canım üzme kendini allahın izniyle biticek bugünler
akasyam inan çok iyi anlıyorum hepimiz bu dönemlerden geçiyoruz belki sizinki biraz daha zor ama hepsi geçicek buna canı gönülden inanıyorum ve hep dua ediyorum sana inciye diğer kızlara rabbim katından hayırlı evlatlar nasip etsin bitanemm
canım 2 tane transfer edildi inşallah ikiside benimledir inşallah hislerin doğrudur akasyam
gecikme olunca çok etkileniyor insan sinir stres bendede olurdu çatlıcak gibi olurdum
en kısa zamana ayarla canım güzel hbaerlerini bekliyoruz
hilallim gözün aydın canım maşalalh denizimiz çıkmış derinde çıkıcak allahın izniyle bak herşey yoluna giriyor
merak etme doktorlar endişelenicek bişi yok diyorsa yoktur oğlunuda kızınıda kucaklıyıp ayrılıcaksınız hastaneden
bu arada seni hep takdir ediyorum sakinliğin ve soğuk kanlılığından dolayı dualardasın canım
merhaba canım hayırdır ne testi verdin nurmecim
Canlar bana müsaade. Öpüyorum sizi. Allah'a emanet olun
nere gidiyon ama zaten kimse konuşmuyooo
Kontrol yaklaştıkça beni de bir heyecan basıyorCumartesiden sonra 3 hafta kalacak inş. Ah bir de doktordan her şey iyi başlayabilirsiniz sözlerini duydum mu tutmayın beni
kolay gelsin bitanemmm döktür bakalımCanlar bana müsaade. Öpüyorum sizi. Allah'a emanet olun
canım hamile kalınca muhakkak ayle hekimine bildirmen gerekiyormuş
bende söyledim şimde saat 15 olunca acıkma krizine giriyorum b12 kansızlık
varmı diye testi tekrar yaptı artmışmı falan gitmedinmi sen birde jelden sonra
kalktınmı hemen
günaydın ...
az önce yoğun bakım çocuk dokktroumuz geldi...deniz solunum cihazından çıkmış.kendi kendine oda havasında nefes alıyor.hafifi bi sarılık başlamış öğleden sonra ölçümüne göre ışın tedavisi yapıcalar.bugün geel denize dokun kucağına al dedi:)
derin biraz daha zorda..gece 2 de gelip akciğerlerine tüp takmışlar.normalde heem büyük olduğu için hemde kız bebeklerdaha dirençli olduğu için ondan beklemiyorduk ama büyük ihtimalle doğumuda başlatan oydu derin anneden bi enfeksiyon almış olabilir dedi..büyk ihtimallede idrar yolu enfeksiyonu...ama doktor keendinden çok emindi ve ben enndişelmeyin diyorsam sakin olun eğer ben endişeliysem zaten sizinle paylaşırm dedi...bana sen babadan daha sakinsin bundan sonra herşeyi sana anlatıcam dedi...sakin olmaktan başka çarem var mı sanki..ben böyle riskli durumlar ihtimaline karşı evimi barkımı bırakıp geldim 1,5 aydır kuzenimde kalıyorum...bu hastaneye güvendiğim için..yokssa sezaryanı burda olayım diye gelmedim..anne yüreği hissediyor demekki eğer balıkesirde olsaydım bu kadar ilgilenirlermiydi doktorlar..çok şükür bugünüme.....
Canim 16 cuzu alabilirim cumaya kadar okunmasi lazimdi dimi..
günaydın ...
az önce yoğun bakım çocuk dokktroumuz geldi...deniz solunum cihazından çıkmış.kendi kendine oda havasında nefes alıyor.hafifi bi sarılık başlamış öğleden sonra ölçümüne göre ışın tedavisi yapıcalar.bugün geel denize dokun kucağına al dedi:)
derin biraz daha zorda..gece 2 de gelip akciğerlerine tüp takmışlar.normalde heem büyük olduğu için hemde kız bebeklerdaha dirençli olduğu için ondan beklemiyorduk ama büyük ihtimalle doğumuda başlatan oydu derin anneden bi enfeksiyon almış olabilir dedi..büyk ihtimallede idrar yolu enfeksiyonu...ama doktor keendinden çok emindi ve ben enndişelmeyin diyorsam sakin olun eğer ben endişeliysem zaten sizinle paylaşırm dedi...bana sen babadan daha sakinsin bundan sonra herşeyi sana anlatıcam dedi...sakin olmaktan başka çarem var mı sanki..ben böyle riskli durumlar ihtimaline karşı evimi barkımı bırakıp geldim 1,5 aydır kuzenimde kalıyorum...bu hastaneye güvendiğim için..yokssa sezaryanı burda olayım diye gelmedim..anne yüreği hissediyor demekki eğer balıkesirde olsaydım bu kadar ilgilenirlermiydi doktorlar..çok şükür bugünüme.....
bugün çıkıyorumm hastaneden ..14,30 da çağırdılar denizi kucağıma alıcam..emzirmeyi deniycem...ikiside burda kalıcaklar...derin en az 10 gün diyorlar ama deniz in bugünki performansı önemli daha erken çıkabilirmiş...bisürü çorap ve prematüre şapka istediler...2 şer çorap koymuşum yanıma aklıma böle şeyler gelmezdi tabi.2de şaapka ama şapkalar benim miniklerime büyük geldi..alsam yıkayıp ütülenmeden giydirmiyorlarda...sıkıntı oldu artık üstlerindekileri alıp yıkıayıp yarına getircem tekrar....
mikro anne azz kaldı...bebelerine kavuşmana happy seninde...dualarımdasınız..
bugün çıkıyorumm hastaneden ..14,30 da çağırdılar denizi kucağıma alıcam..emzirmeyi deniycem...ikiside burda kalıcaklar...derin en az 10 gün diyorlar ama deniz in bugünki performansı önemli daha erken çıkabilirmiş...bisürü çorap ve prematüre şapka istediler...2 şer çorap koymuşum yanıma aklıma böle şeyler gelmezdi tabi.2de şaapka ama şapkalar benim miniklerime büyük geldi..alsam yıkayıp ütülenmeden giydirmiyorlarda...sıkıntı oldu artık üstlerindekileri alıp yıkıayıp yarına getircem tekrar....
inşallah tez zamanda kavusursun yavrucaklarına yaa cnm
mikrom happyim nasılsınız nasıl gıdıyor :)
mikro nasılsın cnm?
hayecan var mı heyecan?
nasılsın varmı ağrı sızı değişik bi durum???
Mikrom happyim nasılsınız nasıl gıdıyor :)
Hamilelerimiz
begonvil
beyzzmbak
canocanan
cemile
grafiking
medical
nurme
nzlyln
pınarosm
sevda
umutege
Müjdeli haber beklediklerimiz
happy
mikro
ehtcan
Annelerimiz
lotus33
hil_bur
tuğçe
mercan
bh2006
iyiyim canım saol sen nasılsın heyecan bazen var bazen yok arada yuvarlanıp gidiyoruzz
canımmm inş.. en kısa zamanda aileni toparlayıp evine dönüceksin onların şapkalarına çoraplarına kurbannn
allah razı olsun canımmmm
iyiyim canım senn??
bende biraz kasık ağrısı var harici hiçbirşeyim yok şükür
iyi canımm senin nasıl bulantılar devammı hala
Hamileyimmmmmmmmmmmm
Binlerce kez şükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın; yaşayanları da sağlıcakla yavrularına kavuştursun...
iyım canım sen nasılsın ben evde dinleniyorum annem saolsun herşeyimi ayağıma getiriyo bu duruma sıkılıyorum insan sağlıklıyken hareketlerini kısıtlaması çok zor oluyo
iyiyim canım saol sen nasılsın heyecan bazen var bazen yok arada yuvarlanıp gidiyoruzz
canımmm inş.. en kısa zamanda aileni toparlayıp evine dönüceksin onların şapkalarına çoraplarına kurbannn
allah razı olsun canımmmm
iyiyim canım senn??
bende biraz kasık ağrısı var harici hiçbirşeyim yok şükür
iyi canımm senin nasıl bulantılar devammı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?