Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bende buradayim kizlar günaydin.hamile arkadaslari tebrik ediyorum.darisi bizlere.
meryem dönmüssün.bende senin gibi gurbetci.ben 3 cü ayin 24 gibi istanbulu düsünüyorum.dün mail atmis gül hanim size ilasamiyoruz diye.calisiyorum ondan olsa gerek .gerci evdeki tlf telesekreterli.sadece üzüldügüm nur hanimin olmamasi.mustafa beyi düsünüyorum bakalim hayirlisi.doktordan doktora fark oluyormu.ki tabikide olur ama benim sorum sislidekiler adina.

Nihayet bağlantı kurulabilmiş :)

Doktor şu açıdan önemli bence. Hepsi işinin ehli, uzman kişiler. Sadece o süreçte kendini yakın hissettiğin, seni dinleyen, sorularına yanıt veren, seninle ilgilenen ve elektriğinin tuttuğu doktorla tedaviyi sürdürmek hastaya iyi geliyor.

En kısa zamanda inşaallah hamileliğe terfi edecekler

akasya

aysunayy

bebekdls

belki

çakır

dentur

gulveson

qingdao

inci

juliaa

julietta

kezban

meryem

mucize

mummu

sblkmbsr

semra

sezyal

sumeyye

western

Günaydın canım. Nasılsın?
Geldi mi beklenen ya da beklenmeyen mi demeliyim :)

iyiyim cnm sen nasılsın?
hayır hala gelmedi canım ya ama sancım fena..
sanırım nur hanımın şüpheleri doğru cıkıyor.
pco görüyorum demişti ama sonra bunu çürütmüştü.
sanırım pco başladı bende.

Ben de iyiyim şükür.
Allah Allah neden böyle oldu. Geciktirmeden git bir kontrole.

hayırlı olsun cnm bnm..bende o git gelleri yaşayanlardanım..
nur hanım benim doktorum ve ne yalan söylim ben onun için oraya gittim ve hastanenin kalitesi laboratuvarın gelişmişliği tabikide..
çok istiyorum eger doğal yoldan gelmezse nur hanımla tüp bebek tedavimi..
ama o olmazsa ameliyatımı yapan mustafa beyide düşünüyorum.o da çok iyi bir doktor.

Ben de iyiyim şükür.
Allah Allah neden böyle oldu. Geciktirmeden git bir kontrole.

eşim cumaya kadar cok dolu canım ayarlayıp gidicez.
çatlamayan yumurtam var heralde.
ilk ay da nur hanmda muayne olurken yine vardı..
elhamdülillah bu halime ama sıkıntı yaratıyor bana..
sinirlilik, ateş basması,sancı..
inşallah bekletmezde gelir.bende ev tipi bebeğe başlayayım gecsin şu zaman artık hayırlısıyla..

Gecikince insan sinir harbi yaşıyor resmen hele bir de ucunda çocuk işi olunca.

AY BEN ONLARI YERİM RABBİM NAZARLARDAN KEM GÖZLERDEN KORUSUN MELEKLERİNİ CANIM
BEN ÇOK İSTEDİM GELMEYİ AMA ÇALIŞTIĞIM İÇİN HAFTA İÇİ GELEMEM CUMARTESİ ORDA OLURSAN UĞRARIM İNŞALLAH HİLALCİM
CEMİLECİM GÖZÜNAYDIN KIZÇEN GELİYORMUŞ RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLAMYI NASİP ETSİN CANIM MAŞALLAH
Kızlar eltim pazar günü doğum yapıyormuş. Günü duyunca nedense bir tuhaf oldum :26: Sağlıkla gelir inş.
HAYIRLI OLSUN İNCİM SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAH DARISI SANA BİTANEM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA ÜZÜLME HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK AZ KALDI
cuma çıktı tatlım ama tansiyonu bi yükseliyo bi düşüyo bebekte medikanada küvözde hala( kuzucuk çok zayıfff
İNŞALLAH BİRAN ÖNCE TOPARLAR KUZUCUK ANNECİĞLE KAVUŞURLAR ABLANA TANSİYON İÇİN İLAÇ VERDİLER Mİ CANIM KONTROL ALTINDA TUTULMASI LAZIM TANSİYON ŞAKAYA GELMEZ ALLAH KORUSUN
AKASYAM LÜTFEN BÖYLE DÜŞÜNMEYİN HEM KENDİNİZİ HEM EŞLERİNİZİ ÜZÜYORSUNUZ OLANLAR SENİN ELİNDE DEĞİL BUNU SENDE ÇOK İYİ BİLİYORSUN RABBİM EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ETSİN SİZE YAŞADIKLARINIZI BİR DAHA
YAŞATMASIN İNŞALLAH CANIM
AY MAŞALLAH 3.MELEĞİMİ BU MİNİKKAYNANAYLA GÖRÜMCEYEDE NE OLUYORMUŞ HİÇ HOŞLANMAM BÖYLE İNSANLARDAN SEVİNECEKLERİNE ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
İNCİM BABACIĞINA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN ALLAHIN İZNİYLE SAĞLIKLI BİR EVLADIN OLUCAK İNŞALLAH CANIM ÜZÜLMEK YOK
İŞTE SENDE BÖYLE GÜÇLÜ VE HARİKA BİR BABANIN KIZISIN SENDE ÇOK GÜÇLÜ BİR ANNE OLUCAKSIN
iyi akşamlar canlar test sonucu 627.7
CANIM MAŞALLAH DEĞERİN ÇOK GÜZEL RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN
mikrom happyim nasılsınız nasıl gidiyor :)
nurmecim maşAllah gelsin bebeişler :)
İncim sen nasılsın kuzum :)
CANANIM KUZUM NERELERDESİN NASILSIN BULANTILARIN GEÇTİMİ BEBİŞLERİN NASIL
iyi canım senden naberr ben heyecanla cumartesiyi bekliyorumm
ALLAHIN İZNİYLE GÜZEL HABERLER ALICAZ MİKROMMM
Cnm bgn transferimin 7.günü değer54
HAYIRLI OLSUN CANIM RABBİM SAĞLIKLA TAMAMINA ERDİRSİN
HAYIRLI OLSUN CANIM TEDAVİN İNŞALLAH SONUCU POZİTİF OLUR
TUĞÇEM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH 5 AY SONRA TEKRAR ANNE OLMAYI NASİP ETSİN RABBİM
Günaydıııınnnn
Bugün buralarda olamayacağım, yemeklere girişmeden bir bakayım dedim
GÜNAYDIN İNCİ TANEM MİSAFİRLERİN VARMIŞ KOLAY GELSİNNN

GÜNAYDIN CANIM
HAKKINDA HAYIRLSISI OLSUN MUSTAFA BEY BENİM TOPLAMAMI YAPMIŞTI ÇOK KONUŞAMADIK AMA İYİ BİR DOKTORDU

Amin inş. canım.
Bebek tam 1 aylık olacak inş. biz gittiğimizde. Kendimden çok eşimi düşünüyorum. Onun mahsun olmasını istemiyorum

ah ah canım kocacım benim ne zaman bi çocuk görse kucağına alsa önce benim gözüme bakıyor ne durumdayım diye inanın içim parçalanıyor ama hissettirmiyorum.siz olmasanız ben içimi kime dökecektim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…