Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım benim benim bu 3.denemem olcak Allah nasip ederse bu adetle başlıyoruz bi 10-15 gün falan kaldı.ama ben şimdiden her günümü her aşamayı düşünüyorum.ben metrobüsle gidiyorum işe avcılardan cevizlibağa kadar ki yol çok korkutuyo resmen her sabah savaşa gider gibi biniyoruz.3 gün rapor alıcam yada 5 gün artık duruma göre yazsınlar bişeyler.ama tüp tedavisi yazmasınıda istemiyorum tabi raporda.herşey sıkıntı ya bilemiyorum.Ayrıca benimde tüpümün biri kapalı acık olan için ilerde laparoskopi olabilir demişti.tutmazsa tabii.

selam canım nasılsın merak ettim hamileliğin nasıl gidiyor bebişlerimiz iyidir inşallah! bu arada kızlar benim yarın randevum var saat beşte dua edin nolur bi aksilik çıkmasın

Pınarım iyiyim şükür biraz bulantı var ama gebelikle alakası yokmuş 25. kısmet olursa keseyi görcez İnşAllah herşey yolundadır bende şuan bilmiyorum neler olduğunu :)) Sen nasılsın dularım senınle Allah yardımcın olsun canım korkma güzel olacak herşey

bende iyiyim bi rahatsızlığım mide bulantım vesaire olmadı nasıl bi hamilelik bu anlamadım sadece baş ağrısı çok oluyo bide önceki gibi iştahım yok hiç bişey canım istemiyo! aslında en önemlisi benim için yarın ki randevu... bizler bu bekleyiş aşamasında galiba sabırlı olmayı öğreniyoruz canım senin içinde inşallah herşey güzel olucak canan senin kaç haftalık oldu hesbına göre

Ay canim kusura bakma ne olur. Ben transfer oldun zan ediyorum. Ay cok guldum kendime:))) dedim bende butterfly ne zaman tedavi oldu atlamisim herhalde diye dusundum tekrar kusura bakma ne olur. Insallah hersey yolunda gidecek...bence 5 gun izin al istanbul trafigini biliyorum canim cok kotu itis kalis hep bence sen 5 gun izin al. Rapprda da bi sey uyduru versinler.

rica ederim canım ne kusuru olucak.Peki laparoskopiyi sana tedavi öncesinde söylemişlermiydi.bana riskleri açıklarken bunuda söylemişlerdi rahim filmi temiz çıkmasına rağmen belki sıvı birikirse tedavi sırasında yapabilirz falan gibi ihtimalleri sıraladılar.eğer bi durum varsada bağlasınlar aldırma bence

Ilk gorusmeye gittigimde soylemislerdi rahim filmine bakip. Ama eski rahim filmine bakmislardi. Yeni rahim filmini tedaviye baslarken goturdum zaten.yeni rahim filminde bir tupum tamamen tikali digeride temiz gibi gorunuyor bilemiyorum yani. Tabi onlar daha iyi bilir genede. Eger bebegi kucagima alacaksam tabiki baglasinlar ama alamazsam bu sefer normal yolla da sansim hicbir zaman olmayacak

canım rabbim evlatlatlarını sağlıklı bi şekilde kucağına alabilmeyi nasip etsin inş....

canım tebrikklerr inş. sonucun güzel bir şeklilde katlarrr

evet canım saat 2 de randevum tüp bebekte ilk defa bilmediğim bir işlemle karşıkarşıyayım.ama normal muayne esnasında yapılaqn bir işlem miş.kolay ve acısız geçer inş...
dediğin gibi inş.sonucu güzel olur canım zaman yaklaştıkça korku ,umut, heyecan hepsi birbirine karıştı

Kızlar bugün transferim var saat 4 te hastanede olucam dualarınızı eksik etmeyin bizden

canım rabbim yar ve yardımcın olsun inş.al bebişlerinide gel sen onları onlarda seni ömür boyu bırakmayın inş......

canım maşallah sana ve bebeğine yada bebeklerine:))kişiden kişiye değişir bu durum diye duymuştum çok küçük te olsa bazılarının ki çok erken başlayabiliyor ama nur hanım yok demiş şaşırdım.benim yengem hamile kaldığım günden başlar mide bulantılarım diyo amannn sağlıklı olsunda hiç farketmez değilmi canooooooo

canım tedavilewrimiz hemen hemen aynı dönemlere denk gelicek heralde ocak 22-23 gibi adet olucam o zaman başlıyoruz senin tedavinde hayırlı ve sonu bebekli olsun inş...

hayırlı olsun canım güzel bir haber almak cok iyi geldi Allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin

kızlar memorialde embriyo traşlama işlemi yapılıyomu bilen duyan varmı bu traşlama başarıyı çok artırıyomuş yapıyolarmı acaba yaaa

aynı benim gibiymişsin.banada aynısını dediler yani olumsuzlukları baştan söylüyorlar keşke sorunu önceden fark edip tedavi öncesi laparoskopi yapsalarmış,şimdi sorun göründuğunu neye bakarak söylediler son rahim filmine göre söyledilerse neden önce laparoskopi yapmadılar.yada sorun yenimi oluştu??

geçmiş olsun canım bebiş belkide artık kendini hissettirmeye başlamak istemiştir.İnşallah keseleride görürsün:)işe gitmemekle iyi yapmışsın çok dikkat et bencede.yediklerinede dikkat et pişirme şekline ve son kullanma tarihine çok daha dikkat et canım

evet mikrocum sen önce rahim yaralama yaptırıcaktın sanırım inşallah ikimizinde hasreti sonu bulur artık.bu arada ücreti ne bu işlemin canım?

canim dogum yaptin demek.saglikla buyut kuzucuklari.zorlugu 1.5sene...3.aydan sonradaha keyifli buyutursub.arada yaz canim.
sonucun icin uzuldum ama pozitif dusunce gucunden dolayi tebrik ederim..sende bu guc,azim,umut varken...cok bekletmeyecek inaniyorum.
Kızlar bugün transferim var saat 4 te hastanede olucam dualarınızı eksik etmeyin bizden
hayirlisiyla al gel canim.dualarim seninle...
Kizlar az once Nur hanim aradi ve laparoskopi olmam gerektigini soyledi. Sol tupte hoslanmadiklari bir seyler varmis. Ona bakmalari lazim. Ay ne bileyim ya alirlarsa tulerimi cok korkuyorum. Bu arada laparoskopi fiyatini bilen var mi canlarim.
meryemcim sonucun icin uzuldum.tekrar ayni sonucu yasamamak icin bence dusuncelerini degerlendir.benim seneler once tuplerim kapaliydi.laporoskobi ile acildi 5 sene yine gebelik olmadi 2 negatif tupbebek te olunca semra hnm bana tekrar laporoskobi yapalim duruma gore tupleri alirizdemisti.tuplerdeki akinti embriyonun tutunmasini engelliyor.laparoskobi yapildiginda tuplerde sorun gorulmeyince almadilar.illa alinacak diye dusunme teshis amacli.alinirsa olumlu yonden dusun tutunmamasi icin sorun kalmayacak.nasilsa dogal yollarla gebelik elde edilemiyor.fiyati 2009 da histereskobi,laparoskobi,co-cultur icin 4800 civari vermistik..yeni tedaviye sorunsuz baslamak en dogrusu..

canim yeni tedaviye gun sayiyorsun.olumsuz yazilardan,sonuclardan uzak dur.etkileniyorsan. takip etme..ne mucizeler okuduk bunlarida dusun..olumlu dusun,olumlu ilerlesin,olumlu sonuc olsun.sen hazir,guclu. ol ki embriyolarda oyle olsun..

kitap okumayi seven arkadaslar.the secret kitabini okumanizi tavsiye ederim.son tedavimde okumustum.simdilerde tekrar okuyorum.
ne alaka diyebilirsiniz , faydasini goreceginizi dusunuyorum.

Son düzenleme:

meryemcigim öncelikle gecmis olsun.ama ilerde ne olur bilinmez.beni bilmiyorum hatirliyormusun.bende yurt disindayim.4 cü tüpü düsünüyorum.malesef hepsi negativ.simdi bende memoriali düsünenlerdenim.fakat ön görüsme icin gidip geri gelmem imkansiz.olur ise adet ile birlikte baslayacagiz.fakat sana sunu sormak istiyorum.yurtdisinda olan biri olarak elindeki sonuclari tahlilleri ne zaman gösterdin doktorlara.yani ne zaman gördüler tahlilleri ne zaman basladilar.ariyorum bana ön görüsme diyorlar.orda sonuclariniza göre siye yol cizecekler diyorlar.tesekkürler.birde toplam masraf ne kadar tuttu ögrenebilirmiyim

canım 10da gittmi ocağın,gayet iyiler çok şükür derinde,denizde...1200gr olmuşlar çokşükür...23de tekrar gidicez kısmetse...bundan sonra 10günde 1 kontrolümüz var.sen nasılsın?

Maşallah kuzucuklara şuan tam olaraka kaçıncı haftadasın canım canımmm rabbim onları sıkı sıkı sarıp o miz kokularını içine doya doya çekmeyi nasip etsin inş.ben nasıl olduğumu inanki bilmiyorum bir çok iyi bir çok kötü aynı şeyleri yaşamaktan o kadar çok korkuyorum ki anlatamam sonu hayır olur inş.

evet mikrocum sen önce rahim yaralama yaptırıcaktın sanırım inşallah ikimizinde hasreti sonu bulur artık.bu arada ücreti ne bu işlemin canım?

yarın yaptırıyorum canım o işlemi ama fiyatı hakkında bir bilgim yok ne olursa olsun artık vericez yeterki gelsinler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…