Mikro senden de guzel haberler bekliyoruz insallah sende anne oluyorum diye yazacaksin buraya...
ben inciyi görmedim ki hiç
İnşallah mikrop sıra sende sonra hapyde Rabbim müjdeli haberi sizede yazdırsın
inş.. canımm çokk isterimm. ama şu ismimi değiştircem bu gidişlee ya(((((( fazladan bi harf beni ne hale sokuyo :))))
kızlar merhaba.. bir sorum olacak. gerçi şu an burada kutlama var sanırım, sorum arada kaynamaz inşallah :) araya girmiş gibi oldum.
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, inşallah değerin katlanarak artar :)
ben ilk kez tüp bebek tedavisine semra hn. ve ekibi ile başlıyorum. benim hem pko var hem de tüplerimden biri tıkalı, diğerinde geçiş düzgün değil. bir doktor laporoskopi dedi ama semra hanım önce bir kez tüp deneyelim, başarı şansı var. tutarsa boşuna ameliyata gerek yok dedi. olmazsa yaparız dedi de, benim kafam karıştı. yani boşuna bir olumsuz sonucu beklemek gibi geliyor. bana fikir verir misiniz..
CNm bnm bilgisayar kelimeyi kendine göre değiştirip yazıyo sorun bende:)
kızlar merhaba.. bir sorum olacak. gerçi şu an burada kutlama var sanırım, sorum arada kaynamaz inşallah :) araya girmiş gibi oldum.
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, inşallah değerin katlanarak artar :)
ben ilk kez tüp bebek tedavisine semra hn. ve ekibi ile başlıyorum. benim hem pko var hem de tüplerimden biri tıkalı, diğerinde geçiş düzgün değil. bir doktor laporoskopi dedi ama semra hanım önce bir kez tüp deneyelim, başarı şansı var. tutarsa boşuna ameliyata gerek yok dedi. olmazsa yaparız dedi de, benim kafam karıştı. yani boşuna bir olumsuz sonucu beklemek gibi geliyor. bana fikir verir misiniz..
Allahım sizide güldürsün inşAllahh akşam akşam iyi geldi yaw:))
vallahi bende çok güldüm annemle eşim soruyo noldu anlattım onlara hep beraber güldükk :))
canım ilk kez diyorsun ben olsam bir kez denerdim şansımı inş..gerek kalmaz şans olmasa zaten seni neden boşuna riske atsın ki semra hanımm yaşın kaç bu arada
yok canım sende ne sorun olcak harflerin ikisi yanyana :)))
Canim ben memoriale gittigimde bana doktor laparoskopi dedi cunku tuplerimden biri tikaliydi ve digerinde gecis vardi ama pek begenmediler filmi. Laparoskopi dedi doktor hanim ama semra hanim dedi ki bir kere deneyelim olmazsa laparoskopi yapariz.. Bizde oh ameliyattan kurtuldugumuz icin cok sevinmistik. Tedavide hic bir problem yasamadim cok guzel iki tane embriyo transfer edildi ama sonc malesef olumsuz oldu. Simdi bende laparoskopi olmak icin gun sayiyorum...
Ya su evlilik takvimi i nasil yapiyorsunuz bende istiyorum
öyle mi diyorsun arkadaşım? orası öyle tabi. ama ya olumsuz olursa, boşuna ne bekleyelim diyorum. ne bileyim. süreç yoruyor neticede. yaşım 27 canım.
bence dene bir kere kişiden kişiye değişebilir birde olacağını düşün yani olabilir ama dimi
Canim ben galiba mayista olacagim paskalya tatiline denk gelsin istiyorum tr gitmek daha kolay olacak o zaman... Senin ne dediler ki problem ne?
Mikro hep bunu bekledim bende yazarmıyım acaba dedim tedavimdeolumduzluklar yaşadım umudu tam kesmiştimki!Rabbim çok büyük nasıl yazacam bilemiyorum hamileyim galiba testi aldım
valla ben bilmiyorum canım
öyle mi diyorsun arkadaşım? orası öyle tabi. ama ya olumsuz olursa, boşuna ne bekleyelim diyorum. ne bileyim. süreç yoruyor neticede. yaşım 27 canım.
bence dene bir kere kişiden kişiye değişebilir birde olacağını düşün yani olabilir ama dimi
ya Allah senden razı olsun, moral veriyorsun vallahi :)
doğru diyorsun, ben olumlu düşüneyim.. bakalım bismillah dedik, başladık :)
Nurme cok sevindim MASALLAH ALLAHIN izniyle ikizler geliyor
Bizede dua et canim darisi basima INSALLAH
begonvil tebrik ederim canımmaşallah bu ay ne bereketli topiğimizde anne olmyan kalmasın inş.çok güzel ya inci hamile kalanların listesini yenile canım bi kişi daha katıldı:))
Sağol cnm darısı butopiğimizdeki herkese
Cnm bgn transferimin 7.günü değer54
kızlar nasılsınız biraz once gecmişi okudum ama yazamadım bir arkadasımız cuzleri varmış ben 5-10 sayfa alabilirim bitirirsem gene alırım ama unuttum kimdi ve hangi cüzdü bana yazarsa okurum inş tefriciye yardım isteyen varsa yardım edeyim elimden geldigince opuyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?