Hamilelik haberleri çifter çifter geliyor.
Önce nurme ile medical sonra begonvil ile ehtcan sırada mikro ve happy var inş.
sustu herkess hayırdırr
sorma incimm ya çok bereketli oldu bu ay cidden inş.. biz de sırayı bozmayızzz
bizler iyiyiz canım sen nasılsın inş... güzel çıkarda ne testi bunlar hayırdırrr[/QUOTE
bendeyim canım tansiyon dışında inşallah şeker b12 kansızlık falan gerekliymiş..
Hoş geldin canım.
Hayırdır ne testi?
hoşbulduk incim dün gittim jeli yazdırmaya gebelikte gerekli testler
varmış yaptırıp dr göstermemi söylediler
Biz gevezeMillet yavaş yazıyor, biz son sürat
bendeyim canım tansiyon dışında inşallah şeker b12 kansızlık falan gerekliymiş..
hoşbulduk incim dün gittim jeli yazdırmaya gebelikte gerekli testler
varmış yaptırıp dr göstermemi söylediler
Kontrol yaklaştıkça beni de bir heyecan basıyorCumartesiden sonra 3 hafta kalacak inş. Ah bir de doktordan her şey iyi başlayabilirsiniz sözlerini duydum mu tutmayın beni
Kontrol yaklaştıkça beni de bir heyecan basıyorCumartesiden sonra 3 hafta kalacak inş. Ah bir de doktordan her şey iyi başlayabilirsiniz sözlerini duydum mu tutmayın beni
İnş. hepsi iyi çıkar canım
Bu arada biletleri aldık. 1 martta Üsküp'e 17 martta İzmir'e gidiyoruz inşaallah.
inşş...canımmm hiçbir sıkıntı çıkmayacak allahın izniyle sende tedavine başlıyacaksınnn veee güzell haberler vericeksin inş..sonra hepsini biyerde toplarızz istemediğin kadar bebekkkkk
az kalmış geç olsun güç olmasın incim hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle
inşallah dua et banada çok ihtiyacım var manevi olarak
ohhh gezin valla bacımm en iyisini siz yapıyorsunuz bizim yerimizede eğlenn.bende şimdi eve alıştım hiç işe gitmek istemiyorumm ne yalan diyimm
günaydın ...
az önce yoğun bakım çocuk dokktroumuz geldi...deniz solunum cihazından çıkmış.kendi kendine oda havasında nefes alıyor.hafifi bi sarılık başlamış öğleden sonra ölçümüne göre ışın tedavisi yapıcalar.bugün geel denize dokun kucağına al dedi:)
derin biraz daha zorda..gece 2 de gelip akciğerlerine tüp takmışlar.normalde heem büyük olduğu için hemde kız bebeklerdaha dirençli olduğu için ondan beklemiyorduk ama büyük ihtimalle doğumuda başlatan oydu derin anneden bi enfeksiyon almış olabilir dedi..büyk ihtimallede idrar yolu enfeksiyonu...ama doktor keendinden çok emindi ve ben enndişelmeyin diyorsam sakin olun eğer ben endişeliysem zaten sizinle paylaşırm dedi...bana sen babadan daha sakinsin bundan sonra herşeyi sana anlatıcam dedi...sakin olmaktan başka çarem var mı sanki..ben böyle riskli durumlar ihtimaline karşı evimi barkımı bırakıp geldim 1,5 aydır kuzenimde kalıyorum...bu hastaneye güvendiğim için..yokssa sezaryanı burda olayım diye gelmedim..anne yüreği hissediyor demekki eğer balıkesirde olsaydım bu kadar ilgilenirlermiydi doktorlar..çok şükür bugünüme.....
canım üzme kendini allahın izniyle biticek bugünlerah ah canım kocacım benim ne zaman bi çocuk görse kucağına alsa önce benim gözüme bakıyor ne durumdayım diye inanın içim parçalanıyor ama hissettirmiyorum.siz olmasanız ben içimi kime dökecektim acaba
akasyam inan çok iyi anlıyorum hepimiz bu dönemlerden geçiyoruz belki sizinki biraz daha zor ama hepsi geçicek buna canı gönülden inanıyorum ve hep dua ediyorum sana inciye diğer kızlara rabbim katından hayırlı evlatlar nasip etsin bitanemmCanım zambağım insan işte bazen böyle kötü anları oluyor. Düşünmek istemese de , hatalı düşündüğünü bilse de kendine engel olamıyor. İnşallah bunlar da geçecek ..
Sen nasılsın bakalım ? İkizler nasıllarNedense ben hep ikiz gibi hissediyorum senin bebişleri :13:
gecikme olunca çok etkileniyor insan sinir stres bendede olurdu çatlıcak gibi olurdumgünaydın cnm iyi diyelim iyi olalım..
gidicem cnm ne var ne yok içeride bir bakılması şart.
kontrole gitmiştim ameliyattan sonra ama adet gecikmesi fena oldu..
ben normalde gecikirdim 1 hafta taş çatlasın 10 gün ama bu cok uzadı
hilallim gözün aydın canım maşalalh denizimiz çıkmış derinde çıkıcak allahın izniyle bak herşey yoluna giriyorgünaydın ...
az önce yoğun bakım çocuk dokktroumuz geldi...deniz solunum cihazından çıkmış.kendi kendine oda havasında nefes alıyor.hafifi bi sarılık başlamış öğleden sonra ölçümüne göre ışın tedavisi yapıcalar.bugün geel denize dokun kucağına al dedi:)
derin biraz daha zorda..gece 2 de gelip akciğerlerine tüp takmışlar.normalde heem büyük olduğu için hemde kız bebeklerdaha dirençli olduğu için ondan beklemiyorduk ama büyük ihtimalle doğumuda başlatan oydu derin anneden bi enfeksiyon almış olabilir dedi..büyk ihtimallede idrar yolu enfeksiyonu...ama doktor keendinden çok emindi ve ben enndişelmeyin diyorsam sakin olun eğer ben endişeliysem zaten sizinle paylaşırm dedi...bana sen babadan daha sakinsin bundan sonra herşeyi sana anlatıcam dedi...sakin olmaktan başka çarem var mı sanki..ben böyle riskli durumlar ihtimaline karşı evimi barkımı bırakıp geldim 1,5 aydır kuzenimde kalıyorum...bu hastaneye güvendiğim için..yokssa sezaryanı burda olayım diye gelmedim..anne yüreği hissediyor demekki eğer balıkesirde olsaydım bu kadar ilgilenirlermiydi doktorlar..çok şükür bugünüme.....
merhabalar nasılsınız canım arkadaşlarım
ben uyuyamıyorum sabahta sağlık ocağına
gittim birsürü test için kan verdim sonuçlar
yarın çıkacak inşallah herşey yolundadır
Begonvil canım size destek olabiliyorsam ne mutlu banaSiz benim kader arkadaşlarımsınız, hepinizi çok seviyorum
Mucize mucize heyecan var mıHangi gün başlıyorsun?
Çalışınca arada evde olmak iyi geliyor değil mi
Ben gezerken siz de bebişleri büyüteceksiniz inş.
Pazartesi mi iş başı?
hayırlısı olsun canım az kalmış gerçi sana zaman geçmiyordur ama güzel haberler alacaksın incim sonrada bize güzel haberler vericeksin allahın izniyleKontrol yaklaştıkça beni de bir heyecan basıyorCumartesiden sonra 3 hafta kalacak inş. Ah bir de doktordan her şey iyi başlayabilirsiniz sözlerini duydum mu tutmayın beni
Bu arada biletleri aldık. 1 martta Üsküp'e 17 martta İzmir'e gidiyoruz inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?