hamileyimmmmmmmmmmmm
Binlerce kez şükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın; yaşayanları da sağlıcakla yavrularına kavuştursun...
Hamileyimmmmmmmmmmmm
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın; yaşayanları da sağlıcakla yavrularına kavuştursun...
canım nasılsın bebişler nasıl ne zaman kontrolunsize bir sorum olacak kontrollere kaç gün arayla gidiyorsunuz ben en son 25 aralıkta gittim. Birde Nur hnm 12 haftada Cihangir bey baksın dedi gideniniz varmı acaba.
Hamileyimmmmmmmmmmmm
dewam dewam inş siz rahat gecırırsınız :))
nasılsın canım nasıl gidiyor bebişli günler
medicalcim ne zaman verdin testi belki daha çıkmamıştır ben en son verdiğimde saat 8 di sonuçlar 3-4 gibi çıkmıştı elinde dosya numaran varsa siteden bakabilirsin değerine yada sen ara bilgi alabilirsin
canım çok şükür maşallah azcık rahatla bak ne güzel katlanmış 2 ye ararlar merak etme doktorun kimdi senin ?? 3 hafta sonra çağırıyorlar canım sen şimdi keyfine bak hiç stres yapıp etkileme bebişleri annesi rahatla artık
canım murat beyse sen ara müsaitse hemen açıyor cep teli var mı ayy canım doktorumu çok özledim şimdi ses tonundan anlarsın sevincini kat kat artırıyor insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?