Canim olumlu dusun lutfen. Kendini simdiden yipratma ya tuttuysa bebisler ki insallah tutmuslardir. Onlari da uzme simdiden. Ilk uc gun dikkat ettim sonra da saldim kendimi nasil olsa olmadi diye ve gercekten de olmadi(( sen genede dikkat et ben ise arabayla gidiyordum ama ilk 3 gun hep evdeydim yattim dinlendim elimi hic bir seye surmedim.
selam canım nasılsın merak ettim hamileliğin nasıl gidiyor bebişlerimiz iyidir inşallah! bu arada kızlar benim yarın randevum var saat beşte dua edin nolur bi aksilik çıkmasın
Pınarım iyiyim şükür biraz bulantı var ama gebelikle alakası yokmuş 25. kısmet olursa keseyi görcez İnşAllah herşey yolundadır bende şuan bilmiyorum neler olduğunu :)) Sen nasılsın dularım senınle Allah yardımcın olsun canım korkma güzel olacak herşey
canım benim benim bu 3.denemem olcak Allah nasip ederse bu adetle başlıyoruz bi 10-15 gün falan kaldı.ama ben şimdiden her günümü her aşamayı düşünüyorum.ben metrobüsle gidiyorum işe avcılardan cevizlibağa kadar ki yol çok korkutuyo resmen her sabah savaşa gider gibi biniyoruz.3 gün rapor alıcam yada 5 gün artık duruma göre yazsınlar bişeyler.ama tüp tedavisi yazmasınıda istemiyorum tabi raporda.herşey sıkıntı ya bilemiyorum.Ayrıca benimde tüpümün biri kapalı acık olan için ilerde laparoskopi olabilir demişti.tutmazsa tabii.
Ay canim kusura bakma ne olur. Ben transfer oldun zan ediyorum. Ay cok guldum kendime:))) dedim bende butterfly ne zaman tedavi oldu atlamisim herhalde diye dusundum tekrar kusura bakma ne olur. Insallah hersey yolunda gidecek...bence 5 gun izin al istanbul trafigini biliyorum canim cok kotu itis kalis hep bence sen 5 gun izin al. Rapprda da bi sey uyduru versinler.
rica ederim canım ne kusuru olucak.Peki laparoskopiyi sana tedavi öncesinde söylemişlermiydi.bana riskleri açıklarken bunuda söylemişlerdi rahim filmi temiz çıkmasına rağmen belki sıvı birikirse tedavi sırasında yapabilirz falan gibi ihtimalleri sıraladılar.eğer bi durum varsada bağlasınlar aldırma bence
merhaba akasya, öncelikle çok çok geçmiş olsun.çok geç oldu biliyorum ve umuyorum ki okursun.Senin acını çok iyi anlıyorum bende temmuz ayında 16 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kalmıştım.hemde onun kalbini kendi ellerimle ilaç alarak durduydım.Hastaydı ve doğsaydı büyük ihtimalle hemen ölücekti.Bu kadar uğraşıpta elde edip sonra kaybetmek tarifi çok zor bir acı.Sana şu kadarını söyleyebilirim sakın allaha isyan etme allaha kızma ve sana tavsiyem kadınlar kulübünde bebeğini kaybedenler sayfasına gir orda seninle aynı acıyı yaşayan hatta defalarca yaşayan insanlar göreceksin ve bu sana teselli verecek yalnız olmadığını göreceksin.Bide hamile kalabiliyorsun bunu bilmek çok güzel ve rahatlatıcı.Sakın pes etme.
Bebeğin kaç aylıktı bilmiyorum ama çok ara verme tekrar dene benim doktorum(tüp bebek merkezleriyle alakası yoktu o yüzden gönül rahatlığıyla tavsiyesine uydum) ara vermeden devam etmemi çünkü vücudun gebeliğe alışmış olduğu için tutunmanın kolay olabileceğini söyledi.Zaten başka çarem yok ben bebek istiyordum ve sağlığım el verdikçe devam etmeye karar verdim.Bebeğimden 4 ay sonra tedaviye başladım(düşünsene doğum iznine ayrılacağım ay ben tekrar hastaneye gittim aynı stres aynı işkence.Bu ruh hali yetmezmiş gibi semra hoca tek yumurtan var tedaviyi yarım bırakabilirsin demez mi-zaten o kadını hiç sevmiyorum, insan değil robot sanki-tek yumurtanın riski çok fazla dedi.Neyseki 3 olgun yumurtam oldu ama tabi işkence bitmedi bu defa eşimde hiç canlı sperm bulunamadı normalde vardı yani.Lafı uzatmıyayım Allah bana ve bence sema hocayada tokat gibi bir cevap verdi bence çünkü o tek yumurta oldumu sana 3 kaliteli embriyo ve transfer oldum ve allahım herkese nasip etsin inşallah şu anda ikiz gebelik yaşıyorum.İşte allahın mucizesi bize siz kim oluyorsunuzda benim işime karışıyorsunuz dedi bana göre.Ama sana şunu söyliyeyim hiç rahat değilim kendimi bağlamıyorum ve 12-16.haftalarda doktora gitmek istemiyorum.Allah sonumuzu hayır etsin
selam arkadaslar.
AKASYA cok gecmis olsun.herseye gucu yeten ALLAHim sana hayirli ve omurlu yavrular bagislasin.
MERYEM
BEBEKDLS sizede gecmis olsun ALLAH gonlunuze ferahlik versin kapilar acsin.amin.
benim test tarihim 16 si.dayanamadim bugun kan verdim.sonuca netten baktim 46 cikmis.referans araligi yazmiyordu. sizce nasil?
biliyorumki sonuc ne olursa olsun elimizde olan birsey degil.RABBIM lutfeder se ne alaa..
günaydınlar hepiniz için inşallah güzel günler olur acılar hafiflemiş umutlar çoğalmıştır heyecanlar başlamıştır :)) inşallah
mikrocum nasılsın yarın büyük gün senin için ve milat olucak allahın izniyle milliyet haberde rahim yaralaması hakkında yazı okudum geçenlerde unuttum burayada kopyalamayı ve çok olumlu şeyler yazıyordu seninde inşallah olumlu geçicek
inci iyileştin mi dün kardeşim aradı öksürürken ağzından kan gelmiş seninde böyle olmuştu dimi canım akşamdan beri kafama onu taktım 2 de randevusu var bana 2 ye kadar zaman geçmez şimdi sen doktora gittin mi bunun için
günaydın canımmmm nasılsın
günadyın canım nasılsın bugün transferim var heycan tavan yapmış durumda
bozma sinirlerini canım sakin ol herşey çok güzel olucak pnarcım
tam yazını okudum arıcaktım telefonum çaldı aradılar sonunda çok şükür perşembe günü toplandı canım bugün 5.gün
amin allah razı olsun inşalalh hepimiz kavuşuruz
Kızlar bugün transferim var saat 4 te hastanede olucam dualarınızı eksik etmeyin bizden
Canım benim sakın umutsuzluğa kapılma Sende anne olcaksın bebeklerini kucağına alacaksın Dualarını eksik etme sadece o yeter . Ben transferden beri dışarıya çıkmadım canım sankı dışarıya çıksam bırsey olcak gıbı ve hala ınanmıyorum inşAllah bende sağlıkla kucağıma alırım. İznim uzadı benim o yüzden rahatım ama dün gece başladım kusmaya sabaha kadr dewam etti gebelikle alakası yoktur çünkü daha ben keseyı bıle goremedım cok kucuktur Nur hanım bağırsaklarla alakalı olabılır dedı. Şimdilik iyiym şükür böyle geçiyor benim
rica ederim canım ne kusuru olucak.Peki laparoskopiyi sana tedavi öncesinde söylemişlermiydi.bana riskleri açıklarken bunuda söylemişlerdi rahim filmi temiz çıkmasına rağmen belki sıvı birikirse tedavi sırasında yapabilirz falan gibi ihtimalleri sıraladılar.eğer bi durum varsada bağlasınlar aldırma bence
canım naber nasılsınız kontrole gittinmi bir daha
selam arkadaslar.
AKASYA cok gecmis olsun.herseye gucu yeten ALLAHim sana hayirli ve omurlu yavrular bagislasin.
MERYEM
BEBEKDLS sizede gecmis olsun ALLAH gonlunuze ferahlik versin kapilar acsin.amin.
benim test tarihim 16 si.dayanamadim bugun kan verdim.sonuca netten baktim 46 cikmis.referans araligi yazmiyordu. sizce nasil?
biliyorumki sonuc ne olursa olsun elimizde olan birsey degil.RABBIM lutfeder se ne alaa..
Kızlar bugün transferim var saat 4 te hastanede olucam dualarınızı eksik etmeyin bizden
Ilk gorusmeye gittigimde soylemislerdi rahim filmine bakip. Ama eski rahim filmine bakmislardi. Yeni rahim filmini tedaviye baslarken goturdum zaten.yeni rahim filminde bir tupum tamamen tikali digeride temiz gibi gorunuyor bilemiyorum yani. Tabi onlar daha iyi bilir genede. Eger bebegi kucagima alacaksam tabiki baglasinlar ama alamazsam bu sefer normal yolla da sansim hicbir zaman olmayacak
Canım benim sakın umutsuzluğa kapılma Sende anne olcaksın bebeklerini kucağına alacaksın Dualarını eksik etme sadece o yeter . Ben transferden beri dışarıya çıkmadım canım sankı dışarıya çıksam bırsey olcak gıbı ve hala ınanmıyorum inşAllah bende sağlıkla kucağıma alırım. İznim uzadı benim o yüzden rahatım ama dün gece başladım kusmaya sabaha kadr dewam etti gebelikle alakası yoktur çünkü daha ben keseyı bıle goremedım cok kucuktur Nur hanım bağırsaklarla alakalı olabılır dedı. Şimdilik iyiym şükür böyle geçiyor benim
canim dogum yaptin demek.saglikla buyut kuzucuklari.zorlugu 1.5sene...3.aydan sonradaha keyifli buyutursub.arada yaz canim.slm arkadaşlar nasılsınız? Uzun zamandır internete giremedim. sebebi malum tabii bebişlerime kavuştum. Biraz zor bir süreç yaşadım. Alışmaya çalışıyoruz. Yaklaşık oniki yıl sonra gelince rahata alışınca biraz zor oluyor. zor olsada çok tatlı bir zorluk. sizler nasılsınız tedaviler nasıl gidiyor? Allah isteyen herkese nasip etsin dua ediyorum sizler içinde.
sonucun icin uzuldum ama pozitif dusunce gucunden dolayi tebrik ederim..sende bu guc,azim,umut varken...cok bekletmeyecek inaniyorum.bu memorıal de 2. denemem önceki ekim ayında olmuştu gene burda ilk denemem kadıköy acıbedemde oldu 2.ve 3.ataşehir memorıalde oldu 4. ve 5. de burda oldu sorun spermler canım ama her seferinde 1.kalite oluyo bişey demiyolar kii hatta bu sefer 5aa ve 5ba oldular 5aa olanın içinde yuvarlak bişey vardı bu ne dedim emb.ğa dedi ki o eğer gebelik oluşursa embriyodan ayrılıp bebeğin kesesi oluyomuş o bile vardı yanii o kadar iyilerdi ama maaleseff bence rahimden kaynaklanan bişey var ama nee:26:
hayirlisiyla al gel canim.dualarim seninle...Kızlar bugün transferim var saat 4 te hastanede olucam dualarınızı eksik etmeyin bizden
meryemcim sonucun icin uzuldum.tekrar ayni sonucu yasamamak icin bence dusuncelerini degerlendir.benim seneler once tuplerim kapaliydi.laporoskobi ile acildi 5 sene yine gebelik olmadi 2 negatif tupbebek te olunca semra hnm bana tekrar laporoskobi yapalim duruma gore tupleri alirizdemisti.tuplerdeki akinti embriyonun tutunmasini engelliyor.laparoskobi yapildiginda tuplerde sorun gorulmeyince almadilar.illa alinacak diye dusunme teshis amacli.alinirsa olumlu yonden dusun tutunmamasi icin sorun kalmayacak.nasilsa dogal yollarla gebelik elde edilemiyor.fiyati 2009 da histereskobi,laparoskobi,co-cultur icin 4800 civari vermistik..yeni tedaviye sorunsuz baslamak en dogrusu..Kizlar az once Nur hanim aradi ve laparoskopi olmam gerektigini soyledi. Sol tupte hoslanmadiklari bir seyler varmis. Ona bakmalari lazim. Ay ne bileyim ya alirlarsa tulerimi cok korkuyorum. Bu arada laparoskopi fiyatini bilen var mi canlarim.
canım benim benim bu 3.denemem olcak Allah nasip ederse bu adetle başlıyoruz bi 10-15 gün falan kaldı.ama ben şimdiden her günümü her aşamayı düşünüyorum.ben metrobüsle gidiyorum işe avcılardan cevizlibağa kadar ki yol çok korkutuyo resmen her sabah savaşa gider gibi biniyoruz.3 gün rapor alıcam yada 5 gün artık duruma göre yazsınlar bişeyler.ama tüp tedavisi yazmasınıda istemiyorum tabi raporda.herşey sıkıntı ya bilemiyorum.Ayrıca benimde tüpümün biri kapalı acık olan için ilerde laparoskopi olabilir demişti.tutmazsa tabii.
Canim keske bana da gerek kalmasaydi hatta kimseye gerek kalmasin. Acaba fiyatlar hala ayni mi yoksa degismismidir. Belki de yeni yilla zam gemistir. Cok masraf olacak bu sefer laparoskopi,genetik testler, ardindan da tup bebek herhalde 7 10 bin euroyu bulur.
canım 10da gittmi ocağın,gayet iyiler çok şükür derinde,denizde...1200gr olmuşlar çokşükür...23de tekrar gidicez kısmetse...bundan sonra 10günde 1 kontrolümüz var.sen nasılsın?
evet mikrocum sen önce rahim yaralama yaptırıcaktın sanırım inşallah ikimizinde hasreti sonu bulur artık.bu arada ücreti ne bu işlemin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?