Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Hamilelerimiz

begonvil

beyzzmbak

canocanan

cemile

grafiking

medical

nurme

nzlyln

pınarosm

sevda

umutege

Müjdeli haber beklediklerimiz

happy

mikro

ehtcan

geçmişolsun canım benimde aynı senın gibi ve haftaya çarşamba laporoskopi olucam

Bizi erkek faktörlüydü canım.Sperm hiç yok gibiydi.Ama şimdi Allah'ıma binlerce şükürler olsun hamileyim.

canım benim allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağınada almayı nasip eder inşlh. benim eşimdede bir milyonun altında sayı.morfoloji falan hep sıfır.normal sperm yok.ilk denemem negatif.ikincisini deneyeceğim birkaç gün sonra tedaviye başlıyorum.inşlh bu sefer pozitifi görürüm.

tebrik ederim canım çok sevindim... bu ay memorialda hamileler çoğaldı iyice ayağınızı sürtün kızlar arkanızdan biz geliyoruz

Son düzenleme:
Begonvil canım size destek olabiliyorsam ne mutlu bana Siz benim kader arkadaşlarımsınız, hepinizi çok seviyorum

Mucize mucize heyecan var mı Hangi gün başlıyorsun?

hoş geldin canım nasılsınız toparlandınmı biraz derin ve denizimiz nasıl çok merak ediyorum bıdıkları yaaa

kızlar bence haıle kalanları dogum yapanları hpsını yazın arastırma ıcın topıgımız baanlara fıkır olur hemde tadavıdekılere moral olurr...
ınsallah 5 ay sonra bende tekrar hamıleyım yazarım sıze...tabı allahım benden once ıncıme versın.allaha bınlerce kez sukr benı bır kızım var...allah hıc olmayanlara nasıp etsın

Yazalım.
Amin canım Allah bu topikte hasret çeken herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.

Hamilelerimiz

begonvil

beyzzmbak

canocanan

cemile

grafiking

medical

nurme

nzlyln

pınarosm

sevda

umutege

Müjdeli haber beklediklerimiz

happy

mikro

ehtcan

Annelerimiz

lotus33

hil_bur

tuğçe

mercan

bh2006

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…