam simdi de laparoskopi diyecekler ama ben istemiyorum laparoskopide tupleri aliyorlarmis. Ben alinmasini istemiyorum hic. Benim yumurta rezervim az en fazla 6 yumurta verebiliyorum
kızlar ben size birşey soracaktım bi turlu soramadım. şimdi ben iki hafta kadar önce doktorum funda hanıma randevu alıp muayeneye gitmem gerekiyordu, o izne çıktı ben musait olamadım falan,alamadım bı turlu. zaten gittiğimde de size sonkez geliyorum artık gelemicem dicektim. ondan randevu alamayınca bende evime yakın başka bi doktora başladım. şimdi benım doktorumu arayıp ayrıca artık gelmeyeceğimi bildirmem lazım mı? yoksa aramasam da olur mu bilemedim???
amin canım ben de çift rahim var ama bu gebeliğe engel değil diyolar basa basa üstüne hatta bu sefer 2 rahmime birden konuldu (şu konmak lafına da gıcık oluyorum biraz abes kaçıyo) rezervim de iyi ben de 2 kere hist. oldum birinde polip aldırdım laparaskopi olmadım olmam da artık yetti bu kadar kurcalanmak canım illaki laparaskopi de tüpler alıncak diye bişey yok teşhis amaçlı da yapılıyo yalnız şöle bişey duydum tüplerde yapışıklık varsa eğer rahme akabiliyomuş o da embriyonun tutunmasına engel olabiliyomuş artık ne kadar doğru bilmiyorum
zambak duacınım canım..Allah yüzünüzü güldürsün cnm inşallah müjdeni almak nasip olur inşallah...
bebekls ve meryem inş.döner hastane sizlere beklemek stres yapıyodur eminim hem baı arkadaşlara hemen dönmüşler neden bu kadar geciktiler bu sefer acaba:44:
meryem adetin başladımı demin hafif lekem geldi benim bugün 28.günüm uyuz şey hemen de geliyo koşa koşa sanki 4 gözle bekleyen var onu
Canim su cift rahim olayini baska doktorlara da danistinmi? Herkes ayni seyi soyluyorsa demek ki problem degil. Ya iste ben ilk gorusmeye gittigimde bana laparoskopi olman gerekenilir demisledi ay yatuplerde problem varsa ve almak isterlerse yok yok ben herhalde ona izin veremem ay bilmiyorum. Ama bu cok buyuk bir yuk allah yardimcimiz olsun cok zor.
başından beri ona mı gidiyodun sevda
yok bende nur hanımın hastasıydım. o hamile kalınca benım gebelik takiplerimi yapmadı funda hanıma yönlendırdı. funda hanıma da bi dört kere gitmişliğim var.
hımm o zaman istersen mail at bilgi ver böle beöle dee
Merhaba kızlar ,
negatif alan arkadaşları okuyunca çok üzülüyorum yaa sanki benimde olmıycakmış gibi geliyo tutanlarınkini okuyunca içim umut doluyo hayallere dalıyorum.Allahım hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah, hamişler anlatsanıza nasıl gidiyo neler yapıyorsunuz çalışanlar varmı? işe nasıl gidip geliyrsunuz ben transferden sonra minik minik adımlarla yyürüyodum herkes bana bakıyodu siz bunlara dikkat ediyormusunuz?
Kizlar az once Nur hanim aradi ve laparoskopi olmam gerektigini soyledi. Sol tupte hoslanmadiklari bir seyler varmis. Ona bakmalari lazim. Ay ne bileyim ya alirlarsa tulerimi cok korkuyorum. Bu arada laparoskopi fiyatini bilen var mi canlarim.
Merhaba kızlar ,
negatif alan arkadaşları okuyunca çok üzülüyorum yaa sanki benimde olmıycakmış gibi geliyo tutanlarınkini okuyunca içim umut doluyo hayallere dalıyorum.Allahım hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah, hamişler anlatsanıza nasıl gidiyo neler yapıyorsunuz çalışanlar varmı? işe nasıl gidip geliyrsunuz ben transferden sonra minik minik adımlarla yyürüyodum herkes bana bakıyodu siz bunlara dikkat ediyormusunuz?
bana da ilk deneme negatif olduğu zaman nur hanım laparoskopi olabilirsin ama önce bi semra hoca görsun demişti. semra hanım muayene ettiğinde şimdilik gerek yok, ikinci denemede de tutmazsa o zaman yaparız demişti. gerek kalmadı çok şukur. eylul ayında fiyatı 3000 lira artı ekstra lar demişlerdi. ekstra derken de ilave bi gece daha yatmak yada ilaçları kastetmişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?