Gunaydin inci nasilsin?
bende buradayim kizlar günaydin.hamile arkadaslari tebrik ediyorum.darisi bizlere.
meryem dönmüssün.bende senin gibi gurbetci.ben 3 cü ayin 24 gibi istanbulu düsünüyorum.dün mail atmis gül hanim size ilasamiyoruz diye.calisiyorum ondan olsa gerek .gerci evdeki tlf telesekreterli.sadece üzüldügüm nur hanimin olmamasi.mustafa beyi düsünüyorum bakalim hayirlisi.doktordan doktora fark oluyormu.ki tabikide olur ama benim sorum sislidekiler adina.
günaydın kızlarrrr
Günaydın canım. Nasılsın?
Geldi mi beklenen ya da beklenmeyen mi demeliyim :)
iyiyim cnm sen nasılsın?
hayır hala gelmedi canım ya ama sancım fena..
sanırım nur hanımın şüpheleri doğru cıkıyor.
pco görüyorum demişti ama sonra bunu çürütmüştü.
sanırım pco başladı bende.
bende buradayim kizlar günaydin.hamile arkadaslari tebrik ediyorum.darisi bizlere.
meryem dönmüssün.bende senin gibi gurbetci.ben 3 cü ayin 24 gibi istanbulu düsünüyorum.dün mail atmis gül hanim size ilasamiyoruz diye.calisiyorum ondan olsa gerek .gerci evdeki tlf telesekreterli.sadece üzüldügüm nur hanimin olmamasi.mustafa beyi düsünüyorum bakalim hayirlisi.doktordan doktora fark oluyormu.ki tabikide olur ama benim sorum sislidekiler adina.
Ben de iyiyim şükür.
Allah Allah neden böyle oldu. Geciktirmeden git bir kontrole.
eşim cumaya kadar cok dolu canım ayarlayıp gidicez.
çatlamayan yumurtam var heralde.
ilk ay da nur hanmda muayne olurken yine vardı..
elhamdülillah bu halime ama sıkıntı yaratıyor bana..
sinirlilik, ateş basması,sancı..
inşallah bekletmezde gelir.bende ev tipi bebeğe başlayayım gecsin şu zaman artık hayırlısıyla..
Mart grubu artiyoooooor kimler var şimdi Juliaa,inci tanesi, sbl
AY BEN ONLARI YERİM RABBİM NAZARLARDAN KEM GÖZLERDEN KORUSUN MELEKLERİNİ CANIMiyiki doğurdum ha maşallah amma döktürüyonuz:) yetişemiyom okumaya..az önce derin ve denizi görmeye gitiim.....inanılmaz...küçükler...biblo gibiler...kendi nazarım değcek allah korusun....allahım bütün arkadaşlarıma 3 er 5 er ver yarabimmmm.....ay ben şimdi loohusa kadınım demi ya....delirmem lazım :)
hepinizi seviyorum..anladığım kadarıyla kimse gelemiycek hepiniz anlıyorm yoğunsunuz...ama istemenizbile yeter gelmiş kadar oldunuz....inci ama o kadar yemek pişermi yaaaa...
CEMİLECİM GÖZÜNAYDIN KIZÇEN GELİYORMUŞ RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLAMYI NASİP ETSİN CANIM MAŞALLAHCanım bebişlerin dünyaya gelmiş.Hayırlı, uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Bahtları güzel, kısmetleri açık olur inşallah.Maşallahİnşallah en kısa zamanda kucağına alıp evine götürürsün.Darısı doğum için gün sayan, bebek isteyen herkese inşallah.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız.Allah'ım o kadar çok sayfa birikmişki geri dönüp okuyamadım.Her akşam yatmadan hep dua okuyorum.Burdaki arkadaşların hepsine ve bebek isteyen herkes için dua ediyorum.İnşallah rabbim kabul eder.Ben çok şükür iyiyim.Bebekte şimdilik iyi.13+1 günlük olduk teyzeleri.Veeeeeeeee cinsiyetini söylüyorum.Allah nasip ederse bir kızımız olaacak.Dün ikili test yaptırdık.Ultrasondaki doktor şimdilik bir problem gözükmediğini söyledi.Sonra kan testi verdim.Ama sonuçlarından birşey anlamadım.Kan sonuçlarım şöyle çıktı:
fb-hCG 29,1 ng/mL
PAPP-A 1,39 mlU/ml
Arkadaşlar bu sonuçlardan siz birşey anladınız mı?
HAYIRLI OLSUN İNCİM SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAH DARISI SANA BİTANEM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA ÜZÜLME HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK AZ KALDIKızlar eltim pazar günü doğum yapıyormuş. Günü duyunca nedense bir tuhaf oldum :26: Sağlıkla gelir inş.
İNŞALLAH BİRAN ÖNCE TOPARLAR KUZUCUK ANNECİĞLE KAVUŞURLAR ABLANA TANSİYON İÇİN İLAÇ VERDİLER Mİ CANIM KONTROL ALTINDA TUTULMASI LAZIM TANSİYON ŞAKAYA GELMEZ ALLAH KORUSUNcuma çıktı tatlım ama tansiyonu bi yükseliyo bi düşüyo bebekte medikanada küvözde hala( kuzucuk çok zayıfff
AKASYAM LÜTFEN BÖYLE DÜŞÜNMEYİN HEM KENDİNİZİ HEM EŞLERİNİZİ ÜZÜYORSUNUZ OLANLAR SENİN ELİNDE DEĞİL BUNU SENDE ÇOK İYİ BİLİYORSUN RABBİM EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ETSİN SİZE YAŞADIKLARINIZI BİR DAHAİncim seninle aynı duyguları yaşıyorum maalesef.. Bu düşünceye kapılmadan duramıyorum. Hele ki son yaşadığımız acı olaydan sonra daha da çok bu hisse kapıldım. Benim durumum yüzünden bu acıyı yaşadı. Hiç suçu günahı yoktu. Bir insanın başına gelebilecek en büyük acıyı yaşattım ben ona.Hele ki bu haftasonu yeğenlerini severken öyle kötü oldum ki.. Benim için cehennem azabıydı
AY MAŞALLAH 3.MELEĞİMİ BU MİNİKamin canım saol annem ordaydı oenim transferim olunca ablam gönderdi annemi.2 de kızı var okula gidiyolar kayınvalidesi yakın ama sadece okula çocukları bırakıyo.ablam ilaçların etkisinden çıkarsa kendi işini yapıyo işte .
incim benim ablam hamile kalınca görümcemle kaynana baya kıskandı yüz ifadesinden belliydi iyi üşenmemiş 3.de yapmmış falan oldular
İNCİM BABACIĞINA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN ALLAHIN İZNİYLE SAĞLIKLI BİR EVLADIN OLUCAK İNŞALLAH CANIM ÜZÜLMEK YOKCanım babam hasta benim. Kas hastası. 28 yıl önce teşhis konmuş. Daha yeni evliymiş annemleBizim hareket etmemizi sağlayan kaslar babamda her geçen gün eriyor. Bu hastalığa sahip olanlar ilk seneler topallayarak yürüyor, sonra bastonla sonra hiç yürüyemiyor Kaslar eridiği için yürüme ve hareket kabiliyetleri yitiriliyor. Babam 8 senedir yürüyemiyor. Yardımsız yatıp kalkamıyor. Böyle Ben de bu hastalığı taşıyorum, çocuğuma geçirebilirim
İŞTE SENDE BÖYLE GÜÇLÜ VE HARİKA BİR BABANIN KIZISIN SENDE ÇOK GÜÇLÜ BİR ANNE OLUCAKSINAllah razı olsun canım.
Annem bana hamileymiş babamın hastalığı ortaya çıktığında düşünsene ne büyük bir travmaRahmetli amcam da hastaydı ve hastalığın seyri biliniyordu. Babam aylarca kendine gelememiş Ama görsen senden benden neşeli, hayata sımsıkı bağlı Tedavilerimde hep moral verdi bize
iyi akşamlar canlar test sonucu 627.7
CANANIM KUZUM NERELERDESİN NASILSIN BULANTILARIN GEÇTİMİ BEBİŞLERİN NASILmikrom happyim nasılsınız nasıl gidiyor :)
nurmecim maşAllah gelsin bebeişler :)
İncim sen nasılsın kuzum :)
ALLAHIN İZNİYLE GÜZEL HABERLER ALICAZ MİKROMMMiyi canım senden naberr ben heyecanla cumartesiyi bekliyorumm
Cnm bgn transferimin 7.günü değer54
HAYIRLI OLSUN CANIM TEDAVİN İNŞALLAH SONUCU POZİTİF OLURcanım benim allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağınada almayı nasip eder inşlh. benim eşimdede bir milyonun altında sayı.morfoloji falan hep sıfır.normal sperm yok.ilk denemem negatif.ikincisini deneyeceğim birkaç gün sonra tedaviye başlıyorum.inşlh bu sefer pozitifi görürüm.
TUĞÇEM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH 5 AY SONRA TEKRAR ANNE OLMAYI NASİP ETSİN RABBİMkızlar bence haıle kalanları dogum yapanları hpsını yazın arastırma ıcın topıgımız baanlara fıkır olur hemde tadavıdekılere moral olurr...
ınsallah 5 ay sonra bende tekrar hamıleyım yazarım sıze...tabı allahım benden once ıncıme versın.allaha bınlerce kez sukr benı bır kızım var...allah hıc olmayanlara nasıp etsın
GÜNAYDIN İNCİ TANEM MİSAFİRLERİN VARMIŞ KOLAY GELSİNNNGünaydıııınnnn
Bugün buralarda olamayacağım, yemeklere girişmeden bir bakayım dedim
Gecikince insan sinir harbi yaşıyor resmen hele bir de ucunda çocuk işi olunca.
Hamilelerimiz
begonvil
beyzzmbak
canocanan
cemile
grafiking
medical
nurme
nzlyln
pınarosm
sevda
umutege
Müjdeli haber beklediklerimiz
happy
mikro
ehtcan
Annelerimiz
lotus33
hil_bur
tuğçe
mercan
bh2006
Amin inş. canım.
Bebek tam 1 aylık olacak inş. biz gittiğimizde. Kendimden çok eşimi düşünüyorum. Onun mahsun olmasını istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?