merhaba mlkpinar.bende hale hanımın hastasıyım.ben dr.çok memnunum her konuda bize çok yardımcı oluyor ve aydınlatıyor.inşallah sende memnun ayrılırsın ve tabiki bebeklerinle:Saruboceq:
merhaba canım,kasımın 6sında falan lucrine başlıycam inşallah.doktorum hale hanım.benim de 3. denemem olacak.ilk ikisi ankarada oldu ve olumsuzdu malesef.
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
sevgiler...a.s.
çok teşekkür ederim canım,ben de ilk görüşmede çok sevdim kendisini.inşallah tedavi boyunca hep da böule gider:)
canım senin durumunu biraz biliyorum forumdan.inşallah rabbim seni sağlıkla yavrularına kavuşturur.
sevgiler...a.s.
merhaba arkadaşlar...........rabbim sizlere hayırlı tedaviler nasip etsin..kolay sıkıntısız inşallah.sonucunuzda çok güzel olsun:Saruboceq:tedavi süreci meşakatli iğneler ilaçlar,helede evinizden uzaktaysanız dahada zor oluyor.Sonuç güzel olunca herşeye değer arkadaşlar,bizede bu şekilde evlat sahibi olmak kısmet olmuş diyelim şükredelim ve sabrımızın karşılığını en kısa sürede alalım inşallah.kaydirigubbakcemile3AMAN AMANNN canim ya tesadufe bak ayni zamanda basliyoruz canim
Ben yurt disindayim ALLAH NASIP EDERSE AYIN IKISINDE RANDEVUMU ALACAM BENIM DR KAHRAMAN AMA HALE HANIMI ISTICEM BU SEFER
Benim 7. olacakkasimin 6 gibi baslarim goruselim canim yaaa RABBIM YUZUMUZU GULDURSUN INSEALLAHHHHHHHHHkaydirigubbakcemile5
merhaba nzmyhn.......nasılsın........epeydir karşılaşamadık arkadaşım..neler yapıyorsun.
canım banada histeroskopi yapalım dediler.............sorun yoktu onlara göre herşey çok güzeldi.......
ama ben hiç hamilelik yaşayamıyorum....
canım histeroskopiyi kaça yaptılar...........ben üniversite hastanelerinde yaptırmayı düşünüyorum............ama daha karar vermedim..........ben aslında 3 kez yaptırdım ama tam üç degil....2. tedavim yarım kaldı...........3. cüyüde memorıalde yaptırdım........oda olmadı..........sen bilmiyosun galiba bu alemde benim ismim sıfırcı......(bu ismide ben koydum ha çok gülüyorum okuyuncakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)))
merhaba arkadaslar
kasımda nasıpse ınsallah bende memorıale gıtmeyı dusunuyorum
hale hanımda karar kılmaya calısıyorum
dedıgınız gıbı pahalı olması tek sorun sanırım:)
2. tup denememız ıkı kezde dusuk yaptım normal yollarla kalmıstım
omur sürdükce umutta bıtmezmıs
yol arkadaslarım ınsallah hepımıze onumuzdekı yazı bebıslerımızle gecırmeyı nasıp etsın Yuce Rabbım
maşallah canım sayı çok iyi ...inşallah hepsi sağlıklı olur...
şu hale hanımın opu'ya gelmemesine de bozuldum doğrusu,ben bi doktora alışınca hep o olsun istiyorum,niye öyle başka doktor veriyorlar ki...neyse herşeyde bi hayır varmış,bu da öyle olsun inşallah...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?