Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canim ben az once aradim memoriali. Ne zaman aramayi dusunuyorsunuz diye sordum. Bugun dorduncu gunum hala sizden telefon bekliyorum dedim. Tel bayan da dediki az once doktor hanim dosyani aldi seni bugun ararlar diye. Bakalim arayacaklar mi?

tebrik ederim canımm inş güzel güzel katlanır değerin

Canim ben az once aradim memoriali. Ne zaman aramayi dusunuyorsunuz diye sordum. Bugun dorduncu gunum hala sizden telefon bekliyorum dedim. Tel bayan da dediki az once doktor hanim dosyani aldi seni bugun ararlar diye. Bakalim arayacaklar mi?

ben anlamadım yaa ilk defa böle yaptılar ben şimdi şuanda ararım ama özellikle bekliyorum acaba toplantı yapıp mı dönecekler anlamadım

Meryemcim geçmiş olsun inş çok bekletmez bebeğin Allah tez zamanda Anne olmayı nasip etsin sana. Gecikmeler yoğunluktan oluyor bende 2 negatif aldım bekliyordum ne zmn arayacaklar dıye 1 negatifte ertesi gün hemen aramıslardır 2. de aramadılar ben aradım ben görüşmek istiyorum Semra hanımla doktorumla dedım 1 ay sonraya verdıler randevuyu.İnş bugün ararlarda sende rahatlarsın

Maşşallah bebeklerine canım sağlıkla büyüt nasıl tatlılardır şimdi onlar

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canımmmm nasılsın
günadyın canım nasılsın bugün transferim var heycan tavan yapmış durumda
bozma sinirlerini canım sakin ol herşey çok güzel olucak pnarcım
tam yazını okudum arıcaktım telefonum çaldı aradılar sonunda çok şükür perşembe günü toplandı canım bugün 5.gün
amin allah razı olsun inşalalh hepimiz kavuşuruz

Bebekdis canim senin bu memorialdeki kacinci denemendi? Bi oncekilerini nerede yaptirdin? Birde sorun ne sizde doktorlar ne diyor?

bu memorıal de 2. denemem önceki ekim ayında olmuştu gene burda ilk denemem kadıköy acıbedemde oldu 2.ve 3.ataşehir memorıalde oldu 4. ve 5. de burda oldu sorun spermler canım ama her seferinde 1.kalite oluyo bişey demiyolar kii hatta bu sefer 5aa ve 5ba oldular 5aa olanın içinde yuvarlak bişey vardı bu ne dedim emb.ğa dedi ki o eğer gebelik oluşursa embriyodan ayrılıp bebeğin kesesi oluyomuş o bile vardı yanii o kadar iyilerdi ama maaleseff bence rahimden kaynaklanan bişey var ama nee:26:

Canocan canim sagol destegin icin ama ben artik umudumu kaybettim bu ucuncuydu demek ki buyuk bir problem var ki olmuyor. Olmayacak diye de cok korkuyorum. Hamilelik nasil gidiyor canim. Insallah hersey yolundadir.

canım benım.. rabbim tevekkulunun karşılığını boş bırakmasın kucağına iki mini mini bebekle doldursun inş..

sanırım hamilesin :)

Allah sabır versin İnşAllah bu sefer bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın. Semra Hoca çok soğuk duruyor ama bizlere şunu söylemıyor burada kesın hamıle kalırsınız gibi vaatlerde bulunmuyor benım 1. negatıften sonra isterimki tedavı olan herkes bebeğini kucağına alsın ama bizler bir yere kadar yapabılıyorz dedi o zaman düşünmüştüm bende doğru söylüyor Allah istemezse Dr ne yapsın. Rabbim ol deyince kimse engel olamaz bunun en güzel örneğini yaşamışsın.

Kızlar bugün transferim var saat 4 te hastanede olucam dualarınızı eksik etmeyin bizden

canım benim yaa nasıl etmem tüm kalbimle kız sakın çok su içme sonra çok zorlanıyo insan hadi canım al gel bebeklerini adını yazarsan dua okucam sana allahım yardımcın olsun

zambak duacınım canım..Allah yüzünüzü güldürsün cnm inşallah müjdeni almak nasip olur inşallah...

bebekls ve meryem inş.döner hastane sizlere beklemek stres yapıyodur eminim hem baı arkadaşlara hemen dönmüşler neden bu kadar geciktiler bu sefer acaba:44:

Canim allah hepimizin yardimcisi olsun. Sanirim benimde rahimde veya tuplerde bir problem var. ben bir kere histeroskopi oldum polip ve yapisiklik vardi onlar temizlendi. Sanirsam simdi de laparoskopi diyecekler ama ben istemiyorum laparoskopide tupleri aliyorlarmis. Ben alinmasini istemiyorum hic. Benim yumurta rezervim az en fazla 6 yumurta verebiliyorum. Bana da 2 tane 5aa yerlestirdiler ama olmadi. Dondurulmus varmiydi sende canim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…