Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kontrol yaklaştıkça beni de bir heyecan basıyor Cumartesiden sonra 3 hafta kalacak inş. Ah bir de doktordan her şey iyi başlayabilirsiniz sözlerini duydum mu tutmayın beni

Son düzenleme:
Kontrol yaklaştıkça beni de bir heyecan basıyor Cumartesiden sonra 3 hafta kalacak inş. Ah bir de doktordan her şey iyi başlayabilirsiniz sözlerini duydum mu tutmayın beni

inşş...canımmm hiçbir sıkıntı çıkmayacak allahın izniyle sende tedavine başlıyacaksınnn veee güzell haberler vericeksin inş..sonra hepsini biyerde toplarızz istemediğin kadar bebekkkkk

az kalmış geç olsun güç olmasın incim hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle

İnş. hepsi iyi çıkar canım

inşallah dua et banada çok ihtiyacım var manevi olarak

Bu arada biletleri aldık. 1 martta Üsküp'e 17 martta İzmir'e gidiyoruz inşaallah.

ohhh gezin valla bacımm en iyisini siz yapıyorsunuz bizim yerimizede eğlenn.bende şimdi eve alıştım hiç işe gitmek istemiyorumm ne yalan diyimm

inşş...canımmm hiçbir sıkıntı çıkmayacak allahın izniyle sende tedavine başlıyacaksınnn veee güzell haberler vericeksin inş..sonra hepsini biyerde toplarızz istemediğin kadar bebekkkkk

Amin inş. hayırlısıyla canım. Ah o bebekler bir gelsin de totolarına totolarına vuracağım

az kalmış geç olsun güç olmasın incim hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle

inşallah dua et banada çok ihtiyacım var manevi olarak

Allah razı olsun kuzum. Etmez miyim. Hepiniz dualarımdasınız isim isim

ohhh gezin valla bacımm en iyisini siz yapıyorsunuz bizim yerimizede eğlenn.bende şimdi eve alıştım hiç işe gitmek istemiyorumm ne yalan diyimm

Çalışınca arada evde olmak iyi geliyor değil mi
Ben gezerken siz de bebişleri büyüteceksiniz inş.
Pazartesi mi iş başı?

Allahim şifa versin tez zamanda cnm..

canım üzme kendini allahın izniyle biticek bugünler
akasyam inan çok iyi anlıyorum hepimiz bu dönemlerden geçiyoruz belki sizinki biraz daha zor ama hepsi geçicek buna canı gönülden inanıyorum ve hep dua ediyorum sana inciye diğer kızlara rabbim katından hayırlı evlatlar nasip etsin bitanemm

canım 2 tane transfer edildi inşallah ikiside benimledir inşallah hislerin doğrudur akasyam
gecikme olunca çok etkileniyor insan sinir stres bendede olurdu çatlıcak gibi olurdum
en kısa zamana ayarla canım güzel hbaerlerini bekliyoruz
hilallim gözün aydın canım maşalalh denizimiz çıkmış derinde çıkıcak allahın izniyle bak herşey yoluna giriyor
merak etme doktorlar endişelenicek bişi yok diyorsa yoktur oğlunuda kızınıda kucaklıyıp ayrılıcaksınız hastaneden
bu arada seni hep takdir ediyorum sakinliğin ve soğuk kanlılığından dolayı dualardasın canım

merhabalar nasılsınız canım arkadaşlarım
ben uyuyamıyorum sabahta sağlık ocağına
gittim birsürü test için kan verdim sonuçlar
yarın çıkacak inşallah herşey yolundadır

merhaba canım hayırdır ne testi verdin nurmecim

hayırlısı olsun canım az kalmış gerçi sana zaman geçmiyordur ama güzel haberler alacaksın incim sonrada bize güzel haberler vericeksin allahın izniyle
Bu arada biletleri aldık. 1 martta Üsküp'e 17 martta İzmir'e gidiyoruz inşaallah.

sağ salim gidip gelin inşallah bol bol gez moral depola canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…