Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba mlkpinar.bende hale hanımın hastasıyım.ben dr.çok memnunum her konuda bize çok yardımcı oluyor ve aydınlatıyor.inşallah sende memnun ayrılırsın ve tabiki bebeklerinle:Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım,ben de ilk görüşmede çok sevdim kendisini.inşallah tedavi boyunca hep da böule gider:)
canım senin durumunu biraz biliyorum forumdan.inşallah rabbim seni sağlıkla yavrularına kavuşturur.
sevgiler
...a.s.

AMAN AMANNN canim ya tesadufe bak ayni zamanda basliyoruz canim
Ben yurt disindayim ALLAH NASIP EDERSE AYIN IKISINDE RANDEVUMU ALACAM BENIM DR KAHRAMAN AMA HALE HANIMI ISTICEM BU SEFER
Benim 7. olacak kasimin 6 gibi baslarim goruselim canim yaaa RABBIM YUZUMUZU GULDURSUN INSEALLAHHHHHHHHHkaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar...........rabbim sizlere hayırlı tedaviler nasip etsin..kolay sıkıntısız inşallah.sonucunuzda çok güzel olsun:Saruboceq:tedavi süreci meşakatli iğneler ilaçlar,helede evinizden uzaktaysanız dahada zor oluyor.Sonuç güzel olunca herşeye değer arkadaşlar,bizede bu şekilde evlat sahibi olmak kısmet olmuş diyelim şükredelim ve sabrımızın karşılığını en kısa sürede alalım inşallah.kaydirigubbakcemile3

aaaa çok sevindim,görüşürüz inşallah.ben transfer bayrama falan denk gelirse diye de korkuyorum ama inşallah hayırlısı yaa bakalım...
görüşmek üzere
...

güzel dileklerin için tekrar teşekkür edrim Artvinli kardeşim...

merhaba nzmyhn.......nasılsın........epeydir karşılaşamadık arkadaşım..neler yapıyorsun.

kızlar sanki bende tekrar memorıale gidiyormuşum gibi oldu yazılarınızı okuyunca..........biz kkdan 2-3 arkadaşla memorıalde karşılaştık ve tanışıp sohbet ettik..........çok daha başka ve güzel gerçekten..........hele uzaktan gelenler içinki bende öyleydim........çok çok iyi.......

merhaba nzmyhn.......nasılsın........epeydir karşılaşamadık arkadaşım..neler yapıyorsun.

sagol canım iyiyim elhmd. memorıal başlıgını görünce hemen geliyorum.......duramıyorum ne yapayım...eşim tekrar tedavi için oraya gidelim diyo....ben istemiyorum yani kararsızım ama gerçektende öyle bir sıcagım sinmişki başka yere gitsem kendimi garip hissederim.
sen nasılsın..........neler yapıyosun.......tedavi düşünüyomusun.......yoksa daha zamanı varmı bizim gibi......

neden canım istemiyorsun memoriali,sanadamı merkez kötü geliyor.ben oradan çok memnun kladım tek şikayetim pahalı olması,ve anlaşması olmaması.en son hale hanımla histeroskopi oldum,malum düşük yaşadımya herhangi bir sorun varmı diye.çok stres yaşadım uykularım kaçtı ama çok şükür sıkıntı yaptığım kadar yokmuş işlem kolaymı,gerçi uyudum uyanınca herşey bitmişti.bir sıkıntıda yokmuş yani rahim tertemizmiş,yani anlayacağın bize rahat yok tedavi olamdı düşük,düşük oldu histeroskopi rabbim beterinden saklasında işler zor.

canım banada histeroskopi yapalım dediler.............sorun yoktu onlara göre herşey çok güzeldi.......
ama ben hiç hamilelik yaşayamıyorum....

canım banada histeroskopi yapalım dediler.............sorun yoktu onlara göre herşey çok güzeldi.......
ama ben hiç hamilelik yaşayamıyorum....

canım eğer sanada histeroskopi yapalım dedilerse keşke yaptırsan.belki gözden kalan birşeyler vardır.canım sen kaç kez tedavi oldunki ben sadece 1 diye hatırlıyorum.ama sakın yılmak yok bak bana ne kadar olumsuzluk varsa yaşadım.ama hiç pes etmedim.sende pes etme.opuyorumnanaktan

canım histeroskopiyi kaça yaptılar...........ben üniversite hastanelerinde yaptırmayı düşünüyorum............ama daha karar vermedim..........ben aslında 3 kez yaptırdım ama tam üç degil....2. tedavim yarım kaldı...........3. cüyüde memorıalde yaptırdım........oda olmadı..........sen bilmiyosun galiba bu alemde benim ismim sıfırcı......(bu ismide ben koydum ha çok gülüyorum okuyuncakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)))

canım ben histeroskopiyi 900 e oldum.biraz fiyat araştırdım ama aşağı yukarı fiyatlar aynı.gerçi ben başka yerde yaptırmak istemedim çünkü kendi dr.olsun istedim.hale hanım yaptı yani.öyle deme canım ya sıfırcı sana yakışmamış.benim yaşadıklarımı biliyorsun eşimle 3 senedir kazandığımız bütün paramızı buraya harcıyoruz.ama ben şükredip sabredip ve tabiki dinlenip kafamı toplayıp tekrar başlıyorum tedavime.sabrın sonu selamettir unutmaopuyorumnanaktan
s

merhaba arkadaslar
kasımda nasıpse ınsallah bende memorıale gıtmeyı dusunuyorum
hale hanımda karar kılmaya calısıyorum
dedıgınız gıbı pahalı olması tek sorun sanırım:)
2. tup denememız ıkı kezde dusuk yaptım normal yollarla kalmıstım
omur sürdükce umutta bıtmezmıs
yol arkadaslarım ınsallah hepımıze onumuzdekı yazı bebıslerımızle gecırmeyı nasıp etsın Yuce Rabbım

AMIN canim aminnn inseallah
Bende basliyorum kasimin ilk haftasi
ALLAH nasip ederse mevlam kapilarini acsin inseallah
Hpimize rabbim bizi zorluklarla karsilastirmasin inseallahhh
AMINNNNN :CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar.benim dün saat 10.30 da yumurta toplama işlemim gerçekleşti.hale hanımın tv.programı varmış,işlemi aynur dr.yaptı.(açıkçası ben dr.memnun kalmadım)17 yumurtam toplanmış bunun 13 tanesi bölünmeye başlamış istenilen embriyolar oluşmaya başlamışkısmet bakalım pazartesi transfer olacakmış.bakalım o zamana kadar sağlıklı kaç embriyo kalacak.dualarınızı eksik etmeyin benden aekadaşlar.

maşallah canım sayı çok iyi ...inşallah hepsi sağlıklı olur...
şu hale hanımın opu'ya gelmemesine de bozuldum doğrusu,ben bi doktora alışınca hep o olsun istiyorum,niye öyle başka doktor veriyorlar ki...neyse herşeyde bi hayır varmış,bu da öyle olsun inşallah...
sevgiler...

iyi dileklerin için çok saol canım.inşallah sağlıklı olurlarda artık bende sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma.bende çok bozuldum hale hanımın işleme girmemesine ama,sonra bizimle konuştu önceden planlıymış tv çekimi erteleyemedim yanınızda olamdığım için kusura bakmayın dedi.açıklamasını yaptı ama genede olmaması benim için kötü oldu.dediğin gibi herşeyde vardır bir hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…