Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Mikro senden de guzel haberler bekliyoruz insallah sende anne oluyorum diye yazacaksin buraya...

inş... canımmm

ben inciyi görmedim ki hiç

sendemi yeni gelmiştin ben geldiğimde burdaydı inci o yüzden sordumm

İnşallah mikrop sıra sende sonra hapyde Rabbim müjdeli haberi sizede yazdırsın

inş.. canımm çokk isterimm. ama şu ismimi değiştircem bu gidişlee ya (((((( fazladan bi harf beni ne hale sokuyo :))))

canım ilk kez diyorsun ben olsam bir kez denerdim şansımı inş..gerek kalmaz şans olmasa zaten seni neden boşuna riske atsın ki semra hanımm yaşın kaç bu arada

CNm bnm bilgisayar kelimeyi kendine göre değiştirip yazıyo sorun bende:)

yok canım sende ne sorun olcak harflerin ikisi yanyana :)))

Canim ben memoriale gittigimde bana doktor laparoskopi dedi cunku tuplerimden biri tikaliydi ve digerinde gecis vardi ama pek begenmediler filmi. Laparoskopi dedi doktor hanim ama semra hanim dedi ki bir kere deneyelim olmazsa laparoskopi yapariz.. Bizde oh ameliyattan kurtuldugumuz icin cok sevinmistik. Tedavide hic bir problem yasamadim cok guzel iki tane embriyo transfer edildi ama sonc malesef olumsuz oldu. Simdi bende laparoskopi olmak icin gun sayiyorum...

öyle mi diyorsun arkadaşım? orası öyle tabi. ama ya olumsuz olursa, boşuna ne bekleyelim diyorum. ne bileyim. süreç yoruyor neticede. yaşım 27 canım.

aynen benim de öyle ya. biri laparoskopi bence dedi ama semra hanım deneyelim diyor. ama bu denemek öyle kolay birşey mi yani? kan testi yaptırmıyoruz ki, neticede yoruyor insanı süreç. laparoskopi tedaviden sonuç alınamazsa ne kadar sürede yapılıyor?

Ya su evlilik takvimi i nasil yapiyorsunuz bende istiyorum

valla ben bilmiyorum canım

Canim ben galiba mayista olacagim paskalya tatiline denk gelsin istiyorum tr gitmek daha kolay olacak o zaman... Senin ne dediler ki problem ne?

canım nur hanım rahim filmimi hiç beğenmedi sağ tüpünde sıvı birikmesi olbilir dedi..ve bu sıvı hem embriyonun tutunmasına hemde doğal yoldan hamile kalmana engel olabilir dedi..
1 kez tüp bebek denemem vardı başka bir merkezde onu da göz önünde bulundurursak laparoskopi şart dedi...semra hanımda laparoskopi dedi..başka bir hastanede doktorda tüpleri çok açık görünmüyor laparoskopi olsun dedi..tamam dedik bizde kesin karar verdik olmaya...

mart-yada nisan adetimle randevu alacağım...

Mikro hep bunu bekledim bende yazarmıyım acaba dedim tedavimdeolumduzluklar yaşadım umudu tam kesmiştimki!Rabbim çok büyük nasıl yazacam bilemiyorum hamileyim galiba testi aldım

canım tebrik ederim inşallah güzel güzel artar değerin
nasıl ama ayağımı iyi sürtmüşüm demi gelsin sıradakiler

kızlar nasılsınız biraz once gecmişi okudum ama yazamadım bir arkadasımız cuzleri varmış ben 5-10 sayfa alabilirim bitirirsem gene alırım ama unuttum kimdi ve hangi cüzdü bana yazarsa okurum inş tefriciye yardım isteyen varsa yardım edeyim elimden geldigince opuyorum sizi

begonvil tebrik ederim canım maşallah bu ay ne bereketli topiğimizde anne olmyan kalmasın inş.çok güzel ya inci hamile kalanların listesini yenile canım bi kişi daha katıldı:))

Cnm bgn transferimin 7.günü değer54

canım hayırlı olsun rabbim 9 ay ayırmasın sizi inşşşşş

canım ben yazdım yardımcı olabilirsen çok makbule geçer kırmızılar gelince yetiştiremedim cuma akşamına kadar bitecekti iki tane kaldı 5-16 cüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…