Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

size bir sorum olacak kontrollere kaç gün arayla gidiyorsunuz ben en son 25 aralıkta gittim. Birde Nur hnm 12 haftada Cihangir bey baksın dedi gideniniz varmı acaba.
canım nasılsın bebişler nasıl ne zaman kontrolun
Hamileyimmmmmmmmmmmm
Binlerce kez şükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın; yaşayanları da sağlıcakla yavrularına kavuştursun...

canım tebrik ederim rabbim sağlıkla tamamına erdirsin

mikro happy darısı başınıza kızlar
dewam dewam inş siz rahat gecırırsınız :))

cananım ben çok rahat geçiriyorum ne bulantı ne bişi kasıklarımdaki ağrıda azaldı cumartesi görücaz bakalım ne durumdayız

medicalcim ne zaman verdin testi belki daha çıkmamıştır ben en son verdiğimde saat 8 di sonuçlar 3-4 gibi çıkmıştı elinde dosya numaran varsa siteden bakabilirsin değerine yada sen ara bilgi alabilirsin

medicalcim ne zaman verdin testi belki daha çıkmamıştır ben en son verdiğimde saat 8 di sonuçlar 3-4 gibi çıkmıştı elinde dosya numaran varsa siteden bakabilirsin değerine yada sen ara bilgi alabilirsin

baktım sonucuma denturcum ııye katlanmıs cok sukur de
yıe de dokrotumla konsmadan tam rahat olamıyorm
bide ılk muayene randevusu ne zaman onu sorcam

canım çok şükür maşallah azcık rahatla bak ne güzel katlanmış 2 ye ararlar merak etme doktorun kimdi senin ?? 3 hafta sonra çağırıyorlar canım sen şimdi keyfine bak hiç stres yapıp etkileme bebişleri annesi rahatla artık

canım murat beyse sen ara müsaitse hemen açıyor cep teli var mı ayy canım doktorumu çok özledim şimdi ses tonundan anlarsın sevincini kat kat artırıyor insanın

Gözün aydın canım. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Bu ay topiğin maşallahı var Mikrom ve Happyimden de güzel haberler bekliyoruz. İnşallah topiğimiz hep böyle pozitif haberleri alır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…