Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım hamile kalınca muhakkak ayle hekimine bildirmen gerekiyormuş
bende söyledim şimde saat 15 olunca acıkma krizine giriyorum b12 kansızlık
varmı diye testi tekrar yaptı artmışmı falan gitmedinmi sen birde jelden sonra
kalktınmı hemen

Kontrol yaklaştıkça beni de bir heyecan basıyor Cumartesiden sonra 3 hafta kalacak inş. Ah bir de doktordan her şey iyi başlayabilirsiniz sözlerini duydum mu tutmayın beni

incim az kaldı anne olmana bugünler geçecek bebişlerinin kalp atışı duymak için gün sayacaksın inş. hepimizin dualarındasın Allahım senin de gönlüne göre versin

bugün çıkıyorumm hastaneden ..14,30 da çağırdılar denizi kucağıma alıcam..emzirmeyi deniycem...ikiside burda kalıcaklar...derin en az 10 gün diyorlar ama deniz in bugünki performansı önemli daha erken çıkabilirmiş...bisürü çorap ve prematüre şapka istediler...2 şer çorap koymuşum yanıma aklıma böle şeyler gelmezdi tabi.2de şaapka ama şapkalar benim miniklerime büyük geldi..alsam yıkayıp ütülenmeden giydirmiyorlarda...sıkıntı oldu artık üstlerindekileri alıp yıkıayıp yarına getircem tekrar....

mikro anne azz kaldı...bebelerine kavuşmana happy seninde...dualarımdasınız..

Canlar bana müsaade. Öpüyorum sizi. Allah'a emanet olun
kolay gelsin bitanemmm döktür bakalım

yok canım ben gitmedim aile hekimine troit hastası olduğum için sadece troit testlerini yeniledim
jelden sonra hemen kalkmıyorum canım
inşallah güzel çıkıcaz sonuçların endişelenme nurmecim

Denizimize Derinde bugünleri atlatacak Hilalcim biraz nazlı kızımız belli ama annesinin kucağına gelecek kokusunu çekeceksin içine herşey geçmişte kalacak Allah yar ve yardımcınız olsun

Canim 16 cuzu alabilirim cumaya kadar okunmasi lazimdi dimi..

evet cnm cuma akşamına kadar 16 cüz sende cnm ALLAH razı olsun

maşallahhh denizimiz çıkmış artık kendi başına nefes alıyor inş en kısa zamanda da derinimiz çıkar ordan da kucagına gelirler doktorunun çok açık sözlü biri oldugunu biliyosun tedavi aşamasındada öyle diyodun o yüzden sıkıntı yok diyosa yokturdur rabbimm şifa versin hemencecik kucagınıza gelsin inşşş

ayy ne mutlu bir an dır ilk kez kucagına aldıgın an hiç bişeye değişilmez bir an olacaktır tahmin etmek zor degil hayırlısıyla bebişlermiz saglıklarına kavuşur çıkarlar ordan bıdıklara kıyafet yetişmiyor demek yerim ben onları yaaa rabbim yardımcın olsun

cnm yaaa iyi olacaklar Allahın izniyle bizim yerimizede kokla yavrunu..
dualarım sizinleee

size bir sorum olacak kontrollere kaç gün arayla gidiyorsunuz ben en son 25 aralıkta gittim. Birde Nur hnm 12 haftada Cihangir bey baksın dedi gideniniz varmı acaba.

mikro nasılsın cnm?
hayecan var mı heyecan?

iyiyim canım saol sen nasılsın heyecan bazen var bazen yok arada yuvarlanıp gidiyoruzz

canımmm inş.. en kısa zamanda aileni toparlayıp evine dönüceksin onların şapkalarına çoraplarına kurbannn

allah razı olsun canımmmm

nasılsın varmı ağrı sızı değişik bi durum???

iyiyim canım senn??

bende biraz kasık ağrısı var harici hiçbirşeyim yok şükür

Mikrom happyim nasılsınız nasıl gıdıyor :)

iyi canımm senin nasıl bulantılar devammı hala

Hamileyimmmmmmmmmmmm
Binlerce kez şükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın; yaşayanları da sağlıcakla yavrularına kavuştursun...

hala kırmızılarımı bekliyorum cnm bnm ne olsunn

Hamileyimmmmmmmmmmmm
Binlerce kez şükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın; yaşayanları da sağlıcakla yavrularına kavuştursun...

maşallah maşallahhhhh
cnm gözünaydınnnn
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahhhhhh

dewam dewam inş siz rahat gecırırsınız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…