canım hayırlı olsun rabbim 9 ay ayırmasın sizi inşşşşş
canım ben yazdım yardımcı olabilirsen çok makbule geçer kırmızılar gelince yetiştiremedim cuma akşamına kadar bitecekti iki tane kaldı 5-16 cüz
canım nur hanım rahim filmimi hiç beğenmedi sağ tüpünde sıvı birikmesi olbilir dedi..ve bu sıvı hem embriyonun tutunmasına hemde doğal yoldan hamile kalmana engel olabilir dedi..
1 kez tüp bebek denemem vardı başka bir merkezde onu da göz önünde bulundurursak laparoskopi şart dedi...semra hanımda laparoskopi dedi..başka bir hastanede doktorda tüpleri çok açık görünmüyor laparoskopi olsun dedi..tamam dedik bizde kesin karar verdik olmaya...
mart-yada nisan adetimle randevu alacağım...
Bizi erkek faktörlüydü canım.Sperm hiç yok gibiydi.Ama şimdi Allah'ıma binlerce şükürler olsun hamileyim.
Semra arkadasim bende alabilirim bir tane
yaaaaaaaaaaa arkadaşlar şu evlilik uygulamasını yapamıyorummmmmmm...sürekli hata yazıyoooo.....yardımmmmmmmmmm
canım alabilirsen sevinirim valla hangisini istersen 5 ve 16 var
kızlar bence haıle kalanları dogum yapanları hpsını yazın arastırma ıcın topıgımız baanlara fıkır olur hemde tadavıdekılere moral olurr...
ınsallah 5 ay sonra bende tekrar hamıleyım yazarım sıze...tabı allahım benden once ıncıme versın.allaha bınlerce kez sukr benı bır kızım var...allah hıc olmayanlara nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?