günaydın canım nasılsıngünaydın kızlarrrr
canım bence bir kontrole git baya gecikdi seninkiiyiyim cnm sen nasılsın?
hayır hala gelmedi canım ya ama sancım fena..
sanırım nur hanımın şüpheleri doğru cıkıyor.
pco görüyorum demişti ama sonra bunu çürütmüştü.
sanırım pco başladı bende.
eşim cumaya kadar cok dolu canım ayarlayıp gidicez.
çatlamayan yumurtam var heralde.
ilk ay da nur hanmda muayne olurken yine vardı..
elhamdülillah bu halime ama sıkıntı yaratıyor bana..
sinirlilik, ateş basması,sancı..
inşallah bekletmezde gelir.bende ev tipi bebeğe başlayayım gecsin şu zaman artık hayırlısıyla..
Sağol cnm darısı butopiğimizdeki herkese
AY BEN ONLARI YERİM RABBİM NAZARLARDAN KEM GÖZLERDEN KORUSUN MELEKLERİNİ CANIM
BEN ÇOK İSTEDİM GELMEYİ AMA ÇALIŞTIĞIM İÇİN HAFTA İÇİ GELEMEM CUMARTESİ ORDA OLURSAN UĞRARIM İNŞALLAH HİLALCİM
CEMİLECİM GÖZÜNAYDIN KIZÇEN GELİYORMUŞ RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLAMYI NASİP ETSİN CANIM MAŞALLAH
HAYIRLI OLSUN İNCİM SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAH DARISI SANA BİTANEM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA ÜZÜLME HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK AZ KALDI
İNŞALLAH BİRAN ÖNCE TOPARLAR KUZUCUK ANNECİĞLE KAVUŞURLAR ABLANA TANSİYON İÇİN İLAÇ VERDİLER Mİ CANIM KONTROL ALTINDA TUTULMASI LAZIM TANSİYON ŞAKAYA GELMEZ ALLAH KORUSUN
AKASYAM LÜTFEN BÖYLE DÜŞÜNMEYİN HEM KENDİNİZİ HEM EŞLERİNİZİ ÜZÜYORSUNUZ OLANLAR SENİN ELİNDE DEĞİL BUNU SENDE ÇOK İYİ BİLİYORSUN RABBİM EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ETSİN SİZE YAŞADIKLARINIZI BİR DAHA
YAŞATMASIN İNŞALLAH CANIM
AY MAŞALLAH 3.MELEĞİMİ BU MİNİKKAYNANAYLA GÖRÜMCEYEDE NE OLUYORMUŞ HİÇ HOŞLANMAM BÖYLE İNSANLARDAN SEVİNECEKLERİNE ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
İNCİM BABACIĞINA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN ALLAHIN İZNİYLE SAĞLIKLI BİR EVLADIN OLUCAK İNŞALLAH CANIM ÜZÜLMEK YOK
İŞTE SENDE BÖYLE GÜÇLÜ VE HARİKA BİR BABANIN KIZISIN SENDE ÇOK GÜÇLÜ BİR ANNE OLUCAKSIN
CANIM MAŞALLAH DEĞERİN ÇOK GÜZEL RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN
CANANIM KUZUM NERELERDESİN NASILSIN BULANTILARIN GEÇTİMİ BEBİŞLERİN NASIL
ALLAHIN İZNİYLE GÜZEL HABERLER ALICAZ MİKROMMM
HAYIRLI OLSUN CANIM RABBİM SAĞLIKLA TAMAMINA ERDİRSİN
HAYIRLI OLSUN CANIM TEDAVİN İNŞALLAH SONUCU POZİTİF OLUR
TUĞÇEM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH 5 AY SONRA TEKRAR ANNE OLMAYI NASİP ETSİN RABBİM
GÜNAYDIN İNCİ TANEM MİSAFİRLERİN VARMIŞ KOLAY GELSİNNN
GÜNAYDIN CANIM
HAKKINDA HAYIRLSISI OLSUN MUSTAFA BEY BENİM TOPLAMAMI YAPMIŞTI ÇOK KONUŞAMADIK AMA İYİ BİR DOKTORDU
günaydın canım nasılsın
canım bence bir kontrole git baya gecikdi seninki
inşallah kendiliğinden bekletmeden sağlıkla gelir kuzun
öyle mi diyorsun arkadaşım? orası öyle tabi. ama ya olumsuz olursa, boşuna ne bekleyelim diyorum. ne bileyim. süreç yoruyor neticede. yaşım 27 canım.
aynen benim de öyle ya. biri laparoskopi bence dedi ama semra hanım deneyelim diyor. ama bu denemek öyle kolay birşey mi yani? kan testi yaptırmıyoruz ki, neticede yoruyor insanı süreç. laparoskopi tedaviden sonuç alınamazsa ne kadar sürede yapılıyor?
günaydın ...
az önce yoğun bakım çocuk dokktroumuz geldi...deniz solunum cihazından çıkmış.kendi kendine oda havasında nefes alıyor.hafifi bi sarılık başlamış öğleden sonra ölçümüne göre ışın tedavisi yapıcalar.bugün geel denize dokun kucağına al dedi:)
derin biraz daha zorda..gece 2 de gelip akciğerlerine tüp takmışlar.normalde heem büyük olduğu için hemde kız bebeklerdaha dirençli olduğu için ondan beklemiyorduk ama büyük ihtimalle doğumuda başlatan oydu derin anneden bi enfeksiyon almış olabilir dedi..büyk ihtimallede idrar yolu enfeksiyonu...ama doktor keendinden çok emindi ve ben enndişelmeyin diyorsam sakin olun eğer ben endişeliysem zaten sizinle paylaşırm dedi...bana sen babadan daha sakinsin bundan sonra herşeyi sana anlatıcam dedi...sakin olmaktan başka çarem var mı sanki..ben böyle riskli durumlar ihtimaline karşı evimi barkımı bırakıp geldim 1,5 aydır kuzenimde kalıyorum...bu hastaneye güvendiğim için..yokssa sezaryanı burda olayım diye gelmedim..anne yüreği hissediyor demekki eğer balıkesirde olsaydım bu kadar ilgilenirlermiydi doktorlar..çok şükür bugünüme.....
günaydın ...
Az önce yoğun bakım çocuk dokktroumuz geldi...deniz solunum cihazından çıkmış.kendi kendine oda havasında nefes alıyor.hafifi bi sarılık başlamış öğleden sonra ölçümüne göre ışın tedavisi yapıcalar.bugün geel denize dokun kucağına al dedi:)
derin biraz daha zorda..gece 2 de gelip akciğerlerine tüp takmışlar.normalde heem büyük olduğu için hemde kız bebeklerdaha dirençli olduğu için ondan beklemiyorduk ama büyük ihtimalle doğumuda başlatan oydu derin anneden bi enfeksiyon almış olabilir dedi..büyk ihtimallede idrar yolu enfeksiyonu...ama doktor keendinden çok emindi ve ben enndişelmeyin diyorsam sakin olun eğer ben endişeliysem zaten sizinle paylaşırm dedi...bana sen babadan daha sakinsin bundan sonra herşeyi sana anlatıcam dedi...sakin olmaktan başka çarem var mı sanki..ben böyle riskli durumlar ihtimaline karşı evimi barkımı bırakıp geldim 1,5 aydır kuzenimde kalıyorum...bu hastaneye güvendiğim için..yokssa sezaryanı burda olayım diye gelmedim..anne yüreği hissediyor demekki eğer balıkesirde olsaydım bu kadar ilgilenirlermiydi doktorlar..çok şükür bugünüme.....
günaydın ...
az önce yoğun bakım çocuk dokktroumuz geldi...deniz solunum cihazından çıkmış.kendi kendine oda havasında nefes alıyor.hafifi bi sarılık başlamış öğleden sonra ölçümüne göre ışın tedavisi yapıcalar.bugün geel denize dokun kucağına al dedi:)
Uykucular nerede kaldınız bakayım
günaydın ...
:)) biraz uyumuşm bugün 9.30 da uyandım.işlerini toparlayabildinmi misafirler bugündü dimi canım.
Bende eşime anlattım arkadaşın bidaha senle konuşmayacak dedi.
kızlar nasılsınız biraz once gecmişi okudum ama yazamadım bir arkadasımız cuzleri varmış ben 5-10 sayfa alabilirim bitirirsem gene alırım ama unuttum kimdi ve hangi cüzdü bana yazarsa okurum inş tefriciye yardım isteyen varsa yardım edeyim elimden geldigince opuyorum sizi
bende buradayim kizlar günaydin.hamile arkadaslari tebrik ediyorum.darisi bizlere.
meryem dönmüssün.bende senin gibi gurbetci.ben 3 cü ayin 24 gibi istanbulu düsünüyorum.dün mail atmis gül hanim size ilasamiyoruz diye.calisiyorum ondan olsa gerek .gerci evdeki tlf telesekreterli.sadece üzüldügüm nur hanimin olmamasi.mustafa beyi düsünüyorum bakalim hayirlisi.doktordan doktora fark oluyormu.ki tabikide olur ama benim sorum sislidekiler adina.
mikro happy uyanın artık
günaydın ...
Uykucular nerede kaldınız bakayım
Mikrooo çıkamadın geçmişten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?